- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
válasz
-HajTömeg- #6612 üzenetére
Ez is egy vélemény. Szerintem az arány kb. fordított.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
-HajTömeg- #6610 üzenetére
Valószínűleg egyszerűbb néha teljesen új alapokra helyezni a dolgokat mint mindig a régit foltozni.
Tehát szerinted tíz százaléknál kisebb az aránya azoknak akik valamilyen üzleti tevékenységet folytatnak a telefonjukon?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
-HajTömeg- #6608 üzenetére
Igen, de valamire rá kell kötnöd azt a kártyaolvasót és ha az a valami nem kezeli a kártyaolvasót akkor ugyanott vagy ehhez kell az OTG/USB host mode ami azt hiszem a 4.0-val került bele a rendszerbe.Attól pedig, hogy a Te ismerőseid nem használják ilyesmire a telefonjukat, mások még megtehetik. Én sem írok blogot telefonról, de az üzleti Facebook profilomra szoktam posztolni és ha azt az oldalt elveszíteném valószínűleg elég komoly érvágás lenne (még akkor is ha az ügyfeleim nagy része most már inkább ajánlás útján talál meg), ugyanez a helyzet a céges levelezésemmel (amit viszont mobilon is aktívan folytatok) vagy a céges bankkártyaadataimmal. Egyébként még csak százezres látogatottság sem kell ahhoz, hogy fájjon és sokat bukj rajta, főleg ha kezdő vagy és minden megkeresés/munka számít amit az adott felületeken keresztül meg tudsz szerezni. Nem is gondolnád, hogy hányan élnek az online felületeiken keresztül megszerzett munkáikból és hányaknak jelentene számottevő bevételkiesést egy ilyen támadás. Ez persze már csak spekuláció és tény, hogy van bőven elég Vér István is, aki "fúbazzeötpontnulla" közben pedig egy alkalmazást nem tud telepíteni rá, de nem ez a legjellemzőbb szerintem.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
-HajTömeg- #6606 üzenetére
Az USB-s adatmentés alatt azt értem, hogy egy USB-s 5in1 kártyaolvasót kötök a tabletre és a fényképezőgépből kivett CF kártya tartalmát a tabletben lévő microSD-re IS rámásolom. OTG nélkül erre nincs esély. Az pedig ha hozzájutnak a kártyaadataidhoz eléggé várttá teszi a frissítést amiben kijavítják a hibát amin keresztül ezt megtehetik. Vitatkozhatunk ezen, nyilván marketing is részét képezi ennek a történetnek csak az arány a fordítottja annak amit Te leírtál.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
-HajTömeg- #6600 üzenetére
Anno ugye a kikapcsolva ébresztés is elképzelhetetlen volt és nyígott miatta mindenki, de nekem pl. a dSLR Controllerhez is kellett legalább a 4.0 amikor először használtam (akkor a telefonomon még 2.3 futott és bár ebben nem vagyok biztos, csak a 4.0-val jött el az OTG támogatás is mert ez a 2.3-ból még kernelszinten hiányzott), így hát a tabletemen a CF kártyáról történő adatmentés sem működött volna enélkül, amit bár ritkán (mert igazából most már több mint 100GB-nyi CF kártyám van) de használok és baromira hiányozna ha nem lenne. Az általam nagyra becsült Cerberus lopásgátló számos funkciója is csak 4.0-tól éledt fel és akkor még nem beszéltünk az egyre kényelmesebbé és szebbé váló UI-ról, amely kényelmesebbé teszi az életünket és a funkciók bővüléséről, vagy az optimalizáltságról, a rendszersebességről és a felhasználói élmény fokozásáról. A sebezhetőség elkerülése pedig igenis fontos, mert ha valahol kiderül egy hiba, azt előbb vagy utóbb valaki ki is használja. Aki a telefonját nem csak telefonálásra használja, de dolgozik is rajta keresztül, mert blogol, vagy Facebookon folytat üzleti tevékenységet és/vagy hirdet, vagy bármi egyéb olyan funkciót használ aminek tétje van, annak fontos, hogy a rendszer up to date legyen, hogy legalább a korábbi hibákon keresztül ne fordulhasson elő ilyen jellegű probléma. Ezt az nem értheti aki nem használja azoknak a funkcióknak a 99%-át amitől egy készülék okos lesz, neki tökmindegy. Legfeljebb csinál másik Facebook/Gmail fiókot és ennyi, nincs mit veszítenie. De akinek egy százezres látogatottságú oldalát nullázza ki egy rosszindulatú kód/unatkozó hülyegyerek(az én Fb oldalam nem egész négyezren követik és ebben is évek munkája van), az hidd el, hogy mindent megtesz azért, hogy csökkentse a hibaszázalékot, a frissítéssel pedig ez IS megtörténik. Neked nincs rá szükséged, hogy frissüljön, de kategorikusan kijelenteni, hogy a felhasználók többi része is csak megeszi a "marketing bullshitet" csak azért mert a fejlesztések között nincs olyan terület ami téged érintene, picit erős.
-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #6602 üzenetére
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #6600 üzenetére
GB-hez képest az ICS semmit sem hozott?
Bocs, de ez elég vicces kijelentés.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
-HajTömeg- #6598 üzenetére
Egy elavult rendszer ezerszer sebezhetőbb ezen kár is vitatkozni. Egyébként pedig egy csomó szoftvernél minimális rendszerkövetelmény, adott verziójú operációs rendszer megléte. Pl. a MiBand appjában, az automatikus képernyőfeloldáshoz 4.4 kell minimum és ez egészen biztosan nem marketingfogás és ezerrel lehetne folytatni a sort. Ez kb. olyan mintha azt mondanád, hogy minden ami a Windows 98 után jött, csak marketingfogás volt.
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #6595 üzenetére
Azt azêrt ne feledd el, hogy a Dalvikot felváltja az Art a 4.4 alatt és rengeteg előnye van a KitKat-nak. No meg ez nem egy dzsunka gyártó, hanem a Xiaom, rengeteg developerrel!
-
Sir Riccio
addikt
válasz
-HajTömeg- #6595 üzenetére
Ezt szerintem eléggé rosszul látod. Az elavult rendszerekben olyan hibák is előfordulhatnak amikről nem tudsz. Aztán aki észreveszi, nyilván ki is használja Őket és hozzájuthat olyan adatokhoz vagy erőforrásokhoz, amiket nem szeretnél másnak adni. Nem beszélve arról, hogy egy csomó erőforrást csak a friss rendszerrel tudsz kihasználni. Nyilván a fejlesztésekkel új hibák is jönnek, de egy csomót meg befoltoznak. Tökéletes sohasem lesz, de a régi rendszerek egyre sebezhetőbbé válnak és ezen nem tudsz változtatni. Ettől függetlenül nyilván a marketinggépezet része is él és működik a dolognak.
-
Klara_
őstag
válasz
-HajTömeg- #6588 üzenetére
Memoriakezelese enyhen vicces, melegszik, stb. Olvass bele a topicjaba!
-
gonorrea
senior tag
válasz
-HajTömeg- #6563 üzenetére
Az a durva, hogy nálunk sem megy a Trémobil 3g, viszont a 4g hasít! A bőr hüljön a csontjaikra
-
fetaguitar
újonc
válasz
-HajTömeg- #6547 üzenetére
Nincs, gyári kijelzővédő fóliát tettem rá, ami ott pontosan ki van vágva
-
kriszpontaz
veterán
válasz
-HajTömeg- #6490 üzenetére
Hát most olyat kérdeztél......én a Redmi 1S-ről tudok nyilatkozni, nálam a V43 a legstabilabb. A többi rom csak rontott a telefonon. Külföldön még nem jártam a telóval, így ezt sem tapasztaltam.
-
hege21
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #6415 üzenetére
Nillkin tokot is másolják (hamisítják) anno P770 jártam így mind a négy sarka elrepedt kb 1 hónap alatt,másodjára vásárolt egyév utàn is olyan volt mint az új!
-
válasz
-HajTömeg- #6421 üzenetére
Az okára nem jöttem rá, miért csinálnak ilyet az Androidos készülékek.
Szerintem használhatnád vele, bár engem kevésbé zavarna, hogy a gyári kábel nehezebben jön ki belőle.
(Én azzal töltöm szinte minden nap, érzésre semmivel nem rosszabb hónapok után, mint első alkalommal.)
-
válasz
-HajTömeg- #6411 üzenetére
Biztos, hogy eredeti a töltő(kábel)?
Én akkor tapasztaltam ezt, mikor utángyártott töltővel/adatkábellel töltöttem a készüléket...(Bocsánat, más készülék, de gyártótól függetlenül jelentkezett.
)
-
nemlehet
őstag
válasz
Nem hiszem, hogy normális én legalább 10 fajta töltővel próbáltam, sose volt ilyen gondom.
(#6409) SSlyTR
Tudtommal alapból nem lehet ilyet csinálni. Talán van valami ROOT-os megoldás mint gingerbread alatt volt a link2sd és társai, de erről nem tudok nyilatkozni. De olyat tudsz csinálni, hogy újrapartícionálod a telefon belső tárhelyét, hogy ne legyen felosztva így ugye sokkal több helyed lesz appoknak. -
flanki
aktív tag
válasz
Biztos eredeti az a Nilkin?
Elég fura hogy így szétrepedt, elég masszív anyagból van pedig! -
Dominó85
addikt
válasz
Jó ég, mit csinálsz te azzal a tokkal... nekem ki tudja hány hónapja megvan és esett-kelt vele a telefon (sajnos), de alig van hibája. Repedést még csak hírből sem ismer a tok.
Sony töltős dolog: Töltőn lévő telefont NE baxogasson senki!
-
trebrona
nagyúr
válasz
Nillkin így nézzen ki, ahhoz ütni vágni kell.
Másfél évig használtam más telefonon, úgy nézett ki, mint az új. -
nemlehet
őstag
válasz
-HajTömeg- #6351 üzenetére
Azért ennyi pénzért én nem tudnék olyan telefont mondani aminek jobb a kamerája. Lehet, hogy egy iPhone vagy Note szintjét nem éri el, de pl az Ascend P6-ot elveri főleg kevés fényben ami itthon függetlenül 100k volt amikor a hongmi kijött.
Nekem a GPS remekül megy, kb 20 mp alatt pontos jelet talál (beülök a kocsiba, beírom az úticélt és mire bekötöm magam és elindulok már meg is van) és ugyan úgy tartja mint a a barátom Asus padfone-ja S800-al.
-
esox
senior tag
válasz
-HajTömeg- #6345 üzenetére
Kamerával nincs baj, csak a videokamera szoftverrel. Fényképezés elég gyors, éles, színhű képet produkál. Gyári videokam app felejtős, viszont pl Cinema FV 5 zseniális videót produkál mind képileg, mind hangügyileg.
GPS kb olyan, ahogy írod. Nálam romonként változó volt a gyorsasága, mármint mire jelet talált, de utána szerintem teljesen megbízható. 3betűssel és Wazeval használom napi szinten. -
vegyszer
addikt
válasz
Ezt azért szerintem kicsit kontrasztos kijelenteni. Mindkét sim net képes, sőt több rom vonalon mindkét sim lehet 3G képes is. Persze kizáró vagy kapcsolattal. Én használtam úgy, hogy a második volt a h+ net. Csak a legtöbb widget sajnos alapból az egyes slot netet kapcsolgatja. De egyszerre úgysem kell mindkét sim adat forgalma
-
s4tch
veterán
válasz
"Gyenge pontja a videokamera és a gps."
Lehet, hogy többféle revízió volt ezekből is. Nálunk is van egy Hongmi, ebben a GPS üzemszerűen működik. Épületen belül is talál jelet, nagyon stabil (csak alagutakban szokta eldobni a jelet, ami teljesen normális), és autós navigációra bőven elég pontos.
-
kisza25
félisten
válasz
köszönöm a kimerítő gyors választ
-
hege21
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #6336 üzenetére
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #6328 üzenetére
Nekem ez PC usb port vagy driver hibának tűnik. Alaplapodon frissítsd az usb drivert.
-
válasz
-HajTömeg- #6325 üzenetére
Mármint számítógéppel sem megy, vagy csak az autórádióval nem működik?
Amennyiben csak az autórádió nem fogadja el, akkor lehet, az "zavarja meg", hogy egy USB-kábelre két meghajtót állít be a készülék. Egyet a belső, egyet a külső memóriának.
-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #6325 üzenetére
AUX bemenet nincs a
magnódonrádiódon? Ha van, akkor össze tudod kötni vele a telefont Jack-kel. -
válasz
-HajTömeg- #6323 üzenetére
Úgy emlékszem, csak egy gomb lesz a kijelzőn, arra kattints rá, ezután, ha pl. összekötöd a géppel egy USB-kábelen keresztül, akkor fel kell dobja az USB-háttértár lehetőséget is.
Emlékeim szerint root nem kell hozzá.
-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #6319 üzenetére
Autórádió, hifi, fejegység stb. A magnó az kazettás.
-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #6316 üzenetére
USB-s autómagnó, az mi az?
-
válasz
-HajTömeg- #6316 üzenetére
Jah!
Akkor szerintem az kell neked, amit linkeltem.
Ez elérhetővé teszi az USB háttértár üzemmódot, ami alapból nem elérhető sok újabb ROM-verziónál.
-
válasz
-HajTömeg- #6314 üzenetére
Magnóhoz?
Talán erre gondolsz?
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #6091 üzenetére
Azt használok.
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #6001 üzenetére
A sok szopacs ellenére, még még mindig a leg megbízhatóbb shop (szerintem)
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #5982 üzenetére
Addig jó.
Amúgy nálam a V17 rom eddig 4,5/5.
A V15 és a V5 egyaránt 4,7/5.
De nem downgrade-elem vissza. -
válasz
-HajTömeg- #5974 üzenetére
Elvileg ezzel tudod kezelni, én nem próbáltam.
Amennyiben fájlokat másolnál rá, korábban linkeltem/linkeltünk már rá megoldást, bár nem mindenkinek működik...
-
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg- #5887 üzenetére
A fogaskerék az nem alkalmazás, hanem egy szimbólum a jobb felső sarokban.
Abban a verzióban is kell adatforgalom mérésnek lenni.
Beállítások - Alkalmazások között nincs Adatforgalom alkalmazás?
A legegyszerűbb, ha felteszed a v17-et. -
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg- #5885 üzenetére
Biztonság - Adatforgalom - Fogaskerék
-
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #5875 üzenetére
A O+O-t én sem merem vele tölteni, csak az 1S-t.
De feltöltéskor sem melegszik és teló töltéskor sem melegszik. Mértem egy leadott üresjárati feszt is (hogy nem ad-e le túl nagyot, de 5V), de jónak tűnik.
Mondjuk ingyen szerintem megérte.A tiéd mennyit tud, vagy egyáltalán nem mered használni? Nézz egy üresjárati feszt és figyelj, hogy nem melegszik-e.
-
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #5869 üzenetére
Ez az elmélet sajnos.
Ezek általában nem tudják a névleges teljesítményt leadni, a nagyon szuperek kb. 80%-ot tudnak.
Na látom már djula is leírta. Én rendeltem egyet, de nem eredetit kaptam (mondjuk ingyen volt) és szerintem olyan 50% körül tudhat. -
djula
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #5872 üzenetére
Reálisan kb 80%-al lehet számolni.
-
djula
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #5869 üzenetére
Ideális akkumulátorokat, szupravezetőket és nulla kelvines környezeti hőmérsékletet feltételezve, talán igen.
-
mike1334
veterán
válasz
-HajTömeg- #5864 üzenetére
Köszi...közben ár máshol írták, hogy csak mtk-s procis telefonnal megy, ebben meg nem az van...
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #5861 üzenetére
A telefon érdekében NE használd! Amúgy az enyémek soha nem fognak megjönni, már dispute alatt az ügy az Aliexpress bevonásával.
Vigyázat megint van akciósan 16,94USD-ért HAMIS Xiaomi powerbank az Alin SuperDeal keretein belül! Nehogy vegyen bárki is!
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #5858 üzenetére
Ha sz@r helyen (lefedettség) használod, és állandóan váltogat valamelyik kártya 2G/3G között, akkor lehetséges. Próbáld meg fixen 2G-re állítani, így milyen lesz
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #5856 üzenetére
Én még soha nem vettem észre ilyet (igaz, jelenleg nem Hongmit használok, de nekem ott sem tűnt fel ilyesmi..)
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #5854 üzenetére
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #5846 üzenetére
Jogos. Ritkán használt szó.
-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #5834 üzenetére
Ezt én nem kockáztatnám:
-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #5832 üzenetére
Ismét bebizonyosodott, hogy csak megbízható eladótól: [link]
Papírnehezéken kívül másra ne használd, ha visszajött a pénzed rendelj ajánlottat!Szerk: képeket jövő héten tudok.
-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #5829 üzenetére
Gyanús...
-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #5825 üzenetére
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #5809 üzenetére
20,5k-ban megállt, áfa nem terhelte.
-
s4tch
veterán
válasz
-HajTömeg- #5753 üzenetére
Zsebben véletlenül benyomódott a vol+ és a bekapcs gomb pár másodpercre.
-
BSOD
senior tag
válasz
-HajTömeg- #5750 üzenetére
bootloader/bootmenü
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #5747 üzenetére
Kriiiipta Meséééék...
CWM előtt ez szokott felugrani nekem is. Nem mintha sokszor lenne szükségem a CWM-re. -
válasz
-HajTömeg- #5660 üzenetére
Nincs, de dumáltunk már erről egyszer.
A korábban pár hétig fenn lévő AOSP ROM-mal nem volt ilyen gondom, illetve emlékszem, volt olyan fóliám is, ami ki volt vágva a közelségérzékelőnél, azzal sem volt jó eddig.
-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #5650 üzenetére
Tőle nem mertem volna. 100%-os eladó 54 feedback-kel... Július 31-én rendelték nála először, tehát még senki sem kapta meg. Bízzunk benne, hogy jó lesz!
Szerk: ott a pont!
-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #5647 üzenetére
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #5644 üzenetére
2 max! A Xiaomi 90%-os kihasználást garantál a 10400mAh-s powerbankra. Akkor ez az 5200mAh-s esetén ~4500mAh tényleges tárolást jelenthet.
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #5640 üzenetére
Már megint 28.99USD
-
bazsy_
tag
válasz
-HajTömeg- #5624 üzenetére
Az enyém itt áll : Dispatching HU 20140722 , 上海国际, 出口总包互封封发, 匈牙利, Dispatching, HU , Shanghai International, the export total package interoperability seal, sealing , fogalmam sincs mit jelent, remélem hamarosan megjön .
-
doongoo
addikt
válasz
-HajTömeg- #5629 üzenetére
ha rendelsz 10400-ast és szerencsédre eredeti, akkor jól jártál, ha meg peched van, akkor kb. úgyis csak a fele lesz (ha elég neked ennyi)
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #5629 üzenetére
én ezt néztem ki,de ez is lehet hogy csak a felét tudja.
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #5626 üzenetére
Jaja indítom is a dispute-ot, mert az eladó bűzlik... hja bocs ez csak a zoknim.
No, de tényleg visszaigényelem a money-m, most úgy is erős a dollár. -
válasz
Tudom, visszakereshetném, de honnan rendeltétek?
Én a Xiaomishop.comtól gondoltam egyet rendelni.
-
Dominó85
addikt
válasz
1 hónapja várom és még a kínai határon ellenőrzik... Ergo vagy hamisítvány vagy csak szimplán azt szúrták ki rutin ellenőrzésre. Gyanítom amúgy, hogy hamisítványok lesznek... DE Isten adja, hogy ne legyen igazam most.
-
terra052
őstag
válasz
-HajTömeg- #5479 üzenetére
Asszem' erre mondjak, hogy kompromisszum...
-
süti5
őstag
válasz
-HajTömeg- #5474 üzenetére
Köszi szépen!!!
Igazából én is azért keresek jó fotós dual simest, mert hozzászoktam a jóhoz. Most nokia 808-asom van, azt tudom, hogy ennek a fotós tudását nem tudom überelni meg elérni sem dual simessel, de ha már kell a dual sim, akkor legalább használhatóak legyenek a képek, és ennek tényleg használhatóak....
Sajnos igazán jó fotós dual sim-ben szerintem nincsen, vagy ha lenne, megfizethetelen áron, sajnos ezeket nem hozzák be a mobilcégek előfizetésesként, míg pl. a 808-ast a telenornál meg lehetett venni így. Azt nagyon szeretem, ilyen jó telóm még sosem volt, de csak egy simes
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #5479 üzenetére
értem,köszönöm a választ.
-
Sztenn
tag
válasz
-HajTömeg- #5476 üzenetére
ekkora szenzorméretnél szerintem tökmind1 milyen képet csinál bármelyik mobil, nem lesz egyik sem tökéletes.
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #5476 üzenetére
Ha fontos a fotózás akkor miért mobillal fényképezel? Nem okoskodásból,komolyan érdekel.
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #5474 üzenetére
Hát ez szörnyű, csapnivaló. Volt merszed megosztani ezt velünk?
Azt vettem észre, hogy az eget nagyon jól kezeli a Hongmi kamerája/szoftvere. Éjszaka is kivilágított épületeket is lehet vele (Camera FV-5-tel, nem a gyárival) fotózni bátran. -
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #5446 üzenetére
Kérdés, hogy a sokat zabáló GPS (állandóan bekapcsolt kijelző) a 2Ah aksival elég lesz-e az édesapjának. Mert max 3 órát fog úgy bírni a Hongmi 1S. A Glonass pedig előny, de a Hongmi esetében nem akkora, hogy annak kellene döntenie. De ezek persze mind magán véleményem tárházát képviselik.
-
válasz
-HajTömeg- #5446 üzenetére
Annál szerintem kevésbé kell jobban működjön a GPS, hogy menet közben indítottam el, kapcsoltam be a GPS-t, és találta meg a műholdakat.
Kb. fél perc alatt.Az 1S 2-es SIM-hely vs. telenoros kártya problémáját inkább fontosnak tartanám megemlíteni.
-
hevizms
addikt
válasz
-HajTömeg- #5381 üzenetére
Kilőttem
Hogy ez eddig nem jutott eszembe? -
hevizms
addikt
válasz
-HajTömeg- #5376 üzenetére
Hát én sem bántásból irom,de valamit nagyon félreértelmeztél.Irtam én olyat hogy epekedve várom a frissitéseket?Nekem azzal van bajom hogy bizonyos időközönként értesit róla hogy elérhető a frissités és pont amiatt hogy ne értesitgessen,akartam telepiteni.Nem azért mert bármit remélek tőle.
-
hevizms
addikt
válasz
-HajTömeg- #5374 üzenetére
Magyarul a miui sem tökéletes
Van még zavar az erőben. -
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg- #5347 üzenetére
Ezek csak tippek.
Esetleg, Beállítások - Értesítések - Alkalmazások értesítései - Rendszer UI, vagy Frissítés?
Vagy Beállítások - A telefonról - Rendszerfrissítések - Ellenőrízze a frissítési beállításokat - Frissítés megszakítása? -
xhege
veterán
válasz
-HajTömeg- #5347 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
-
Kornel
veterán
válasz
-HajTömeg- #5303 üzenetére
De, fent ki van vágva a kamera is, a hangszóró és a közelség érzékelő is, egyben, egy kis téglalap alakban.
-
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg- #5237 üzenetére
Nem betűrendben keresek, ott a névjegyek pont rendben vannak.
Most nézem, az ottani keresővel is vannak gondok, mert a "víz" keresésre nem mutatja a "víz gáz szerelő"-ként "Jegyzetek"-ben jelzett mestert. Két másik, "Vízmű"-vet viszont mutat és a "szerel" keresésre is mutatja mindet.
A "Tárcsázó"-ban keresek és pont látom a fordított névjegyeket.
Az elmúlt 7 évben Symbiant használtam és abban a korszerűtlen rendszerben ez tökéletesen működött, nem hiszem, hogy túlzott elvárásaim vannak. -
gonorrea
senior tag
válasz
-HajTömeg- #5156 üzenetére
De igen, köszönöm, pedig csináltam is már
-
nimfas
addikt
válasz
-HajTömeg- #5152 üzenetére
A trükk, hogy a sima MTK-s telefon drágább mint az 1S SnapDragon-os telefon....
-
BSOD
senior tag
válasz
-HajTömeg- #5131 üzenetére
-
BSOD
senior tag
válasz
-HajTömeg- #5129 üzenetére
mivel rgb-t adott meg ez nem kérdés...
-
esox
senior tag
válasz
-HajTömeg- #5125 üzenetére
Ok feketének írják, de ennek köze nincs a feketéhez, mint ahogy a hongmi eredeti hátlap sem fekete...
Vagyis annyi köze van, hogy rgb színpalettán mennyi vöröset, zöldet és kéket keverünk. A fekete az rgb(0,0,0) a hongmi hátlap kb rgb(80,80,80)
Fólia nekem nem kell, fölösleges. November óta használom zsebben a telót, kismilliószor veszek i-be, egy hajszál mikrokarc sincs rajta. Nem csúnyítanám el vele semmi pénzért, sde ez legyen mindenkinek a saját döntése. -
djula
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #5115 üzenetére
A 24.0.0 teljesen jó.
Stabil, támogatott, multilang, minden működik, gyárilag rootolt. -
törölt tag
válasz
-HajTömeg- #5112 üzenetére
A rom amivel a készülék érkezett, nem teljesen magyar(kb 85%-os lehet szerintem).
Az ékezetes betűk is elég furcsán néznek ki benne.
Erre még rájött ez a videólejátszási "probléma"(az általa készített videókat nem tudta lejátszani) ezért gondoltam, hogy kap egy frissebb romot. -
Sztenn
tag
válasz
-HajTömeg- #5069 üzenetére
SZERINTEM fontos újítások vagy javítások nincsenek. majd a következő stable lesz érdekes ahogy az ultimate edition logját nézem:
"* Much more features i cant remember"
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
-HajTömeg- #4984 üzenetére
Megjött... passz
-
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg- #4861 üzenetére
Onnan vettem én is az első 16GB-os (hamis) SanDisk-et, másnap már le is vette az összeset a listáról, még az Ebay figyelmeztetett rá. Pénzt visszautalták.
Samsungot rendeltem egy másik ajánlott eladótól, pár nap múlva nézem a borítékot, hogy a feladó ua. -
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg- #4849 üzenetére
Én először PC-n USB-s kártyaolvasóban próbáltam, ATTO Disk Benchmark, Crystal Disk Mark, h2testw és a kártyákra írt 30-48 MB/s-hoz képest 7-15 MB/s write sebességet kaptam.
A legújabb 32GB-os Samsung UHS-I kártya papírjára 48 MB/s van írva, PC-n nézve 15 MB/s az eredmény.
Telepítettem a telefonra az "A1 SD Bench" programot, ez már 13,2 MB/s-ot mutat.
Aztán egy mechanikus próba: 841 730 014 byte-os állományt 101 sec alatt másoltam fel.
Ha jól számoltam, vissza 1000-es váltóval, akkor ez 66 MB/s.
Ezt a Samsung kártyát használom 3 hónapja, minden rendben vele. -
stamas80
tag
válasz
-HajTömeg- #4843 üzenetére
A micro sim cseréhez miért kell az adatokat másolgatni?
Jaaa, hogy a microSD-re gondoltál, azt úgy a legegyszerűbb kártyaolvasóval.
-
djula
aktív tag
válasz
SD kártya olvasóval vagy csak simán a telefont a gépre dugva és másolva.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Ja és mivel tudom letesztelni a kártya sebességét a telefonban?
-
válasz
-HajTömeg- #4789 üzenetére
Levágniiiiii?????
Ez életem legszebben feltett fóliája (
), inkább együtt élek a hibával, rajtahagyom az AOSP ROM-ot, minthogy levegyem/"megcsonkítsam" azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged