- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
Szia. 26.0.0-ban még iylen volt, idegesítő, mert sok átlátszónál nem látszódtak a részletek...
Nekem most 5.5.8 van fent, kipróbáltam fb kliensen belül is az üzenetekben és messangerben is. Mindkettő jó most. Mivel nem tudom milyen verzió volt anno ezekből az előző rom mellett, nem tudom biztosra mondani, hogy a rom javította meg. De ha felrakod ezekből a legfrisebb verziót magadhoz és úgy is fekete, akkor viszont a rom javítja ezt e a hibát. -
hevizms
addikt
Gondolom a kollega én lennék
Az igazat megvallva csak azért nem szeretnék új akksit venni hogy próbálgassam.
Mert mi van ha tényleg hardverhibás a telóm?
Akkor feleslegesen dobtam ki X pénzt.
Bevallom legszívesebben cserélnék valakivel pár napra telót akksistól mindenestől hogy lássam hogy tényleg a telóm szarakodik(vagy az akku) vagy nekem van nagy felhasználói szokásom.De persze gondolom erre nincs jelentkező.Vagy esetleg csak akku csere,aki úgy gondolja hogy az ő akkuja jó.Aztán legalább akkor az is kiderülne hogy érdemes e akkut vennem
A múltkor amikor hasonlót kértem,Dominóban bíztam hogy benne lenne
-
Klara_
őstag
Itt higher variant-nak irja, ugy tunik rajottek, hogy keves az 1GB es igy el lehet adni dragabban gyakorlatilag ugyanazt..
-
Amennyiben a ZTE-nek ellenfelet akarnak ebben a szegmensben is (meg egyébként is jó lett volna ebben fejlődniük), kijönnek egy 2 GB RAM-mal szerelt verzióval is.
Én pl. csak akkor váltanék vissza a ZTE V5-ről, ha ez bekövetkezne. Hiába jobb a kamerája a Hongminak, ha a mindennapokban nem használható a "kevés" memória miatt. -
Dominó85
addikt
-
hevizms
addikt
Van másik akksimSzinte állandóan megy az asztali töltő.Egyik akksi a teloban másik a töltőben.Ami állandóan megy nálam a telón az a wifi.Az mindig bekapcsolva van.Az szívná le ennyire?Szóval nálam ki van használva rendesen az akkuk.Lehet ennyi volt az idejük?Most 1 éves a telóm
-
Dominó85
addikt
flanki
Majd összeragasztom ős sorba kötöm őket. Meg megkérek egy PH-s modder kollégát, hogy gyártson le hozzá ducibb hátlapot. Ennyiből már vehetnék egy Lenovo P780-at. (135USD a pandásoknál
, kár az 1,2-es magokért és a gyenguszabb kameráért...)
hevizms
Én is nézegetek telefonokat, de ahogyan a Jiayu G3-nál, ettől sem tudok szabadulni. A G3 családban maradt. Apum használja megelégedéssel (6-7 napota tölti és így is tesz bele 5 óra kijelzőidőt wattafak)
-
-
trebrona
nagyúr
HOZZÁSZÓLÁS TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
-
BSOD
senior tag
Nem érzek különbséget a csupasz GG, a drágább edzett üveg (a páromén az van) és ez között ujjlenyomat, tükröződés, érintésérzékenység, tekintetében sem. Gyönyörűen, bubimentesen fel lehet tenni, nem keletkeztek mikrobubik (szerintem légcsatornázva van a ragasztója (a közvetlen felrakáskor mintha ennek a rasztere látszódott volna az első kontaktkor). Nincs éle, ugyanúgy le van kerekítve mint a drágább. Konkrétan úgy vélem ugyanarról a gyártósorról kerül le...
-
Hali1975
tag
hello ,
en ilyet vettem .
http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-0-3mm-Explosion-Proof-Screen-Protector-Red-Rice-Tempered-Glass-Hongmi-xiaomi-with-retail-package/1746537013.htmlmajus ota van fent. nagyon konnyu feltenni. A telefon teljesen jol mukodik.
Az ujlenyomatokat gyujti, de nem annyira mint a telefon sajatja/legabbis nekem ugy tunik/.Sztem erdemes hasznalni.
Udv
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest