- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclane_
aktív tag
válasz
trebrona #7826 üzenetére
Durva...én változatlanul pcsuittal frissítek, nekem ez kényelmes, nem kell másolgatni(OTA helyhiány miatt nem jó).
Más: 5.5.22 és a mostani 5.6.18 közötti ROMokkal nekem borzasztó volt a telefon..szaggatott youtube lejátszás közben, akadozott, újraindult, játék szaggatott, gondolkodtam, hogy kihajítom az ablakon, szerencséje, hogy a legutóbbi update visszahozta a korábbi teljesítmény.. Csak nálam volt ilyen jelenség, vagy tapasztalta más is?
-
mclane_
aktív tag
Mert a tiétek stable rom abból nincs frissebb, mi meg a betat hasznaljuk. Szoval verziofuggoen ajanl fel frissitest ha van. Nekem ez idealis, mert phone storageban nalam nincs hely.😊
Backupot nemcsinaltam, mert ami nekem kell heti egyszer feszinkronizalom a xiaomi felhojebe. -
mclane_
aktív tag
A mai napig kiváló telefon, több mint 1,5éve van meg nyúzva van, sokszor repült és még mindig teszi a dolgát. Kollégáim céges Blackberryt, Samsungor cseréltek 2-őt, és utálják, ilyenkor mindig csak röhögök, hogy tessék itt a kínai vacak
Piacot nézve nyilván eljárt felette az idő, de ha semmi extrára nem akarod használni akkor még jó lehet.
Vannak fanyalgók(;-)) akiknek minden kevés, de szerintem az itteniek 98%-a elégedett a telefonnal. -
-
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms #7651 üzenetére
Hát köszi a leírást. Igen én is a twrpvel próbáltam eddig. Illetve feltrttem a mi pc toolst is. Az most simán frissített 5.5.15re. Felajánlotta utána a 22őt is, de nyilván emiatt amit írtál twrp alól nem memt fel, és nem is volt hajlandó elondulni. Lesz egy kicsit több időm akkor megpróbálom mi recoveryből, kell hozzá helyrt felszabadítanom.
Viszont nem értem miért csonálták ezt most így... -
mclane_
aktív tag
Háát, ügyik vagytok, nálam nincs. Ez a Mi PC tools hogyan mûködik? Hova tölti le ? Telóra vagy gépre?
-
-
mclane_
aktív tag
-
mclane_
aktív tag
Aztat szeretném megkérdezni, hogy az normális működés, hogy az emaileket a gyári app csak akkor tölt le, ha be van kapcsolva az automatikus szinkronizáció? Eléggé szívja az akksit. Push-ra van állítva a céges levelezés meg a gmail-es is mégsem történik semmi, ha kikapcsolom.
Néha nem akarja elküldeni a leveleket sem. Megírom lezárom a telefont, egy óra múlva nézem és még az Outboxban van. Igencsak idegesítő... -
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms #7438 üzenetére
A link2sd storage infojában látod, hogy milyen tárhelyeid vannak. Elvileg /data internal (phone storage)
/sdcard0 Internal SD és /sdcard1 external SD.Ha pakoltam appot azt mondig Phone storageból pakolta az sdcard0-ra. 1-re nincs is opció(vagy csak olyan sík hülye vagyok, hogy nem találom).
BTW nem tudom, hogy a Link2SD Plus Link to SD card funkciója mit jelent.
Remélem jön hozzáértő és felhomályosít -
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms #7436 üzenetére
Kipróbáltadm több ilyen app az SDre progit. Lóf*sz az összes, a move to SD azt jelenti, hogy a Phone storageból az Internal SD-re pakol nem az External SD-re. 4-5 ilyet próbáltam, mutatóban sincs olyan, hogy ne az sdcard0-ra, hanem az sdcard1-re(külső SD) pakoljon. És ahogy nézem, nálatok is sorra az sdcard0-ra másolt mindent. Kíváncsian várom a fejleményeket, mert idegesít a téma....
Viszont 5.4.17re frissítés után végre leszinkronizálta a call history, és az összes sms-t, illetve működik a call log is végre.
-
mclane_
aktív tag
válasz
trebrona #7325 üzenetére
Nem egészen, +36os az is ahol van Call history meg az is ahol nincs.
Ami bosszant és nem tudom megoldani: korábban a whatsapp és a telegram is external SDre mentette a képeket, most pedig az Internal SD-n van minden. Semmit nem tudok átpakolni externalra, se a mentési könyvtárokat se appokat. Nyilván user error, de pl link2sd se tud oda pakolni.
-
mclane_
aktív tag
válasz
kriszpontaz #7320 üzenetére
Hát ez nagyon érdekes. Van most 13 rekord a call historymban, és ebből 1nél ottvan, hogy Call log a többinél nincs....
-
mclane_
aktív tag
válasz
kriszpontaz #7308 üzenetére
Nincs ott Call log.
Send, Favorite, Edit, More( Delete contact, Voicemail not use, Place on home screen).Érdekes, hogy Contactokat leszinkronizálta, de call logot és SMS-eket pedig azóta se.
-
mclane_
aktív tag
válasz
kriszpontaz #7306 üzenetére
Belefutottunk páran. Linkeltek korábban egy zipet amit flashelve megszűnik a hiba.
Volt a V5ben egy olyan fícsör, hogy a hívásnaplóban egy adott személyhez az összes hívás logját látom, azaz mikor hívott és mennyit beszéltünk. V6ban nem találtam ilyet, csak az utolsó hívás időpontja van meg.
Ezt kiszedték, vagy csak én nem találom a menüjét? -
mclane_
aktív tag
Én is feleslegesen örültem az OTÁnak f*sz kivan...
-
mclane_
aktív tag
Azért vannak vicces dolgai...újraindításkor elfelejti, hogy neki ki kellene jeleznie a hívószámot. Ha bekapcsolom a data savert akkor blokkolja minden app adatforgalmát(végül is ez is egyfajta saving
.
-
mclane_
aktív tag
Szép ez a V6 nagyon, de vannak vele gondjaim még. Ahogy írtam, pölö a quickpic nem tud képet törölni, egy progit sem tudok külső SD-re telepíteni, ma pedig azt vettem észre, hogy ott ahol eddig a mobilnet H+ot mutatott most csak Egde...5.3.31et használok.
-
mclane_
aktív tag
Feltettem eddig nálam is fasza. Annyi, hogy a v5ös backupomat nem látja, illetve az i.xiaomi.com-ról nem szinkronizálta le az sms-eket, pedig ott vannak...
-
mclane_
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6952 üzenetére
ez?
-
mclane_
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6880 üzenetére
Nem feltétlenül off topik, én úgy tudtam, hogy a mi Hongminkban Sharp kijelző van, erre kiderül, hogy nem, AUO, és ott az ismert flickering probléma, amivel páran azért küzdöttünk.
A dolok pikantériája, meg, hogy ugyan ez kerül a Redmi 2-be(ami már off topik, de akkor ezt a mondatot kioffolom
Viktor0610:Lesz 2GB-s verzió belőle, talán ettől a héttől elérhető(?). -
mclane_
aktív tag
Tegnapelőtt olvastam, személy szerint pofátlanságnak tartom, pont emiatt kellett visszaküldenem kínába az enyémet:
"In China the TD-SCDMA version of the Redmi 2 has a Sharp display, phones with WCDMA/FDD that will work outside of China come with a AUO screen. These AUO screens have been known to flicker from time to time, and there are a few comments on MIUI forums of the issue."Gizchina Redmi overviewból.
-
mclane_
aktív tag
[link]
Remélem záros határidőn belül lesz Hongmira is. Kevés dolog érdekel perpill annyira az okosdivájsz piacon mint ez
-
mclane_
aktív tag
Jó témát hoztatok fel. Én is sokat próbálkoztam, hogy hogyan lehet a többet kihozni belőle. Legtöbbet amúgy tényleg az automatikus szinkronizáció vesz ki az akksiból. Ha az ki van kapcsolva de pölö wifi, vagy mobilnet bekapcsolva nagyságrendekkel többet bír.
Tasker egy nagyon szép megoldás lenne, meg is vettem, de sajna a Hongmin nagyon nem akar rendesen működni(fél éve próbáltam utoljára).
Akkor azt csináltattam vele, hogy 5 percenként 1 percre bekapcsolta a mobilnetet meg az automatikus szinkronizációt, majd 1 perc után ki. -
mclane_
aktív tag
MIcredites témát, hogy lehet leszedni? Fórumon vagyok, creditem ott van, de themesben 0át ír az egyenlegemhez, és töltsem fel.
-
mclane_
aktív tag
Gizchinan mindig jönnek cikkek az ilyen killer olyan killerről, már herótom van a killerektől
Cikkeznek a meizu m1 noteről mint redmi 2 killerről, nem is 1 kategória kettő, majd hasonlítsák a Redmi Note2-höz. Kíváncsi vagyok persze a meizu redmi2 "killerére", de őszintén, ha 1 árban van akkor melyiket vinnéd(nem lesz egy árban, Kínában hiába lesz ugyanannyi, webshoból nem fogjuk ugyanannyiért megvenni a kettőt)? A Meizut amit itthon alig ismer valaki, vagy egy Xiaomit amiről több 100-an tudjuk, hogy nem gagyi, ismerjük a MIUI-t(mégha nem is tökéletes), Flyme-t nem is láttam még. Többször végiggondoltam és ésszerűbb még mindig Redmi2őt venni, mint a kvázi ismeretlen Meizut. Ja a kijelző mizéria a másik.
-
mclane_
aktív tag
Mikorra várhatók a bejelentések, vagy részletesebb infók? Redmi 2-től elsőre felment az agyvizem, de aztán igazából barátságos. Lehet nem egy erőgép, meg vannak gyengéi, dehát a Redmi se az mégis imádjuk. Lehet bepróbálom, ha tényleg hasonló áron lesz. (Vajon világítanak már a fizikai gombok?
)
-
mclane_
aktív tag
-
mclane_
aktív tag
válasz
Dominó85 #6537 üzenetére
Jóhát egynek jó lesz, nekem 9H volt és perfekt, az meg nem zavar ha karcos lesz, ezért van
Más:
Frissítettem 26-ra OTA, eddig 3 fagyásom volt, egyszer a contact 2szer pedig email app. Sőt továbbküldeni akartam egy levelet, és miután a címzettet beírtam visszaugrott a beérkezett levelekre. Ezt eljátszotta kétszer, harmadszorra meg gyorsan a küldésre böktem, akkor sikerült elküldeni.... -
mclane_
aktív tag
Na visszaért a garanciális ügyintézésből a telefon. Kijelző vibrálása miatt küldtem vissza, kicsit erőltetni kellett, mert a tesz alatt nem látták a hibát. Nagy nehezen elértem a javítást, és láthatóan cserélték a kijelzőt, egyrész mert egy pici karc volt rajta, másrészt mert fólia is volt rajta, most egyik sem.
Remélem tényleg eltűnik így a hiba. -
mclane_
aktív tag
válasz
kriszpontaz #6489 üzenetére
Érdekes amit írsz.Nyilván az eladásaik döntő többségét a Hongmi/Redmi teszi ki, ennek köszönhetően a 3ik legnagyobb gyártó, meg dönt bevételi rekordokat, nem pedig az Mi4/Mi3nak.
-
mclane_
aktív tag
Hogy érdemes visszaküldeni a telót? Azt írták, hogy semmi mást ne küldjek csak telót. Meg lehetőleg helyi csomagküldőt, hogy olcsóbb legyen. Postával küldött már valaki vissza telót? Hogy érdemes?
-
mclane_
aktív tag
válasz
herdsman12 #6196 üzenetére
Beletetted a bogarat a fülembe, írtam a shopnak, egyet kérdeztek a ROM verzióról, válaszoltam, aztán írt, hogy küldjem vissza.
Mondjuk nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan eljutunk ide. -
mclane_
aktív tag
válasz
captainnemo #6242 üzenetére
Tasker?MNálad jól működik? V15nél próbálgattam utoljára, gondoltam milyen jó lenne 10 percenként bekapcsolni a mobilnetet meg a szinkronizációt kicsit kímélve az akksit. De sajna a Tasker nem tudta se be se ki kapcsolni a mobilnetet. Elég sokat leveleztem a fejlesztőkkel, nem lett megoldás rá.
-
mclane_
aktív tag
válasz
kriszpontaz #6216 üzenetére
Privben a további.
-
mclane_
aktív tag
válasz
kriszpontaz #6183 üzenetére
Na most volt nálam is egy.
BUGreport
https://drive.google.com/file/d/0B6flUlCfgSK8TW1KeS1CTWxDTHc/view?usp=sharing -
mclane_
aktív tag
válasz
herdsman12 #6192 üzenetére
Huhh
Többször raktam már rá új ROMot, volt rajta 4-5 féle mindegyiknél megvolt a probléma(sta2z féle customra nem emlékszem az régen volt). Elég sok mindent kipróbálgattam fényerő állítgatásokat is, de semmire nem reagál. Egy idő után eltűnik. Amikor vettem, akkor úgy vettem, hogy nem számítok garanciára, most lesz 1 éves, bizonyítékom nincs rá, mondjuk egy kérdést megér a dolog. De mire cserélnék? 1S-re? Inkább ne, tisztában voltam a kompromisszumokkal amikor 45ért vettem okostelót, és ennek ellenére is magasan az elvárásaim felett teljesít. Szóval én csak azért írom le ide a gondjaimat, hogy esetleg más is okuljon, vagy hasznos lehet, de együtt tudok vele élni -
mclane_
aktív tag
válasz
nemlehet #6182 üzenetére
Sokszor nézegettem vibrálás közben különböző háterekkel. teljesen fehér háttérnél kevésbé látszik, minél sötétebb annál jobban látható. Nem csak a kezdőképernyő, hanem az összes menű, összes asztal. Lehet nálad kezdeti stádiumban van
Most szombat óta nem jött elő.
Próbálom majd én is elkapni, remélem segít. -
mclane_
aktív tag
válasz
herdsman12 #6173 üzenetére
Valós probléma. Ha lesz rá lehetőségem levideozóm, aztán nem lesz több kérdés. Lehet itt a fórumon én vagyok az egyedüli(rákerestem, nem csak nálam van):
Úgy emlékeztem, hogy én is beírtam, de aztán nem találtam...Összes 4 ilyen jellegű észrevétel van itt.
Tegnap és ma pl nem csinálta. -
mclane_
aktív tag
válasz
kriszpontaz #6159 üzenetére
Helló!
Nálam is vibrál, írtam itt korábban is. Nekem a káva mellett körben, teljesen mindegy, hogy max, vagy auto fényerőn használom, zsebben vagy kivéve. Egyszer csak abbahagyja, teljesen random a dolog. -
mclane_
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6055 üzenetére
Próbáltam, a Usenál a Témák indulnak el
-
mclane_
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6041 üzenetére
Érdekes, hogy nem tudom feltenni, importáltam SDről aztán apply, de hibaüzenetet kapok, Server unavailable, please try again later : bought |-1 aztán meg az, hogy nem a marketból töltöttem le. Letölteném, de ott meg nincs ubuntu font...
-
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms #5994 üzenetére
Így van, hozzám hasonlóan más is szívott vele. Nem segít a clean install sem A galéria a legidegesítőbb, de feltettem egy progit azzal jó.
Írták mások is, hogy telepítés után hibát dob a TWRP, érdekes, hogy CWM alatt a telepítése el sem indul, ehhez képest TWRP alatt felmegy, csak vannak hibaüzenetek. Azokra is olvastam tippeket, de nem segített.
Nem tudom, hogy a hibaüzenet és a hibajelenség összefügg-e egymással....Mindegy.Más:Megjött a Nilkin edzett üveg, feltettem, hát baromi jó, tényleg olyan mintha semmi nem lenne rajta, csak kicsit vastagabb lenne a kijelző. Látványos amikor magától feltapad a kijelzőre. Tudom ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest