- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Hálás köszönet mindkettőtöknek. Hathatós segítségetekkel megoldódott a dolog.
-
xhege
veterán
Közben letöltöttem a xiaomi.eu_multi_cancro_5.8.6_v6-4.4.zip nevűt, de recoveryből nem találja hiába neveztem át update.zip-nek ahogy kiírta, és tettem be az SD gyökérkönyvtárába. Aztán elindítottam az updater-ből, ott el is kezdte a telepítést de kiírta hogy failed és ennyi.
Lehet, hogy nem ez a jó zip ehhez a telefonhoz? -
xhege
veterán
Üdv!
Kellene egy kis segítség. Asszony telefonját frissítettem, de a frissítés után eltűntek a névjegyek.Gondoltam sebaj google fiókból visszaállítom, de semmilyen google szolgáltatás nem működik. A fiókot sem tudom hozzáadni.
Közben cseréltem romot v6-ra ott sem működik semmi a google-ből. Külső appként rányomtam a google frame-t meg a playstore-t, de a store el sem indul kidobál.Kit lehet ilyenkor csinálni?
-
xhege
veterán
válasz
-HajTömeg- #5347 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
-
xhege
veterán
válasz
Viktor0610 #5178 üzenetére
A Hongmi nagyon is bejövős, csak hát megjelent a Note
2 giga és 5,5 inch. Én emiatt váltottam. A Note egyébként most tökéletes számomra. A nagy kijelző nagyon jól jön, mert sokszor olvasok rajta e-mailt, excel táblák stb. meló miatt.
Lapát kezem nekem sincs -
xhege
veterán
válasz
Laza... #5147 üzenetére
A feleségemnek rendelt tok a Hongmira (szintén május 31-es rendelés) már múlt héten csütörtökön megérkezett... Pedig az nem volt sürgős, hiszen az én tokomat is használhatta. A Note-re meg úgy vigyázok, mint a szemem fényére, mert ahhoz még egy nyomorult szilikon tokom sincs... Az bezzeg nem siet.
-
xhege
veterán
Ez a tok kérdés számomra egyébként elég szívatós. Én rendeltem egyet az e-bayen május 31-én. A posta felvette június 11-én, célországba elküldték június 18-án, és még mindig utazik valahol
-
xhege
veterán
Bocsi, hogy itt offolok megint, de a Note topik még elég gyér.
Szóval rootoltam a Note-ot az itt (http://en.miui.com/thread-22103-1-1.html) leírtak szerint. Szépen végig is ment, a miui verzió szám 17.0-ról 17.0.1-re váltott, a Security menüben be tudom pipálni a root engedélyt. Eddig örültem, de pl a root checker szerint nincs rootolva a telefon, illetve root jogosultságot kérő programok szerint sem
Akkor ez mi a fene??? -
xhege
veterán
Csak az érdekesség kedvéért írom le:
Megjött a Note, így a Hongmi anyáé lett hivatalosan is. A telefont leteszteltem több progival: eredeti. A MIUI verzió kissé bugos, meg volt vele egy kis macera, amit már sikerült megoldani.
Összességében azt adta, amit vártam. Egy nagy HongmiA 8 magot én nem érzékelem jobbnak, a Hongmi is teljesen sima futású volt arra, amire én használtam. A GPS ugyanolyan jó benne
. A fotó rész is Hongmi szint, nekem nem tűnik fel a plusz 5 megapixel. Az aksi is hasonló ideig bírja nálam. Itt többet vártam, de hát úgy tűnik hiába nagyobb az aksi a nyolc mag meg a nagyobb kijelző többet is kér enni
7
Bocsi az offért, de hátha valakit érdekel. -
xhege
veterán
válasz
Viktor0610 #4947 üzenetére
Keresnék ha lenne
, de ok nem offolok tovább
-
xhege
veterán
válasz
herdsman12 #4943 üzenetére
Köszi!
-
xhege
veterán
válasz
Viktor0610 #4941 üzenetére
Elnézést valóban nem tettem offba.
Viszont ha a frissítésre kattintok, akkor miért dob ki, erre valakinek valami ötlet? -
xhege
veterán
MIUI-JHDCNBA17.0 a miui verzió rajta. Ez mi ez?
Ha a frissítésre nyomok akkor kidob a kezdő képernyőre.
Vélemények? -
xhege
veterán
Na megjött a Note!!!
Első benyomás a kicsomagolás után, hogy olyan, mint a hongmi csak nagyobb.
Majd írok róla ha valakit érdekel, most még be kell lakni meg ilyenek -
xhege
veterán
Lehet tudni arról, hogy mi a helyzet a miui témákkal? Miért nem lehet elérni őket régóta? Én próbáltam máshonnan is feltenni témát korábban de a letöltött témára azt mondta, hogy nem a hivatalos helyről származik és nem tudtam használni.
Lehet, hogy volt már ezekről szó, ha igen elnézést az ismétlésért. Ha megjön a Note és az asszony megkapja a Hongmit, akkor biztosan szívesebben használna más témákat, mint én . -
xhege
veterán
No akkor most a sok tesztelés alapján jó vagy nem jó a Hongmi gps?
Nekem továbbra sincs gondom vele.
Igazából az érdekelne, hogy a kolléga még mindig azt mondja, hogy rossz vagy inkább hajlik arra, hogy az övével van gond? Ezt a kérdést mindenféle él nélkül, a piszkálgatás szándéka nélkül teszem fel tényleg. Csak érdekelne a konklúzió. -
xhege
veterán
válasz
-HajTömeg- #4776 üzenetére
Egy nap alatt én is simán kinyírom az aksit.
-
xhege
veterán
Mondjuk azt én is valószínűnek tartom, hogy később több rom lesz az 1S-re, de ez számomra annyira nem fontos. Nem vagyok egy nagy hacker.
A Note még kijött a nyolcmagos MTK-val, de lehet, hogy a Xiaomi nem erőlteti annyira az MTK vonalat. Ha pedig ez így lesz, akkor arra sok újdonság nem várható. Szerintem tesznek egy próbát a nyolcmagossal, és ha nem jön be, akkor a Note-ba illetve annak az utódjába is Snapi kerül, és nem lesz MTK-s Xiaomi.
Az is lehet, hogy ez csak az én agyszüleményem, majd meglátjuk. -
xhege
veterán
Nekem ezek szerint nem is igazán lenne jó az 1S. A második simben nekem Telenoros a céges számom (remélem a Note-tal nem lesz ilyen gond). Az aksi fontos, hogy minél tovább bírja így nem hiányzik a "sárkány". A gyorsasággal és a GPS-el is tökéletesen elégedett vagyok. Viszont kár ebből vallási kérdést csinálni.
Mindenki vásároljon belátása szerint. -
xhege
veterán
Nálam az Mtk Hongmit is naponta tölteni kell.
-
xhege
veterán
Ezt a márkát ismeri valaki? Ez már a Note-hoz kellene. Nagyon minőséginek hat a képen.
-
xhege
veterán
Tud valaki jó minőségű, tűzpiros, flippes tokot?
Ha megjön a Note akkor az asszonynak kellene egy ilyen a Hongmihoz.
-
xhege
veterán
Nem tudom, hogy ki lehet-e egészíteni a topikot Hongmi, Hongmi 1S, Hongmi Note topikká. Mert szerintem a 3 telefon valahol nagyon ugyanaz (a nyilvánvaló különbségek mellett), és nem lenne értelme ezt három topikban taglalni.
Nem tudom ki az aki ebben dönteni tud, vagy átnevezni a topikot, de ha olvassa kíváncsi vagyok a véleményére, illetve természetesen mindenkiére. -
xhege
veterán
válasz
-HajTömeg- #4501 üzenetére
Flippes tokod nincs hozzá véletlenül?
-
xhege
veterán
válasz
-HajTömeg- #4499 üzenetére
Nem viccelsz
Teló mikor lesz a tokhoz?
Ha nyitsz egy topikot akkor csatlakozok hozzá, mert ha minden igaz kb 2 hét múlva megjön a Note nekem is. -
xhege
veterán
Annyit antutuztatok, hogy most megnéztem az enyémet is
MTK verzió full belakva 15.141 ebben a pillanatban -
xhege
veterán
Kicsit off leszek:
Gyerekek a véleményetekre vagyok kíváncsi. Berendeltem a Huawei Honor 3X-et, mert nem győztem várni a Hongmi Note-ra. Most meg megjelent
Van még rá lehetőségem, hogy módosítsam a rendelést, és cseréljem a Note-ra. Ti a kettő közül melyiket választanátok? Melyik a jobb telefon? Az esetleges árkülönbségeket most hagyjuk.
Tudom, hogy itt nem éppen elfogulatlan embereket találok, de azért nagyon kíváncsi vagyok a véleményekre.Köszi
-
xhege
veterán
válasz
herdsman12 #4407 üzenetére
Ma jött nekem is a telefonomra az értesítés, hogy friss MIUI elérhető. Ez a 13. verziójú az. Nem tudom akarom-e frissíteni, mert nekem ami fenn van tökéletesen működik. (videózni sosem szoktam a telóval
)
-
xhege
veterán
Még egy offot engedjetek meg és befejezem. Mi a különbség az intel és az mtk cpu között? Melyik a jobb egy telefonban? Előnyök hátrányok? Ha valaki egy-két sorban segítene az dobjon pü-t. Köszönöm
-
xhege
veterán
Off leszek, de itt telóőrült emberek vannak nagy számban és jól jönne a segítség. Szóval az a helyzet, hogy a Hongmit imádom, de nagyobb telefonra lenne szükségem. 5,5 - 6 inch méretben ki mit ajánlana? Első gondolat a Hongmi Note, de fogalmam sincs mikor lesz tényleg elérhető wcdma verzióban. Felmerült: Huawei honour 3x, iocean x8, umi x3...
Kíváncsian várom a véleményeket, akár privátban is. Köszi -
xhege
veterán
válasz
Dhampir #4228 üzenetére
Az egyetlen gondom az MI2S-el a mérete. 4,3' nekem kicsi. 5,5'-ra szeretnék váltani. Ezért várom nagyon a Note-t. Remélem hamarosan elérhető lesz valami emberi áron, és lesz olyan minősége, mint a Hongminak, amit nagyon bírok. A feleségem megörökli majd a Hongmit ha a Note meglesz.
-
xhege
veterán
Hongmi Note ügyben van valakinek valami érdemi infója? Elméletileg mától kellene elérhetőnek lenni a wcdma verziónak. Nagyon érdekelne a dolog.
-
xhege
veterán
Csak kíváncsiságból kérdeztem itt a nagy fényképes felindulások után. Melyik az a kínai csoda amelyik jelenleg kiemelkedik a mezőnyből fényképezés szempontjából? Nekem a Hongmi képei bejönnek. Igaz laptopon közzel sem olyan jók, mint a telón nézve.
-
xhege
veterán
Az ára az 1S-nek tök jó, sőt meglepő. Engem azonban nem igazán hoz lázba. Tökéletesen elégedett vagyok a mostani verzióval. Valahogy engem a Hongmi Note érdekelne... Már ha lesz ilyen valamikor.
-
xhege
veterán
Egy Mikey engem is érdekel, de csak ha fekete vagy kék színt kaphatok
-
xhege
veterán
Erről a Hongmi Note-ról van már közelebbi infó? Mikor lesz ez elérhető? Pláne nálunk is hasznáható verzióban (wcdma).
-
xhege
veterán
Valaki tapasztalt már olyat, hogy letöltött usb-n keresztül pár képet laptopra, és utána eltűnt az összes eddig letöltött témája?
-
xhege
veterán
A minideal-en a hongmi (WCDMA) 169,99$
-
xhege
veterán
mtz formátumban letöltött témát, hogy lehet felvarázsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest