- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laza...
addikt
válasz
kriszpontaz #6189 üzenetére
Elülső kamera ==> tükör
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #6001 üzenetére
A sok szopacs ellenére, még még mindig a leg megbízhatóbb shop (szerintem)
-
Laza...
addikt
Ne forgasd ki a szavamat, én azt írtam, hogy az MTK verzió mellett az. Nekem volt mind2 fajta, nem is kevés, sőt, használtam 1-1 hónapig mind a 2 fajtát. Az 1S hardveresen nem hulladék, de szoftveresen az. Persze a sajátja mindenkinek "nekem jó", de engem rohadtul nem érdekel mi mikor lép ki, zár be, lagol, nekem működjön. Az S1 nem ilyen. Telefonálni meg nyomógombossal is lehet - de az meg nem okos teló.
Az MTK verzió nekem a V5 szofttal ment, és soha nem ment pirosba a memó, míg az 1S képes volt 5 percenként erre. Dícsérjed, a tied, de attól még nagyon elbaxták a telefont (és nem csak ezt a részét). Support majdnem 0, mert csak a premium telóikra fejlesztenek
-
Laza...
addikt
válasz
lolchief70 #5960 üzenetére
Akkor vedd meg, és majd számolj be róla milyen fasza. Az MTK verzió az, de 1S ipari hulladék mellette
-
Laza...
addikt
válasz
lolchief70 #5958 üzenetére
Ha Neked az nem komoly probléma, hogy majdnem használhatatlan a teló...
-
Laza...
addikt
válasz
lolchief70 #5953 üzenetére
Én 1S-t tuti nem rendelnék mostanában. Ha beleolvasol a fórumjába, rájössz miért...
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #5858 üzenetére
Ha sz@r helyen (lefedettség) használod, és állandóan váltogat valamelyik kártya 2G/3G között, akkor lehetséges. Próbáld meg fixen 2G-re állítani, így milyen lesz
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #5856 üzenetére
Én még soha nem vettem észre ilyet (igaz, jelenleg nem Hongmit használok, de nekem ott sem tűnt fel ilyesmi..)
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #5854 üzenetére
-
Laza...
addikt
Én mindenképpen az MTK Hongmit javaslom, összességében mindenre elég, az üzemideje pedig sokkal jobb.Persze majd úgyis jönnek az 1S tulajok hogy hülyeséget beszélek. Sima Hongmi persze nem volt a kezükben/váltottak 1S-re
(magam lova mindig jobb - nekem nincs okos telóm, csak "sok" volt nálam már, ezáltal én tudok teljesen független/elfogulatlan lenni
)
Ugyanakkor jó alternatíva még a ThL 4400 is, kicsit ugyan gyengébb, de az akksija most áll 56%-on, 6,5óra kijelzőidővel. Brutál
Hamarosan lesz blog is róla)
-
Laza...
addikt
Én "megnyugtatlak", kb 90% hogy koppintás. Ha valaki eredetit árul, akkor szeret atta hivatkozni, itt meg csak próbálja sejtetni Veled hogy az. Átverés - szerintem- De mindenki a maga pénztárcájának barátja
Különösen annak fényében, hogy a megbízhatónak tudott (és az is) Minideal is belefutott egy rakás Hongmi koppintásba (pedig rájuk ez egyáltalán nem jellemző, akkor mit vársz egy alis faxtól...)
-
Laza...
addikt
válasz
solfilo #5163 üzenetére
Mindkét verzió jó, napi használatban nem érzel különbséget.
MTK verzió:
+ szerintem valamivel jobb a kamra képe
+ hosszabb üzemdő
+ nincs Telenor bug
+ megfelelően jó GPS (egyik legjobb az MTK fronton)
+ jó üzemődő1S:
+ erősebb processzor
+ bivaly GPS érzékenység
- Telenor bug
- szerintem kicsit gyengébb kamera
- gyengébb üzemidőAzaz nagyjából az a kérdés, mennyire fontos a GPS, és készenléti idő
-
Laza...
addikt
válasz
Nikitaa7 #5143 üzenetére
Szerintem úgy értendő, hogy írsz neki melyiket küldje. A méret közel sem ugyanaz, azaz nem kompatibilis a kettő. De ahol nem lehet kiválasztani a méretet/készüléket, én hanyagolnám.
szerk.: Az csak a Note-hoz jó!!! És licites, én utálom az ilyet. De ez egyéni szoc problem ugye
-
Laza...
addikt
válasz
herdsman12 #5108 üzenetére
Nem szerintem, hanem 100%. Igaz, a legfrissebb rom van rajta, alapból 23-al érkezett, de szemlélődés nélkül toltam rá a 24.0.0 -át
-
Laza...
addikt
válasz
herdsman12 #5105 üzenetére
S1-en is így müxik. Most próbáltam
-
Laza...
addikt
válasz
cicur99 #5073 üzenetére
Még ez is jó, nekem ez van. Filléres okosság
-
Laza...
addikt
válasz
herdsman12 #4831 üzenetére
Őt még a GPS flame-ért még nem tiltották ki mint a haverját. De remélem hamarosan sor kerül rá
-
Laza...
addikt
A Supersu az nem az
Azzal tudsz jogot adni valaminek hozzáféréshez. A supersu az egy super user, ami bármit engedélyezhet futáshoz, hozzáféréshez, vagy tilhat. Ezért szuper user (root - mindenhez hozzáfér joggal). Azaz egy, mindenki fölött
Még rövidebben, ezzel tudsz engedélyt adni(vagy tiltani) programoknak xy hozzáférésekhez, a supersu felügyeli. Te meg vagy rábólintasz, vagy nem
-
Laza...
addikt
Ez pont arra jó, hogy legyen alternatíva. Kinek mi a fontos(abb)
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #4641 üzenetére
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #4413 üzenetére
Lehet venni nem okos telefont is kínából gombokért, telefonálásra elég, mozizni nem lehet rajta.
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #4400 üzenetére
Sehol. Külső apk-t használj, pl. Cinema Fx Pro. Ebben használhatsz mp4 konténert is
-
Laza...
addikt
válasz
Sir Riccio #4326 üzenetére
Az elég fos. Még öntési "sorja" is van rajta. Onnan tudom, hogy nekem is van olyanom
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #4288 üzenetére
Lehet hogy telefonnal készült, de a szakértők dolgoztak rajta elég rendes. Reklámfilmnek amúgy sem hiszünk
-
Laza...
addikt
válasz
m4csk4fogo #4277 üzenetére
Én ezt használom, ezen a romon még nem volt, de szerintem ezen is megy.
-
Laza...
addikt
Egyszerűbb lett volna ezt a témát belinkelni, nem ilyen félig összedobott/összehányt dolgot bedobni ide
Mindennek a végén sok ..........
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #4100 üzenetére
Hívás közben, ott van. Vagy nagyítót adjak?
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #4096 üzenetére
Alapból tud rögzíteni - nem is értem ezt a kérdésed
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Üzleti vita és megbeszélés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest