- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
herdsman12
őstag
válasz
batai15 #3973 üzenetére
Itt nézzél szét.
Mobilról másoltam, remélem jó lesz. -
doongoo
addikt
válasz
batai15 #3880 üzenetére
Nos, jelentem a MiKey alkalmazással is megy a Klick gomb. Egy kicsit ki kellett ismerni, de már ok. Az elején nem akarta elsőre az igazságot, azaz bedugva a gombot a jack aljzatba megkérdezte ugyan, hogy fülhallgatót vagy MiKeyt akarok csatlakoztatni és kiválasztva a másodikat, első nekifutásra nem ismerte fel, de másodikra már simán. Miután beállítottam a gombnyomásokhoz a funkciókat, csak nem akart rendesen menni, de rájöttem: Kikapcsolt képernyőn az első gombnyomás úgymond ébreszti a MiKey funkciókat és csak ezután számolja, hogy hányszor nyomon meg a gombot. És itt jön az első kritika (ha az) részemről: hiába lehet tíz gombnyomásig beállítani funkciókat, szerintem az már nem életszerű, hogy kikapcsolt képernyőnél 11x nyomjam a gombot (számolgatva) egy funkció eléréséhez, arról nem is beszélve, hogy emlékezni is kell rá, hogy pl. mit rendeltem a 7-8-9-10 gombnyomáshoz. Akkor már inkább feloldom a kijelzőt. Eddigi rövid tapasztalat alapján olyan 3-4 akció körül van az értelmes limit. Összehasonlítva a két appot: a Klick ugyan csak 6 kombinációt ad, de ez nálam a fenti okból nem hátrány igazán, mert ennyit sem fogok kihasználni. Ugyanakkor itt lehet variálni is a rövid ill. a hosszú gombnyomásokat. Ugyanakkor a MiKey app meg pl. profibb (állítható, hogy fényképezés előtt fókuszáljon is, állítható a gombnyomás válaszidő, stb.) és ugye van magyar nyelv is benne. Kb. a kétféle app keveréke lenne a jó. Amúgy magán a Klick gombon a nyomógomb piros (passzol a vörös rizshez), ja és ehhez is van füles zsinórra rögzíthető tartó (fehér) plusz kulcskarika is (a tartó arra is felfűzhető). Hétfőn vagy kedden érkezik elvileg 3db eredeti MiKey is DHL-lel (már a vámosoknál van), akkor azokat is tesztelem. Egy valamilyent kap az asszony is, nekem is marad egy, de lesz 2 db eladó is szinte azonnal, lehet rájuk privátban bejelentkezni.
-
Dominó85
addikt
válasz
batai15 #3802 üzenetére
El sem hiszem. FullHD-ban lehet .mp4 konténerrel és vagy 4 féle kodekkel felvenni a Cinema Fx Pro-val (link priviben). Funkciókban bővelkedik mind a két program. A kamerásban VAN időzített önkioldó és a hangra indításnál 3 zajszint állítható be és még számtalan dolog... Sajnos képeket, videókat max holnap reggel/délelőtt fogok csak csinálni.
-
BSOD
senior tag
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
batai15 #3746 üzenetére
Az elmélet egyszerű, a gyakorlatban számomra ez megoldhatatlan
Elvileg így kéne -
-HajTömeg-
őstag
válasz
batai15 #3740 üzenetére
Na,szuper,akkor sokkal nem vagyok beljebb...
Ezt a kamerát próbálta már valaki hozzá?
Nagyon érdekelne -
-HajTömeg-
őstag
válasz
batai15 #3737 üzenetére
Ezt tervezem,ugye nem innen rendelted?
#3739) hege21 Mázlista!
-
vegyszer
addikt
válasz
batai15 #3629 üzenetére
Sokk egyszerűbb a smájli oka, mint egyértelmű lenne. A pihenő, és munka szüneti napokat jelöli (a MiTools esetén az is állítható, hogy mely ország ünnepeit mutassa.) Volt tervben, hogy a magyart megcsinálom, kb 3 perc, de elmaradt.
Egy text fájl, amit a megfelelő miui szerverre kell feltenni. Hogy pl augusztus 20 nemzeti ünnep, de május második szombaton dolgozni kell. A fájl az év, és az ünnep nap adott évbeli száma, egy másik sorban az extra dolgos napok száma kell. Szerintem ilyen esetben a hétköznapi ébresztő (gyári) nem szól. De ez csak egy tipp...
-
herdsman12
őstag
-
herdsman12
őstag
válasz
batai15 #3552 üzenetére
Itt nézted már?
Esetleg a téma letöltéseknél lehet csak a képernyőzárat variálni (pontosabban ott minden részletet lehet). -
-
-
doongoo
addikt
válasz
batai15 #3469 üzenetére
Minden telefont a maga idejében kell vizsgálni, ld. Galaxy S2 2011-ben jött ki és akkor tényleg az egyik, ha nem A legjobb androidos teló volt. Azóta persze eljárt felette az idő, de még ma sem rossz (például az én 3 éves pédányomat boldogan nyúzza még az asszony teljes megelégedéssel). És monduk meg lehet nézni, hogy akkoriban milyenek voltak még a kínai telók...
Ha a mostani Hongmit nézzük majd 3 év múlva, valószínűleg nem lesz már sehol sem, de lesznek majd újabbak.
Az meg egy jó jel, hogy már az eladásokban is látszik a feltörés. Talán majd a nagy nevek (amiknek azért szintén jók a telefonjaik, csak hát ugye az ár-érték arányuk elszállt) is észreveszik ezt a trendet és okulnak belőle, mert különben jön majd szépen a piacvesztés.(ld. Nokia korábban és most)
Meg tán az értelmesebb emberek is felfigyelnek arra, hogy van árban ésszerű alternatíva és nem csak az agyonhype-olt telefonok léteznek a piacon. -
kano
nagyúr
válasz
batai15 #3463 üzenetére
Szerintem azért egy S2 a maga idejében volt olyan jó mint a Hongmi, sőt...
nimfas
Nincs hozzá heti frissítés, és lehet rá másik launchert tenni. Van elviekben rá másik rom is, de minek szivatni magad vele.(#3465) batai15
Ha Te saját tapasztalat nélkül alkotsz véleményt valamiről, akkor legyen... Havernak meg javasolj egy szoftver frissítést (S4-en az első szoft volt problémás, utána nem). -
-
herdsman12
őstag
válasz
batai15 #3444 üzenetére
Pár hete már írtam róla, most annyival kiegészíteném, hogy a Gmail fiókban írás a Maxthon böngészővel se egyszerű, de a gyári böngészővel eddig ok.
Más: érdekelne, hogy a google billentyűzettel működik valami szótár? Nem találtam semmi használhatót, max a Névjegyeket használja szó kiegészítésre, azt meg pont nem kéne.
-
kano
nagyúr
válasz
batai15 #3416 üzenetére
Párhuzamosan volt LG G-m és Hongmim. Nem a Hongmit volt nagyobb élmény használni (értsd gyorsabb volt mint a Hongmi).
(#3417) Dominó85
Q**ára idegesítő amikor netezek a telón teljes sötétben és emlékezetből próbálom meg eltalálni a vissza gombot. Néha elsőre nem sikerül. Nem értem, hogy a kicsi ferdeszeműek miért spóroltak a 3 leden.
Na nem vitatkozom. Aki MTK-ra gerjed, használjon azt. Nekem sem volt vele bajom, szerettem is a Hongmit, lehet, hogy lesz még de azért egy kategóriába nem sorolnám bizonyos snapdragon procikkal. -
vegyszer
addikt
válasz
batai15 #3347 üzenetére
Ez engem is érdekelne...
Épp most küzdöttem meg az Ultimate rom frissítéssel.
script aborted: assert failed: apply_patch_check("/system/xbin/su", "09a6de91bfd32ae0722e88d07ece1112530c44de", "282f1da6e6bd65ac7319b7e9ecf9da48c9560a76")
assert failed: apply_patch_check("/system/xbin/su", "09a6de91bfd32ae0722e88d07ece1112530c44de", "282f1da6e6bd65ac7319b7e9ecf9da48c9560a76")
E:Error executing updater binary in zip '/sdcard/downloaded_rom//miui_ota_iq446_stas2z_4.3.15_4.3.23_0955ec658b_4.2.zip'
E:Error installing zip file '/sdcard/downloaded_rom//miui_ota_iq446_stas2z_4.3.15_4.3.23_0955ec658b_4.2.zip'
Done processing script file
I:Copying file /tmp/recovery.log to /sdcard/recovery.logBizony, bizony. Csak unroot után ment fel a frissítés. Majd a másik kettő is lejött, és utána meg Farmaroot... És megy minden. Persze előtte kb 5 X akadtam el a frissítés folyamán
-
Geby
senior tag
válasz
batai15 #3341 üzenetére
Nekem is csinált ilyet miután V5-ről V13-ra frissítettem és visszatöltöttem az adatokat. Napjában többször megjátszotta ezt. Most majd kiderül, hogy a tiszta V13 mit csinál, de ez csak ma reggeltől van, így nem tudok még hosszútávú tapasztalatokat mondani.
Múltkor valahol megtaláltam, hogy a Gmail ikon is mutassa az értesítéses buborékszámokat, hogy hány olvasatlan mailem van. Merre lehet ezt bekapcsolni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elfelejtettem a film címét
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Óra topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest