- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
Nohab61 #2634 üzenetére
El nem olvasom én csak használom (sajnos) és napi szinten konstatálom hogy lassan már hetenként lesz újabb verziója ,de hogy a telepítési útvonal megadásának lehetőségét hogy nem képesek megvalósítani azt nem kicsit hanem nagyon komolytalannak tartam (természetesen nem csak én)
Ha ezt valaha megvalósítják bármit elolvasok ami androiddal kapcsolatos addig nem érdekel -
-
vegyszer
addikt
válasz
Nohab61 #1267 üzenetére
Való igaz, a Viber csak elsőre tűnt el. A v1-v5 váltás során.
Ellenben az ajánlott app kísértetiesen hasonlít a MTK6589 platformon mellé ajánlott Xposed framework-re, és a benne lévő MiTools meg a gravity box csomagra. Pl a teljes szolgáltató név tiltható, helyette az ikon kirakató, és az egész állapotikon sor színezhető, stb.
És a hangerő FEL, LE visszajelzési hang némítás működik, amint a kulzor mozgatás a hangerő szabályzó gombokkal is.Más esetleg nézte már ezt a MiTools appot alaposan?
-
mailman
tag
Nem driver hanem forraskod, az azert kemenybb dio. Es MI2-ben snapdragon van amihez megvan, sot van is mukodo vanilla 4.4 mar ra, ahogy irtak is, barki felrakhatja mar most. Erre kell raultetniuk a MIUI-t ami februarra lesz kesz. Hongmira ilyen a kanyarban sincs. A Mi3 meg tul uj es sztem jodarabig marad 4.3 alapon, mint ahogy marad 4.1-en esetleg 4.2-on a legtobb tamogatott telefon is szepen.
Ne erts felre, en lennek a legboldogabb, ha jonne a 4.4 es bizom is benne, de MTK-s teloknal eddig en meg 4.2.1 - 4.2.2 valtast is nagyon ritkan lattam, nem hogy komolyabb ugrast. Most nagyon nyomjak a 6582-es lapkajukat amire van is 4.3 illetve twitteren mar bejelenettetek az uj 8 magosra a Kitkat-et de a 6589-ekrol ami minket erint nagyon hallgatnak sajnos.
Kozben a Rikomagic kiadta a 4.4 forraskodot a 3188-ra, pedig ok is uj lapkaval tamadnak hamarosam, ez tartja bennem a remenyt igazabol. -
mailman
tag
"Sun Peng also stated that the stock Android 4.4 KitKat for the XiaoMi Mi2, XiaoMi Mi2S and XiaoMi Mi2A had been created. However, it is still under development progress. Lastly, he added that another Nexus device will get MIUI that based on Android 4.4 KitKat. It could be a Nexus 4 or Nexus 7 (2013)."
Szo sincs Hongmirol, csak foljebb ahol tenyszeruen leirjak hogy jelenleg 4.2-on fut. Es meg egyszer, nem csak a Xiaomin mulik a 4.4 hanem foleg a Mediatek-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest