- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
Aliexpress és legalább 2-3 gyémántos értékeléssel bíró embertől vegyél (árban 18-30USD közé esik, reálisan 20-25USD). Hja és figyelj oda mert abból is egyre több a hamisítvány, nem csak a Xiaomi füleséből. Utóbbi annyira jó lenne, mint egy Beats Audio füles, hogy ennyire hamisítják? Vicc.
-
hevizms
addikt
Hát azért a GG sem mindenható.
A Jiayu G3-am nem volt fóliázva és tokot sem használtam és bizony 5-6 hónap használat után nagyon apró karcokat lehetett találni rajt.Igaz hogy olyan kicsik voltak hogy bekapcsolt telónál nem is lehetett látni,sötét képernyőn viszont igen,de ott is csak úgy ha döntögette az ember a telót és egy bizonyos szögben látszottak.
Szóval kiváló dolog ez a GG,ugyanilyen használattal mint ahogy én használtam G3-at egy sima üveges telónál már nem is láttam volna a képernyőt a karcoktól szerintem.
-
Sanyesz.
őstag
Embere válogatja. Van, aki esküszik a fóliára, sőt azok közük is az xy fajtára. Ezzel már futottunk itt egy-két kört.
Én is azok közé tartozom, akik nem tennék fel. Én tokban tartom a telefont. Amikor pedig használom, akkor az ujjaimon nincs sem fémforgács, sem kvarchomok, nincs mitől karcolódjon. -
-
vegyszer
addikt
A legtöbb oldalon 200$-körül van, ahhoz képest jó az az ár 188$-ért, de nem egy első bálozót szeretnék kipróbálni elsőre az aliról.
Minden esetre 174,5$-ért az ante oldalán nekem jó volt, csak ugye egy hétbe tellett a tok feladása, újabb másfélbe a telóé, és az meg még 18-óta nem mozdul, holott 3-án fizettem ki...
Azért bíztam benne, hogy vízkeresztre itt lesz, de látom, hogy reménytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest