- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Visszakerestem, de nem találtam releváns hozzászólást, ha volt már róla szó akkor bocs.
Másnak is van olyan gondja, hogy link2sd csak fat32 partícióval működik? Nekem ext2/3/4 esetén nem tudja létrehozni a mount scriptet ami csak azért idegesítő, mert így ugye van amit nem lehet áthelyezni és pl a spotify esetén elég sok adat marad a telefonon. Keresgéltem elég sokat, de nem találtam megoldást. fat32-vel működik mint a kisangyal, tehát nem hinném, hogy valami triviális hibát követek el formázáskor.
Amúgy itt a tragikomédiához hozzátűzném, hogy nekem pl nem indul újra a telefon. Az aksi kijelzés ugrál ha újraindítok, de amúgy nincs panaszom a V6-ra. Ellenben a cégünk most szerzett be majdnem 70 db Lumia 520-at és abból kb 20 darabot már az első héten cseréltetni kellett. Volt ahol a SIM olvasó volt eleve szar, sok dobálta a térerőt, néhányon meg a kijelző egy részén nem ment az érintés. Szóval az olcsó telefon sose tökéletes valamit valamiért, de a Hongmi szerintem pont az a telefon amire nem igazán lehet panaszkodni. Akinek problémás a V6 térjen vissza a V5-re.
-
nemlehet
őstag
Szerintem nem úgy értette, hogy a power bank maga tölt lassan, hanem hogy a telefont tölti lassan a bank.
Írhatnak akármit a külső aksikra, nekem az a tapasztalatom hogy max egy 1 amperes töltő sebességével töltenek. A gyári Xiaomi töltő meg két amperes, szóval ahhoz képest tényleg lassú. De pl amikor a régi telefonom 1 amperes töltőjével töltök éjszaka akkor nagyjából hasonló sebességgel megy amit te írsz, talán picit azért gyorsabb.
-
nemlehet
őstag
Én is elégedett vagyok a telóval, szerintem a V6-al abszolut nem lehet rá panasz. Nagyon pofás, modern lett az UI, a sebessége még jobb mint eddig (bár ezzel szerintem nem volt gond). Aki nem játszik annak teljesen elég a a 6589T sebessége, lévén a hasonló kategóriás S410 vagy S415 kb 20%-al erősebb ennél szóval elég szűk az a programréteg amire ez már nem elég de az már igen.
Ha nem kell 4G akkor szerintem mai napig jó vétel ez a teló (vagy az 1S) mert 130 dollár körül egyébként csak nagyon noname kínaiakat kapni, bár picivel erősebb béllel. Azért a 30-40 dolláros felár a Redmi 2-höz nem bagatell, lévén majd 25-30%-ról vagy forintosítva majd 8k-ról beszélünk ami azért ebben a kategóriában sok.
-
nemlehet
őstag
Most egy elég érdekes hibával szembesültem. Elmentem nyaralni, aztán ma reggel még vidáman mobilnetezek, majd reggeli közben nézem, hogy nincs térerő. Mondom biztos mert hegyen vagyunk, meg elfújta a szél, meg tudja fene. De aztán csámborogtam itt keszthely környékén és bizony egész nap nem volt. Mondom ez nem normális. Elkezdek szórakozni a SIM beállításokkal, manuálisan kijelölöm a Telenor 2G-t. Cant register on this network hibaüzenetet kaptam. Próbáltam Telenor 3G-re, de arra is ugyan ez. Fent az értesítési sávon No service felirat van. Automatán szintén nem tud csatlakozni semmihez.
Igazából nem tudom, hogy a telefon, vagy a SIM szar, vagy a telenornál szúrtak el valamit, de az hogy látja a hálózatot a telefon nekem kizárja hogy a drága kici vöröc riz halt volna meg. A SIM-em még Pannonos, a régi narancssárga Bee-s, szóval nem elképzelhetetlen, hogy azzal van a gond. Bár a számokat tudom róla olvasni és 1-2 programot is leszedtem amik azt mondják status ok, és hogy aktív a SIM.
-
-
nemlehet
őstag
Amúgy erről nincs tapasztalatod?
Ha már Xiaomi
De amúgy a Piston füles az nagyon jól szól, tehát nem analfabéta a hangtechnikához a Xiaomi szóval lehet ebbenis van potenciál és az ára se vészes.
-
nemlehet
őstag
Amúgy nem teljesen biztos vagy megalapozott, de az utóbbi időben kísérleteztem kicsit és úgy látom, hogy akkor járunk a legjobban ha 1,5 gb-re partícionáljuk a telefont.
Nekem úgy tűnik, hogy olyan retardáltan sikerült jelenleg a telepítést megoldani, hogy mind a 2 partícióra telepít a telefon és ha az egyik nagyobb akkor az félig üres míg a másik kisebb meg csutkára tele van. Próbáld ki ezt, így most nekem az összes használt program és 4 játék+2 navi fent van és nem hápog, hogy kevés hely. -
nemlehet
őstag
Én ez alapján csináltam.
A TWRP amúgy is fent volt, a data-t le se mentettem, mert amúgy is tele volt szemetelve a telefon, mert kb megjelenés óta folyamatosan minden firssítés óta backup-ból állítottam vissza a dolgaimat. De most kipróbáltam data backuppal és azzal is jó volt. -
nemlehet
őstag
válasz
Dominó85 #7562 üzenetére
Ez jó tipp, majd megnézem az alkalmazásengedélyeket, bár szerintem veszett gyors ez a V6. Tényleg smooth élményt ad és nekem nagyon tetszik.
De amúgy megpróbáltad újrapartícionálni a belső tárhelyet? Nekem azzal egész jó most, legalábbis a mindennapi használat során nem ütközök gondba (bár tény, hogy nagy játékokkal nem játszok, mert a tapis irányítástól agyrákot kapok). Azért nem mindegy, hogy 800 megára vagy 2700-ra tudsz telepíteni.
Amúgy néztétek már a repülő mód ikonját amikor repülő módban van a telefon?
(a bekapcsológombos menüben) Imádom ezeket a kis jópofa dolgokat.
-
nemlehet
őstag
válasz
Dominó85 #7482 üzenetére
Én be vagyok havazva és szerintem nem annyira az a fontos, hogy önmagában mit tud, hanem, hogy milyen előrelépés/visszalépés történt az elődhöz képest. Egy jó kis összehasonlító teszt a Piston 2 és Piston 3 között sokakat érdekelne szerintem és én ezt nem tudom megírni mivel nincs saját Piston 2-őm.
Amúgy te hol ellenőrizted QR kóddal hogy eredeti-e? Csak mert én leolvastam a telóval de nagyon kínai oldalra dobott amin nem igazodtam el
Nem hiszem, hogy hamis, de azért jobb tudni mint hinni.
-
nemlehet
őstag
Bibibííí nekem már kedden megjött a Piston 3-am
Akartam is róla bejegyzést írni logout-ra, csak nem jutott el odáig egyetem meg munka mellett.
Amit én kiemelnék, hogy eszméletlen kényelmes. Szinte nem is érzem, hogy a fülemben van amiről az elején azt hittem azért van mert túl kicsi a gumiharang, de az L-es már nagy nekem és még futás/biciklizés közben sem esik ki az M-es sem.
Ami viszont nem tetszik, hogy a kevlár csak az osztásig tart, mehetett volna végig mert a vezeték maga nagyon vékony (bár nekem előtte egy Sony MH1-em volt, azon meg elég széles és masszív az anti strangle kábel.)
Nem vagyok zenebubus szóval VÉLEMÉNYEM SZERINT, AZOKKAL a zenékkel amiket ÉN hallgatok a közép és a magas hangok nagyon jók, a mély egy kicsit kevés az én ízlésemnek, de egy kis EQ-val segítettem a dolgon. 21$-ért vettem ibuygou-ról, szerintem eredeti, bár nem tom ezt hogy kéne ellenőrizni. Mindenesetre a hangminősége szerintem nagyon jó, jobb mint a Sony-é. Nincs Piston 2-őm, de próbáltam és ahhoz képest talán az izoláció ami sokat javult. Konkrétan pl a HÉV-en a velem egy boxban ülők beszélgetéséből semmit nem hallottam pedig kb 60%-os volt csak a hangerő. (bár az új V6 ROM mintha hangosabb lenne)
A gombok is jól működnek, talán annyit lehetne javítani, hogy kicsit jobb érezhetőek legyenek, mert eléggé egy síkban van az egész, de ez már tényleg kukacoskodás. Egy Jiayu G2F-el is kiprobáltam, ott is ment a beépített zenelejátszó vezérlése és a mikrofon is elég jó.
-
nemlehet
őstag
válasz
trebrona #7470 üzenetére
5.4.17 az en.miui-ról.
-
nemlehet
őstag
Visszapörgettem pár oldalt, de nem találtam erre utaló hsz-t. V6 alatt fel lehet valahogy varázsolni a Play Store-t? Próbáltam külön APK-ból telepíteni, de FC illetve no connection hibaüzenetet kapok felváltva. Amúgy tetszik a V6 ráadásul remekül is fut tehát marhára örülnék ha ez működne.
-
nemlehet
őstag
válasz
-HajTömeg- #6415 üzenetére
Nem hiszem, hogy normális én legalább 10 fajta töltővel próbáltam, sose volt ilyen gondom.
(#6409) SSlyTR
Tudtommal alapból nem lehet ilyet csinálni. Talán van valami ROOT-os megoldás mint gingerbread alatt volt a link2sd és társai, de erről nem tudok nyilatkozni. De olyat tudsz csinálni, hogy újrapartícionálod a telefon belső tárhelyét, hogy ne legyen felosztva így ugye sokkal több helyed lesz appoknak. -
nemlehet
őstag
válasz
Dominó85 #6375 üzenetére
Igazából ez másodlagos szempont. Ha az adott launchernél nem pocsék a ramkezelés (pl TouchWiz) akkor onnantól már csak a funkciók és a kinézet ami alapján döntened kell. Nekem a MIUI remekül bevált, mert akadásmentesen fut, és szeretem pl, hogy a lock screen duplaérintéssel zenevezérlő lesz, vagy hogy szabadon lehet pakolgatni a gyorskapcsolókat illetve van pár nagyon pofás téma hozzá amiken mindenki csak néz, hogy uhh mi ez, honnan van.
-
nemlehet
őstag
válasz
Dominó85 #6372 üzenetére
Ez nem igaz. Ez a szabad RAM mánia nagyon fel tud húzni. Windowson is, hogy jajj van 8 giga ramom és csak 7 szabad belőle.
Szabad RAM= elvesztegetett erőforrás alapesetben. Azért ragadt meg ez az emberekben droidon, mert sok launcher nem jól szabadítja fel a RAM-ot és sokszor bezár programokat amiket mi szeretnénk a háttérben futtatni. Pl Galaxy Ace szerette bezárogatni a zenelejátszót amikor megnyitottam a böngészőt.
Ilyenről szó sincs az MTK-s hongminál, le kell tojni, hogy mennyi a szabad RAM. A böngészőt meg 1 giga rammal így is úgy is újratölti ha pl elindítasz egy játékot, de ezt minden 2-3 giga ram alatti telónál "el kell viselni". -
nemlehet
őstag
Szerintem neked is az aksi kimozdulásos gondod van, legalábbis a tünet erre utal. Ékeld ki az aksit a tüskékkel szemben egy 2-3-ba hajtott papírral, akkor nem fog kimozdulni. Csalóka, mert ha ránézel olyan mintha minden ok lenne de kb fél mm-t tud mozogni az aksi egyes készülékeknél az meg pont elég.
A legtöbb telefon hasonló minimális discontact esetén egyszerűen lefagy (pl Galaxy Ace vagy Gio) a Hongmi kikapcsolt. Persze lehet, hogy nem ez a gond, de több embernek is bevált ez a megoldás -
nemlehet
őstag
válasz
-HajTömeg- #6351 üzenetére
Azért ennyi pénzért én nem tudnék olyan telefont mondani aminek jobb a kamerája. Lehet, hogy egy iPhone vagy Note szintjét nem éri el, de pl az Ascend P6-ot elveri főleg kevés fényben ami itthon függetlenül 100k volt amikor a hongmi kijött.
Nekem a GPS remekül megy, kb 20 mp alatt pontos jelet talál (beülök a kocsiba, beírom az úticélt és mire bekötöm magam és elindulok már meg is van) és ugyan úgy tartja mint a a barátom Asus padfone-ja S800-al.
-
nemlehet
őstag
Nekem is fent állt ez a probléma és az aksi kimozdulása miatt van. Többnyire akkor történt ha leesett (nem magasról, pl durvábban raktam le az asztalra) vagy "megtekeredett" a zsebemben. Szedd le a hátlapot és papírral ékeld ki az aksit a tüskékkel szemben és akkor meg kell szűnjön.
Úgy tűnik 1-2 aksi vagy kisebb méretileg pár tizedd mm-el vagy a hely nagyobb a telefon házában egyes készülékeknél, esetleg a tüskék rövidebbek. fuck knows. Nekem mindenesetre ez a papírdolog megoldotta és 1 hónapja nem volt ilyesmi.
-
nemlehet
őstag
-
nemlehet
őstag
Amúgy tudom, hogy tök off a dolog, de a Xiaomi TV-ről van valami hír? Csak mert régebben volt róla cikk, meg több Xiaomis reklámfotón is láttam, de nem nagyon van ráizgulva senki. Pedig érdekelne és talán még egy rendelést is megkockáztatnék, de nem látom, hogy rendelhető lenne sehol és hír/review sincs róla értelmes forrásból.
De hogy ne legyek teljesen off, nekem teljesen eltűnt a képernyő vibrálás az utóbbi hetekben ellenben elkezdett néha rettenetesen beszaggatni a telefon. Ez azért is érdekes mer még mindig a V25 van fent és az elején nem volt ilyen. Amúgy jellemzően az FB messengerrel szaggat be, úgyhogy lehet az a ludas.
-
nemlehet
őstag
válasz
hevizms #6227 üzenetére
Igen ezzel én is megszívtam. Elfogyott a hely a gdrive-on aztán gondoltam ami kell azt feltöltöm Midrive-ra. Aztán amikor le kellett volna szedni jött a koppanás, hogy tetű lassú. Kár pedig nem lenne rossz, de ezzel a sebességgel még biztonsági mentésre sem jó a telóról.
-
nemlehet
őstag
válasz
kriszpontaz #6186 üzenetére
Tényleg be volt, de anélkül is csinálta emlékeim szerint. De akkor most kikapcsolom és figyelek.
-
nemlehet
őstag
válasz
kriszpontaz #6183 üzenetére
Működnek a parancsok, előbb is vibrált, most rányomtam, hátha látsz benne valamit.
https://drive.google.com/file/d/0ByKJWOTgK41wbmppaXNRc0gyQlE/view?usp=sharing
Próbálok majd happening közben is csinálni egyet. -
nemlehet
őstag
Nálam is vibrál a kijelző néha, de kb csak pár percig ha párszor ki be kapcsolom a kijelzőt akkor meg abszolut eltűnik. A szívbaj jött rám amikor először megláttam. Január óta megvan ez a telefon és egész pontosan múlt pénteken jött elő először ez a dolog. Auto és manuális fényerőn is előjön a dolog, de érdekes, mert úgy néztem hogy főleg a kezdőképernyő vibrál, ha már megnyitok egy fb messengert az nem. (Nem a fehér háttér teszi, mert kipróbáltam full fehér háttérrel a kezdőképernyőt és OTT akkor is vibrál). Amikor először előjött lekaptam egy kijelző ellenőrző programot (halott pixelekhez, összehasonlításhoz jó) és ott a különböző 1 színű képernyők sem vibráltak... Szóval gyanítom ez nem hardver hiba, de nem vagyok fejlesztő, érdemben nem tudok hozzászólni. Nálam csak körben egy sávban vibrál mintha oldalról zseblámpával villogtatnának.
-
nemlehet
őstag
Nekem is felment a V25. TWRP-vel, clean installal csináltam. Egyenlőre elégedett vagyok vele, nem vettem észre semm bugot. TWRP maradt fent, nekem nem volt lerootolva. Kicsit gyorsabb szerintem mint V15-el, az aksi érzésre ugyan olyan. Navi nálam megy Maps/Sygic/Waze/iGO-val. Komoly változást nem vettem észre se funkcionalitásban se semmi másban úgyhogy egyenlőre marad.
-
nemlehet
őstag
Nah nem tudom kit érdekel, de azért megosztom:
Elég sokat szívtam a V17-es frissítéssel, sehogy se akart jó lenni, aztán downgradeltem V15-re de valamiért ott meg szétcsúsztak a feliratok (nem font gond, hanem egymásracsúztak a betűk). Azt is próbáltam mindenféleképp felrakni, de csak nem akart jó lenni... Elkezdtem custom ROM-ot keresgélni, hogy legalább amíg neki tudok ülni rendesen tudjam használni a telót.
Végül ez került fel: Meglehetősen elégedett vagyok vele, az aksiidő nagyon jó, 3G működik mind a két slotban, stabil és nagyon gyors (bár mondjuk ezzel eddig se volt gond kivéve a V17 alatt).Amúgy a kikapcsolgatós gondom megoldódott, mert beraktam egy kis papírdarabot az aksihoz így ráfeszül a fémtüskékre. Érdekes ez eddig nem is tűnt fel, de nálam van egy kis hézag a ház és az aksi között. Kevesebb mint fél mm de pont elég arra, hogy mechanikai behatásra disconnecteljen az aksi és kikapcsoljon a telefon. Nem tudom senki más nem jelezte, hogy ilyen gondja lenne, de ha esetleg mégis csak mélyen hallgat próbálja meg beékelni az aksit (persze nem nagyon, mert az lehet nem tesz jót neki
)
-
-
nemlehet
őstag
Valaki linkel nekem egy működő V15-öt? Mert ami linket találtam az állandóan megszakad letöltés közben és sajnos ordenáré módon merülök V17 alatt.
-
nemlehet
őstag
Sajnos nekem is felment a V17 és nem az igazi. Rengeteget fagyogat (nem hal be, csak megakad 5-10 másodpercre) és borzasztóan merül. (egy éjszaka standby-ban 20%-ot). OTA-val raktam fel úgyhogy ezt én sem javaslom senkinek. Amúgy az MI key támogatáson kívül bármi értelmes újítást/javítást hozott?
Amúgy mindettől függetlenül másnak szokott olyat csinálni a telefon, hogy random kikapcsol? ÚGy figyeltem meg, hogy fizikai behatásra történik főleg, pl kiesett a tartóból egy hirtelen fékezéskor és amikor felvettem ki volt kapcsolva. Néha a zsebemben is kikapcsol amikor legugolok és "megtekeredik" a telefon. Elég idegesítő, mert sokszor nem veszem észre aztán órákig nem érnek el és már hívják a papot, meg a mentőt rám a családban....
-
nemlehet
őstag
válasz
herdsman12 #5881 üzenetére
Sajnos nem jött be egyik tipp sem. Váltok szerintem K9-re, régebben amúgy is azt használtam, igazából nincs bajom vele. Lehet valami egyedi probléma, mert ahogy keresgéltem nem nagyon találtam külföldi fórumon se hasonló problémát. Köszönöm azért a segítséget!
-
nemlehet
őstag
Visszaolvastam pár oldalt és nem találtam ezzel kapcsolatban semmit, de másnál nem jelentkezett az a probléma, hogy a gmail nem szinkronizál mert letiltja a MIUI? Kiírja, hogy "Restricted from syncing over Wifi networks" (vagy ilyesmi, a lényege ez). Mobilnetem nincs, így azon nem tudtam kipróbálni, de a 17-es frissítéssel jött elő ez a dolog. Persze webes felületen keresztül meg tudom nézni, meg tölthetnék le másik levelezőt, de nah.... Én 99% hogy nem tiltottam le és ahogy beléptem a security centerbe ott is úgy tünt minden engedélyezve van a gmail-nek.
-
nemlehet
őstag
Nekem nincs bajom a hangminőséggel. Bár mondom nem használok két SIM-et, lehet azért.
-
nemlehet
őstag
válasz
Viktor0610 #4265 üzenetére
Milyen bugok jönnek elő nálad?
Nekem ami eddig feltűnt, hogy néha unlocknál felvillan valami tutorial képernyő szerűség mint első indításnál. Csak 0.1s de azért illúzióromboló. A másik meg, hogy néha beragad a hangerőállítás ha a hangerő gombokkal akarom némítani, de nem sikerül elsőre és többször megnyomom (pl egyszer röviden majd hosszan). Ekkor meg kell várni amíg a kis csengő ikon eltűnik és aztán teljesen jó szóval nem fagyás vagy ilyesmi. Amúgy semmi egyéb, bár nem használok 2 kártyát.
-
nemlehet
őstag
Ez egyéni ízlés kérdése, mert pl az egyik exem oda volt Fuji gépekért, mert nagyon tetszett neki az a "fémes" színvilág amit produkáltak. Szerintem tök természetellenes volt de neki az jött be. A színérzékelés elég relatív.... Biztos lehet találni olyat amit mondjuk vonalélességben, vagy kontrasztban jobb, de az hogy 10-ből 9 ember kapásból nem tud ilyet mondani ebben az árkategóriában azért szerintem elég jó bizonyíték arra, hogy kiegyensúlyozott, jó kamerát kaptunk. Ez pl egy galaxy Ace-ről vagy a legtöbb kínai telefonról nem mondható el.
-
nemlehet
őstag
A fotós témához mint Hongmi tulaj hozzászólnék.
Ezek a "fotophilek" hasonlítanak az audiophilekre. Komolyan mondom olyan elvárásokat fogalmaznak meg és olyan dolgokhoz hasonlítanak egy 50k-s telefont, hogy csak forgatom a szemem. Ha te tökéletes színhűséget, vonalélességet meg anyámkínját vársz akkor ne egy 50k-s telefonnal fotózz. Ez nem profi fényképezőgép, ez egy TELEFON! Az hogy van benne extra funkcióként fotózási lehetőség csak bónusz, nem ez a fókuszpontja (pun included). Egy Toyota Yaris-al is lehet vontatni még sem szarozzuk mert az IFA platótól ketté szakad. Az meg külön megér egy misét, hogy mennyire jogos az igény "Katika első eltaknyolása a játszótéren" megörökítése fotótechnikailag kifogásolhatatlan módon. A legtöbb fénykép a pillanat megörökítéséről szól és pont ugyan annyit jelent a nagymamának még ha nem is tökéletes a kontraszt, vagy a háttérben nem olvasta a márkajelzés Riváldócska susogós mackóján. Kiállításra vagy művészkedésre meg amúgy sem fog senki telefont használni. (a műkörmös p*csák instagrammal nem számítanak művésznek).
Nem csak itt, de több helyen is olyan hsz-ket olvastam, hogy kitéptem tőle a hajam. A kedvencem: "Nem értem minek véded hasonlítsd már össze egy normális géppel pl Nikon D3300... Az sokkal jobb képeket csinál". Szóval azért gondolkodjunk már. Egy telefont telefonnal vagy maximum vele egy árban lévő kompaktal hasonlítsunk össze. De még az sem teljesen korrekt, mivel a kompaktba a teljes ár a fotózásra megy míg a telefonnál csak egy része.
Nos ha értelmesen hasonlítjuk össze a Hongmi kameráját más telefonnal akkor bizony nagyon is jó. De amúgy pl automatán az én régi Nikon Coolpix L15 kompaktomnál néhol jobb is (sötétben kicsit zajosabb, macroban sokkal jobb, normál fénynél meg kb azonos). A saját árkategóriájában meg szerintem kb a legjobb és ezt nem elfogultságból mondom. Vállalhatatlan képet még nem sikerült vele lőnöm míg azért más hozzám került telefonnal volt amit 5-6x kellett ellőni, hogy jó legyen. (pl amikor egy füzetet akartam lefotózni az egyetemen neon alatt)
Nah de hogy ne csak off legyek: Melyik most a legfrissebb ROM a Hongmira? Nekem most a MIUI-JHBCNBA13.0 van fent. Ez rootolható és multilang. Van ennél újabb?
-
nemlehet
őstag
http://logout.hu/bejegyzes/nemlehet/xiaomi_hongmi_teszt_es_benyomasok.html
Remélem elfogadható. Szerintem elég körültekintő voltam, igyekeztem minden lényeges pontra kitérni. A kétkártyás részt aki használja az kérem egészítse ki és akkor azt még hozzáadom. Bármilyen javaslatot, vagy kimaradt részt hozzárakok még ha leírjátok.
Hétvégén jön a ROM telepítés, recovery ROOT stb összefoglalója a lehető legteljesebben ami tőlem telik.
-
nemlehet
őstag
Megírtam a Hongmi tesztet. Ez nem a romolásról szól, hanem MA stílusban egy áttekintést ad azoknak akik érdeklődnek a teló iránt. A ROM telepítésről is elkezdtem az összefoglalót, szerintem hétvégére az is meglesz. Hova tudnám kirakni a "cikket"? Nekem az is jó, ha valaki kirakja a Logoutos blogjára, vagy akármi.
-
nemlehet
őstag
Biztos eredeti a telód? Mert ez számomra nagyon furcsa. Jó pár telefont próbáltam, és bár nem a legérzékenyebb a Hongmi kijelzője, de abszolút hozza az felső-átlagot. Pláne az, hogy akad neked teszi gyanússá a dolgot. Esetleg még az lehet hogy hibás a készüléked... Nekem is vaskos ujjaim vannak, ráadásul nagy a kezem, de nem volt gondom a gépeléssel, vagy bármivel ezen a telón.
-
nemlehet
őstag
válasz
HUTCHDB #1309 üzenetére
A telefon nagyon egyben van. Az összeszerelés minősége és érzetre a felhasznált anyagok nagyon jók. A kijelző szép és tényleg IPS, jó a fényereje, a színei és a betekintési szögei (kb 160 foknál gyengül a fényereje, de a szinek maradnak). Egyetlen kivetnivaló itt, hogy a kapacitív gombok nem világítanak, de úgy tűnik ez a trend kínában, illetve újabban a Lumiáknál is, amit nem értek, de biztos sokat lehet vele spórolni.
A kamera szerintem szintén nagyon jó, főleg ebben az árkategóriában. Ha ez így mond valamint az Ascend P6-nál főleg sötétben jobb. Kicsit képzajos, de nem mossa el a részleteket. (szerintem ez így jobb mintha nincs képzaj, de elmossa az algoritmus). A vaku nem túl bika, de a célnak megfelel, elemlámpaként is egész jól használható.
A gyári rendszer gördülékeny (1 hét alatt semmi fagyás, nem röccen, akadozik, néha 1-2 mp gondolkodás van játékok indítása előtt, de ez iPhone-nál is így van, szal ezt nem rónám fel negatívumnak). Nem nagyon kapunk extra programokat, de ez inkább előny mint hátrány számomra. A MIUI szép, tényleg jól testre szabható, igazából minden megvan benne ami kell. Nagyon király témák vannak benne, én vagy 3 órán keresztül csak válogattam
Az aksi elég jól bírja, 1 napot aktív használat mellett simán végig bír. Bár a gyári ROM-ban van egy olyan furcsa anomália, hogy terhelés nélkül vagy böngészésnél alig merül, a játék meg brutálisan szívja az aksit. Jobban mint kellene. Ezt nem tudom, hogy bug-e vagy terhelés alatt nagyon eszik a SoC majd másik rommal letesztelem.
A GPS ami kritikus szokott lenni az MTK-s telóknál itt nagyon jól működik. Gyorsan (kb 10 mp) talál jelet és azt tartja is. A Qualcomm SoC-os előző telóm pontosságával rendelkezik (összehasonlítottam azonos útvonalon).
Szóval nem nagyon tudok rosszat mondani a telóról, a talán picit karcsú aksi (legalábbis kínai mértékkel) és a kapacitív gombok hiányzó világítasi ami negatívum. Ha ez neked fontos, akkor még a ROM-olással lehet szopás, de az végülis megoldható.
-
nemlehet
őstag
Ez jogos, de egy MP4 lejátszó az nem kerül 200 dollárba sem. Tehát ha tényleg MP4, nem kell félned úgy sem fizetsz, ha meg simlizel akkor fizess vámot meg áfát. Nekem se tetszik a rendszer, örülök is mint majom a farkának, hogy az enyém átcsúszott.
Amúgy azt néztem így utólag, hogy a csomagon 2 rétegben van a "matrica". Én sweden postal rendeltem, és ahogy nézem először elküldték a svédországba, onnan jött magyarországra (legalábbis a matricák alapján). Érdekes megoldás, úgy tűnik működik. Bár ha EU-s országból jött, akkor nem tudom mit keresett a vámon...Amúgy én még csak egyetlen buggal találkoztam az official v5 MIUI-ban. Néha játék közben olyan mintha megnyomnám a home gombot (pedig tuti nem). Nem lép ki, simán vissza tudok lépni, de fura. A másik apróság, hogy egyes játékok közben leáll a zenelejátszó. Nem RAM gond, mert pl Dead Trigger közben nem, míg Kingdom Rush közben meg igen. Néztem beállításokat, de mindenképpen megállítja a zenét.
App eltünés, ébresztés elmaradása semmi ilyesmi nincs nekem. -
nemlehet
őstag
Nah a nők és a technológiai cuccok. Nekem is van egy szőke ismerősöm aki úgy vett telefont hogy beírta facebookra mit vegyek. Erre jöttek a nagy szakértők, hogy csak az iPhone, mert hogy az az isten. Majd amikor kiderült hogy 20k-ból kéne összehozni akkor mindenféle használt szarokat próbáltak meg rásózni. Aztán valami horror előfizura+20k-ért sikerült neki venni egy Galaxy Ace-t (az elsőt) mert hogy az milyen cuki meg fehér. Nem bírta megérteni, hogy abban konstrukcióban jobban járt volna egy Y300-al vagy egy Lumiával. Nem kellett mert az nem Samsung és hogy az iPhone után az a legjobb....
-
nemlehet
őstag
válasz
vadkörte #1210 üzenetére
Nagyon odateszi magát a Xiaomi, nekem az audio enchance is nagyon bejön. A fülhallgató választás tényleg hasznos és jól működik és nagy piros pont hogy van EQ. Az előző telómon is volt Dolby, ez van legalább olyan jó. Mondjuk a fülesem nem annyira minőségi meg nem vagyok audiofil, de mint átlagfelhasználó ezért az árért szép teljesítmény.
-
nemlehet
őstag
válasz
doongoo #1208 üzenetére
Akkor neked is valószínűleg más reviziós hongmid van mint nekem. [Ezzel] próbáld meg, nekem csak így sikerült frissíteni. Csak azzal vigyázz, hogy ha win8-ad van akkor az MTK driver telepítéséhez ki kell kapcsolni a driver signature ellenőrzést mert egyébként nem tudod feltelepíteni. Ezzel is szoptam egy csomót mire rájöttem
Amúgy szerintem is nagyon tuti a MIUI, remek témák vannak benne, még ingyenesen is. A haverok csak néznek, hogy vazze ez honnan van... Amúgy nagyon meg vagyok elégedve a telefon kamerájával. Meglepett, hogy mennyire szép képeket készít. A barátnőm Ascend p6-ját lenyomja az biztos, pedig az mobilos körökben nem számít gyengének. Főleg este, sötétben veri a P6-ot, némi képzaj van, de részletgazdag a kép és a fények sem égnek ki rajta fatálisan.
-
nemlehet
őstag
válasz
vegyszer #1148 üzenetére
Mondjuk azt figyeltem meg, hogy a Hongmi-hoz adott töltő csak 1 amperes a régi meg 1,5. Lehet a Hongmi csak 1 ampert vesz fel?
(#1149) SSlyTR
Faliból is észrevehetően lassabban tölt mint a régi telóm, pedig nem annyival nagyobb az aksija. Jó azért nem kezelhetetlen, csak fura volt.Amúgy sokan kérdezték az aksit, azt kell mondjam elégedett vagyok vele. 1 napot mindenképpen kibír még komolyabb nyúzás mellett is, de aki nem sokat mobilnetezik és nem játszik annak a 2 nap is simán megvan. Viszonyítás képpen: Tegnap délután 5-kor lehúztam a töltőről, buszon zenét hallgattam és Real Racing 3-at játszottam kb fél órát (mobilnet bekapcsolva), üzengetés, 1 10 perces hívás, hazafelé megint zene+RR3 fél órán át és így voltam este fél 10-kor 80%-on.
-
nemlehet
őstag
Amúgy másnak is nagyon lassan tölt a telefon? Vagy ez csak még az első néhány kalibráló töltés miatt van így? A régi telefonom aksija 1500 Mha volt és kb 40-50 perc alatt szinte nulláról feltöltött, de a Hongmi kb 70%-ról tölt fel maxra ennyi idő alatt. Nekem ez picit fura, pedig ugyan azt a töltőt használom és USB 3-as portról is próbáltam (azzal 15%-ról 8!!! óra alatt töltötte fel maxra).
-
-
nemlehet
őstag
Egyébként menne, látja is a telefont, meg minden, csak a telón feljön egy üzenet, hogy a ROOT lehetőség a stabil MIUI-ban le lett tiltva. Töltsek le fejlesztői változatot ha ezt a funkciót szeretném. Szóval majd vagy keresek egy rootolt v5 alapú ROM-ot vagy megleszek nélküle.
-
nemlehet
őstag
Nah sikerült átrágni magam a frissítésen. 1-2 kisebb agyvérzés volt, de anélkül nincs meg az életérzés amúgy sem
Szóval megjött a teló, rootolva, néhány előtelepített programmal volt rajta v1 MIUI. Feldobta, hogy van OTA frissítés, gondoltam akkor miért ne. Nos itt jött az első gond, mert bejött valami recovery, ami se nem CWM se nem szerintem gyári volt. Sajnos nem írtam fel mi volt, de az a lényeg, hogy képtelen volt a ROM-ot telepíteni.
Akkor felraktam a MobileUncle-t (már csak azért is, hogy ellenőrizzem a hardvert) flasheltem egy [CWM-et amit találtam]
A CWM fel is ment, de nem tudtam vele a frissebb ROM-ot felrakni. Azt se engedte amit [kano linkelt ]Akkor cappa kolléga rávilágított, hogy úgy néz ki, hogy ez a CWM nem Hongmi-hoz van. Keresgéltem még, megpróbáltam más linkeket, de semmi.
Aztán [ezzel a módszerrel] sikerült felrakni a v4 gyári, teljesen szűz MIUI-t. Ezt megint rootoltam, megint fel a MobileUncle, majd CWM helyett [TWRP recoveryt raktam fel.]
Ezzel a kano által linkelt ROM nem ment fel, de az v5 stable multilang MIUI már igen. Sajnos a ROOT fix-et nem sikerült felrakni, így most nem tudom ROOTolni a telót, de legfeljebb majd újrarakom amikor ráérek.Amúgy van valami jó módszer arra, hogy megállapítsuk a revíziót? Mert elég sok szívás és idegeskedés volt emiatt.
-
-
nemlehet
őstag
Hm hát amit én eddig össze tudok foglalni: Gyárilag rootolva jött a teló, 1-es MIUI-val. Ráraktam a MobileUncle-t és lecseréltem a recovery-t angol CWM-re (ahogy ez a téma írta: http://xiaomi.eu/community/threads/xiaomi-hongmi-td-wcdma-cwm-root-guide.22095/)
Majd jött a koppanás, mert baromira nem ment fel a frissebb ROM, Cappa kolléga szerint azért, mert nem a Hongmira való CWM-et raktam fel. A teló működik, meg minden, csak frissíteni szerettem volna. Szóval valaki egy működő CWM-et jó lenne ha dobna, mert amiket találtam rohadtul nem működnek. Még gondolkodok rajta, hogy egy csirkelábas CWM-et rárakok hátha azzal jó lesz.
-
nemlehet
őstag
Kéne egy kis segítség. Egyszerűen nem tudom frissíteni a MIUI-t. CWM fent van, WCDMA verzió letöltve és az SD kártyán, rányomok a recovery-benDe folyton hibaüzenetet dob.Verifying update packege megvan, majd az installing update után ezt írja:assert failed: getprop ("ro.product.device")=="HM2013023 !! getrop(ro".build.product")=="HM2013023" e:Error emmc/ROMS/miuiandrod....zip Status 7 installation aborted. MEgpróbáltam újra leszedni hátha hibás a letöltés de nem. Ötlet?
-
nemlehet
őstag
Szerintem te valamelyik első HSZ-re gondolsz. A TD-SDCMA 2G Hongmi ára valóban 30k körül van, HA kínában veszed a xiaomitól
Csak ugye nekünk az nem jó, a WCDMA verzió eleve drágább, abból is a 3G-s amit errefelé vesznek, amire még rájön a kereskedő haszna kb 30%. Az enyém is 45k volt, de kuponnal esetleg 40-ért meg lehet szerezni. Bár ahogy nézem megy föl az ára mindenhol. Ráharapnak a népek.
-
nemlehet
őstag
Nah végre én is egy boldog tulajdonos lettem
Most jött meg kb fél órája. Eredetinek tűnik, legalábbis az Antutu megfelelő hardvert és felbontást írt ki. A pontszám is megelelő ennek a hardvernek, úgyhogy úgy néz ki nem lesz gond. Ha valakinek még valami ötlete hogy mivel tudom ellenőrizni megbízhatóan a hardvert akkor nyugodtan mondja meg.
A telefon giftként érkezett, 15 dolláros metal stand volt ráírva. Szerencsém volt, nem sarcolták meg.
[Innen rendeltem]. Kb 20 nap alatt jött meg ingyen postával.Az ígért ajándékok megérkeztek, a kártyaolvasó működik rendesen bár egy kicsit lassú. A stylus pen jó, tartósnak tűnik, praktikus tud lenni télen. A szilikontok szépen illeszkedik, nem túl csúnya, ajándékként teljesen ok. Célnak megfelel. A többi csak filléres gumi izé, de legalább szexi rózsaszínben érkeztek
A telefonon minden ok, semmi lötyögés vagy illesztési hiba. A kijelző úgy tűnik ok, nem látok rajta hibás pixelt, a fényerő és a színek nagyon jók. Kipróbáltam rángatásra sem kapcsol ki vagy dobálja el az SD kártyát, tehát talán ott sem lesz gond. Telefonálni még nem telefonáltam, szóval az emlegetett hanghibáról nem tudok nyilatkozni. A wifi remek, stabil és az Acer Liquid Metalomnál jobb a jelerőssége.
1.0-ás MIUI-val jött, de VAN benne magyar nyelv. Az ékezetes karakterek kicsit furák, de eddig minden magyar volt és nem google translates. Villám gyors a teló, nem akad, nem gondolkodik. Persze szüzen ez majdnem mindegyikre igaz, szal majd ha belaktam meglátjuk. Volt alapból rajta G-apps, simán mentek a telepítések. További beszámoló majd jön, pénteken levizsgázok utána írok egy MA stílusú tesztet, ha van rá igény.
Amúgy lehet bátran frissíteni 5.0-ra? Kicsit elvesztettem már a fonalat. Ha nem lesz benne magyar az sem gond, amúgy is át akarom rakni angolra a telót, mert úgy szoktam meg. Valamilyen bug van benne ami nagyon zavaró? Én csak 1 kártyát használok, szal esetleges 2 kártyás gondok nem érintenek.
-
nemlehet
őstag
Eléggé off, de még nem rendeltem kínából szal nem vagyok képben. Ezt írja a tracking a Sweden Post oldalán:
1/18/2014 5:39 PM Budapest 1005 Departure from inward office of exchange
1/16/2014 12:44 PM Budapest 1005 Handed over to Customs
1/16/2014 12:42 PM Budapest 1005 Arrival at inward office of exchange
1/11/2014 5:14 AM Sweden Post, Direct Link, Singapore The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroadDe a 17track.net (amit az eladó ajánlott a követésre) ezt írja:
2014-01-16 12:44, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsAkkor most itt van MAO-n és vám alá került, vagy a "Departure from inward office of exchange" azt jelenti, hogy már kijött a vámosoktól? Ha esetleg átcsusszant volna az egy álom lenne....
-
nemlehet
őstag
Igen én is furcsállom ezt a tuti nincs vám dolgot. Ok, ráírnak valamit, de ezt a vámosnak nem kell elhinnie, simán bekéri a számlát. Ha csak nem hajlandó az eladó valami kamu összeget kérni hivatalosan és a többit feketén (pl ez vaterán nagyon megy. Papíron nem jött létre az üzlet aztán kéz alatt elmegy a cucc. Így nincs jutalék) akkor nem tudom mit tudsz csinálni. Esetleg telerakják alufóliagalacsinokkal a dobozt az kicsit megzavarja a röntgent, de akkor meg veszélyesnek ítéli meg és simán felbontják. Jönnek a választások, fellendült a csempészcigi, most "rendesen" dolgoznak sajnos a NAV-nál.
Én nem akarlak támadni kano, de ha ismered a tuti módszert akkor oszd meg velünk.
-
nemlehet
őstag
Nem tudom, nekem itthoni nagy márkaszervízzel még jó tapasztalatom nem volt. Angliában az Acer az jó volt, postafordultával már kaptam is vissza megjavítva.
Ez valószínűleg azért lehet, mert a panelek is minőségi osztályokba vannak sorolva. Erre már nem emlékszek pontosan de meg van adva, hogy hány hibás pixel lehet adott mennyiségű rendesen működő között. Csak a minőségi osztályt kell megadni a gyártónak amire garanciát vállal és ha ezen belül van akkor nem tehetsz semmit. Nem hiszem ha nem is működik a kijelző vagy hatalmas vörös pacák vannak rajta akkor ne cserélnék... Gondolom 1 hibás pixelért nem cserélik (ahogy egyébként pl a samu sem hivatalosan, csak ha nagyon vered az asztalt).
De amúgy meg nem az eladó vállal garanciát a termékre? (ezért van a legtöbb helyen csak 1 év) Szal ha vetted a pandától vagy a minidealtől nekik kell ezt megoldani feléd, aztán meg behajtják ahogy tudják a gyártón. -
nemlehet
őstag
Mert aztán itthon gyorsabban megcsinálják. A barátom Lumiá 920-a 3 hete csücsül a szervízben, mert nem tudják mi a baja. Mármint azt tudják, csak hogy mi okozza azt nem. Megjegyzem ez a 4. alkalom amikor szervizeltetni kell, ráadásul egyszer egy zsír új készüléket kapott, mert nem lehetett javítani. Szal ne kínaizzunk feleslegesen...
Amúgy kiküldöd postával pár ezerért az kb 2-3 hét amíg kiér. Aztán ők visszaküldik futárral az max 1 hét. 1 hónap alatt megvan. Meg tudtommal a kínaiak nem szarakodnak a szervízzel, hanem simán küldenek egy másikat.
-
nemlehet
őstag
Amúgy az a vicc, hogy hasonló hardverért többet kérnek el itthon
Ha nem Hongmi-ként árulják és nem 180 hanem mondjuk 100-120 dolcsiért akkor teljesen ok telefon lehetne. Még meg is fontolnám, hogy anyámnak vegyek egyet, bár a szoftverezettsége kérdéses kissé.
-
nemlehet
őstag
válasz
waveriderz #903 üzenetére
Ha van másik droidos teló a családban, akkor azt meg tudod tenni, hogy arra felrakod a kívánt benchmarkot és az airdroidot, majd az airdroid PC-s (böngészős) felületén az Apps menüben lesz egy ilyen lehetőség hogy download. Akkor le tudod tölteni a program apk-ját és simán átdobod magadnak e-mailben pl. Így play nélkül is tudsz telepíteni a megkerülés módszerével.
-
nemlehet
őstag
A MA kameratesztek szerintem amúgy sem mérvadóak, vagy csak nagyon kicsit. Nem figyelnek oda a srácok a dologra, simán fotóznak szembe a nappal, aztán mondják, hogy ez kiég míg bezzeg a másik.... Mondjuk az átlaghasználatot jól jellemzi, csak akkor egyformán szar képeket kéne lőni mindegyikkel. Valami referencia hely kéne a fotóknak.
-
nemlehet
őstag
http://kiswum.tweakblogs.net/blog/9306/xiaomi-hongmi-review-%28uk-version%29.html#picture
Itt van jópár kép a Hongmitól. Amit én így látok, hogy némi képzaj van (bár angliában készültek a képek, ahol kb mindig felhős az ég ezt pedig a legtöbb teló nem tudja kezelni), de alapvetően nincs kromatikus aberráció, nincs kiégés, pláne hogy van HDR. Az algoritmus nem barmolja szét a részleteket jelentősen még belenagyítva sem. (persze nem DSLR minőség) A vakus éjszakai képek sem rosszak, nem égeti ki a részleteket. Én azt mondom főleg ebben az árkategóriában abszolut nyerő, de talán még a csúcsmodellek között is megállná a helyét. A színek kicsit fémesek az én izlésemhez, de ezen gondolom lehet állítani a kamera szoftverben. Aki ért hozzá valószínűleg nagyon szép képeket tud kihozni belőle.
Amúgy mindegyik teszt dicsérte a kamerát, megjegyezve, hogy azért tudnak a kínaiak ha akarnak.Az aksi dolog mondjuk engem is érdekelne, úgyhogy akinek már megvan a teló az nyilatkozzon. De ugyan ebben a tesztben az aksi részhez írt szöveg elég megnyugtató:
The phone is packed with a 2000mAh battery, this should be enough for 2 days when you don't do much exciting stuff with it and you only use 1 simcard. Currently I have everything turned on: Wi-Fi, Bluetooth, an Exchange calendar, 2 Gmail accounts, 2 Hotmail accounts, Facebook and Whatsapp. When I use 2 simcards I can reach the end of the day (around midnight) with ~30% left on my phone.
The day I did all my benchmarks (3-4 hours of benchmarks), navigated for 60 minutes and took a lot of pictures. The phone could hold it 9,5 hours and the screen was on for 4 hours. The "maximum" standby i've reached was 5 full days. I left the phone on the same location and synchronisation via Wi-Fi was turned onAki nem beszél jól angolul azok kedvéért kivonatolva: 2 napra elég az aksi ha nincs túl sok történés és csak 1 simet használsz, bekapcsolt WiFi, BT, naptár, 2 Gmail account, 2 Hotmail, FB, Whatsapp mellett. 2 SIM-el éjfél körül marad benne még 30%.
Amikor benchmarkokat csinálta (3-4 órán keresztül), 60 perc navigációval, sok fotózással 9,5 órát bírta a teló amiből 4 órát volt aktív a kijelző. A maximális standby 5 nap volt egyhelyben hagyva bekapcsolt wifi szinkronizációval.Ez az én igényeimnek megfelel, ennél kevésbé terhelem a telefonom, ráadásul ha még buliba megyek akkor is túl fogja élni az éjszakát, sőt a hajnali hazautat is. Szerintem aki nem megy rendszeresen napokig árammentes területre azt nem fogja cserbenhagyni a teló.
-
nemlehet
őstag
Amúgy az első HSZ-ben nem akar valaki csinálni egy guide-ot ezekhez? Mert nagyon hosszú a topic, össze vissza vannak a dolgok, jó lenne összefoglalni valakinek aki kicsit konyít is hozzá. UGye ha jól emlékszek van a recovery cseréje, multilang ROM-ra csere, MIUI frissítése (bár lehet ez alapból megy a frissítés menüből)
-
nemlehet
őstag
Egyébként az, hogy kínában mennyibe kerül nem mérvadó. Annyit kérnek érte amennyit nem szégyellnek.
Elég sok külföldi tesztet olvastam ezekről az MTK 6589/720p telókról és mindenhol budget phone.ként hivatkoznak rájuk. Szóval nyugaton ezzel a 180-200 dolláros árral még mindig nagyon olcsónak számítanak, főleg függetlenül. De ha azt nézed nálunk is. Itthon mit kapsz ennyiért? Ok LG F6, Y300, S Advance, Xperia J (mindegyik gyengébb, kisebb felbontású és szerintem rosszabb teló mint ez) esetleg Lumia 520... Szóval még így is nagyon megéri, hogy lehúznak párezerrel az ügyeskedő kínaiak.
-
nemlehet
őstag
Én is aliexpressról rendeltem, 5600 jó értékelésű eladótól, talán az nem ver át. Majd beszámolok ha megérkezett. Amúgy ettől az eladótól rendeltem, mert megbízhatónak tűnik és van egy csomó ajándék hozzá:
http://www.aliexpress.com/snapshot/310786203.html (innen a 3G WCDMA verzió kell neked valószínűleg)
Egyébként 160 dollárért legfeljebb a 2G-s verziót kapod. Ha 3G WCDMA kell (ami itthon is működik 3G-n) akkor az inkább 180-200 dollár között lesz. Erre vigyázz, mert gondolom nem csak 2G-n szeretnéd majd használni.De mások máshonnan rendeltek, eddig csak 1 ebayes szívta meg hamisítvánnyal. Szerintem ha nagyobb kínai webshopból rendelsz akkor nagy baj nem érhet. Csak ne akard túl olcsón megúszni mert akkor tuti megszívod.
-
nemlehet
őstag
Ettől függetlenül szerintem nem szűnik meg droidos felületnek lenni hiszen elég népszerű. Inkább olyan jellegű lesz mint a Firefox OS. Lesz pár MIUI OS-el készített telefon, bár ha nem tudja az androidos appokat futtatni szerintem sehol sem számíthat komoly piacra.
Amúgy az olvastam valaholra nem nagyon építs szerintem, mert annyi a pletyka manapság, hogy kár ezek mentén gondolkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest