Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
szombathelyiek előnyben: 2-3 db ezresért vihető pár darab (ha jól emlékszem van vagy 3-4 biztosan) extra hátlap - köztük flipes(ek?) is - és egy jó kupac képernyővédő fólia (normál és matt vegyesen). Ok: telóm már régen nincs meg és csak a helyet foglalják a fiókban ezek a tertozékok. Az első komoly érdeklődőé az egész pakk... Privátban
-
doongoo
addikt
Fóliák és hátlapok (gyári piros és fehér is) eladók privátban. Limitált mennyiség
-
doongoo
addikt
Én sem a hongmihoz adtam ki kimondottan, hanem, hogy legyen egy jó és mobil autós kihangosítóm. Nekem a fejegységem nem tud bluetooth-t, de emiatt nem akartam cserélni. Ezt a tartó/kihangosítót anno akciósan kb. 15e-ért vettem. Bármilyen kocsiba (családban kettő ill. kiküldetésben céges) egy pillanat alatt berakom, mert nem fixen beépített és már élvezem is a kihangosítást a rádión át és simán telefonálok mert a mikrofonja is jó és a hangminőség is szuper. NFC funkcióját még én sem tudtam kihasználni, de anélkül is tuti. Teló bluetoothon kapcsolódik hozzá automatikusan, a cucc a rádióhoz meg a töltővezetéken keresztül valami FM-transzmitterféleséggel (spéci dension fejlesztés). Ja és még tölti is a telefont. És ha esetleg telefont cserélek (mint az utóbbi 1 évben már negyedszer) akkor ahhoz is jó 75 mm telefon szélességig. Azaz nekem egyszeri beruházás volt hosszabb távra tervezve.
-
doongoo
addikt
válasz
Viktor0610 #5655 üzenetére
És ha kikapcsolod a MICloud alatt a Cloud messaging lehetőséget, akkor is feldobálja?
-
doongoo
addikt
válasz
Viktor0610 #5653 üzenetére
v6-ra vonatkozóan még ne vonj le következtetéseket. 16-án kezdik csak tesztelni eleve MI3 és MI4 telókon. Majd aztán azokra lesz először hivatalosan (mégiscsak azok a zászlóshajók) és majd aztán valamikor talán...
-
doongoo
addikt
válasz
-HajTömeg- #5629 üzenetére
ha rendelsz 10400-ast és szerencsédre eredeti, akkor jól jártál, ha meg peched van, akkor kb. úgyis csak a fele lesz (ha elég neked ennyi)
-
doongoo
addikt
válasz
paulkaresz #5485 üzenetére
Jó pénzért van egy eladóm
-
doongoo
addikt
Belső tárhely kicsit nagyobb az 1S-ben ill. a GPS ott brutál jó, míg az MTK verzióban "csak" simán jó. Nálam használatban a mindennapokban az 1S gördülékenyebb, de ennek ára az akksiidő. MTK-s abban jobb kb. 30%-al, bár amióta újrahúztam az 1S-t, azóta ez is egész baráti lett.
-
doongoo
addikt
meghirdettem az aprón a Hongmit jó áron. Érdeklődni lehet.
-
doongoo
addikt
Xiaomi Hongmi használt 5 hónapos, hibátlan eladó. Érdeklődni privátban
-
doongoo
addikt
Aki keres, talál:
MiTools-ban Alkalmazások/Galéria alatt be volt kapcsolva a MiuiVideoPlayer alkalmazása. Kikapcsoltam, azóta simán lejátssza a fényképezőből is megnyitva az elkészített videót.
Viszont a sima hongmival készített .3gp formátumot csak az MX Player játssza le rendesen. A MiVideo csak a hangot viszi, de fekete a képernyő
-
doongoo
addikt
válasz
herdsman12 #4558 üzenetére
jaja, lesz összesen 5 db...
-
doongoo
addikt
válasz
Viktor0610 #4547 üzenetére
Ahol a szükség, ott a segítség: USB kapcsolódás javítás
-
doongoo
addikt
USB-tárhely csatlakozás módja nem választható alapból 13-ban. Utólag persze megoldható. Ezen kívül a névjegyek alkalmazásból eltűnt a csoportok fül, helyette a saját névjegy alatt megjelenik egy nincs név lehetőség és ha erre rámész, akkor jönnek be a csoportok. Semmi egyebet nem csesz el, azaz lehet frissíteni nyugodtan
-
doongoo
addikt
válasz
-HajTömeg- #4410 üzenetére
pl. Sony Xperia Z kompakt
-
doongoo
addikt
válasz
-HajTömeg- #4392 üzenetére
Hát ez van a telón és annyit nem ér, hogy egy másik géppel fotózgassam. Max.leveszem róla és lövök róla úgy egy-két képet...
-
doongoo
addikt
válasz
m4csk4fogo #4313 üzenetére
Én simán jegeltem az eredetit és ennek az infói jelenek meg
-
doongoo
addikt
válasz
m4csk4fogo #4277 üzenetére
Weather BZ 4.9.9 beta39 guglizz rá
-
doongoo
addikt
Hagyjuk már ezt az oda-vissza jobb-nem jobb fotós témát. Mindenki belinkelhet képeket, amiket mindenki meg is nézhet és aztán mindenki dönthet maga, hogy jó vagy nem jó NEKI, amit lát.
Ne ezzel legyen már tele a topic... -
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
Minideales ár elgondolkodtat: Dhl szállítással 176 usd (elvileg rootolva és play store telepítve). Ez még áfával együtt is megáll 50000 alatt és kb. 1 hét alatt itt is lenne. Csak ne lenne nálam a tökéletesen működő alap hongmi. Á asszem mégis kivárok és majd az lesz a végső, amelyikre lesz v6 Miui.
-
doongoo
addikt
Itthon is elérhető Hongmi 1S [link]
tekintve a 170 USD + kb. 20 USD DHL + 27% ÁFA + haszon kb. 12000 Ft és meg is van az ár
-
doongoo
addikt
válasz
herdsman12 #3933 üzenetére
nincs nillkin tokom, de a képek alapján simán bele kell férnie, kb. 5,5 mm a gomb átmérője, azaz a 3,5 mm-es jack lyuktól körben 1 mm-rel nagyobb csak. A képeken a nillkin tokon nagyobb a kihagyás ennél
-
doongoo
addikt
Megjöttek az elvileg eredti MiKey-ek. Azért csak elvilegnek írom, mert fogalmam sincs, hogyan kéne kinéznie pl. az eredeti csomagolásnak. Kis négyzet alakú fehér papírzacsiban jöttek dombornyomott kamera, telefon, üzenetek és hangkeresés, valamint MI logoval. Hátoldalon csupa kínai felirat és két vonalkód.
Működik rendesen a MiKey alkalmazással (egy gombnyomásra rendesen fényképez pl.) A gomb színe sötétebb fém, ez pl. a repianyagos képekre hasonlít. Kevésbé áll ki, mint a Klick gomb nyomórésze (azzal lőttem is emiatt zsebben pár képet, mert benyomódott). Most ezt is tesztelem. 2 db eladó fehér tartóval, érdeklődni privátban) -
doongoo
addikt
válasz
-HajTömeg- #3895 üzenetére
aliexpresszről, de majd ha ideért, csak akkor derül ki igazán. Az eladó szerint eredeti.
(#3898) batai15 - az Utimate rom, ha minden igaz, akkor egy Fly IQ 446 mod-ról portolt 4-es MIUI alapú ROM
(#3899) Dominó85 - tempered glass ez: [link]
(#3906) Laza... kínai flash-et cserélsz TWRP-re ??? Szerintem a flash támogatást kérdezte Crytek, de az tudtommal nincs a MIUI böngészőben, de telepíthető
-
doongoo
addikt
válasz
herdsman12 #3890 üzenetére
MX Player alkalmazásnak a play storeból simán vinnie kell szerintem
-
doongoo
addikt
Pár (negatív) tapasztalat, hogy nektek ne kelljen belefutni:
- az edzett üveg kijelzővédő kb. 3 hét használat után kezd elválni a kijelzőtől. Kb. olyan, mintha az adhézív réteg megadná magát és a fólia és a kijelző között apró buborékok jönnének létre. A széleken jelentkezik, de egyre több van (lehet, hogy összefügg a zsebben való minimális csavarodásokkal). Még megpróbálom leszedni és újra feltenni, hátha...
- az utángyártott arany és fehér műanyag hátlap is elrepedt a saroknál kb. 1-1 hónap használat után (alul, a levételt segítő réssel átellenben) Ez a fajta : link Az eredetinek titulált fehér úton van még, kíváncsi leszek...
- az alunak nevezett hátlap egy műanyag alapra ráragasztott fémlapot takar, körben is műanyag. A fémlap már érkezéskor eláll a műanyagtól, azaz nincs rendesen hozzáragasztva és a telefon fogása kényelmetlen lesz tőle. Ez a fajta: [link]
- az iphone-os kinézetű üveg hátlap szépen mutat, de a gombjai lötyögnek nagyon és a telefon fogása rossz lesz tőle, illetve bazi nehéz is lesz (érezhető puszta kézzel). Ez a fajta: [link] -
doongoo
addikt
válasz
Dominó85 #3884 üzenetére
Ez is fotóz kikapcsolt képernyőnél, de ahogy írtam egy gombnyomásra semmi látható és érezhető nem történik. Ha ezután nyomon újra a gombot szintén kikapcsolt képernyőn, akkor van rezgő visszajelzés, de ezen kívül semmi látható. Viszont ha ezután feloldom a képernyőzárat, akkor a galériában ott a lőtt kép.
-
doongoo
addikt
válasz
batai15 #3880 üzenetére
Nos, jelentem a MiKey alkalmazással is megy a Klick gomb. Egy kicsit ki kellett ismerni, de már ok. Az elején nem akarta elsőre az igazságot, azaz bedugva a gombot a jack aljzatba megkérdezte ugyan, hogy fülhallgatót vagy MiKeyt akarok csatlakoztatni és kiválasztva a másodikat, első nekifutásra nem ismerte fel, de másodikra már simán. Miután beállítottam a gombnyomásokhoz a funkciókat, csak nem akart rendesen menni, de rájöttem: Kikapcsolt képernyőn az első gombnyomás úgymond ébreszti a MiKey funkciókat és csak ezután számolja, hogy hányszor nyomon meg a gombot. És itt jön az első kritika (ha az) részemről: hiába lehet tíz gombnyomásig beállítani funkciókat, szerintem az már nem életszerű, hogy kikapcsolt képernyőnél 11x nyomjam a gombot (számolgatva) egy funkció eléréséhez, arról nem is beszélve, hogy emlékezni is kell rá, hogy pl. mit rendeltem a 7-8-9-10 gombnyomáshoz. Akkor már inkább feloldom a kijelzőt. Eddigi rövid tapasztalat alapján olyan 3-4 akció körül van az értelmes limit. Összehasonlítva a két appot: a Klick ugyan csak 6 kombinációt ad, de ez nálam a fenti okból nem hátrány igazán, mert ennyit sem fogok kihasználni. Ugyanakkor itt lehet variálni is a rövid ill. a hosszú gombnyomásokat. Ugyanakkor a MiKey app meg pl. profibb (állítható, hogy fényképezés előtt fókuszáljon is, állítható a gombnyomás válaszidő, stb.) és ugye van magyar nyelv is benne. Kb. a kétféle app keveréke lenne a jó. Amúgy magán a Klick gombon a nyomógomb piros (passzol a vörös rizshez), ja és ehhez is van füles zsinórra rögzíthető tartó (fehér) plusz kulcskarika is (a tartó arra is felfűzhető). Hétfőn vagy kedden érkezik elvileg 3db eredeti MiKey is DHL-lel (már a vámosoknál van), akkor azokat is tesztelem. Egy valamilyent kap az asszony is, nekem is marad egy, de lesz 2 db eladó is szinte azonnal, lehet rájuk privátban bejelentkezni.
-
doongoo
addikt
Megjött a hamis Klick gombom. A hozzá való alkalmazással teszi szépen a dolgát ez is. Összesen 6 -féle akciót lehet ezzel gombnyomásokhoz rendelni. Jövő héten itt lesz elvileg 3 db eredeti MiKey is, az elvileg 10 féke akciót tud. Most nekiállok próbálgatni a hamisat a MiKey appal.
-
doongoo
addikt
válasz
herdsman12 #3820 üzenetére
Nem, ez nem ugyanaz. Ultimate ROM-ban akksi alatt van ilyen kapcsoló, de nem működik (nem is működöt soha - azaz lehet kapcsolni, mintha, de nem csinál semmit)
(#3819) batai15 itt a link
Okosóra: én használok egy fekete pebble-t (úton van a pebble steel is, de már 2 hete a magyar posta-NAV Bermuda háromszögben időzik)
-
doongoo
addikt
válasz
herdsman12 #3817 üzenetére
Ezt ismerem én is, de nem próbálgattam. Anélkül is jó
-
doongoo
addikt
válasz
asanotadanob #3814 üzenetére
Nekem a v13 van fent, de abban ilyen nics. Gyanítom neked az ultimate rom van fent, abban volt ilyen, ha jól emlékszem, de a fejlesztője szerint ez sosem működött:
"CPU power saving mode is not working, just too lazy to remove it from settings"
-
doongoo
addikt
Rövid saját tapasztalat megosztás a különböző ROM-okról tapasztalt hibákra kihegyezve:
Ultimate ROM:
- v4 alapú MIUI, azaz nem minden v5-ös funkció megy benne (pl. zárképernyőn vissza gombot nyomva nálam nem fényképezett)
- miután elvesztette a teló a bluetooth kapcsolatot az okosórával, nem állt vissza magátólCustom based on stable13:
- a legújabb frissítés után az üzenetek alkalmazás induláskor kifagy (nem indul)stable13:
- THfs záróképernyőn nem jeleníti meg az időjárás adatokathirtelen ennyi jutott eszembe
-
doongoo
addikt
válasz
asanotadanob #3810 üzenetére
v5 a MIUI verzója (fő kiadása). Ebből a következő v6 lesz (KitKat alapon) v13 meg a ROM-verzió nevéből a rövidítés. Teljes néven MIUI-JHBCNBA13.0 Az ezt megelőző volt JHBCNAL5.0
letölteni: pl. itt megtalálod attól függően, hogy milyen verziód van TD-SCDMA vagy WCDMA
Amúgy energiatakarékos opciót hol kapcsoltad be? (biztonság-teljesítmény alatt?) Órajelet mivel állítottad?
-
doongoo
addikt
válasz
-HajTömeg- #3720 üzenetére
2 normál SIM. Olyat nem tudok, mit nem kedvel, de a 64GB-os class 10 micro SDXC-t kedveli
-
doongoo
addikt
válasz
Viktor0610 #3636 üzenetére
Nálam nincsenek ilyenek
-
doongoo
addikt
válasz
vegyszer #3610 üzenetére
egyelőre nagyon OK, könnyű volt felhelyezni és egyelőre semmi karc (mondjuk direktben nem is próbálom gyilkolni), persze még csak pár napja van fent. Az ujjlenyomatokat gyűjti, de könnyen letörölhető. Amúgy Aliexpressről van. hongmi glass screen protector keresés sokat kidob
-
doongoo
addikt
válasz
asanotadanob #3551 üzenetére
amit linkeltél, az üveg. Nekem van alumíniumlapos (feket, ezüzt és arany szín is). Viszont a keret ezüst színű műanyag és a hátlapon az alulap is csak a műanyagra van ragasztva.
-
doongoo
addikt
válasz
Dominó85 #3500 üzenetére
megjött a tempered glass. A vastagsága nekem többnek tűnik, de nem mértem meg, csak úgy érzésre több. A felhelyezése a sima fóliáknál sokkal egyszerűbb. Kijelzőt letisztítom, védőfóliát leszedem a tempered glassról (csak egyik oldalán van eleve), helyére illesztem, középen rányomom, középtől kifelé rányomom mindenhol és kész is. Nem volt 1 perc az egész. Jóval merevebb az egész, mit a sima fóliák, ezért sokkal könnyebb felhelyezni, bubik nem keletkeznek közben. A felülete tényleg üvegszerű, de az ujjlenyomatokat is gyűjti emiatt. Majd elválik, a karcokat hogyan bírja.
-
doongoo
addikt
az már 7 darab... Gyerünk, meglesz az a 10
Szín nekem mindegy, ha megjön a cuccos, akkor kb. mindig benne lesz a telóban (zenét általában csak repülőn szoktam hallgatni, ott meg majd elteszem a szép rózsaszín tartót addig a piston füles dobozába)
PS: aliexpressen egyelőre mindenhonnan csak azt írták, hogy előrendelhető (talán egy helyről jelezték, hogy elvileg 15-étől lesz készleten - lehet még kamu persze ez a határidő)
-
doongoo
addikt
válasz
batai15 #3469 üzenetére
Minden telefont a maga idejében kell vizsgálni, ld. Galaxy S2 2011-ben jött ki és akkor tényleg az egyik, ha nem A legjobb androidos teló volt. Azóta persze eljárt felette az idő, de még ma sem rossz (például az én 3 éves pédányomat boldogan nyúzza még az asszony teljes megelégedéssel). És monduk meg lehet nézni, hogy akkoriban milyenek voltak még a kínai telók...
Ha a mostani Hongmit nézzük majd 3 év múlva, valószínűleg nem lesz már sehol sem, de lesznek majd újabbak.
Az meg egy jó jel, hogy már az eladásokban is látszik a feltörés. Talán majd a nagy nevek (amiknek azért szintén jók a telefonjaik, csak hát ugye az ár-érték arányuk elszállt) is észreveszik ezt a trendet és okulnak belőle, mert különben jön majd szépen a piacvesztés.(ld. Nokia korábban és most)
Meg tán az értelmesebb emberek is felfigyelnek arra, hogy van árban ésszerű alternatíva és nem csak az agyonhype-olt telefonok léteznek a piacon. -
doongoo
addikt
válasz
herdsman12 #3445 üzenetére
én swype-ot használok, abban van saját szótár ill. használja a gmail, twitter, facebook fiókokat is. Van benne kétnyelvű gépelés is, és elég gyors, nálam eddig az a non-plus-ultra billentyűzet.
-
-
doongoo
addikt
válasz
Dominó85 #3287 üzenetére
Nem is én írtam, hogy a Xiaomiworld lenne a hivatalos forgalmazó. Én az általad készített leírás kis ellentmondására világítottam csak rá. Az tény, hogy 10 USD-ért nagyon kicsi (kb. 0) az esélye, hogy eredeti legyen. Nekem megfelel az enyém hangzása és ez a lényeg. Remélem neked is jó lesz a tiéd hangzása.
Amúgy az én dobozomban S, M, L jelek vannak és kis fémcsipesz is, valamint a füleseken nincs R ill. L jelölés. -
doongoo
addikt
válasz
asanotadanob #3190 üzenetére
én is a leírás alapján hoztam vissza anno, de nekem annyi volt a különbség, hogy mindenestől ment fel az egész csomag (preloader, minden), miután persze letöltöttem a megfelelő romot és drivereket telepítettem, de amikor visszatettem az akksit, akkor nem indult a letöltés, így megpróbáltam akksi nélkül és úgy szépen felment minden.
-
doongoo
addikt
válasz
Viktor0610 #3187 üzenetére
gyári romon mehet az OTA, de az ultimate rom fejlesztője a ROM eredeti oldalán írja is, hogy 100 MB-nál nagyobb OTA frissítést ne küldjön rá senki (én is megjártam anno, onnan tudom ilyen jól), mert induláskor bootloop lesz (fehér MIUI logo-nál megáll és töltést sem veszi fel)
-
doongoo
addikt
válasz
asanotadanob #3183 üzenetére
Ezt már szeretem! Újonc. Hibába szalad. Nem pánikol. Megoldja.
-
doongoo
addikt
válasz
herdsman12 #3169 üzenetére
jaja, oda is feltette valaki
-
doongoo
addikt
Hátha valaki még nem látta: újabb mobilaréna teszt
-
doongoo
addikt
válasz
herdsman12 #3164 üzenetére
mondjuk engem nem zavar, sosem használom a csoportokat
-
doongoo
addikt
válasz
Viktor0610 #3165 üzenetére
Ja, ez csak zár téma. Nem komplett. A zár stílusa alatt keress rá így: THfs Advanced
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged