- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsy_
tag
válasz
-HajTömeg- #5624 üzenetére
Az enyém itt áll : Dispatching HU 20140722 , 上海国际, 出口总包互封封发, 匈牙利, Dispatching, HU , Shanghai International, the export total package interoperability seal, sealing , fogalmam sincs mit jelent, remélem hamarosan megjön .
-
bazsy_
tag
Sziasztok!
Sokan panaszkodtak arra hogy nem lehet default simet választani a stabil romban. Playen találtam ezt: pixel phone pro . létezik belőle 7 napos próbaverzió is, előtte ki tudjátok próbálni lényeg hogy működik a dolog be tudtam állítani, hogy csak a 2 simről tudjak hívást indítani mindenféle számláló és rákérdezés nélkül. Most akcióban 1 dollár a fizetős verzió.
Üdv
-
bazsy_
tag
13-as stabilba a következő bugot találtam : settings/sounds/optimize audio quality fc-zik fülessel és füles nélkül is Nektek is ilyen? Nekem a stabil de nem multilang verzió van. Enélkül elég érdekes hangképet produkál
-
bazsy_
tag
Srácok jól látom , hogy kijött az új stabil. És mindjárt 8 as verzió. Próbálta már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest