Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #5875 üzenetére
A O+O-t én sem merem vele tölteni, csak az 1S-t.
De feltöltéskor sem melegszik és teló töltéskor sem melegszik. Mértem egy leadott üresjárati feszt is (hogy nem ad-e le túl nagyot, de 5V), de jónak tűnik.
Mondjuk ingyen szerintem megérte.A tiéd mennyit tud, vagy egyáltalán nem mered használni? Nézz egy üresjárati feszt és figyelj, hogy nem melegszik-e.
-
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #5869 üzenetére
Ez az elmélet sajnos.
Ezek általában nem tudják a névleges teljesítményt leadni, a nagyon szuperek kb. 80%-ot tudnak.
Na látom már djula is leírta. Én rendeltem egyet, de nem eredetit kaptam (mondjuk ingyen volt) és szerintem olyan 50% körül tudhat. -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Használ itt valaki EREDETI Xiaomi 10400mAh-s powerbankot? Mennyiszer lehet feltölteni vele az 1s akksiját?
Köszönöm!Dominó85
Vettél egy ilyen boxot? Mire fogod használni? Hol vetted, ha nem titok? Mik az első tapasztalatok? (Olvastam 2-3 hsz-edet a boxról.)
Köszi! -
kano
nagyúr
Akit érdekelhet Xiaomi Powerbank, ajánlom figyelmébe (most akciós megint).
-
kano
nagyúr
válasz
Dominó85 #5294 üzenetére
Én is vettem 2db-ot (nem ilyet, de nagyon hasonlót), de a felrakásnál a széleken nem tapad tökéletesen (pedig szerintem jól le volt tisztítva a kijelző). Olvastam valami elektrosztatikusságról ami ilyenkor bejátszhat, de nem foglalkoztam vele túl sokat. Nem zavar a kis fehéredés a széleken és nem válik el. Így maradt...
-
kano
nagyúr
Én úgy vagyok az Alival, hogy nagyon sok cucc csak ott érhető el. Telefont nem vásárolnék ott, de tok, fólia, stb (kisebb értékben) tökéletes lehet a nagy választék miatt.
Eddig rendeltem már onnan MiKey-t, és Hongmi hátlapot és eredeti jött. Most Magyarországon van már 2db neoprene tokom is...
Igazából nem rosszabb/jobb szerintem sem mint az ebay.Dominó85
És még az sem biztos, hogy az eredeti...Igazából mindegy is csak jól bírja és ne legyen vele gond.
-
kano
nagyúr
válasz
Laza... #5268 üzenetére
Na, nekem is ez a gyanús és én is így gondolom. A szövegben nem írja le egyértelműen, hogy eredeti Xiaomi Power Bank. Akkor már inkább innen rendelnék, mégis több ezer értékelése van.
Kérdés, hogy mennyivel gyengébbek mint az eredetiek. A fényképen lévőek eredetinek tűnnek...
-
kano
nagyúr
Én is gondolkodom a rendelésen, de eredeti lehet ez?
A szövegben sehol sem írja ki, hogy Xiaomi powerbank csak a képeken látszik, hogy az. Ha a fénykép a készletről valódi akkor nyilván jó lehet, de...
És az eladásnál az van írva, hogy 6 napig érvényes még az ár....
Ha megnyugtattok, akkor én rendelek is szerintem... -
kano
nagyúr
Ha valakit érdekel MiKey akkor írjon pü-t, tegnap érkezett 5db. Egy az enyém így van még 4db.
Van: piros, kék, fekete és narancssárga. -
kano
nagyúr
válasz
herdsman12 #4831 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire megbízható az a prg. amit a kolléga linkelt, de érdemes megnézni. Ha ez így tényleg igaz akkor .... és az 1S-nél sem tökéletes, sőt...
-
kano
nagyúr
válasz
gipsztigris #4825 üzenetére
Jó volna azzal a kínai rommal kipróbálni a GPS -t.
-
kano
nagyúr
válasz
gipsztigris #4818 üzenetére
Nem. Nekem is ez volt rajta. Ez valami mókolt kínai csoda. 24-es multi vagy vagyula 24-es romja.
Vagy tedd angolra, ott jól néz ki a fontkészlet. -
kano
nagyúr
válasz
gipsztigris #4815 üzenetére
Tedd fel a multilang romot, mert az amivel a sárgák küldik az csak valami mókolt érdekesség.
-
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4791 üzenetére
Pedig biztosan az a probléma. Nekem is ki van vágva mindkét fóliámon a szenzornál és soha sem volt ilyen probléma, de használtam olyat aminél nem volt kivágva és ott nem is működött jól.
Valószínűleg az AOSP romban másként van kalibrálva az érzékelő és így nem okoz neki problémát egyelőre (elképzelhető, hogy piszok és zsír hatására annak is lesz gondja). -
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio #4720 üzenetére
Inkább az utóbbi.
De lehet, hogy éppen teljesítmény korlátozás van Kínában és választhattak, hogy vagy a szerver vagy a lélegeztető gép marad bedugva.
És nem a szervert választották...
-
kano
nagyúr
válasz
hevizms #4703 üzenetére
Mondjuk ebben igazad van, hogy legalább olyan mondjon véleményt aki mindkettőt próbálta. Nekem a sima Hongmi GPS-ével semmi gondom nem volt. Nem 10mp alatt talált 10 holdat, hanem 12mp alatt. Nem mindegy?!
De egyébként is navigálásra külön GPS-t kell használni és nem a telefont. Jó, vannak helyzetek, tudom...
Nekem is vannak dolgok amik nem tetszenek a Hongmi szériában, de nyilván 4x.000 Ft-ért nem kapni tökéletes telefont, sőt nincs is tökéletes telefon. Így.... -
kano
nagyúr
válasz
herdsman12 #4701 üzenetére
Ne kezdjük ezt már megint...
-
kano
nagyúr
válasz
Nikitaa7 #4681 üzenetére
Tény, hogy a snapi 400 gyorsabb mint az 6589T, ennek viszont nyilván ára van. Több energiát kér a snapi, így viszont nyilván kevesebb ideig bírja az akksija.
Ami az 1S-nél árnyékolja a képet, hogy a 2. sim helyén nem nagyon szereti a Telenor simjeit. Mondjuk ez engem nem érint, de van akit igen. Kérdés, hogy ez szoftveresen orvosolható-e majd.
Egyébként lényegében ugyan az mint a sima Hongmi (8GB vs 4GB; és a + Glonass kivételével).
Kinek mi tetszik...Nekem sem volt gondom a sima Hongmi GPS-ével, de mondjuk vagyula romjával az 1S sokkal gyorsabban talál holdakat, de ez lényegtelen.
Dominó85
Régen szóltam hozzád direkt, és most teszem ezt utoljára. Az a probléma, hogy minden egyes kritikát a sima Hongmiról személyes támadásnak fogsz fel. Ráadásul nincs jogod senkit elküldeni sehová, ott szól mindenki hozzá ahol akar. Majd a modik eldöntik, hogy jó helyen tette-e.
Nem tökéletes telefon a Hongmi, ezt el kell fogadni, ugyan úgy mint az 1S sem. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is (igen a sima Hongminak is vannak).
Azt vesz mindenki amit akar... -
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio #4577 üzenetére
Egyeseknek itt el kellene olvasni a saját hsz-üket is.
Itt a pont, de hagyjuk inkább. -
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio #4561 üzenetére
Pont az az akadás nincs benne ami a sima Hongmiban megvan.
dyj
Keress egyet itt a topicban vagy az 1S topicjában. Én írtam le, hogy OK. -
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4540 üzenetére
Állítólag tényleg MIUI V6 jön holnap. Neked mire frissített?
-
kano
nagyúr
Na igen. Én meg is vettem, de nagyon kicsi bármire is. Telefonálásra tökéletes méretű volt, de már böngészni is rossz volt rajta.
Szerintem a 4,7" az még jó méret, mondjuk nem a Hongmi külső méretében, mert ezt azért bőven lehetne kisebbre is megcsinálni.
Az a baj a Xiaomi-val, hogy az új szériái mind szögletesek lettek (Hongmi, Mi3) a Mi2S pedig lekerekített volt. -
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4410 üzenetére
Nem hiszem. Már nagyon sokan hozzászoktak a nagy kijelzőkhöz. Nyilván volna aki megvenné 4,3-mal is de viszonylag kevesen. Én is vettem egy Mi2S-t az LG G után és egérmozi feeling volt. El is adtam gyorsan.
-
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4396 üzenetére
Ezen nem vitatkozunk. Volt mindkettő telefonom, nem a 3C kamerája a gyengébb.
-
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4381 üzenetére
Legalább is eredetinek néz ki (Xiaomi csomagolásban is érkezett). Doongoo kolléga már meg is kapta.
-
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4379 üzenetére
És állítólag tényleg eredetiek. Én most rendeltem egy fehéret (a hét közepén).
-
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4375 üzenetére
[link]
Remélem, hogy doongoo kolléga nem haragszik, hogy belinkeltem. -
kano
nagyúr
Rendelt valaki a Hongmihoz "eredeti" akkut 10$-ért az Antelifetól? Nekem valahogy az akksi vékonyabb mint a gyári és nem is olyan alakú.
-
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4267 üzenetére
Nekem is csinálta a hanghibákat (visszhang) a sima Hongmi, de csak akkor, ha egy kikapcs vagy újraindítás után először telefonáltam. Utána nem csinált ilyet. A magas hangoknál való sercegés az folyamatosan megvolt.
-
kano
nagyúr
válasz
herdsman12 #4249 üzenetére
Pedig az 1-nek sokkal szebbek a színei és a kontraszt is sokkal jobb. Ráadásul a dinamikája is más a képnek szerintem.
-
kano
nagyúr
Az baj lenne, ha nem tudnám megmondani egy PC-n, hogy melyik van jobban tömörítve. Ehhez nyilván nagyítani kell. Ha letöltöd, megnézed látható a 2 kép között a különbség. Egyértelmű, hogy a gyári app sokkal nagyobb tömörítésű. Részletgazdagabb a kevésbé tömörített fájl. Ez egyértelműen látszik.
Az 1S topicban írtam éppen, hogy szerintem ugyan olyan sz@r mindkét Hongmi fényképezője.
És hiába használja esetleg a feltett szoftver a gyári kamera appot a shotra, ha a tömörítést pedig nem a gyári végzi. -
kano
nagyúr
válasz
Dominó85 #4197 üzenetére
Értem. Szóval nem írod le, hogy mitől nagyobb az egyik mint a másik (gyanítom fogalmad sincs), de megmondod a frankót mindenkinek, hogy márpedig ezek a kamera szoftverek semmit sem jelentenek. Egyszóval kb. annyit ért a véleményed mint a xiaomishop.hu ügyben. Ok, megszoktuk, láttuk, olvastuk.
ByeSzerk.: Ez érdekes megközelítés. Van 1 kvázi tömörítetlen fájlod ez legyen a "RAW". Ha az egyiket 50%-ban tömöríted akkor szerinted az ugyan olyan minőségű lesz mint amelyiket 67%-ban? És továbbra sem értem, hogy mi köze lenne az optika fény átengedésének a jpeg előállítás milyenségéhez (tömörítéshez)?
Na mindegy, nincs értelme vitáznom veled, látom... -
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4188 üzenetére
Pedig szerintem a ProCapture és a Camera Zoom FX is jobb mint a gyári kamera app. Már csak a részletgazdagságot nézve is.
[link] - Camera Zoom FX.
Már a mérete is 2MB-tal nagyobb a sima kamera appal készítettnél. Mindkettőnél csak a kép minőségét állítottam a legjobbra. -
kano
nagyúr
Ugyan azzal a készülékkel készült kép, ugyan abban az időben (4 mp-el későbbi az egyik), ugyan olyan időjárási viszonyok között:
[link] - gyári kamera app.
[link] - ProCapture fizetős változata.Eleve a ProCapture által készített kép fizikai fájlmérete nagyobb is 1MB-al és, ha belenagyítotok akkor látszik, hogy részletgazdagabb is (a kis ház előtt a piros lapok).
-
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4180 üzenetére
Még nem mondok semmit. A többiek véleményére is kíváncsi vagyok.
Egyébként szerintem teljesen ugyan az a kamera mindkét Hongmiban, de ha valaki mond egy sima Hongmi kameratípust és egy appot amivel meg tudom nézni, akkor megnézem az 1S-ét.Még egy kép, hogy ne legyen az a csúnya bíbor (egyébként szerintem az fényviszonyból adódott, már majdnem esett):
5. -
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4178 üzenetére
A fiam.
Ahol oldalt ül a kissrác ott sajnos eltoltam a fókuszt (a kerítésen belül van, ha megnézed a zöld fűben), az az én hibám.
-
kano
nagyúr
Van valakinek jó minőségű fehér hátlapja? Mondjuk ilyen.
-
kano
nagyúr
Most fényképeztem egyet, kettőt és az exponálás iszonyú gyors.
Véletlenül egymás után kétszer nyomtam meg az exponálást (kb. 0.1 mp különbséggel) és 2 képet készített.
Érdekes...
-
kano
nagyúr
A hangerő a sima Hongmiban nekem is sovány volt és a hangminősége sem felelt meg nekem túlzottan. Ezzel sokkal jobb a helyzet, hangos (headsettel még nem próbáltam) a beszédhang és elég jó minőségű is (persze nagyon messze van így is az LG G-től és a Huawei Honor 3C-től).
-
kano
nagyúr
Na szóval az eddigi tapasztalatok (Redmi 1S WCDMA):
1. Tök ugyan az mint a sima Hongmi, így nagyon részleteket nem mondanék ezzel kapcsolatosan.
2. Nekem nem volt rajta Gapps, rá lehet tenni a Mi Marketből, de volt még vele 1-2 szívás (mindenképpen cache-t kell törölni a felinstallált Playnek és Google service-nek).
2. Van rá 05.09-i multilang rom és fel is tettem rá. Elvileg ez a 23 stable első multilang bétája.
3. GPS:
- Elsőre nagyon lassan talált holdakat (tiszta romnál) és 6x fölöttieket is megtalálta/használta.
- Miután elsőre megtalálta, beállt a második bekapcsoláskor már 3s alatt talált vagy 6 holdat.
Egyelőre ennyi. Akksiról még nem tudom nyilatkozni érdemben, mert folyamatos flash, nyomkodás, telepítés (és ez alatt kért is enni rendesen). -
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4120 üzenetére
Igen, a 2 GB memória jól jönne. Illetve a MIUI-t kellene normálisan megírni és akkor nem zabálná a memóriát (tudom az android is zabálja, de nem ennyire). Javítottak is egy kicsit rajta...
-
kano
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged