- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
trebrona #8303 üzenetére
Előbb-utóbb teszek még egy próbát.
(#8304) Vicodin24
Proximity sensors ellenőrizhető a CPU-Z alkalmazással, bár az eredménytől függetlenül újra húznám a rendszert, és a programokat is újra telepíteném, beállítanám. Beállítások visszaállítása mentésből nem ajánlott ilyen esetben.
Nem volt rossz az a 15-ös verzió, de, ha már így alakult, akkor lépjél tovább.
Vagy felrakod az utolsó stabil verziót (26.0.0, MIUI5), vagy próbálkozol a 6.1.28 (MIUI7) fejlesztői verzióval.
Első esetben "trebrona" ft hozzászólásaiból áll össze a kép. Május 25. a figyelemre méltó dátum, ott minden lényeges infót megtalálsz (26.0, TWRP 2.5.0.0, Mobileuncle Tools vagy MUT).
A második esetben is az Ő utóbbi hsz-aira figyelj. -
herdsman12
őstag
válasz
trebrona #8173 üzenetére
Két hónapja olvastam egy fan leírását, Redmi 2 (?) volt az áldozat. Kiváncsi vagyok most mizu? Majd írjál róla.
(#8172) BlueDeath
Redmi 2 fejlesztőiben van Piston 3, MI fejhallgató, stb, így szinte biztos, hogy van.
-
herdsman12
őstag
válasz
Dominó85 #7947 üzenetére
Először a szakmai rész: Olvastam a K3 topikot, pont azért nyomtam be a linket.
Megpróbálom mégegyszer leírni, arra céloztam, hogy hiába írtad ide, hogy nem bántad meg a váltást, a K3 is csak az orosz kooperáció miatt használható és ez azt jelenti, hogy a Xiaomi és a Lenovo hozzáállása között nincs nagy különbség, nem akarnak nekünk tökéletes telefont gyártani.
És a másik, ami lényegesebb, az 1/4GB, ilyennek hírdették, ezzel nem vertek át senkit, nem extra igényre gyártották.
Abban igazad van, hogy akár javíthatták volna az SD-re alkalmazás problémát. Nem javították, de van rá megoldás, vegyszer barátunk leírta párszor.
A fordított híváslistára viszont tuti nem lesz megoldás, na ez az igazán égő szerintem.Ennyit a bénázásról, azt a második bekezdésként írt, 6 mondatos, egyetlen szóval helyettesíthető, elegáns körítésbe csomagolt katyvaszt, meg gondolom véletlenül pakoltad ide, mit keres egy ilyen agymenés egy szakmai fórumban?
-
herdsman12
őstag
válasz
Dominó85 #7934 üzenetére
Emlékszel?
Simán maradhattál volna "jófej" Hongmi szimpatizáns, pláne, hogy az új szerzeményed se a hibátlan kategória.
Mindnyájan tudtuk, hogy milyen telót veszünk (1/4GB), ami a mai napig is jónak mondható a v5-ös ROM változattal. Nem elemeztem a kérdést, de nem lehet véletlen, hogy a fél évvel később indult 1S topik már 10.000 hsz felett tart, itt meg 8.000 alatt vagyunk. Talán az 1S memória kezelési problémái, ami igazi ciki lehet a Xiaomi-nak, de mint látható simán túlélik.
Te is tudod, hogy tökéletes telefont nem akarnak nekünk gyártani, így az extra igénybevételnél marad a szop.s, minnél több új telefon, annál több sz...
Nyűglődtünk itt ketten a fordított híváslistáért, azóta se javították ki, de ezért nem cserélek márkát. Ujítottam Redmi 2-re és átírom a Névjegyeket. -
herdsman12
őstag
-
herdsman12
őstag
válasz
trebrona #7446 üzenetére
Idézem mit is írt "szucsati":
"Pontosan azt, hogy az SD kártya második partíciója
. Ha jól emlékszem, egy aktív partíciót kell csinálni, lehet FAT és EXT2/3/4-is, ha a kernel támogatja, és ezt mountolja be valahova bootoláskor."
Előtte szó se volt két partícióról, na ezek alapján én biztos nem gyilkolnám a telefonom.
Meg a javasolt "SD Fix", ami a bemásolt képen más néven fut.
Tragikus az elmúlt pár nap termése.
-
herdsman12
őstag
Pár napja aktívabban használnám a naptárt, de rendszeresen eltünnek az új bejegyzések. Tegnap kiderült, hogy szinkronizálásnál törli az újabb bejegyzéseket, a régebbiek megmaradnak.
Kikapcs, bekapcs volt, van ötlet, hogy mi lehet a baj?
(MIUI-26.0.0) -
herdsman12
őstag
válasz
Dominó85 #6938 üzenetére
SP Flash Tools leírás, jó régi.
[Tool]SP FlashTool ||MTK Android FLASHER
Preloader az passz.
"cappa72" a guru ilyen ügyekben.
-
herdsman12
őstag
válasz
Dominó85 #6933 üzenetére
Nem tudom látod-e ezt az oldalt rendesen?
Ez a címe: [Other] Hongmi Stock Recovery
here is the recovery from stock v5 4.0 wcdma
recovery.zip
5.31 MB, Downloads: 94, Download cost : Experience -1Letöltöttem, ha esetleg nincs hozzáférésed.
-
herdsman12
őstag
Esetleg tudja valaki, hogy a 15.0.0-hoz képest mik változtak az újabb verziókban?
Nekem az alábbiak ugranak be:
v17-től a böngészőben a szöveg kijelölés, megosztás közepes betűméretnél nem működik.
v25 hívásszűrés nem tökéletes, letiltott magánszámnál elindul a csengőhang, majd leáll. Az előző verziókban me se nyekkent, úgy utasította el.
Van valami lényeges, amit nem látok?
Hívásszűrésnél elinduló csengőhangról mit tud mondani aki a v25-öt vagy a v26-ot használja? -
herdsman12
őstag
Kizárt dolog, hogy ROM függő lenne ez a kérdés, soha nem olvastunk itt tömeges panaszt erről. Max olyan probléma lehet, ha valami extra méretű alkalmazások vannak telepítve.
Ha valakit nagyon izgat ez a kérdés, én megmutatom mik vannak nálam telepítve, lehet csinálni egy tesztet. -
herdsman12
őstag
-
herdsman12
őstag
Keresek vmi jól működő voice dialer programot.
Leginkább egy kártyával használom, bőven jó lenne, ha így működne a hangtárcsázás. -
-
herdsman12
őstag
Vagy félreértjük egymást, vagy valami őskori kövületet használsz.
Kb így jelentek meg a verziók:
2014.02.13. v5
2014.03.21. v13 (csoportok átalakítás)
2014.05.29. v15
2014.07.10. v16
2014.08.15. v17 (böngésző kijelölés, megosztás közepes betűméretnél nem működik.)
2014.09.28. v25
Mostanában a v26
Nálam MIUI-15.0.0 -
herdsman12
őstag
Gyáriban csak kínai-angol (Stabil) létezik, de van multilang verzió, amit nyugodtan felpakolhatsz.
Itt van mindkettőből a legújabb.
(nem próbálnám az ottani leírás alapján) -
herdsman12
őstag
válasz
Nikitaa7 #6401 üzenetére
Másik telefonon se vagy kapcsolható?
Megnézném a Biztonság - Blocklist - Beállítás (fogaskerék) részt.
Valamint a Névjegyzék - Beállítások - Telefon - További beállítások - Válasz - Bejövő hívás - Ismeretlen hívás beállítást. (ez csak az első hívásonál működik)
A második kérdésre, Launcher beállítások - Memóriában tartás bekapcsolva?
Persze ez a program bezáráson nem segít.
Milyen ROM van fenn? Esetleg egy cache wipe, ha van TWRP.
Ennyi problémával újra feltölteném vmik ROM-ot és programok újra telepítését választanám. -
herdsman12
őstag
válasz
mclane_ #6195 üzenetére
Nem ragozom tovább ezt a kérdést, ha probléma van természetes, hogy leírjuk, és természetes, hogy egy jól működő telefont várunk a Xiaomitól. A képernyő vibrálás nem fér bele a nem csúcskategória speckóba, az hiba.
Ebben az esetben én már rég a garit intézném. (Könnyen beszélek, az enyém HU beszerzés)
Akár az 1S is jó lehet, a legújabb ROM sokat javított rajta. -
herdsman12
őstag
válasz
mclane_ #6176 üzenetére
Nem kell videózni, mert elhiszem, ha leírtad, sőt a másik 3 felhasználónak is. Azért, ha figyelsz és olvasol, akkor látod, hogy nem jelentkeznek tömegesen a Hongmi tulajok ezzel a villogás problémával. Én is rákerestem a "vibrál" kérdésre, sőt tovább is olvastam.
Godlike79 főnök megjelenése előtt 2 + 1 bejegyzést találni. A +1 a Tied, mert olvastam, csak a kereső nem kapcsolja össze a vibrál + "enyém is" (vagy "nálam is" vagy vmi hasonló) kifejezéseket)
Az első:"(#3223) batai15ÚjVálaszPrivát2014-03-28 15:42:13
batai15
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog
Észre vettem hogy a kijelző széle csöppet vibrál.
Max fényerőn látszik, kisebben nem . Mással is volt már ilyen?
Storno, rosszul láttam."Tehát ez rendben van.
A második:
"(#5696) >Deego..ÚjVálaszPrivát2014-08-15 12:37:24
>Deego..
(senior tag)
Lenne egy problémám.
A kijelző szélei vibrálnak, de elég erőteljesen.
Van mikor halványan, de szinte az egész kijelző körül látszódna a statusbar.
Ezt mi okozza? Esetleg megoldás van rá?(MTK Hongmi)"Egy és negyed óra múlva ez is megoldódott:
"(#5700) >Deego.. válasza Dominó85 (#5698) üzenetéreÚjVálaszPrivát2014-08-15 13:51:13
>Deego..
(senior tag)
Már megoldódott a probléna.
Jól sejtetted szoftveres gond volt.
Nyomtam egy full wipe-ot, aztán egy partició törlést és feltettem a 17.0.0-t.
Úgy néz ki hogy jó lesz, de nem zártam ki a hardveres gondot sem.
Milyen program tudja így megakasztani?
Soha nem használom az auto fényerő szabájzót sem."Na ekkor érkezett Godlike79 az 1S topikból, - ahol van bőven megoldandó probléma - és bedobta ezt a témát.
Google kereső nem mutat túl sok találatot, az általa linkelt oldalon is csak 1S és egyéb bejegyzések vannak.
Ezért nem értettem, hogy miért vetődött fel a kérdés.
Azóta vagytok már hárman.
Első eset max, automata fény, második automata.
Ki kellene próbálni más beállításokat is, ha nem változik, akkor egy "Factory reset", bár én inkább az új ROM, minden program újra telepítést választanám.
Ha még így is villog, akkor gari, mert ez az egyszerűbb és mert ennyi eset után nem fogja a Xiaomi visszahívni a telefonokat. Sőt segítőkész barátunkat könnyen kivágják a Beta tester csapatból is egy ilyen akció után.
Igazad van, pontatlanul fogalmaztam. Valós, egyedi probléma a Hongmi kijelző vibrálása, ezért még mindíg nem értem, hogy miért ezzel a problémával foglakozik egy Beta tester.Tegnap óta tudom, hogy miért nem használtam soha az Automata fényerő szabályzást.
-
herdsman12
őstag
válasz
kriszpontaz #6172 üzenetére
Ha segítesz, azt megköszönöm, de ezt a képernyő villogás kérdést nem értem.
Nem jellemző a sima Hongmi találat.
Megnéztem az általad linkelt oldalt és nem jövök rá, hogy miért dobtad be ide ezt a kérdést?
(Mire befejeztem a hsz-t eltűnt az oldal.)
Az első találat egy Note, a második egy "titkos" oldal, a harmadik egy MiPad, a negyedik, ötödik és a hetedik az 1S, a hatodik és nyolcadik MI3, van még egy A820 (?) és egy M2S.Ha valós probléma volna a sima Hongmi kijelző villogás, akkor itt nem két bejegyzést olvasnál erről, hanem kb 2500-at, mint az 1S topikban a memória használatról.
Ne kímélj minket, ha tudsz valamit! -
herdsman12
őstag
válasz
kriszpontaz #6166 üzenetére
Köszi, akkor max az első ponttal tudsz foglalkozni.
Kiderítenéd, hogy miért is nincs emelkedő csengőhang, pedig a rendszer tudja, az ébresztőnél működik.Egy megjegyzést azért tennék. A miénknél gagyibb telefonok megoldják a névjegyzék és híváslista normális kezelését, ezért biztos nem írom vissza a pár éve "szabványosított" listámat.
Más: Ha már bedobtad a kérdést, hol olvashatom a képernyő villogás panaszokat?
-
herdsman12
őstag
válasz
kriszpontaz #6153 üzenetére
Jó, hogy benéztél, legalább egy "illetékessel" tudunk konzultálni.
Rákerestem a "vibrál" kérdésre és előtted kettő, utánad egy bejegyzést találtam. Az első azonnal megoldódott, a második is egy reset után.
A harmadik esetben más beállítással is kipróbálnám és, ha úgy se jó, akkor máris van egy egyedi hiba.És akkor a mi problémáink (?, akinek nem inge, ne vegye magára), amiknek a megoldásában segédkezhetnél. (Multilang)
1. Hiányzik az emelkedő csengőhang beállítási lehetőség (ébresztő tudja).
2. Szabályosan rögzített névjegyek (Vezetéknév, Keresztnév) a Névjegyzékben jól, hívás közben, az értesítéseknél és a híváslistában is fordítva (Keresztnév, Vezetéknév) jelenik meg.
3. Apróság, de nem elegáns megoldás (v13 óta) a "Csoportok" áthelyezése és "átkeresztelése", szabályos, magyar beállítás esetén.
4. Böngészőben kijelölés és megosztás nem működik v17 óta, ha a Beállítások - Font - Közepes méretre van állítva. Itt egy képen látható a nem működő (közepes betűméret) és a működő (normál betűméret).Az elsőt nem számítva, ez nem kívánságműsor, hanem többszörösen ellenőrzött hibák felsorolása, aminek várjuk a megoldását. Ne zavarjon meg, ha találsz itt "nálam minden rendben" hsz-t, nincs rendben. Utólag kiderült, hogy...
1S-nél nem olvastam ilyen problémákat, ott ezek rendben vannak?Köszi a segítséget előre is!
-
herdsman12
őstag
-
herdsman12
őstag
válasz
solarix45 #6098 üzenetére
Az értesítéseket ki lehet kapcsolni a Beállítások - Értesítések - Alkalmazások értesítései oldalon, így az Értesítési sávon és az Állapotsoron kikapcsolható. Viszont a Frissítés alkalmazáson így is megjelenik a kis karika. Azt is megúszhatod, ha csinálsz egy x-edik oldalt a Home képernyőtől jobbra vagy balra és oda húzod a Frissítés alkalmazást. Így csak akkor látod, ha arra az oldalra tévedsz.
-
herdsman12
őstag
válasz
hevizms #6079 üzenetére
A TWRP-t tüntette el és nincs Root?
Már régebben is gyanús volt, aztán már a v15 és v15.0.0 verzióknál egyértelmű lett, hogy a multilang ROM-oknak lehet több verziója apró eltérésekkel (MiKey, MiTransfer, ROOT, stb).
Aztán most olvasom a másik fórumon, a telepítési segédletben (igaz 1S), hogy "Az OTA az aktuális romodat frissíti,csak a szükséges frissítést tölti le,soha sem teljes ROM-ot...".
Lehet, hogy a Hongmi-nál is így van? Ez részben megmagyaráz bizonyos különbségeket az azonos verzióknál.
Én az eu fórumról töltöttem le és TWRP-vel töltöttem fel MIUI-25.0.0 Multilang verziót.
TWRP maradt, igaz próbáltam keresni a törlendő állományt, de nem találtam, ROOT meg bekapcsolható a Biztonság - Engedélyek-nél.
Nincs benne MiKey, sőt MiTransfer-t se találom, pedig úgy rémlett, hogy van.
Nincs benne EPO.DAT, de van a kamerán kívül egy Vonalkódolvasó alkalmazás.
Majd, ha a miuiandroid.hu fórumról letölthető lesz, akkor újból felteszem. -
herdsman12
őstag
Névjegy és Hívások megjelenítése szabályosan, magyar formátumban!
Névjegy elmentése Vezetéknév (4. sor), Keresztnév (2. sor).Névjegy - Beállítások (Vezetéknév elöl)
Névjegyeknél rendben a megjelenítés.
Hívásnál már fordítva jelenik meg a név.
Az értesítéseknél is fordítva van.
A híváslistában is fordítva van.
Hónapok óta megy erről a diskurzus és mindig kijelenti valaki, hogy nála ez rendben van, de én ezt akkor hiszem el, ha látom.
Nem várok ennyi képet, de legalább az első és az utolsó három valamelyikét másolja be bárki, akinél rendben van a híváslistán a Vezetéknév, Keresztnév megjelenítés.Kedves - még nem kínai - Dominó85 barátom, elsősorban a Te válaszodra várok.
-
herdsman12
őstag
-
herdsman12
őstag
Pár órás tapasztalat a v25-ről:
1. Híváslistában még mindíg nem "magyarul" jelennek meg a nevek.
2. Sajnos a böngészőben megmaradt a "Közepes betűméret"-nél nem működő kijelölés, megosztás funkció.
3. A Biztonság - Blocklist kiegészült egy "Beta" reklám blokkolóval, ami leginkább nem működik. (nekem az adaway eddig tökéletesen szűrt)
4. Az eddig jól működő szám nélküli hívás tiltást nem tudom beállítani, bejönnek ezek a hívások. Aki tudja a megoldást, ne kíméljen! -
herdsman12
őstag
Letölthető a Stable 25.0.0 Multilang.
TWRP-t nem tünteti el. -
herdsman12
őstag
-
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #6010 üzenetére
WCDMA verziót igen, de nem biztos, hogy a keletiekben létezik.
-
herdsman12
őstag
-
herdsman12
őstag
válasz
lolchief70 #5953 üzenetére
Itt hamarabb találod meg a választ, de készülj fel...
-
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #5930 üzenetére
Nálam már régebben gond volt a push, de a K-9 Mail óta rendben van.
Autostart semmi, bár ezt készülök megváltoztatni és egy program sincs megbízhatónak beállítva.
Mostanában a Skype és a Viber is működik, de, ahol legtöbbet használom (nagyon rossz TMob hálózat), sokkal jobb a Skype hangminősége.
Memória kezelés egyértelműen a legjobb az előző verziókhoz képest.
Gyári böngésző szinte használhatatlan a megváltozott nagyítás kezelés és a szöveg kijelölés elrontása miatt.
(v17, multilang)Szomorú felfedezést tettem mostanában. A navigációban jól működő GPS, tragikusan működik a fényképek koordináta rögzítésénél. Hamarosan átnézem a régebbi képeket és megosztom a tapasztalataim.
-
herdsman12
őstag
válasz
gonorrea #5894 üzenetére
Fél éve már itt is kérdés volt.
-
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg- #5887 üzenetére
A fogaskerék az nem alkalmazás, hanem egy szimbólum a jobb felső sarokban.
Abban a verzióban is kell adatforgalom mérésnek lenni.
Beállítások - Alkalmazások között nincs Adatforgalom alkalmazás?
A legegyszerűbb, ha felteszed a v17-et. -
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg- #5885 üzenetére
Biztonság - Adatforgalom - Fogaskerék
-
herdsman12
őstag
válasz
nemlehet #5880 üzenetére
Régebbi verzióknál tapasztaltam, hogy nem rendesen működött az email szinkron, de hibaüzenet nem volt. Mostanában a K-9 Mailt használom, ez ok.
Pár napja tettem egy próbát a gyári email alkalmazással, működött rendesen Wi-Fi-n és mobil net-en is. Egyedül a buta keresője (nem keres a szerveren) miatt tettem vissza a K-9-et.
Esetleg a Beállítások - Fiókok - ... szinkronizálásnál nincs kikapcsolva a "Csak Wi-Fi-n"?
Vagy, "Adatforgalom" Korlátozás, Statisztika helyeknél mit látni? -
herdsman12
őstag
Adatforgalmat naponta többször ki-bekapcsolom, nem tapasztaltam gubancot soha.
Rezgésből csak a "Hívás rezgést" (amikor felveszi a hívott fél a telefont) használom állandóan, működik rendesen.
A Böngésző viszont nagyon "elromlott":
A böngésző működése megváltozott, háttérből jövet újra tölti az oldalt, oldalakat, régebben ott volt és kész. Több oldal megnyitásánál csak az aktuális oldal töltődik be, ha másikra lépsz, akkor vársz.
Szöveg kijelölés csak a Beállítások - Megjelenítés - Font - Normál méretnél működik, függetlenül a Böngésző, "Szöveg mérete" beállítástól.
Képernyőt húzva rendszeresen nagyítás-kicsinyítés történik.
Elővettem az Opera Minit, ott meg fórum keresés nem működik rendesen.
A memória kezelés viszont valóban változott, mindig több a szabad memória. Szerencsére az 1S tulajokat sújtó program bezárásokat soha nem tapasztaltam.
(TWRP-vel feltöltöt 17.0.0, minden program újra telepítve, Google szinkron) -
herdsman12
őstag
válasz
overland #5803 üzenetére
Gondolom angol nyelven használod.
Settings ikon - All settings - SYSTEM - Backup & reset - PERSONAL DATA
Itt lehetőség van csak a személyes adatok és beállítások törlésére, vagy, ha kijelölsz mindent, akkor az alkalmazásokat és a microsd kártyát is törli (fényképek, zene, stb).
Végül a képernyő alján a "Reset phone" gomb törli az adatokat.
Telefonszámokat kell mentened? -
herdsman12
őstag
válasz
overland #5799 üzenetére
A TD verzióhoz itt max elméleti segítséget kapsz.
Van újabb verzió 17.0 és még elérhető az előző kettő a 13.0 és a 16.0 is.
Ott a telepítési útmutató is, ha boldogulsz az angollal vagy a fordítóval, akkor menni fog (én biztos kihagynám).
Mentés, törlés is megoldható, de, ha csinálsz egy mentést, akkor azt le kell szedni a telefonról, másképp nincs értelme a személyes adatok törlésének, (hirtelen nem találtam meg, hogy hova kerül a mentés).
Ez a rész a WCDMA verzióban is változott már, hogy a TD-ben mi a helyzet...
A mentésnél mit mentenél pontosan? Google szinkront használsz?
Személyes dolgok törlése egyszerűbb, Beállítások - Mentés és visszaállítás - Gyári adatok visszaállítása - Személyes adatok (mindez angolul). -
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #5796 üzenetére
Köszi.
-
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #5793 üzenetére
Megnéznéd, hogy az angol verzióban a Böngésző szöveg kijelölés működik rendesen?
Itt a probléma leírása, itt meg egy képen a felső, nem működő kijelölés és az alsó működő. -
herdsman12
őstag
válasz
Aldo Novares #5789 üzenetére
-
herdsman12
őstag
válasz
hevizms #5773 üzenetére
Úgy tűnik, hogy megtaláltam a probléma okát.
A Beállítások - Font (Betűméret) - Közepes beállítást használtam állandóan. Most ezzel a beállítással a Böngésző kijelölés funkció használhatatlan.
Normál (Font) méretnél - függetlenül a Böngésző "Szöveg mérete" beállítástól - rendesen működik.
Ránézésből is látható, hogy az egyébként is ortopéd módon elcsúszott
"Megos-ztás"-ból mi lesz "Közepes" betűméretnél.
Megnéznéd, hogy nálad is így van ez? -
herdsman12
őstag
válasz
hevizms #5766 üzenetére
MiKey problémát én se tapasztaltam, de van rosszabb.
A böngésző működése megváltozott, háttérből jövet újra tölti az oldalt, oldalakat, régebben ott volt és kész. Több oldal megnyitásánál csak az aktuális oldal töltődik be, ha másikra lépsz, akkor vársz. Az oldaltördelés is bizonytalanabb lett.
Ráadásul a szöveg kijelölést is megváltoztatták, a régit se volt egyszerű használni, de legalább működött. Most nem lehet változtatni a kijelölés területét, vagy az az egy szó, amit kijelöl, vagy az összes.
Ha ezek másnál is így működnek, akkor ezt elrontották.Utóbbi verziókban rendszeresen(?) nem csörög a Viber és a Skype, utólag látom, hogy hívásom volt.
Ma viszont egy Viber beszélgetésem megszakadt, csak később derült ki, hogy GSM hívásom volt, de nem csörgött.A memória kezeléssel is csináltak valamit, mert ua programok használata közben több a szabad memória, na ez boldogít a legkevésbé.
Két nem Play áruházas programot használok, AdAway és egy navi, remélem nem ezek okozzák a problémát.
(Folyt.köv) -
herdsman12
őstag
válasz
rosszkutya #5730 üzenetére
Az ikon eltűnt, de az alkalmazás működik.
Beállítások - Mentés és visszaállítás. -
herdsman12
őstag
válasz
mclane_ #5683 üzenetére
Éjjel ránéztem és látom, hogy van OTA frissítés 16.0.0-ról, 17.0.0-ra.
Kb fél óra múlva a TWRP-t látom, látszólag semmit nem csinált, de kis idő után elindult a 17.0.0.
TWRP-t eltüntette, de már visszaraktam.
A "Biztonsági" mappát átrendezte, eltűnt pár dolog, de fogalmam sincs, hogy mi.
A Biztonság alkalmazás feldob egy kínai találós kérdést, aki tudja a választ, beírhatná ide.(#5655) Viktor0610
A MiCloud értesítés (sőt bármelyik) kikapcsolható a Beállítások - Értesítések - Alkalmazások értesítései - MiCloud alatt.
-
herdsman12
őstag
Mi ez a Senior mod?
-
herdsman12
őstag
válasz
LantosBerry8 #5386 üzenetére
Beállítások - Alkalmazások - Alkalmazás beállítások (Képernyő alján) - Messaging
-
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg- #5347 üzenetére
Ezek csak tippek.
Esetleg, Beállítások - Értesítések - Alkalmazások értesítései - Rendszer UI, vagy Frissítés?
Vagy Beállítások - A telefonról - Rendszerfrissítések - Ellenőrízze a frissítési beállításokat - Frissítés megszakítása? -
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #5343 üzenetére
Milyen 16?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest