- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BSOD
senior tag
Vettem egy piston3-ast. A V5/26-os romban nincs profilja. Az újabbakban van? Nem igazán sikerül belőnöm.
Talán kikapcsolt diraccal szól a legkorrektebbül pici eq-val visszafogva a csim-bumm-cirkuszból és terjengősségből (jobbat vártam).
-
BSOD
senior tag
Tavaly ilyenkor rendeltem 2db valamilyen 'óccó üveget. Még mindig rajta van az enyémen. Bírja, nem karcos, pedig kap rendesen kulcsot.
A 'zasszonyén is még az volt, amivel használtan vettem 1 éve. Most repedt meg, lecseréltem és megint 'óccót rendeltem tarcsiba.Én a helyedben a legolcsóbbat rendelném, amihez van free-shipping.
-
BSOD
senior tag
Lehet valahogy mass-storage módot varázsolni a v6-ra?
-
BSOD
senior tag
Eddig nem foglalkoztam a v6-tal, mert nem azokat a nyűgöket érinti a fejlesztés, amik engem zavarnak.
Jó a rendszer? Érdemes frissíteni? -
BSOD
senior tag
válasz
hevizms #7272 üzenetére
Beállítástól függetlenül, nem "magyarosan", hanem keresztnév->vezetéknév formátumban jelennek meg a névjegyek híváskor és a hívásnaplóban. "tóth ottó" vs. "ottó tóth"... Ezt csak a hongmis miui-n láttam eddig. Az őskövület defy+-on, Vajkiui-n ez nem okoz gondot pl...
Tudom. Írjam egybe, cseréljem fel eleve... Léteznek "megoldások".
-
BSOD
senior tag
Szerintem nem lehet állandó töltéssel elcseszni a Li akkukat. Saját töltőelektronikájuk van, túltölteni nem lehet és (elméletileg) kisütni sem. Ha sikerülne túlmeríteni, az lehetne gond (de elvileg5-7%-nál kikapcsolnak pont emiatt).
-
BSOD
senior tag
válasz
kriszpontaz #6172 üzenetére
Köszi a segítséget!
Increasing ringgel próbálkoztam az emelkedő csengés miatt, de van egy késleltetés miatta a hívásfogadásnál. Képernyőn már megjelenik a bejövő hívás, de csak 1-2mp-re rá kezd el ténylegesen kicsörögni, tehát nem ez a megoldás. Szerintem ez alap egy telefonnál egy pár éve, egyértelműen a romban kellene lennie. Nem is értem miért nem panaszkodnak többen miatta. -
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #6105 üzenetére
Köszi!
Ezt próbálom elmagyarázni, de lehet, hogy bennem van a hiba, nem vagyok érthető, azért nem sikerül.
Ugyanez a műsor a 25-nél is, ott is szahar... -
BSOD
senior tag
Most akkor magyar vagy nem magyar a híváslista?
-
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #6029 üzenetére
ez multi?
-
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #6027 üzenetére
Biztos, h. mtk? Snapi szaga van annak a verziószámnak...
-
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #5977 üzenetére
Na ez olyan sebességben mint a gyári volt azelőtt. Köszi!
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #5849 üzenetére
Ez a beépített. Nagyon kevés külső alkalmazást használok.
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #5844 üzenetére
Tegnap próbaképp kikapcsoltam az ütemezőt. Azóta nem változnak a beállításaim maguktól.
-
BSOD
senior tag
v17.0.0-ban uninstallálom az mikey appot és újraindítás után visszakerül...
-
BSOD
senior tag
válasz
-HajTömeg- #5750 üzenetére
bootloader/bootmenü
-
BSOD
senior tag
Nem érzek különbséget a csupasz GG, a drágább edzett üveg (a páromén az van) és ez között ujjlenyomat, tükröződés, érintésérzékenység, tekintetében sem. Gyönyörűen, bubimentesen fel lehet tenni, nem keletkeztek mikrobubik (szerintem légcsatornázva van a ragasztója (a közvetlen felrakáskor mintha ennek a rasztere látszódott volna az első kontaktkor). Nincs éle, ugyanúgy le van kerekítve mint a drágább. Konkrétan úgy vélem ugyanarról a gyártósorról kerül le...
-
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #5666 üzenetére
Az smsreg nincs benne már a 15ben sem. Én a v5-ből is kitöröltem és nem okozott problémát.
-
BSOD
senior tag
1s-hez nem tudom, hogy van-e olyan pach, amivel az újabb romokat lehet nem-mtp módban használni.
A régebbi romokkal simán usb-meghajtóként látnod kellene. Tehát windows filekezelő (ez még mtp-ben is látja egyébként, ha a "sajátgépről" próbálod) vagy tc vagy amit akarsz...
Egyébként tc-hez is van MTP plugin. -
BSOD
senior tag
-
-
BSOD
senior tag
Azóta sem találkoztam semmi eget verő újdonsággal. Egy Mi key app került bele látványosan, amit le is szedtem, mert idegesített a fülhallgató használatnál a felugró üzeneteivel.
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #5443 üzenetére
-
BSOD
senior tag
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #5440 üzenetére
A magyaron jeleztem, de nem fordítás hiba, ezért nem fognak tudni mit kezdeni vele.
A hivatalos oldalon még nem regisztráltam... -
BSOD
senior tag
Van még valakinek 5.0 rom fenn?
Visszatenném, ha ott jó a feloldóképernyőn és a híváslistában a vezetéknév-keresztnév sorrend. Ott még nem emléxem erre a hibára. -
BSOD
senior tag
v16. Mivel nem használok MiKeyt, el kellett távolítanom az MiKey appot.
Ha bedugtam a fülest, mindig ki kellett választani, hogy mit dugtam.Kicsit idegesített...
-
BSOD
senior tag
-
BSOD
senior tag
Én a BW időjárással vagyok így. Wifi van, de van hogy napokig nem frissít. Kellene valami használható időjárás...
-
BSOD
senior tag
válasz
Laza... #5286 üzenetére
A németekkel "jóban vagyok", én csináltam nekik javított rajzot a lézervágáshoz annó.
Most viszont megvetem doongoo telefonját a Zasszonynak és kértem, hogy hagyja rajta az üveget, mert kíváncsi voltam milyen. A helyzet az, hogy lényegesen igényesebb mint a fólia. Kellemesebb a tapintása és könnyebben takarítható is. -
BSOD
senior tag
Nézegetem a tempered glass kijelzővédőket. Árban elég nagy szórás van (akár + 100-120% is). Minőségben lehet különbség? Valamire oda kell figyelni a választásnál?
-
BSOD
senior tag
válasz
hevizms #5249 üzenetére
Megvan nálam is a (nincs név). Ha rányomok, akkor ugyanúgy bejön a "csoportok", úgyhogy funkcionalitásban nem érzek problémát. Ez talán csak valami fordítási (magyarítási) hiány lehet...
Szerintem sokkal gázabb, hogy a híváslistában beállítástól függetlenül keresztnév van elöl.
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #5245 üzenetére
Ilyen "nincs név" dolgot én sem látok, viszont a névjegyzék "vezetéknév elöl" megjelenítése mellett, a híváslista "keresztnév előlt" használ.
-
BSOD
senior tag
válasz
-HajTömeg- #5131 üzenetére
-
BSOD
senior tag
válasz
-HajTömeg- #5129 üzenetére
mivel rgb-t adott meg ez nem kérdés...
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #5105 üzenetére
Szerintem azon múlik, hogy mi van társítva hozzá.
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #5016 üzenetére
mod. megvan
-
BSOD
senior tag
Pontosan hol lehet a rootot bekapcsolni?
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #4908 üzenetére
Átsiklottam fölötte.
Ennek fényében viszont (még inkább) teljesen értetlenül állok a dolog fölött...
Azt hiszem, ha más bug nem bukik ki, akkor hagyom így.
Végül is nem kikerülhetetlen probléma, csak eddig ahhoz voltam szokva, hogy minden működik. -
BSOD
senior tag
Nem tudtam eddig megoldani a v13 programkezelőjének kilépését. Csináltam reinstallt is, eredménytelenül.
Valaki, aki tisztán telepített legyen olyan kedves és nézze meg, hogy tud-e programot eltávolítani.
m4csk4fogo leírása szerint a tiszta telepítés és a miui mentés visszállítás után is szahar az app manager.Egyébként leszedtem egy appmanagert, most azzal gyomláltam, de fölösleges lenne, ha menne a gyári.
-
BSOD
senior tag
válasz
hevizms #4781 üzenetére
Nem mondtam, hogy lehetetlen vagy nem tudnám lemeríteni
Nem vagyok keleti bölcs, nem látok bele senkinek a felhasználási szokásába, nem ítélkezem senki felett, nem akarok senkit bántani, és nem is muszáj meghallgatni sem, de továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy aki napi 2-3-4-5 órát lóg a telefonon (és teszi ezt "szórakozásból") annak itt az ideje, hogy átértékelje az életét.
Akinek nem inge az egyébként sem veszi magára... -
BSOD
senior tag
Legutóbb 8 nap után töltöttem
, de az egy "csendes időszakban" volt. Régen a Nokiáim bírták így.
Most egy nap alatt 40%-ra merítettem. Anyósnál unalmamban megnéztem pár sorozatrészt... -
BSOD
senior tag
válasz
m4csk4fogo #4744 üzenetére
Köszi az infót és a próbát!
Ez kb. azt jelenti, hogy a backup "kuka" és van egy bugunk.
Nyilván jó a mentés valamire, ha valami fontos infó lenne benne esetleg.
Nálam a telefonkönyv g.fiókhoz van rendelve, képek nem tűnek el, játékmentésem nincs, max. 1-2 progiban kell újra hozzáféréseket állítani, úgyhogy nagy veszteség nem ér csak bosszantó. -
BSOD
senior tag
válasz
m4csk4fogo #4716 üzenetére
Nem volt időm vele foglalkozni, de szerintem a tiszta telepítés lesz.
Valaki olyat kellene meginterjúvolni ez ügyben, aki tisztán rakta fel.Megpróbálná valaki, hogy a tiszta v15 telepítés esetén tud-e programokat kezelni?
Már kettőnknek kilép az alkalmazások kezelése. -
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #4676 üzenetére
Csináltam egy data+dalvikot reggel TWRP-ből, eredménytelenül...
-
BSOD
senior tag
Nem tudok alkalmazásokat kezelni/eltávolítani, üzenet nélkül bezár az alkalmazások kezelése, ha kiválasztok valamit. Valószínűleg tiszta telepítést kell csinálnom mégis.
Ötletek? -
BSOD
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4666 üzenetére
A celluxos alap technika nagyon jó ezen.
Ennél kevésbé bubisan is fel lehet tenni...
Ez ügyesebb! -
BSOD
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4664 üzenetére
Tök fényes. Erős napsütésben gáz, de nem rosszabb mint nélküle.
Egyébként olyan mintha nem lenne rajta... -
BSOD
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4662 üzenetére
Nálam meglepően jól bírja a strapát, pedig kap rendesen.
-
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #4638 üzenetére
Mivel nekem egyedül nincs meg a megfelelő tudásom ehhez, javasolnám, hogy a következő pár oldalon gyűjtsük össze az infókat. Kérem akinek hasznos, 1. hsz-be való megosztandó mondani valója van az ne tartsa magában!
Szerintem ezeknek lenne helye benne, de kérnék további javaslatokat is:
- Műszaki paraméterek és hamisítványok beazonosítása
- Rom telepítés, Root és az ezekhez tartozó linkek
- kiegészítők, fóliák, hátlapok, headsetek
- rendszer tweek-ek, mókolások
- bevált és javasolt programok -
BSOD
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4636 üzenetére
Nem ártana. A root is le van írva ezen az oldalon is és mégis rákérdeznek ~5 hsz. után. De ugyan ez megy recovery ügyben is. Hogy lehet 1. hsz-t szerkeszteni?
-
BSOD
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4634 üzenetére
Simán elírtam, én nem vagyok tökéletes...
-
BSOD
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4632 üzenetére
Engineer mode>engineer mode(MTK)>hardware testing fül>Audio>headset mode
A két értéket az alap 115(?)-ről 150-re emeltem. Fülese válogatja mennyit szabad emelni, de ahogy olvastam 155 fülé nem nagyon szabad menni, mert kinyírhatja a telefont, a füledről nem is beszélve.Fontos, hogy ha valamit átírsz ROMCSERE UTÁN SEM ÁLL VISSZA ALAPHELYZETBE!!!. Csak saját felelőségre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest