Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
Aliexpress és legalább 2-3 gyémántos értékeléssel bíró embertől vegyél (árban 18-30USD közé esik, reálisan 20-25USD). Hja és figyelj oda mert abból is egyre több a hamisítvány, nem csak a Xiaomi füleséből. Utóbbi annyira jó lenne, mint egy Beats Audio füles, hogy ennyire hamisítják? Vicc.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hevizms
addikt
Hát azért a GG sem mindenható.
A Jiayu G3-am nem volt fóliázva és tokot sem használtam és bizony 5-6 hónap használat után nagyon apró karcokat lehetett találni rajt.Igaz hogy olyan kicsik voltak hogy bekapcsolt telónál nem is lehetett látni,sötét képernyőn viszont igen,de ott is csak úgy ha döntögette az ember a telót és egy bizonyos szögben látszottak.
Szóval kiváló dolog ez a GG,ugyanilyen használattal mint ahogy én használtam G3-at egy sima üveges telónál már nem is láttam volna a képernyőt a karcoktól szerintem.

-
Sanyesz.
őstag
Embere válogatja. Van, aki esküszik a fóliára, sőt azok közük is az xy fajtára. Ezzel már futottunk itt egy-két kört.

Én is azok közé tartozom, akik nem tennék fel. Én tokban tartom a telefont. Amikor pedig használom, akkor az ujjaimon nincs sem fémforgács, sem kvarchomok, nincs mitől karcolódjon. -
-
vegyszer
addikt
A legtöbb oldalon 200$-körül van, ahhoz képest jó az az ár 188$-ért, de nem egy első bálozót szeretnék kipróbálni elsőre az aliról.
Minden esetre 174,5$-ért az ante oldalán nekem jó volt, csak ugye egy hétbe tellett a tok feladása, újabb másfélbe a telóé, és az meg még 18-óta nem mozdul, holott 3-án fizettem ki...
Azért bíztam benne, hogy vízkeresztre itt lesz, de látom, hogy reménytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mintha ez a Xiaomi-fórum lenne...
Rengetegen írták Aliexpress-es vásárlói élményben, hogy az adott termék tuti hamisítvány. Mégsem csinál semmit az Ali. Én éppen ezért inkább a Pandától rendeltem be, nekik csak nincsen pofájuk rám sózni egy vackot. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)