- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
Aliexpress és legalább 2-3 gyémántos értékeléssel bíró embertől vegyél (árban 18-30USD közé esik, reálisan 20-25USD). Hja és figyelj oda mert abból is egyre több a hamisítvány, nem csak a Xiaomi füleséből. Utóbbi annyira jó lenne, mint egy Beats Audio füles, hogy ennyire hamisítják? Vicc.
-
hevizms
addikt
Hát azért a GG sem mindenható.
A Jiayu G3-am nem volt fóliázva és tokot sem használtam és bizony 5-6 hónap használat után nagyon apró karcokat lehetett találni rajt.Igaz hogy olyan kicsik voltak hogy bekapcsolt telónál nem is lehetett látni,sötét képernyőn viszont igen,de ott is csak úgy ha döntögette az ember a telót és egy bizonyos szögben látszottak.
Szóval kiváló dolog ez a GG,ugyanilyen használattal mint ahogy én használtam G3-at egy sima üveges telónál már nem is láttam volna a képernyőt a karcoktól szerintem.
-
Sanyesz.
őstag
Embere válogatja. Van, aki esküszik a fóliára, sőt azok közük is az xy fajtára. Ezzel már futottunk itt egy-két kört.
Én is azok közé tartozom, akik nem tennék fel. Én tokban tartom a telefont. Amikor pedig használom, akkor az ujjaimon nincs sem fémforgács, sem kvarchomok, nincs mitől karcolódjon. -
-
vegyszer
addikt
A legtöbb oldalon 200$-körül van, ahhoz képest jó az az ár 188$-ért, de nem egy első bálozót szeretnék kipróbálni elsőre az aliról.
Minden esetre 174,5$-ért az ante oldalán nekem jó volt, csak ugye egy hétbe tellett a tok feladása, újabb másfélbe a telóé, és az meg még 18-óta nem mozdul, holott 3-án fizettem ki...
Azért bíztam benne, hogy vízkeresztre itt lesz, de látom, hogy reménytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest