- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
vegyszer #6996 üzenetére
Akkor sajnos be sem enged az OS-be, mert azt írja ki, hogy Incorrect PIN code. Ez a 4.4 egy bughalmaz. Köszönöm a sok segítséget, de megy vissza a 4.2.2. Kár a kameráért, de nem kár az állandó "tele az SD kártya" jelzés és az SD-re mentés lehetőségének hiánya miatt. A 4.4 azon átlag usereknek jó, akik nem játszanak, nincsen 50 alkalmazásuk és keveset fényképeznek. A 4.4 véleményem szerint egy android temető verzió. Kösz, de kösz nem kell majd a V6 sem, ha nem lehet a 16GB-os SD-re menteni még a kamera képeket sem...
-
Dominó85
addikt
válasz
vegyszer #6827 üzenetére
Nos a Xiaominak volt elég ideje az Mtk után a romolgatásra. Mégis úgy érzem arcul lett köpve az egész Hongmi community. Az tény, hogy az Mtk miatt nem is lehet 5.0-ra fejleszteniük, na de a KK-ra volt qrva sok idejük.
Update: a két darab szürke tok eladó, mert a zöld valami iszonyat jól néz ki a telefonon.
-
-
Klara_
őstag
válasz
vegyszer #6636 üzenetére
800-900, 2600at nyertek iden, regrol volt 1800uk ha jol emlekszem,
Az pedig kulon erdekes lesz, hogy ahol te vagy en eppen vagyunk ott milyen frekvencian lesz 4G.
Ennyit talatam eddig. -
avkovacs
csendes tag
-
kriszpontaz
veterán
válasz
vegyszer #6177 üzenetére
Van lehetőség feature requestet írni a MIUI fórum megfelelő oldalán. Amennyiben elég támogató van, a kért funkciót beépítik a szoftverbe.
ITT lehet, ebben a szekcióban új funkciót kérni, kérő topikot nyitni regisztrálás után.
-
mclane_
aktív tag
válasz
vegyszer #5684 üzenetére
Gondoltam, hogy ezeket fogod írni.
Szóval unroot,ota frissítés, és twrp-ben indult újra, sebaj downladed_rom mappában benne volt a patch, rámentem, de nem tette fel MD5 hibával állt le a telepítés.
B és C verzió per pillanat nem opció, nem tudom magam rávenni, majd talán, ha értelmesebb frissítést is kapunk... -
Dominó85
addikt
válasz
vegyszer #4445 üzenetére
Erre a kérdésre engem is érdekel a válasza. Csupán azért is, mert egy MIUI 4.2.1-et össze sem lehet hasonlítani egy noname kínaira tett 4.2.1-vel. Ég és föld a kettő optimalizáltsága. Lásd a Dugee kollégát... feltette a portolt MIUI-t a telójára és az addig retek és bűn ronda képek helyett egész korrekt képeket lő a telefonnal.
-
Dominó85
addikt
válasz
vegyszer #4361 üzenetére
Garantált 4/1MBit szóval kapják be... Jelentgetni nem érdemes mert évek óta meg merik ezt tenni az egész kerületi 5-ös körzettel. A központi elosztó szerverük gyenge, de persze mindenkinek ajánlgatják a 100 és 200MBit netjüket... Szánalmas az a rózsaszín-multi (nem magenta).
-
Dhampir
félisten
válasz
vegyszer #4299 üzenetére
A Networks üzletág megmaradt és éppen most bővíti a magyarországi csapatot.
-
deadbody
tag
-
Dominó85
addikt
válasz
vegyszer #3949 üzenetére
Szerintem jól tudod a dolgokat, csak a Qualcomm volt g3c1 és baxta át az embereket, mert akkor sokan követelték volna a 2SIM-es Snapdragon telefonokat. Ami ugye a drágalátos szolgáltatóknak nem érdeke...
Más: Megjött a kolléganőmnek rendelt (19USD és eredeti) Xiaomi 10400mAh powerbank. Nagyon minőségi darabnak néz ki.
Holnap már meg is kapja, így tesztelgetni se maradt időm.
-
doongoo
addikt
válasz
vegyszer #3610 üzenetére
egyelőre nagyon OK, könnyű volt felhelyezni és egyelőre semmi karc (mondjuk direktben nem is próbálom gyilkolni), persze még csak pár napja van fent. Az ujjlenyomatokat gyűjti, de könnyen letörölhető. Amúgy Aliexpressről van. hongmi glass screen protector keresés sokat kidob
-
Dominó85
addikt
válasz
vegyszer #3610 üzenetére
Nekem még csak érkezik. Ez amolyan 0,3mm vastag gorilla üveg technológiájú "réteg". Felrakása elvileg egyszerűbb, mert merevebb és nem hajlamos a buborékosodásra sem annyira. Majd meglássuk milyen. Nem éppen olcsó mulatság, de itthon a Huawei Ascend P6-hoz a Telekom 1db ilyet adott ajándékba a kollégáinak, ahol igen elterjedt az a telefon (BKV).
-
alexw801
senior tag
válasz
vegyszer #2877 üzenetére
Hello, vegyszer!
A MIUI, amit használsz, milyen munkanyelvet tud, angolt vagy magyart?
Gondolom, a frissítgetős MIUI nem lehet rootolt telefonon. Pedig az oroszok magyarázgatnak rootolást.
A Google Play store, stb. apps (gapps) honnan kerültek rá?
Akarok venni magam ott Kínában Hongmi-t, azon nem lesz semmi Google, gondolom.
Mennyi a hardware hiba valószínűsége? (A ZTE és Lenovo telóknál sajnos elég jelentős).
Régi ismerős, Szerjoha (Cepexa) Krasznodárból inkább Huawei Honor 3C 2G/8G-t vett, pedig jól ismeri és bütykölte a Hongmi-t is, én tőle tanultam a ZOPO ZP100 ügyeit.
Mindkét telefon 1000 Yüan, kb. 38000 Ft. De 3-4 nap alatt nem jön ki, hogy van-e hibája. -
alexw801
senior tag
válasz
vegyszer #2780 üzenetére
Vennék Hongmi-t Kínában személyesen, de a MIUI-t totál nem ismerem. Nem akarok leszokni a Chrome-ról (mert minden eszközömre szinkronizálva van), nem akarok ingyen felhő tárhelyet, stb.
Mekkora a váltásnál a zökkenő, lesz-e magyar nyelv, leirthatók-e a kínai app-ok, a kínai frissen vásárolt telefont a rajta lévő helyi MIUI-val legalább hardware ellenőrzés céljából sikerülni fog szóra bírni, angolra átkapcsolva? -
hevizms
addikt
válasz
vegyszer #2671 üzenetére
Basszus ezért kaptam a leoltást?Azt hittem nekem válaszoltál és azt hagytam figyelmen kivül.
Ezt nem is nekem irtad.Ráadásul mikor volt már.Akkor még nem is érdekelt a rootolás,valószínű ezért is nem maradt a fejemben ez a lehetőség.
Viszont az biztos hogy eddig ez a legegyszerűbb rootolás amit láttam és köszönet érte.Ezentúl én is ezt fogom ajánlani az tuti.Igazad van abban hogy sokkal tisztább egyszerübb a zip telepités,mint külön programmal szenvedni.
Kösz. -
hevizms
addikt
válasz
vegyszer #2666 üzenetére
Ne haragudj nem figyeltem hogy ezt ajánlottad volna.Most letöltöttem,telepitettem és működik.Nagyon szépen köszönöm.
Mégegyszer bocs,de nem direkt nem vettem figyelembe.
Mikor ajánlottad amúgy?Tényleg nem figyelhettem.Valaki még a stabil romhoz ajánlotta a miui.hu-n levő root zip fájlt,de az nekem nem működött.
Ez viszont igen,hála neked.
Amugy nem misztifikálom túl ezt a rootolást,nekem a mitools miatt kell. -
doongoo
addikt
válasz
vegyszer #2530 üzenetére
A led management mondjuk annyi, hogy beletette a romba a light manager appot. Ezt meg lehet csinálni a stabillal is a play storeból. A 3G váltás lehetősége az tényleg jó, de nekem a céges kártyán van 2 GB, így nem kell váltogatnom. Viszont a kölyköket videózom, és az ultimate hang hibája ezt megöli, ezért nekem jobb a stabil.
-
hevizms
addikt
válasz
vegyszer #2530 üzenetére
Értem.Így már érthető miért nem találtam magamnak meggyőző érvet az ultimate rom mellett
Engem az értesitő led szine nem érdekel,mert ha villog úgyis megnézem mi történt,tökmindegy milyen színnel jelzi.Ráadásul én még el is felejtem mit mire állitottam.
Sim kártyám csak 1 van mostanság. -
hevizms
addikt
válasz
vegyszer #2524 üzenetére
Használtam az ultimate romot sokat,de aztán visszatértem a stabil romra mert ennél nem annyira csúnya a videófelvétel háttérzaja.
Amúgy mivel tud többet az átlagfelhasználónak az ultimate rom?
Mert én személy szerint nem tapasztaltam semmi pluszt.Sőt!
Mintha az akksit jobban meritené,meg az emlitett zaj ami engem nagyon zavart. -
herdsman12
őstag
válasz
vegyszer #2499 üzenetére
Most nem tudom tesztelni, de a magyarított változatban így vannak a beállítások:
Névjegyek - Beállítások - Telefon - További beállítások - Válasz - Bejövő hívás állapotának beállítása (szenzorok és egyéb beállítások)
Na itt van a lefordítás, mozgásérzékelés, közelség érzékelő, ismeretlen első hívás állítási lehetőség. -
-
mclane_
aktív tag
válasz
vegyszer #2394 üzenetére
Nekem nem hajlandó. Letölti újraindul TWRPben és failed. Töröltem a zipet, újratöltötte és ismét, megpróbáltam telepíteni a zipet, ez a hiba:
Skipping Md5 check: No Md5 file found
assert failed: apply_patch_check("/system/media/theme/default/lockscreen
...ahogy nézem nem csak nekem nem ment...
-
Dominó85
addikt
válasz
vegyszer #2325 üzenetére
Még nem raktam fel rá. Most csináltam róla egy full sötét szobában betekintési szöges videót a legalacsonyabb és max fényerő mellett is. Nos a kijelző egyszerűen mesés! Jiayu G3-om van (és marad is még egy darabig, amíg ezt le tesztelem), így viszonyítási alapnak tökéletes.
Update: Felraktam a tokot. 100%-ban passzol.
Végre a kamera része sem lg ki a tel hátulján a szilikon tokon túl! Hatalmas piros pont a Xiaominak.
Nem ugrik le róla. Ez retail package-s Nillkin tok, így tuti eredeti. Ami 7 dolcsi alatt van sokszor nem eredeti. Írta nekem az Ali-s eladó is. -
Dominó85
addikt
válasz
vegyszer #2260 üzenetére
A trackingkit.com oldalon EMS és CN post követhető nyomon. Elvileg az egyik legjobb térképes követési oldal. No meg már egy ideje utazik (3x volt már Célországba elküldve státusz, ezután a vámkezelve és kézbesítve van már csak). Remélem nincs igazad és nem egy pekingi kacsa társaságában van a csomag.
Természetesen, ha valaki nem szeretné kivárni amíg hozzám elérkezik a package, még mindig ott a DHL. Csak sajnos az nagyon drága a fóliák árához képest. 3 diamond-os 97,7% feedback-es eladótól rendeltem őket, állítólag gyári 5 rétegű kemény, matt fóliák + kendő (csomagolás nélkül).
-
SSlyTR
senior tag
válasz
vegyszer #2014 üzenetére
nem tudom mi volt.
Tegnap este felraktam töltőre, jelezte is, hogy tölti. Ma reggel meg kevesebb %-on volt az akksi.
Kivettem az akksit, újraindítottam hátha feltöltődött, csak az első töltés miatt nem tudja mi mennyi. De ugyanúgy kevés volt a nafta benne. Azután rádugtam gépre. El is kezdte tölteni. Most meg azzal is tölti amivel tegnap este nem töltötte.Nem értem miért van ez, lehet szoftveres volt. Talán ma több időm lesz. Lehet belekezdek egy root-olásba és valami frissebb redszert felteszek rá.
Sanyesz: ne foglalkozz vele mennyiért vettem. Ettől neked se jobb, se rosszabb nem lesz. Így megszabadítod magad sok fölös fejtöréstől
-
hevizms
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest