- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Xiaomikon alapból van flash,vagy kell hozzá külön felrakni?
-
Crytek
nagyúr
Antelife Spanyol warehouseból Hongmi
$176.92 -
Crytek
nagyúr
Xiaomi powerbankot (10400-asat) vett itt valaki?
Kérdésem hogy a jó büdös fenébe kellene ezt nekem feltöltenem? Mivel semmi töltöt nem adtak hozzáBármilyen telefontöltő jó hozzá (úgy értem bármilyen amper/volt stb) vagy kell hozzá venni valami speciálisat?
-
Crytek
nagyúr
válasz
Nohab61 #2634 üzenetére
El nem olvasom én csak használom (sajnos) és napi szinten konstatálom hogy lassan már hetenként lesz újabb verziója ,de hogy a telepítési útvonal megadásának lehetőségét hogy nem képesek megvalósítani azt nem kicsit hanem nagyon komolytalannak tartam (természetesen nem csak én)
Ha ezt valaha megvalósítják bármit elolvasok ami androiddal kapcsolatos addig nem érdekel -
Crytek
nagyúr
Ez a telefonok memóriakezelése valami félelmetes és számomra megmagyarázhatatlan dolog.
Azt gondolná az ember hogy itt is ugy van mint pc-n hogy adott 86 féle gép ugyanannyi ram ugyanannyi progi és a rendszer kb csutkára ugyanennyit is eszik.
Itt meg telefonon szánalmasan összevissza.Ezer éves fos telomba 384MB ram van ebből kb 110MB szabad.
Havernak 1GB-os teloja van kb alig van rajta valami és 230MB szabad memória.Én nem értek a lóvakhoz ,de a többi hova a rákba tűnik el?
-
Crytek
nagyúr
Az enyémet úgy küldtem ki hogy nálam be se kapcsolt már se kép se hang.
Egy az hogy addig szóba se állnak veled amíg nem küldesz nekik videot ,hogy mi a hiba.Kettő a leírt hibákból semmit nem hárítottak el és nem is cserélték a gépet,de legalább visszaküldték és "jó" volt! -
Crytek
nagyúr
Tudna valaki linkelni valami megbizhato boltot vagy ebayes eladót ahol lehet szerezni 10400mah-s powerbankot?
Pandawillen visszamondom mert ott nincs de csesznek kiirni az oldalra :-(
-
Crytek
nagyúr
válasz
Dominó85 #2445 üzenetére
Nekem soha nem volt gondom a tükröződéssel pedig én aztán állandóan netezek rajta melóba és mindenhol.
Esett is már le a telefon csomószor olyan szinten hogy a hátlap megtörött és megkarcolódott de a kijelzőn egy mm karc sincs,pedig melóba is elég szépen kapja a dózist.
Nekem a fólia csak nyüg volt anno azért szedtem le a fenébe! -
Crytek
nagyúr
Minden bántás és rosszindulat nélkül kérdezem, nektek mi céllal kell a telefonra fólia?
-
Crytek
nagyúr
Remélem előbb utóbb a WCDMA-s verziót és szét akciózzák majd!
-
Crytek
nagyúr
Xiaomi Hongmi 188$
-
Crytek
nagyúr
Volt már valakinek valami komolyabb gondja ezzel a telefonnal? Ha igen micsoda?
Általánosságban mik a telefon hibái?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Interactive Brokers társalgó
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged