- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Hagyd! Dominó85 szeret mazochista énjének örömet szerezni azzal, hogy a telefont használja, bár az felidegesíti, illetve szeretné a fizikai behatást kicseréltetni a forgalmazóval.
Mint az ügyfelem, aki azt mondta, hogy egyszer csak, miután kivette a zsebéből a telefont, be volt törve a kijelző.
Nem, biztosan nem ő volt, a készülék magától törte be a kijelzőjét...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
rosszkutya #7292 üzenetére
Amennyiben van root, a "/system/etc/mixer_path.xml" fájlban az
<ctl name="RX1 Digital Volume" value="83" />
<ctl name="RX2 Digital Volume" value="83" />
értékeket módosítsd -növeld.
Ezek a ZTE V5 alapértékei, itt mások lehetnek a beállítottak. -
-
-
-
-
válasz
Viktor0610 #7084 üzenetére
Gondoltam, berendelek egyet ebből is, erre a PayPal nem fogadja el a kártyám...
Pedig egy-másfél hete rendeltem az Ibuygouról ugyanezekkel az adatokkal...Sikerült! Majd jelentkezem a minőségével!
-
-
-
-
-
-
-
Én kemény tokból ezt ajánlom!
Alig látszik a készüléken, de jóóóópár esésnél volt igen nagy segítségemre a kütyü vádelmét illetően... A tokot egyszer lecseréltem, mert eldeformálódott, de a készülék szinte makulátlan állapotban volt egy év után is!
Nem szállít Magyarországra...Pedig azért linkeltem ezt, mert én ezt vettem meg korábban...
Ez elvileg ugyanaz, és ez szállít Mo.-ra.
Vagy a Dominó85 által írt Nillkin frosted shield tok.
-
-
-
-
-
-
válasz
Dominó85 #6990 üzenetére
Szerintem az a megoldás, hogy a második SIM nem 3G-képes, csak a ROM óúgy van megírva, mintha az lenne.
Most kipróbáltam, és csak akkor tudtam variálni a hálózatokat, ha az első SIM-kártyán volt bekapcsolva az adatforgalom.
(Ne felejtsük el, hogy a ROM egy nem publikus béta verzió.)
-
-
-
válasz
Dominó85 #6977 üzenetére
Ez nyilván attól függ, milyen szolgáltatónál vagy.
Én csak a Telenor beállításokat ismerem behatóan, azokkal az volt a baj, hogy a ROM gyárilag a net APN-t állítja be, de a telenoros előfizetések jellemzően az online APN beállításával működnek.
Átírtam, már ment is.
Ezeknek a módosítására ennél a ROM-nál a Settings - SIM cards and mobile networks - SIM CARD SETTINGS alatt katt a kártya nevére - Access Point Names - itt beállítani/ellenőrizni a megfelelő APN-t.Amennyiben másik szolgáltatónál vagy, és nem működik, célszerű megnéztni az APN-beállításokat, hátha azokkal van gond.
-
-
-
-
Most nincs nálam a teló,de otthonról megnézem majd a linkeket.
mclane_:
Nem tudtam feltelepíteni ezt a programot. Tegnap este ezt megtaláltam én is. -
-
-
-
-
-
-
-
Bizonyára velem van a hiba, de én általában 40-50 appot telepítek fel minden készülékemre, soha nem volt ilyen problémám a Hongmimmal...
ROM-verziótól függetlenül. Volt rajta a kínai/angol MIUI, valami CM-hez hasonló verzió, illetve most egy MIUI alapú multilang ROM van rajta...
-
-
Amennyiben a ZTE-nek ellenfelet akarnak ebben a szegmensben is (meg egyébként is jó lett volna ebben fejlődniük), kijönnek egy 2 GB RAM-mal szerelt verzióval is.
Én pl. csak akkor váltanék vissza a ZTE V5-ről, ha ez bekövetkezne. Hiába jobb a kamerája a Hongminak, ha a mindennapokban nem használható a "kevés" memória miatt. -
-
-
-
-
Néztétek már a Hongmi által készített képek részleteit?
Csak mert amiket én készítettem, 1/2079 s záridővel készültek, ha az EXIF nem hazudik.
Ez eléggészerintem...
-
Lehet, én vagyok nagyfelhasználó (FB, böngésző, zenehallgatás, Viber egyszerre), de nekem ehhez már kevés az 1 giga.
Pontosabban egy MIUI-alapú, de custom ROM van a készülékemen, de nagy ritkán még így is elfogy a memória...(Szerintem azért nem veszik a V5S-t, mert annyiért már a 2GB memóriás V5 is megvehető. A 4G meg nem számít annyira, a lefedettség nem a legjobb.)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
trebrona #6557 üzenetére
No várj, mert az, hogy a V6-ot KitKat alapon megcsinálja a Xiaomi, nem jelenti azt, hogy minden KitKat feature benne is lesz.
Pl. ami nekem kicsit hiányzik a 4.2 MIUI-ból, az a záróképernyőre tehető widgetek. Vagy, hogy módosíthassam a feloldókör négy irányába eső ikonok célját. Pl. nem küldök sok üzenetet, de pl. egy Vibert vagy Gmailt szívesebben látnék ott. -
-
-
válasz
-HajTömeg- #6421 üzenetére
Az okára nem jöttem rá, miért csinálnak ilyet az Androidos készülékek.
Szerintem használhatnád vele, bár engem kevésbé zavarna, hogy a gyári kábel nehezebben jön ki belőle.
(Én azzal töltöm szinte minden nap, érzésre semmivel nem rosszabb hónapok után, mint első alkalommal.)
-
válasz
-HajTömeg- #6411 üzenetére
Biztos, hogy eredeti a töltő(kábel)?
Én akkor tapasztaltam ezt, mikor utángyártott töltővel/adatkábellel töltöttem a készüléket...(Bocsánat, más készülék, de gyártótól függetlenül jelentkezett.
)
-
válasz
-HajTömeg- #6325 üzenetére
Mármint számítógéppel sem megy, vagy csak az autórádióval nem működik?
Amennyiben csak az autórádió nem fogadja el, akkor lehet, az "zavarja meg", hogy egy USB-kábelre két meghajtót állít be a készülék. Egyet a belső, egyet a külső memóriának.
-
válasz
-HajTömeg- #6323 üzenetére
Úgy emlékszem, csak egy gomb lesz a kijelzőn, arra kattints rá, ezután, ha pl. összekötöd a géppel egy USB-kábelen keresztül, akkor fel kell dobja az USB-háttértár lehetőséget is.
Emlékeim szerint root nem kell hozzá.
-
-
válasz
-HajTömeg- #6316 üzenetére
Jah!
Akkor szerintem az kell neked, amit linkeltem.
Ez elérhetővé teszi az USB háttértár üzemmódot, ami alapból nem elérhető sok újabb ROM-verziónál.
-
válasz
-HajTömeg- #6314 üzenetére
Magnóhoz?
Talán erre gondolsz?
-
-
-
-
-
Én minden készülékemen, minden Android és/vagy ROM verzió alatt feltelepítem innen a legfrissebb Flash verziót -most épp' a 11.1.115.81-est, és nincs hiba semmi Flash oldallal.
-
válasz
nemlehet #6062 üzenetére
Végül csak feltettem ezt a ROM-ot.
Tetszik. Kicsit jobban merül talán az akku (van külső akkum, tehát ez nem feltétlen gond), de ami tetszik, a RAM kezelése szuper!
A Deezer zenelejátszója a korábbi nem multilang ROM-okkal mindig kilépkedett, s bár ennél sincs sok szabad memória, de ez nem lépked ki.
Szóval szuper!
-
-
-
-
-
-
-
Problémám akadt a betűkészlet lecserélésével...
A gyári témázó alkalmazásba régebben betallóztam az Ubuntu fontot, amit a V17-ben meg a korábbiakban sikeresen tudtam használni, a V23-ban viszont nem engedi. Van erre valami megoldás?
(Érdekesség, hogy emlékszem, eleinte a V17-ben sem engedte, aztán "egyszer csak" megjavult...)
-
-
Gondoltam, rápróbálok, van-e elérhető frissítés a kicsikénkhez, és feldobott egy JHBCNBH23-as verziót, ami még a hivatalos letöltő oldalon sincs fenn.
Próbáltátok már?Nálam épp' most kúszik fel.
-
-
Most nézem, milyen szemetek (diszkriminatívak) a Xiaominál.
A kínai verziók V17-nél tartanak, a tajvani, hongkongi V18-nál, a szingapúri már V19-nél!?Tényleg! A másik verziók ROM-jait feltehetem vajon a kütyümre?
-
-
-
válasz
hevizms #5994 üzenetére
Nálam az OTA-frissítés után tapasztalhatóak voltak ezek a problémák, hard reset után megszűntek.
Ami kicsit zavar, hogy saját hülyeségemből ismét feltettem a V17-et (mint kiderült, feleslegesen), azóta mintha megint lennének kisebb akadások, amik korábban nem voltak jellemzőek...
-
A galéria problémára.
Én minden készülékemen elsők között feltelepítem a QuickPicet, azzal tökéletesen kiváltható a gyári képnézegető alkalmazás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest