- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona #8270 üzenetére
Gondoltam kipróbálom.
De hogy a fenébe lehet a belső tárhelyre másolni?
Nekem a Belső tárhely:összes:2,11 GB Elérhető:1,75GB
Telefon tárhely:összes:854MB Elérhető:239MBPC-n mindig csak a telefon tárhelyet látom,de oda meg nemfér el a rom
Tudom tudom sd kártyával megoldható,de nincs kedvem pakolgatni a másik telóból
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona #8208 üzenetére
Hát igen.
Én még használom a Hongmit,de már csak melóhelyre,mert oda nem viszem az új Asust,hátha még megveszi valaki.Vigyázok rá egyelőre nagyon.De ha nem veszik meg hamarosan,akkor azt használom majd mindenhova és akkor a Hongmi nyugdíjba vonul.Cserekészülék lesz a családban.
El kell mondjam ez volt az első telefonom ami 2 évet kíhúzott nálam úgy hogy semmi baja nem volt.
Nekem csak kizárólag az akku volt már a kezdetektől a mumusom,nem nagyon bírta 1 napnál tovább nálam.Úgyhogy le a kalappal a Hongmi előtt
-
-
hevizms
addikt
Pedig tényleg nem vagyok az.
Pld semmit nem játszom telón,illetve egyetlen egy játékot játszottam a 2048-at.
Így pld engem hidegen hagynak az antutu tesztek.
Fotózáshoz hülye vagyok,szinte alig állitgatom,90%-ban automatán nyomom,csak akkor állitgatom ha nagyon nem akar összejönni a kép,de az akkor már tényleg nagyon szar.
Amit sokat használok,az a netezés.
Nálam pont ezért az akku ami mindig is kevésnek bizonyult.
Olyan a munkám hogy relative unalomból sokat nyomom a netet.
Romokat mondjuk szeretem cserélgetni,mert kiváncsi vagyok mindig az újra.
Fogalmam sincs mit várok egy új romtól,de muszáj mindig kipróbálnomAz a telefon berendelés egy elhamarkodott lépés volt részemről.
Nem hiába árusitom beszerzési áron már most,pedig még úton van kínából.
Hülye voltam és mohó. -
hevizms
addikt
Nem tudom legyőzni a MiRecovery-t
Az istenért nem sikerül a TWRP-t rávarázsolni
1 Mobiluncletools telepitve,root jog megadva,a root felirat zöld
2 recovery.img a MUT-al felrava,a telót elinditva be is jön a cwm
3 cwm-el a HM1W-TWRP-2.5.0.0-stas2z.zip feltelepitve,szépen lefut ésavégén kiisirja hogy oké
4 telefon kikapsc,recoveryben elinditva csakazétis a sárga MiRecovery jön beÖtlet?
ui.MIUI 7 by xiaomi.eu 5.10.8 Fejlesztői rom van fenn
-
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #8177 üzenetére
Mert a fejlesztői rom van rajt és már jó pár verzió óta mindig feltelepül ez a recovery is a rommal együtt
-
hevizms
addikt
Igen elgondolkodtató.
Bár az igazat megvallva engem az ujjlenyomatolvasó totál hidegen hagy.
Méretben is inkább jobban bejön a kisebb.
A RAM ami játszana a Note javára.
Kérdés megér e 50$-t nekem?Egyelőre még nekem ez nem sürgős dolog,szóval mindenképp ráérek ezen agyalni és amikor én váltok,addigra kiderülnek majd dolgok a Redmi 3-ról is.
Nekem majd kb május felé lesz váltás.Talán. -
hevizms
addikt
válasz
trebrona #8154 üzenetére
Nos őszintén én már azt sem tudom mi hova van telepitve
Alapból hova telepit?
Mert nemrég SpFlashtollal kellett romot felraknom rá és én azóta semmit nem változtattam ezen a részén a telónak
Viszont a letöltött appok között van olyan ami mappába lett rakva és ott is marad.
Ez az Opera mászik el mindig az alsó sorból
Most kipróbáltam egy másik letöltött appot.Az nem mászik vissza a helyére,az ott marad az alsó sorban.
Nem értem miért csak az Opera mászik elHogy tudom megnézni mi hova van telepitve?Mert a beállitások/alkalmazások-nál nincs odairva hogy melyik hol van
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona #8150 üzenetére
Á mindegy.Nem rettent vissza a B20 hiánya hogy Xiaomit vegyek.Nekem nagyon szimpatikus ez a teló.2 év és még mindig használom.Ez rekord az eddigi telefonjaimat nézve.
Ja volna egy kérdésem.Én az opera böngészőt használom és valamiért azt szeretem ha a tálcán van alul.Viszont ha kikapcsolom a telót,akkor a kövi inditásnál eltűnik és ott van ahova letöltődött a legelső alkalommal.Mindig odakell huzkodnom az also sorba.Nincs valami rögzitési lehetőség?
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona #8147 üzenetére
Én is Telenoros vagyok,de egyben vidéki is(Siófok).
Mondjuk a dual simes topikban nagyon elbizonytalanitottak ezzel kapcsolatban ahogy olvasgatom.
Nem tudom eldönteni mennyire gáz a hiánya a B20-nak
Nekem az sem világos hogy ahol most 3G van és mondjuk a B20 hiánya miatt nincs G4,ott akkor a G3 továbbra is biztositott a telón,vagy átvált G2-be?
Mert ilyeneket irkálnak hogy váltogat a teló G2-G4 közt amelyikban nincs a B20.
Remélem ezt érthetően írtamAmúgy szintén a Redmi3 -at nézegetem én is.Pont megfelelne minden paramétere.
-
hevizms
addikt
Nagyon leült a topik.
Most vagy mindenkinek minden a legnagyobb rendben van vagy mindenki lecserélte már a mobilját
Nekem lassan 2 éves szülinap jön.Ilyen sokáig még sosem volt telóm.
Egy biztos.
Ha cserélek,csakis Xiaomi lesz.
Várom hogy hátha beleteszik végre valamelyik telefonjukba a B20-at -
-
hevizms
addikt
Srácok nektek mi a legújabb fejlesztői rom verzió?
nekem 5.9.17 és azt írja hogy nincs elérhető frissités,de a miuiandroid.hu-n meg már napok óta az 5.10.08 van.
Eddig olyan frankón frissitett mindig,de ezt most miért nem?
Leszedem külön ha kell,de nem értem. -
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #8060 üzenetére
Amit nem szabad leirnom,de az ikertestvére
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona #8057 üzenetére
Az igazat megvallva nekem nem is hiányzik a nagyobb phone storage.Csak kiváncsi voltam.De most felidegelt hogy majdnem letégláztam egy olyan kisérlet miatt,ami igazából nekem nem is kell.Játszani nem játszom a telón,a többire meg bőven elég.Az 1 igoszulinapp ami nem akart települni tárhely hiány miatt,de az meg megy az általad javasolt foldermounttal is.Meg igazából lehet fel sem rakom már azt sem,hisz van helyette sokkal jobb navi program is.
-
hevizms
addikt
Na és azt hogy?Mert TWRP-t akartam,átneveztem update.zip-re,de ugye azt sem akarja a phone storage(32gb sdcard)-ról,az elméleti sdcard-on meg ugye még annyi hely sincs.
Kicsit most patthelyzetnek érzem
Na közben csináltam heleye és odaraktam a TWRP-T update.zip-re átnevezve.Ugyanaz a hibaüzi
-
hevizms
addikt
Na várjunk én ezekkel a tárhely elnevezésekkel mindig bajban vagyok
Melyik az sd card?
Mert nekem van ugyebár benne egy külső microsd ami az itt javasolt kernel és a meteos segitségével phone storage lett.
Ami most sd kártyaként szerepel,azon meg nincs annyi hely hogy odalehessen rakniTehát van
Belső tárhely össz:2,94GB elérhető 1,53 GB
Phone storage össz:32GB ELÉRHETŐ 24GB
SD kártya össz:15,18MB elérhető 156kb
-
hevizms
addikt
válasz
hevizms #8040 üzenetére
Na nem sikerül a frissités.
Ezt irja:
Cant find update.zip in sdcard
Please rename the update pack to update.zip and put it to the root directory of SD Card.Na ilyenkor mi a teendő?
Letöltötte az 5.8.20-at a download mappába,átneveztem udate.zip-re,áttettem a phone storage gyökerébe,de újr ez a hiba üzi fogad
-
hevizms
addikt
Egy dologtól parázok azért.Mi van ha bedöglik az sd kártya?
Akkor onnantól mi van?
Stock kernel vissza azt kész? -
hevizms
addikt
Pánikba estem.Nem merem megtenni.Mi van ha feltelepitem recoveryből az új kernelt és nem jó?
Azt a stock kernelt akkor feltudom rakni?
Tulajdonképpen a kernelcsere a recoveryt is cseréli?
Sp flashtool lehetőség van a mi telónknál? -
-
hevizms
addikt
Hello skacok!
Vajon meglehet adni másik kamera alkalmazást alapnak,mint a gyári?
Konkrétan a Camera FV-5 alkalmazást? -
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #7939 üzenetére
Senki nem állitotta hogy teljesen hibamentes.
Csak te felnagyitod a hibákat olyan szinten,mintha itt lenne a világvége.
Újraindulás.Nálam is előfordul.Kb két hétben 1X.Ez aztán az igazán nagy hiba húha.
Mutass akár 1 telefont aminek az égvilágon semmi hibája.Minden flott és ebben az árkategóriában van,ezekkel a paraméterekkel.
Én azt mondom hogy még mindig kiemelkedően jobb mint a hasonszőrű telefonok közül bármelyik.
Azért mi is látunk ám mások által használt telót,szóval látjuk a hibákat máshol is. -
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #7934 üzenetére
Oké tudjuk hogy neked nem jött be.Lépjél túl rajt.Akkora negatív túlzásokkal illeted ezt a telót hogy az hihetetlen.Sok szopás meg mittudomén.
Milyen sok szopás?Azért mert van 1-2 ember akinek nem sikerül a frissités,az még nem jelenti azt hogy ez a telefon rosszabb lenne mint bármelyik másik.Sőt.
Nekem ilyen sokáig még egy telefonom sem volt meg és még meg is lesz egy darabig.
Nagyon elégedett vagyok vele.
Nekem egyedül az akku nem tetszik,de már megszoktam hogy ha lemerül,akkor megy bele a pótakku amit addig feltöltöttem.Vagy powerbank akinek az tetszik.A kevés helyről meg a belső tárhelynél csak annyit hogy igen.Évente egyszer mondjuk kell egy takaritást csinálni azt mindjárt van hely megint ha a sok szemetet kigyomláltuk.Ez aztán tényleg nagy szopás
-
hevizms
addikt
Ma nagyon fagyogatós kedvében van a telóm.Lehet összefügg hogy megint volt egy frissités az éjszaka?
-
hevizms
addikt
Igen,de most nézem ez mégsem olyan recovery amiről én beszéltem,mert ennél nincs a "install zip from sdcard" menü.
Viszont egy próbát lehet tenni hogy ha a romot a kártyára másolás előtt átnevezed update.zip-re és úgy másolod a kártyára akkor vajon megcsinálja e a telepitést.Vagy megvárod trebrona-t és ő majd szépen elmondja mit hogyan miként.
Nemrég esett meg vele egy bajság.[link]
Ő keni vágja ezeket a dolgokat -
hevizms
addikt
válasz
trebrona #7830 üzenetére
Ez meglepett engem is,mert te voltál az akinek tényleg minden mindig flottul ment és a te segitségeddel sikerült sokszor nekünk.Hát ez is bekövetkezett.Viszont ez az automatikus frissités ez baromira tetszik nekem.Nem kell halálra izgulnom magam 99%-nál és ami a lényeg hogy míg alszom elvégzi helyettem a telo a frissitést és mire felébredek már az új rendszer vár
-
-
hevizms
addikt
Na csak hogy bonyolitsam még én is.
Még ez is jó bele:
[link] -
hevizms
addikt
Készitettem pár képet meg egy rövid videót a Redmi 2-vel.Hova érdemes feltölteni ahol rendesen látszik amiket nézni szoktak azok akik megszakértik.
-
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #7803 üzenetére
Hát én a Hongmival sem tudok szép képet csinálni,szóval ez nem veszi el a kedvem.De tény hogy azt nem próbáltam.
-
hevizms
addikt
Hoztak hozzám egy Redmi 2-t hogy tegyek rá romot,mert csak angol/kinai nyelv van rajt.
Ez sikerült is és mivel a gazdája még nem jött érte,gondoltam próbálgatom.
Hát valami elképesztően jó a GPS képessége.
A Hongmimé se kutya,de ez milyen kibaszott gyorsan pozicionál az nem semmi.
Mire beirtam egy célhelyet,már pozición volt.
A 4G az megint csak nem semmi gyorsasággal bír.Már bánom hogy bevállaltam,mert most meg epekedek egy ilyen 4G képes telefonra
Eddig azt hittem nem akarok még legalább 1 évig váltani,mert nagyon bevált a Hongmi,de most lenyűgözött ez a 4G meg ez a Glonass képes GPS. -
hevizms
addikt
Az elégedettek táborát erősitem én is.Ez a telefon az első ami 1 évnél tovább bírta nálam.Lassan 1,5 éve használom én is.
Nekem egyedül az akku kapacitása kevés,de már hozzászoktam hogy ha nyúzom reggeltől a netet,akkor délután már töltőre kell dugnom.
Ezen kívül nekem nincs bajom vele.
Viszont ha most kellene vennem új telefont,én már nem venném ezt,hisz az idő ahogy írták is előttem,eljárt felette.
Jöttek a 4G telók,egyre több rammal.
Ha most vennék telefont,nekem a 4G fontos lenne és legalább 2G ram.
Szóval én inkább a Redmi 2 pro-t venném.Illetve mindig szerettem a Jiayu-t,talán mert az első telóm volt Kínából
,így lehet elcsábulnék egy Jiayu S4 miatt ennyi pénzért
[link] -
hevizms
addikt
Hát szerintem a superuser nem szükséges ahhoz hogy rootolt legyen a teló egyrészt.
Másrészt meg ahogy előttem leirták a twrp-t visszatudod rakni hamar recoveryből.
Csak legyen ott a telefon tárhelyén zip-ben.
Root jogot meg egyszerűen a Biztonság/Engedélyek/Root jogosultságok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest