- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
Sziasztok,
sajna az új usb modul beszerelése sem segített. Ha kiveszem az akkut és töltőre rakom a telót, akkor be lehet kapcsolni, akku nélkül elindítható? Lehet, hogy az akku zárlatos vagy alaplap hibás lenne?
Valaki járt már így közületek? -
esox
senior tag
Köszi az ajánlatot, sajna emberi időben nem.
Szétszedtem a kütyüt és rendelek egy usb töltőmodult. Ha nem ez a baja, akkor buktam kevesebb, mint 2 dollárt. -
esox
senior tag
Lehetséges, hogy halott az akku és amiatt nem veszi fel a töltést? Valakinek volt már hasonló taasztalata? Esetleg dunakeszin vagy 13ik kerületben nincs valaki fórumtárs, akinek hongmija van és tudna adni 5 percre egy akkut, hogy megbizonyosodjak, hogy akku vagy töltéshiba van-e.
-
esox
senior tag
Úgy néz ki, hogy fel sem veszi a töltést a telefon, ha pc-re dugom, csak csippan egyet a gép, de nem látom a device-ok között. ADB sem látja, fastbootba se trudok lépni. Mi a teendő ilyenkor?
-
esox
senior tag
A srác elmondása alapján itt is ez volt. Kezdtek leállni az alkalmazások, aztán újraindult azóta bootloo, de remélem egy twrp factory reset és új rom gatyába rázza a kicsikét.
Mivel már Note 2 topicban vagyok egy éve megkérdezném, hogy mi most a legsatbilabb rom redmi 1-re, ami multilang.
-
esox
senior tag
Na hello, újra itt egy hozzászólás erejéig.
Fura, hogy két hét alatt csak pár hsz. született, ami egyébként nem feltétlenül rossz...sőt. Igazából egy két éves készülékről beszélünk, a kezdeti öröm már mindenkiben rég lecsengett, a teló már stabilan beállt napi használatra...stb.Szóval Redmi Note 2 vs Xiaomi Hongmi Red Rice.
Nem hasonlítgatnám a két telót, mert butaság lenne, egy-két dolgot említenék csak.kamera:
Bár a Note 2-be szuper gyors PDAF (fázisérzékelős) autófókuszos OmniVision kamera került, a jó öreg redmi képei sokkal jobban tetszenek, főleg kevés fény melett szerepel jobban a kis rizsa. Színei teltebbek.
Videozásban jól jön viszont a slow motion, amit a Note 2 tud, a jó öreg Hongmi nem.memória: egyértelműen a note2 mellett voksolok, bár jobb lenne 3Gb, de a 2 sem rossz
proci: nem kérdés, hogy note2, végre minden tényleg akadás- és várakozás nélkül indul, gyors webböngészés, élvezhető sebességgel futnak a combosabb játékok (pl Real Racing 3, Leo's Adventure...álomszép)
gps: noet2 megint csak (A-GPS, GPS, GLONASS, BeiDou)
A nagyobb kijelző nálam megint csak sokat dobott a note2 javára, főleg, hogy nagyobb felbontást is kapunk hozzá. Az akkuidő cseppet sem rosszabb, mint a kis rizsánál volt, sőt az új v7-es rommal és a "bejáratással" egyre jobb (a kezdeti napokhoz képest).
Szóval kábé ennyi lenne első körben. Ha van kérdés, privátban szivesen válaszolok, hogy ne offoljuk a topicot, talán ennyi még nem számít annak.
-
esox
senior tag
Tudnátok ajánlani jó minőségű hátlapot Hongmihoz? Nem tokot, hanem akkuvédő hátlapot. Egy kislányé lesz a telefon és szeretne egy szép (türkíz kék vagy valami csajos színt).
-
esox
senior tag
2 év után elhagyom a hajót urak, azaz egy másikba szállok át. Redmi Note 2.
Jó volt veletek, a készüléket továbbra is szeretem, de kellett egy kicsit combosabb és nagyobb vas.
Tudom, hogy itt nem hirdetünk, de az apróban megtalálható a készülékem, ha valakit, vagy ismerősét érdekli. -
esox
senior tag
Nálatok nem FC-zik az új Facebook messanger? Okt 5-i verzió 44.0.0.2.51
-
esox
senior tag
Mióta felraktam a system app remover toolt (amivel egyébként szépen át lehet pakolni az appokat sd kártyára). Az így áthelyezett appok (play store) frissítése esetén ánnadóan egy új oldalra kerülnek, de akkor is ha újraindítom a telefont. Minden esetben vissza kell mozgatnom az ikonokat, oda, ahol régebben voltak.
Van erre valakinek megoldása?@trebona - nálad nincs ilyen probléma?
-
esox
senior tag
V7-esek, felraktam at 5.8.27-et, mert hogy automata frissítés volt beállítva.
Hát vagy én nem azt csináltam TWRP-ből, amit a sima miui telepító szokott, vagy nem tudom, de olyan kib...tt lassú lett megint a teló. Pedig a v7-ben tényleg rámentek a gyorsaságra, ami most egyáltalán nem mondható el erről. Kérem erősítsen- vagy cáfoljon meg valaki és akkor újracsonálom, vagy leszedem.Nem csak arról van szó, hogy lassan vált appok között a rendszer...egyszerűen nem reagál érintésre. Épp az About phone menüben vagyok és nem megy sehová a teló bármit is nyomkodok...
-
esox
senior tag
Egy új gyöngyszem: Whatsappban a bejövő képek csak egy pillanatig látszódnak, amikor elkezdődik küldő oldalról a feltöltés, majd amikor meg szeretném nézni: Sorry, this media doesn't exist on your SD card.
A küldött képek szépen lkáthatóak a whatsapp/media/images/sent könyvtárban, de a bejövők egy ideje nem akarnak kártyára íródni. Grrrrr és már megint nem tudok telepíteni semmit Play-ből.
V7-nek újra nagy internal kell?Internal: 190/1.58G
Phone: 748/1.39G -
esox
senior tag
válasz
trebrona #8021 üzenetére
Ha csak ennyivel tud többet, mint a V6 akkor elég gyengécske, de adok neki egy próbát, aztán ha nem jön be, megy az okosított kernel sdkártya storage-al.
-
esox
senior tag
Nekem gopro3+ black van, de soha nem volt preview-m Hongmin
Kindle Fire HDX7 tabletemen is fent van az app, azon persze van előkép.
De az sem mutat minden videót ami a kamerán van. Csak felkiáltójel van egy csomó fájlon. PRO Level settings. Your device does not support copy or playback of this file.
-
esox
senior tag
válasz
<Adamsky> #8000 üzenetére
Na megvárom hevizmust most én is, tekintve, hogy melóban vagyok és holnaptól pár napig külföldön leszek. Nem szeretnék teló nélkül maradni
Így elfeljtettem pár órája az aktuális data-t lementeni, ezért 2 nappal korábbi ment vissza, ami miatt rakhattam újra egy csomó mindent... de hát így jár, aki nem bír magával -
esox
senior tag
A partíció állítás meg volt (ez eddig is ment).
Internal: 1.84GB / 2.94GB
Phone storage: 12.53MB / 16.73MB - ez így jó.Az sd kártya csere-bere viszont nem műxik sajnos. A viber már egy kis stickert sem tud letölteni: szokásos Low Storage Space hiba jön
Rakom vissza a 1.5GB - 1.5GB leosztást és marad a folder mount
egyelőre jobbat nem tudok. 5-ös MIUI nálam nem opció, abban nem műxik jól a bluetooth a telóm és a kocsi között egyik subverzióban sem.
-
esox
senior tag
válasz
<Adamsky> #7985 üzenetére
Megcsináltam a @trebrona által ajánlott 1.5Gás verziót, most minden okés, de nyilvá n jó lenne még több hely.
A felcserélést hogyan alkalmazzam? Valami dupla mountolásra gondolsz? vagy hogy kivitelzzem ezt szoftvernyelven? Leírnád a lépéseket? A folder mount nálam működött, de pl minden reboot, vagy sima újraindítsánál kézzel kellett beindítani, pedig az auto start be volt állitva neki. -
esox
senior tag
válasz
trebrona #7966 üzenetére
Tegnap este kb 3-ik körre sikerült megcsinálnom az átpartícionálást.
Hát nem tudom, vagy az én készülékemmel van a baj vagy velem, de most még szarabb lett
Friss rendszer, ami fent van:Airbn, GoPro Cam Suite, eBay, Youtube, Dropbox, Meteos MTK, Whatsapp, Viber, Facebook, FB Messanger, tehát elég minimál
Internal storage: 1.85GB / 2.94GB
Phone storage: 12.46MB / 16.73MBMost ott tartok, hogy a viber, már képet sem tud fogadni, nemhogy küldeni...(There is not enough storage space...)
Whatsapp: you don't have enough disk space....
Igo Szülinapp - nem települ: There is insufficient space on external storage...
Még mindig b@szakodni kell akkor a FolderMounttal is? Vagy kifelejtettem volna valamit?
MIUI: 5.8.6 Beta
-
esox
senior tag
válasz
hevizms #7929 üzenetére
Én már egy ideje nem tudok frissíteni, egyszerűen nem tudok 335 megánál több szabad helyet csinálni, már minden mappa mountolva van sd kártyára... a cleaner semmit sem talál. Segítsetek mit töröljek?
A MI Pc Suite elkezdi az update feltöltést, majd 10,20 vagy épp 30%nál belefagy és írja, hogy látogassak el a fórumra...
Qrva idegesítő és az is, hogy 8-10 programnál többet nem tudok a telón tartani, upgradelni sem tudja még a fentlévőket sem mindig, mert kevés a hely.Eddig jóbarátok voltunk, de lassan megválok tőle, ha ez így megy tovább.
-
esox
senior tag
Igen a mass storage hiánya és sd-ről telepítés hiányzik, de nálam egyértelműen többet nyújt a v6, mivel működik az autóm és teló közötti tartós (nem csak ez első ki/bejövő hívás létrejöttéig tartó) bluetooth kapcsolat, ami a biztonságos vezetést szolgálja (már ha lehet ilyen szépen ferdíteni...)
-
esox
senior tag
5.6.25 Beta felhasználók, nektek nem rebootol mostanában a készülék mindenféle random szituációban?
Kezd kicsit idegesítő lenni. -
esox
senior tag
Azt ti hogy csináljátok, hogy mindig legyen storage-on 350 mega hely az updatenek? Egyszerűen képtelenség ennyit szabadon hagyni. 10szer lefuttatom a cleanert, újraindítok, hogy minden cache-t töröljek.
A folderMount nem igazán akar menni, whatsapp, viber állandóan visszamászik a strage-ra.
3 átirányítást enged, mindhárom mellett van egy kis pin, ami sosem zöld, csak ha rányomok kézzel pedig settingsben az van,hogy run on boot,
Mount status toast - be can kapsdolva, de neem értem mikor van igazán felmountolva. Amikor züld a kis pin?
350 mega hely van a stroage-on és az updater mégsem indul el pedig csak 341.12Mbyte a file, amit le akar szedni.Most kezd kicsit őrületbe kergeteni a teló.
-
esox
senior tag
válasz
trebrona #7712 üzenetére
Lassan minden update más más módon fog települni.
Nekem pont meetingem volt reggel, amikor elindítottam a letöltést, pont mire vége lett végzett is a teló, aztán reboot now...de a 99%-nál eszembe jutott anno mit szívtunk ZTE Blade romokkal... szerencsére lefutott az upgrade.Csatlakoznék továbbá a kitartó Hongmi userek táborához.
Elsők között vagyok magyar tulajmerimobiles dhl-es vámolt eredeti verzió.
5.5.x romok előtt kezdtem gondolkodni egy Mi4-es ugráson, de még kitartok. Megjavult a bluetooth, fényképekkel, videokkal elégedett vagyok. Ami bosszantó, az a hivás (engem hívó fél) hangereje. Na az nagyon halk, de ez van. -
esox
senior tag
válasz
hevizms #7682 üzenetére
Sajnos már az update elkezdése letakarítja a felrakott twrp-t.
Elkezdtem ugyanis az 5.5.22-t, de helyhiányra hivatkozva leállt az update.
Gondoltam csinálok helyet a FolderMount-al, de sírt, hoygnem root-olt a teló.
Sebaj, superuser-zip felpattint TWP-ből...stb.
Teló recoverybe és hopp. már nem is volt TWRP.
Szóval az update megkezdése máris lepusztítja a twrp-t. -
esox
senior tag
válasz
nemlehet #7585 üzenetére
40k volt, amikor én vettem, de ez most más kérdés.
Előtte jawbone-t nézegettem, talán még alternativa lehete neked. BOSE mellett halovány, de a "Saomi"-t tuti veri hangzásban. Ára persze ennek sem 20ezer Ft.
Ezeket nézd meg: emag akció, Jawbone Jambox: szétszedve és megjavítva -
esox
senior tag
Szia. 26.0.0-ban még iylen volt, idegesítő, mert sok átlátszónál nem látszódtak a részletek...
Nekem most 5.5.8 van fent, kipróbáltam fb kliensen belül is az üzenetekben és messangerben is. Mindkettő jó most. Mivel nem tudom milyen verzió volt anno ezekből az előző rom mellett, nem tudom biztosra mondani, hogy a rom javította meg. De ha felrakod ezekből a legfrisebb verziót magadhoz és úgy is fekete, akkor viszont a rom javítja ezt e a hibát. -
esox
senior tag
válasz
herdsman12 #7567 üzenetére
Szia,
sokaknak ajánlottam, senki sem bánta meg: Bose Soundlink Mini. Egyszerűen lemos mindent, ami méretben és árban kicsit is rivalizáni mer vele. Mondjuk nem olcsó cucc, de nemrégoben OLX-en sikerült kettőt is szereznem ismerősöknek 45ezerért. Tudom, hogy még ez is soknak tűnik, de hidd el, semmi más nincs, ami így szólna ebben a kategóriában.
-
esox
senior tag
válasz
nemlehet #7563 üzenetére
Akkor én is had mondjak egy pozitív hírt 5.5.1-ről: végre jó a bluetooth kapcsolat az autóm és a teló között.
Hívásindíts, hívásfogadás. Eddig csak külső bluetooth hangszórók között volt tartós bt kapcsolat, de a THBury kihangosítómat azonnal eldobta.A particionálást milyen doksi alapján csináltad meg? Gondolom rom telepítés előtt kell az egész cuccot eszközölni?!
-
esox
senior tag
Szépen felment az 5.5.1. A felület gyönyörű, a teló gyors. Egy gondom van, hogy egyes alkalmazások helyhiányra panaszokdnak, pl:
Whatsapp képküldés: you don't have enough disk space - pedig van
Waze - Insufficient memor, waze needs at least 5mb.... - pedig van
Dropbox - töltenék le egy app-ot egyik folderből - letöltés leáll.
Tény, hogy ha a Phone stroge menüt megnézem, akkor 0B a szabad hely a total 822MB-ból, amiből:
App - 119Mb
Pictures, videos (minden SD-.n van) 6.20Gb
Audio (minden SD.n van) 2.52Gb
Caxhed data 7.41 MBMost akkor hogy töröljek és honnan?
-
esox
senior tag
Eljött az idő, hogy felrakjam az 5.5.1-et, de a twrp nem akar megjelenni mint recovery, csak a cwm, pedig már kétszer felraktam. Van jelentősége, hogy melyik recovery-vel rakom fel az 5.5.1-et?
A rendszer újraindulása után újra a Settings->About phone->system updates->majd Reboot to recovery mode, de mindig csak cwm jön. Jó lesz ez is 5.5.1-hez?
-
esox
senior tag
Hát én qr@va nem kapcsolgatom ki be a wifit, 3g-t.
GPS-t persze igen. Azt akkor kapcsololm be, amikor tényleg fut vmi navi program, leginkább waze.
Ha itthonról eljövök, akkor wifi ki és egész nap 3G. Egy okos teló net nélkül ló...t se ér. Ha hazajövök, akkor Wifi be. Majd a teló elintézi, hogy mikor kell wifi és mikor 3G.
Az akku pedig tényleg gyengusz, nem kell ezen szépíteni. A töltésvezérlőnek szépen le kellene kapcsolnia a túltöltést, ha ilyen egyáltalán fenn áll, nem tudom, nem is érdekel. Autóban van töltőm, munkahelyen is és itthon is. Persze jobb lenne egy erősebb akku, de hát ez jutott nekünk. -
esox
senior tag
Leírná valaki, hoigy milyen hangbeállításokkal használja a telót? Mobile uncle tools - Engineer mode - HW Testing - Audio - Normal mode
Annyira halk nálam a teló, hogy mindig ki kell hangosítsam a normál beszélgetést és úgy a fülemhez tenni (persze akkor már lehallkítva).
Idegesítő
-
esox
senior tag
válasz
-HajTömeg- #6345 üzenetére
Kamerával nincs baj, csak a videokamera szoftverrel. Fényképezés elég gyors, éles, színhű képet produkál. Gyári videokam app felejtős, viszont pl Cinema FV 5 zseniális videót produkál mind képileg, mind hangügyileg.
GPS kb olyan, ahogy írod. Nálam romonként változó volt a gyorsasága, mármint mire jelet talált, de utána szerintem teljesen megbízható. 3betűssel és Wazeval használom napi szinten. -
esox
senior tag
S1-es kollegám most rakott fel cyanogen romot. Létezik/lesz Hongmira is?
-
esox
senior tag
Sziasztok,
nekem borzalmasan belassult a teló a v25-től és most vissza akarom rakni a v17 vagy 15-öt. Aki visszaállt, melyiket rakta fel? Sima recovery-vel elég az install zip from sdcard? Megkresem a letöltött romot és go?
Ja és itt csak v17-et látok. Nekünk ugye a wcdma china kell?
-
esox
senior tag
Használ valaki 'SGP Spigen Armor Tough Case' tokot?
Úgy néz ki a teló benne, mint egy hordozható vincsi. Azt hiszem egy próbát megér. -
esox
senior tag
Normálisan kinéző autós tartót tud valai ajánlani (linkkel) a telóhoz?
'Lapse It'-et akarok használni autós kameraként a telón és ahhoz kellene egy jó tappancsos tartó.* * *
Olyan V17 verzióval rendelkezőket kérdeznék, akik használják autós bluetooth kihangosítóval a készüléket. Megjavították végre az állandó lecsatlakozás problémát? Van egy BOSE hangfalam, amivel tökéletesen együttműködik a teló. Amíg kézzel nem szakítom meg a kapcsolatot, addig nem szakad meg a zenelejátszás, de az autós kihangosítót az első bejövő híváskor ledobja. Ez óriási probléma számomra. -
esox
senior tag
V17 után megint bukó a root, vagy már nem kell ezzel vacakolni? Nekem sima OTA update lenne, csak halogatom egy ideje. Nincs mostanában időm buherálni, rootolni, twrp-zni. Kinőttem már ezt. Sima update-et szeretnék, reboot és folytani a telóhasználatot.
-
esox
senior tag
Na ehhez mit szól a kedves társaság?
-
esox
senior tag
válasz
gonorrea #5208 üzenetére
Haszálhatod az AirDroid-ot is. Igaz ez nem ad meghatót, de látod a teló tárhelyet, sd kártyát, telepített progikat (fel-/letöltés), kamerát..mindent. Még futó alkalmazást is tudsz nézni pc-n keresztül és képernyőt is tudsz menteni. Kb 2 éve használom minden készülékemen fent van.
-
esox
senior tag
válasz
Viktor0610 #5183 üzenetére
Nekem v15(v2) óta sokkal gyorsabban talál jelet a gps. Addig volt, hogy percekig csak pörgött a waze... most bekapcsolom a gps-t, majd waze és ahogy elindul a progi, pár másoperc múlva már a téerképen is vagyok. Ennél jobb nekem nem kell.
-
esox
senior tag
válasz
-HajTömeg- #5125 üzenetére
Ok feketének írják, de ennek köze nincs a feketéhez, mint ahogy a hongmi eredeti hátlap sem fekete...
Vagyis annyi köze van, hogy rgb színpalettán mennyi vöröset, zöldet és kéket keverünk. A fekete az rgb(0,0,0) a hongmi hátlap kb rgb(80,80,80)
Fólia nekem nem kell, fölösleges. November óta használom zsebben a telót, kismilliószor veszek i-be, egy hajszál mikrokarc sincs rajta. Nem csúnyítanám el vele semmi pénzért, sde ez legyen mindenkinek a saját döntése. -
esox
senior tag
Nincs valakinek eladó erdeti szürke Nillkin Frosted Shield tokja?
-
esox
senior tag
új v15 óta nem műxik a proximity szeinzor. A Dialerben van állítólag a beállítása, mármint ott van egy proxymiti menü, de újrakalibrálást nem látok. Tudja valaki hogy fixálható ez?
-
esox
senior tag
válasz
herdsman12 #4971 üzenetére
Jelzett.
MIUI-15.0.0
Baseband: MOLY.WR8.W1248.MD.W
G.MP.V28.P38
2014/04/22 20:00 -
esox
senior tag
Urak, hölgyek
sajnos van egy dead pixelem. Szerencsére csak a notification sávban, de ott van. Bal felső saroktól kb 1 centire jobbra és fél centire lent. Csak sima fekete képernyőnél látszik. -
esox
senior tag
válasz
herdsman12 #4961 üzenetére
Akkor asima revoveryből felnyomom a recovery.img (TWRP), majd reboot után azonnal twrp-be lépés és a megfelelő fájl törlése... ha jól látom.
-
esox
senior tag
válasz
herdsman12 #4956 üzenetére
Hát én most Android system recoveryben vagyok (<3e>)
Ebből nem látok nagyon kiutat és custom zip upload lehetőséget sem.
Vagy innen is telepíthető a linkelt zip?
csak:
apply update from ADB, sdcard, sdcard2, cache lehetőségek vannk és a szokásos wipe-ok.
és backup-, restore user data... -
esox
senior tag
I would like to share a track with you - I think you might be interested in this track:
Created by Google My Tracks on Android
Name: 6/10/2014 16:48
Activity type: driving
Description: Elso proba xiaomi hongmi
Total distance: 20.68 km (12.9 mi)
Total time: 30:41
Moving time: 24:26
Average speed: 40.44 km/h (25.1 mi/h)
Average moving speed: 50.77 km/h (31.5 mi/h)
Max speed: 127.80 km/h (79.4 mi/h)
Average pace: 1:29 min/km (2:23 min/mi)
Average moving pace: 1:11 min/km (1:54 min/mi)
Fastest pace: 0:28 min/km (0:45 min/mi)
Max elevation: 155 m (509 ft)
Min elevation: 77 m (253 ft)
Elevation gain: 264 m (865 ft)
Max grade: 9 %
Min grade: -10 %
Recorded: 6/10/2014 16:48 -
esox
senior tag
Theme (nem) frissülésre talált már valaki megoldást jhbcn15 romnál?
-
esox
senior tag
válasz
Dominó85 #4658 üzenetére
Egy pillanat az egész..
Ha pl csónakban vagyok és pergetünk, épp elég lom van a csónakban és nem szivesen úsztatnám meg a telót, miközben töltőn lóg... egyébként zsebben van. Ez a tipikus scenario, amikor jól jönne egy csereakku. Persze legjobb lenne egy hibrid akku, (mint pl Sanyo Eneloop, GP Recyco és még sorolhatnám), amit feltölt az ember, berak a táskába/zsebbe és x nap/hét/hónap múlva előkap és renelkezésre áll 95%-os töltöttséggel... de hát ilyen soha nem lesz mobilokhoz... -
esox
senior tag
Hali, épp ma jött egy üzenet, hoyg stable 13 elérhető. Gondolom többen leszedtétek ezt. Ajánlott? Nem fog szétcseszni semmit? Anno cwm-el raktam fel a v5. Jelenleg 4.2.2 hm2013023 van fent, jhbcnal5.0 g.mp.v28,2013/08/21 baseband-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest