- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
Aliexpress és legalább 2-3 gyémántos értékeléssel bíró embertől vegyél (árban 18-30USD közé esik, reálisan 20-25USD). Hja és figyelj oda mert abból is egyre több a hamisítvány, nem csak a Xiaomi füleséből. Utóbbi annyira jó lenne, mint egy Beats Audio füles, hogy ennyire hamisítják? Vicc.
-
hevizms
addikt
Hát azért a GG sem mindenható.
A Jiayu G3-am nem volt fóliázva és tokot sem használtam és bizony 5-6 hónap használat után nagyon apró karcokat lehetett találni rajt.Igaz hogy olyan kicsik voltak hogy bekapcsolt telónál nem is lehetett látni,sötét képernyőn viszont igen,de ott is csak úgy ha döntögette az ember a telót és egy bizonyos szögben látszottak.
Szóval kiváló dolog ez a GG,ugyanilyen használattal mint ahogy én használtam G3-at egy sima üveges telónál már nem is láttam volna a képernyőt a karcoktól szerintem.
-
Sanyesz.
őstag
Embere válogatja. Van, aki esküszik a fóliára, sőt azok közük is az xy fajtára. Ezzel már futottunk itt egy-két kört.
Én is azok közé tartozom, akik nem tennék fel. Én tokban tartom a telefont. Amikor pedig használom, akkor az ujjaimon nincs sem fémforgács, sem kvarchomok, nincs mitől karcolódjon. -
-
vegyszer
addikt
A legtöbb oldalon 200$-körül van, ahhoz képest jó az az ár 188$-ért, de nem egy első bálozót szeretnék kipróbálni elsőre az aliról.
Minden esetre 174,5$-ért az ante oldalán nekem jó volt, csak ugye egy hétbe tellett a tok feladása, újabb másfélbe a telóé, és az meg még 18-óta nem mozdul, holott 3-án fizettem ki...
Azért bíztam benne, hogy vízkeresztre itt lesz, de látom, hogy reménytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest