- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
flanki
aktív tag
Valaki rajtam kívül próbált már Win8 x64-en az új rommal (4.4.2, miui v6) USB-n csatlakozni?
Vissza kerestem a témában és kipróbáltam a lehetőségeket, de ez a fránya Hongmi csak nem jelenik meg a Sajátgépben (pedig minden driver eszközkezelőben működik), ADB drivernél amit letöltöttem egy hibával elszáll mert sajna otthon még nincs netem. (valami netes dolgot keres, új lakás...).
Egyébként se az apk, se más driver nem segített még a problémán, hozzáteszem hogy a céges gépemen Win7 x86-on hibátlanul megy minden. (ADB, Mi PC suite...)Annyira nem nagy gond, mert OTG adapterrel tudok másolni, csak jó lenne megoldani.
-
flanki
aktív tag
Ez a rom nem stabil még, a V6 azért kicsit szebben mutat mint a V5 szerintem.
Nekem működik a módszerrel amit leírtam, nem értem neked miért nem?!
Ja nekem QuickPic apk van legújabb verzió de nem a Play áruházból hátha ez is számít valamit.
Fájlkezelőben (vagy Total Commander, droidos) még mindig tudnád törölni a videókat, képeket ha máshogy nem is, lehet egy következő frissítéssel kijavítják a fejlesztők, ezért írom hogy én nem raknám vissza a régit.
De ez rajtad áll, ha neked úgy kényelmesebb akkor tedd vissza! -
flanki
aktív tag
Gyerekek valaki tudja miért van az hogy letöltök egy betűtípust a Témákban és mikor alkalmaznám "Nem elérhető a szerver..." van amelyik meg símán működik?! Ubuntu font-ot vagy ahhoz hasonlót szeretnék a telefonra varázsolni de azok pont nem működnek, valakinek ötlet?
-
flanki
aktív tag
Valaki esetleg leírná privátban vagy ide röviden tömören a 4.4.2 V6-ra való telepítés menetét?
Mert nekem Frissítésből hiba kiírás nélkül is lefagy Mi logónál, TWRP-vel meg MD5 hiba illetve failed, és sehogy sem megy egyik verzió sem, pedig már szinte mindent kipróbáltam.Jelenleg ez a verzió van a Hongmimen.
-
flanki
aktív tag
Üdv! Próbáltam frissíteni az MTK Hongmim az itt is linkelt 4.4.2-re, többfélét is próbáltam de mindegyik Mi logó betöltésnél leáll. Lépésről lépésre úgy csináltam ahogy levan írva, Updater-rel, TWRP-vel de a végeredmény Failed, vagy bootolásnál fagyás. (Kivártam a 4-5 percet, kb fél órát...) Letettem a 4.4.2-ről és a V6-ról is!
-
flanki
aktív tag
válasz
hevizms #7769 üzenetére
Kipróbáltam én is, a backup működött. Egyébként meg semmit sem tudtam vele kezdeni.
"Your device is up to date. Just a sec..." illetve "The version of MIUI you're using is too old."
üzeneteket kapom ha Mi devices, My Device-ra kattintok.
Az MI Verifikációs app-ban viszont átmegy a telefon Unicom verzió (联通版), nem tudom ez befolyásol-e valamit?
-
flanki
aktív tag
Lenne egy kérdésem az új rom illetve miui verzión jelentkezik-e egy olyan "hiba" hogy egyes facebook emotikonok mögött a háttér fekete, (akinek küldöm rendesen látja)?
(Én még 4.2.2 HM2013023, MIUI-JHBCNAL25.0-át használok)
Elöre is köszi szépen a választ!
-
flanki
aktív tag
-
flanki
aktív tag
2015-ben azért illene már a min. 2Gb RAM még egy középkategóriás telefonnál is, igazából ezt a 64bites 4 magos procit is kicsit soványnak vélem, de hát nem high end cucc lesz, így első ránézésre mondjuk nem tetszik (A Redmi szögletesebb), de azért majd próbálkozom megbarátkozni vele!
(ha nem lesz más MI3 lesz nálam a befutó...)
-
flanki
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6751 üzenetére
Olyasmi ez a fejlődés most a Redmi esetében mint annak idején a ZTE Blade és Blade 2 között,
feltéve ha nem jönnek ki 2Gb-os verzióval. -
flanki
aktív tag
válasz
Dominó85 #6738 üzenetére
Elképzelhető, hogy hardver miatt jobban merül, egyáltalán 100% biztos hogy eredeti a telefon? (a sok hamisítvány miatt...)
Igen a 2000mAh tényleg nem valami sok (bár nekem 69 órája megy, még mindig nem töltöttem, pedig esküszöm használtam, ja de azt nem írtam hogy 10-20%-os fényerőn)
Más téma, az egyik hátlapom lime-zöld tegnap este levétel után megrepedt, pedig óvatosan szedtem le, sajna utángyártott minőség, rendelhetek egy másikat. -
flanki
aktív tag
-
flanki
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6460 üzenetére
Akkor ezek szerint nem csak én vettem észre ezt a jelenséget.
Én is próbálok választ találni a kérdésre de eddig sikertelenül, hátha valaki tudja a megoldást!? -
flanki
aktív tag
Mitől lehet az hogy a Matricaboltból letöltött hangulatjelek(fb) nagy részénél a háttér hibás vagy fekete keretet kap
4.2.2 HM2013023, MIUI-JHBCNAL25.0 -
flanki
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #6415 üzenetére
Biztos eredeti az a Nilkin?
Elég fura hogy így szétrepedt, elég masszív anyagból van pedig! -
flanki
aktív tag
-
flanki
aktív tag
válasz
herdsman12 #6192 üzenetére
Sosem használok automata fényerőszabályzást mert alapból 20%-os értéken használom olyan fényereje van ennek a Sharp kijelzőnek!
-
flanki
aktív tag
válasz
kriszpontaz #6189 üzenetére
Nekem egyáltalán nem vibrál sehol sem, pedig már pár hónapja zúzok egy MTK-s Hongmi-t!
-
flanki
aktív tag
Nekem úgy jó hogy:
SIM memóban van a legtöbb szám amit használok.
A Hongmi elött egy Galaxy S Advance-om volt.
Miután átraktam a kártyát importáltam is minden számot a SIM kártyáról.
A neveket úgy importálta hogy azok egy sorosak, és minden új névnél egy sorban írtam én is őket, tehát a telefonkönyv szerkesztésnél az egy soros név mező jobb szélén a nyilat sosem nyitottam le, kvázi minden név az egyszerűbb módban lett egysorosra mentve.
Valószinüleg ez lehet az oka a különbségeknek! -
flanki
aktív tag
Nekem is rendben van a névjegy rész, v.25.0-val
-
flanki
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6066 üzenetére
Igazad van az tényleg elég fura...!
-
flanki
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6041 üzenetére
Köszi szépen a font-okat! Beváltak!
-
flanki
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6041 üzenetére
köszi! root-olva van! majd kipróbálom!
-
flanki
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6030 üzenetére
Hol van ez az Ubuntu font?
A Theme áruházban nem találtam ilyet, és olyat sem ami rendesen megjelenítené az ékezetes betűket! -
flanki
aktív tag
Mi a legtökéletesebb font Miui-ra ami abszolút tökéletes magyar ékezetekkel?
-
flanki
aktív tag
Nem akarlak lebeszélni! De nekem is Hongmi van csak a síma, szerintem egy Huawei Ascend Mate-el se járnál rosszabbul! Söt itthon már 68 ezer ft-ért megkapod 12 hónap garival!
Szerintem minőségibb a Huawei, volt már kezemben meg ugye Hongmi-m van, van azért különbség a kettő között! -
flanki
aktív tag
Én ebay-ről aukcióztam ott 150$-ban állt meg, plussz az áfa...
Ha megbízható eladótól veszed csapj le rá, ja és az enyém eredeti..Egyébként ezen az oldalon lecsekkolható a telefon eredetisége, nemtudom linkelte-e valaki?
Ha igen belinkelem megint!Arra kell ügyelni hogy az utolsó nullákat a serial számnál (ami a számsorozat után van) nem kell beütni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest