Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MPM
tag
Huh, nem nagyon figyeltem mik a változások, és csak nem rég frissítettem, azért kérdezgetek ennyit, de a Total Commander miért nem működik nekem?
Mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy Kit-Katban megváltoztak az alkalmazások alapértelmezett engedélyei, hogy most már nem írhatnak a memóriakártyára, de nekem még olvasni se engedi
Van erre orvoslás?
-
MPM
tag
V6-ban hogy lehet beállítani az alkalmazás engedélyeit? Megtaláltam az opciót, ugyanúgy van mint V5-ben, de nem engedi átállítani.
-
MPM
tag
Jól látom, hogy az új beépített zenelejátszóban nem lehet úgy keresni dalokat, hogy előadó->album->dal, csak előadó-->dal vagy album ->dal?
-
MPM
tag
A Xiaomi accountot lehet hitelesíteni mostanság a (külföldi) SMS-sel? Mert itt a topikban is, meg más fórumokon is írták korábban, hogy nem aktiválódik, de napi szinten többször is elküldheti az SMS-t sikertelenül, miután megpróbálja az ember először aktiválni a profilt.
-
MPM
tag
válasz
herdsman12 #6068 üzenetére
Nem igazán vagyok tisztában a verziószámokkal, de a V6-os felület az melyikbe lesz belerakva, mikortól lesz elérhető?
-
MPM
tag
Olyan problémával találkozott már valaki, hogy néha leáll a rezgés, (bármikor, tetszőleges időtartamra) aztán később megint jó?
-
MPM
tag
A gyári miui-s zenelejátszóban nem lehet valahogy beállítani, hogy ha kiválasztok egy előadót, akkor az albumjait időrendi sorrendbe listázza ki, és ne abc szerint?
-
MPM
tag
-
MPM
tag
Felraktam az új többnyelvű romot, és eltűnt a twrp recovery. Ugyanazt a 2.5.5.0-t megpróbáltam vissza tenni rá, ki is írta, hogy sikeres, de nem cserélődött le . Tippek? Tovább az itt említett root se működik.
-
MPM
tag
Ugyanezzel ki lehet javítani, vagy új csomag kell hozzá?
-
MPM
tag
Sima eredeti hátlapot lehet kapni külön? Elkezdett ropogni....
Továbbá van még valami jó alternatív kamera app a Cinema FV5 mellett?
-
MPM
tag
válasz
herdsman12 #4296 üzenetére
Köszi!
-
MPM
tag
Olyan driver nincs a telefonhoz, hogyha csatlakoztatom a számítógéphez, akkor a telefon memóriakártyáját egy külön meghajtóként észleli a gép? Mert most olyat találtam, amivel egy külön eszközként kezeli az egész telefont, de ebben az esetben nehézkes a használata, total commanderben nem jeleníti meg a fájlok mappák méreteit, és áthelyezni se lehetséges fájlokat a telefonon belül (tc-vel), meg hasonlók....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest