- iPhone topik
- Hivatalos: feladja a OnePlus Európában és Észak-Amerikában
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az EU finomít, nem mindenben lesz kötelező a cserélhető akku
- Nagy akkumulátorral és Zeiss teleobjektívvel készül a Vivo X300e
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- A Nothingnál is Európa húzta a rövidebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
8355 - 8301
8355 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok. Felraktam egy Multiromot,(meg még több félét is) de egy másik fiókhoz van hozzárendelve a telefon nem a sajátomhoz. Eddig ment rendesen a kínai dev rommal,de most a fiók ellenörzésénél nem jutok tovább Hogy lehet ezen tovább jutni. Jó lenne egy sallang mentes magyarul tudó romot felrakni.
Megoldódott.
-
törölt tag
Sziasztok. Felraktam egy Multiromot,(meg még több félét is) de egy másik fiókhoz van hozzárendelve a telefon nem a sajátomhoz. Eddig ment rendesen a kínai dev rommal,de most a fiók ellenörzésénél nem jutok tovább Hogy lehet ezen tovább jutni. Jó lenne egy sallang mentes magyarul tudó romot felrakni.
-
arfer
senior tag
Sziasztok! 3 éve használom a Hongmimat, rengeteg telót kipróbáltam azóta, de mindig visszatérek hozzá. A jó öreg v5-ös MIUI van rajta, és nem frissítem, mert van egy olyan fícsöre, amit tudtommal az újabb MIUI-kból kiszedtek. Konkrétan az, hogy ha jön egy SMS, felugrik alul, elolvasom, és van a kis ablakban kuka ikon, hogy egyből törölhetem az SMS-t. Na ezt az újabb MIUI-kból hiányolom. Elő lehet belőlük valahogy csalogatni? Mert lehet, akkor frissítenék... Előre is köszönöm a választ.
-
SSlyTR
senior tag
csak nem működik
MoT-ban recovery update, kiválasztom a fenti zip-ből az img fájlt (az sd kártya gyökerére rakva), feltelepiti, újrainditja recovery mod-ba, de nem tölt be semmit, mi logo után újraindul és elindul a miui.
Ha azt választom ki, ami ebben a nagy csomagban van, akkor elidnul a cwm recovery, arra tud firrsíteni.
Ha erre próbálom feltenni a TWRP-t, akkor megint nem jön össze. Most cwm van fent.A TWRP-vel készített backup visszatölthető cwm-mel?
A fenti rom (Redmi_HMW_portNoteW_…v8-4.4.zip 472.1 MB) felrakható cwm-vel?Még azt nézem meg, hátha valamiért ezzel a TWRP img fájjalal van gond.
-
SSlyTR
senior tag
-
trebrona
nagyúr
-
SSlyTR
senior tag
-
trebrona
nagyúr
Ha az updaterben probalom telepiteni a TWRP-t a "Select installation pack" opcioval, akkor annak sikerulnie kellene? Mert a telo ujraindul utana, de nem sok tortenik.
Ott ha ranyomok a reboot to recovery-re, akkor ujraindul a telo, eljut a mi logoig, majd megint ujraindul es betolt a miui.
Amugy ez az iRoot (vroot) telepakolta felugro spam ablakokkal a telot

Letezik hasznalhato leiras TWRP telepiteshez? Ami uptodate, nem halott linkekkel?
Sorry, leghamarabb holnap tudok segíteni.
-
SSlyTR
senior tag
Ha az updaterben probalom telepiteni a TWRP-t a "Select installation pack" opcioval, akkor annak sikerulnie kellene? Mert a telo ujraindul utana, de nem sok tortenik.
Ott ha ranyomok a reboot to recovery-re, akkor ujraindul a telo, eljut a mi logoig, majd megint ujraindul es betolt a miui.
Amugy ez az iRoot (vroot) telepakolta felugro spam ablakokkal a telot

Letezik hasznalhato leiras TWRP telepiteshez? Ami uptodate, nem halott linkekkel?
-
SSlyTR
senior tag
hát gondolom rootolni kellene hozzá.
MobileUncle nem megy fel rá, a feljebb említett hiba miatt
valami régi van rajta, nem volt használva ez a teló 1,5 évig, de most ezzel kell beérnem, viszont egy app megnyitás és billentyű feloldás min fél perc, és kellene frissíteni
miui-26.0.0
android 4.2.2most nem indul el recovery
Ide tudnád másolni mit próbáljak meg vele?
Az a gáz, hogy csak telóról megosztott netem van, majd holnap munkában bátrabban nyomkodom, mert ott van stabil net.
-
trebrona
nagyúr
-
SSlyTR
senior tag
-
trebrona
nagyúr
-
SSlyTR
senior tag
-
trebrona
nagyúr
-
SSlyTR
senior tag
könyörgöm, mond el hogy lehet frissíteni erre twrp-re? 2.5 volt fent, de már sikerült szétütni
most csak kínai recovery van, csak kínaiul nem tudok 
Ami leírást találtam, az csak kiütötte a régi twrp-t.
-
trebrona
nagyúr
-
SSlyTR
senior tag
-
SSlyTR
senior tag
-
trebrona
nagyúr
-
SSlyTR
senior tag
Tudna valaki linkelni egy hasznalhato romot? ez a mega vacak nem enged letolteni, mert azt allitja tulleptem 6 gb letoltest, pedig 3 perce regeltem

-
esox
senior tag
-
Geby
senior tag
-
Geby
senior tag
-
m4csk4fogo
tag
-
trebrona
nagyúr
Szia,
ennél is probléma az sd kezelés?
KösziQuickpic galéria alapból benne van, az tudja kezelni az SD-t, más alkalmazással nem tudom kipróbálni, fiamé a telefon.
A rom rootolt, úgyhogy ha mégis kellene, SDfix simán mehet.
-
m4csk4fogo
tag
Szia,
ennél is probléma az sd kezelés?
Köszi -
esox
senior tag
Esetleg tudok küldeni a posta áráért 1 utángyártott akkut (kb 2x használt), amit nem használok és feltöltöm a saját telefonommal, így ki tudod próbálni. Akku behalással még nem találkoztam, mármint az 1-2 évesek közt...persze 4-5-6 évnél láttam már párat.....
......memória hibával sem találkoztam....aztán tessék ott van pár hozzászólással feljebb az esetem....Hello Geby,
Nagyon köszi. Akkor tartanék rá igényt, ha még megnéznéd nekem, hogy kivett akkuval is bekapcsol-e a készülék, amennyiben usb töltőről kap áramot. Előre is köszi.
NagyT
-
trebrona
nagyúr
-
cicur99
tag
-
trebrona
nagyúr
-
Surda-
őstag
-
Surda-
őstag
-
trebrona
nagyúr
-
Geby
senior tag
Esetleg tudok küldeni a posta áráért 1 utángyártott akkut (kb 2x használt), amit nem használok és feltöltöm a saját telefonommal, így ki tudod próbálni. Akku behalással még nem találkoztam, mármint az 1-2 évesek közt...persze 4-5-6 évnél láttam már párat.....
......memória hibával sem találkoztam....aztán tessék ott van pár hozzászólással feljebb az esetem.... -
esox
senior tag
Sziasztok,
sajna az új usb modul beszerelése sem segített. Ha kiveszem az akkut és töltőre rakom a telót, akkor be lehet kapcsolni, akku nélkül elindítható? Lehet, hogy az akku zárlatos vagy alaplap hibás lenne?
Valaki járt már így közületek? -
esox
senior tag
-
BSOD
senior tag
Esetleg, ha Vácra el tudsz jönni.
-
esox
senior tag
Lehetséges, hogy halott az akku és amiatt nem veszi fel a töltést? Valakinek volt már hasonló taasztalata? Esetleg dunakeszin vagy 13ik kerületben nincs valaki fórumtárs, akinek hongmija van és tudna adni 5 percre egy akkut, hogy megbizonyosodjak, hogy akku vagy töltéshiba van-e.
-
esox
senior tag
Egyelőre se kép se hang

se fastboot, semmi. Ha bedugom pc-re akkor sem világít a led, de vaslamit érzékel belőle a gép.
Simán töltőn van, de nem világít a led. Szóval lehet, hogy tölt lehet hogy nem. Bekapcsolni 1 nap töltés után se tudom. -
Geby
senior tag
Hát a múltkori varázslásnál én is emlékszem, hogy voltak olyan időszakok amikor nem vette a töltést.....már nem emlékszem, hogy mikor vette....asszem tán kikapcsolva lehetett tölteni........recovery alatt meg nem.....
Recoveryt tudtál rá rakni ? -
esox
senior tag
Úgy néz ki, hogy fel sem veszi a töltést a telefon, ha pc-re dugom, csak csippan egyet a gép, de nem látom a device-ok között. ADB sem látja, fastbootba se trudok lépni. Mi a teendő ilyenkor?
-
esox
senior tag
A srác elmondása alapján itt is ez volt. Kezdtek leállni az alkalmazások, aztán újraindult azóta bootloo, de remélem egy twrp factory reset és új rom gatyába rázza a kicsikét.
Mivel már Note 2 topicban vagyok egy éve megkérdezném, hogy mi most a legsatbilabb rom redmi 1-re, ami multilang.
-
Geby
senior tag
Arra jutottunk, hogy kb memóriahibás lett....bármiféle memória írásra nem reagál túl jól.....nem végzi el....
Amúgy ez menet közben kezdte azt csinálni, hogy nem válaszol egyik másik harmadik program.....majd újraindítás.....majd nem indul.... -
esox
senior tag
Van egy 2 éves Redmi ami tegnap azt mondta hogy Encryption Unsuccessful bootolás helyett.
Eddig 13-as és 15-ös szoftver verziók futottak rajta 1-1 évig hibátlanul.Gyári recovery van rajta. A mai nap próbáltunk felrakni rá twrp-t sikertelenül (partition recovery not support flash hibaüzenet). SPFlashTool-lal Fastboot Romot rakni rá (amikor a végére érne akkor nem írja ki hogy Download OK, hanem vár a végtelenségig a Firmware upgradenél).
MiFlash felismeri....ennek még nem adtuk oda a Fastboot Romot, de majd ez is meglesz még most.
Küzdöttünk már mindennel, de nem akarja megadni magát.
Fórumokon annyit találtunk, hogy volt akinek ilyen gondja volt. Egyiket valami szerviz oldotta meg hw cserével, másikat sikerült megcsinálja a tulaj, de nem írta le hogyan.....vagyis tán twrp felment aztán minden ok volt utána. Ezekkel a twrp-kkel próbálkozok. [link]
Esetleg CWM van valakinek valahol elfekvőben ? Azt még nem találtam használhatót.
Szia, megoldódott a problémád?
Hozzám most hoznak vissza egy 1 éve eladott redmi-t. Gondolom az új tulajnak volt vmi ota update, de bootloop-ol a kicsike... -
Geby
senior tag
Van egy 2 éves Redmi ami tegnap azt mondta hogy Encryption Unsuccessful bootolás helyett.
Eddig 13-as és 15-ös szoftver verziók futottak rajta 1-1 évig hibátlanul.Gyári recovery van rajta. A mai nap próbáltunk felrakni rá twrp-t sikertelenül (partition recovery not support flash hibaüzenet). SPFlashTool-lal Fastboot Romot rakni rá (amikor a végére érne akkor nem írja ki hogy Download OK, hanem vár a végtelenségig a Firmware upgradenél).
MiFlash felismeri....ennek még nem adtuk oda a Fastboot Romot, de majd ez is meglesz még most.
Küzdöttünk már mindennel, de nem akarja megadni magát.
Fórumokon annyit találtunk, hogy volt akinek ilyen gondja volt. Egyiket valami szerviz oldotta meg hw cserével, másikat sikerült megcsinálja a tulaj, de nem írta le hogyan.....vagyis tán twrp felment aztán minden ok volt utána. Ezekkel a twrp-kkel próbálkozok. [link]
Esetleg CWM van valakinek valahol elfekvőben ? Azt még nem találtam használhatót.
-
Geby
senior tag
Sziasztok.
Van egy 2 éves MTK Hongmim 15.0.0 progival.A közelség érzékelő pár hete lekapcsol,de nem kapcsol vissza ha elveszem a fülemtől.(itt amit találtam a fórumon tanácsot ,semmi sem vált be)Egy ismerős mondta lehet csak szoftveres csináljak gyári visszaállítást,hát megtettem.A probléma továbbra is fennáll,de most legalább egy csomó alkalmazást bezár csak úgy,amit eddig nem csinált. Pl: hírportált olvasom,kiválasztom a hírt,megnyitja és azonnal bezárja.Valami app-ra rányomok,megnyitja és bezárja.. Valami tanács esetleg frissebb verzió?? Előre is köszi.
Akku ki majd be volt már ? Valamelyik közelség érzékelős problémára az volt a megoldás...habár ott lehet nem működött egyáltalán.
Amúgy factory default ha nagyon kehes.
-
petz765
csendes tag
Nem telepítek túl sok dolgot, 1 v 2 játék van fent. Facse, Viber, tapatalk, stb.. természetesen fent van. Nekem elég a hely. A modolt kernel nem megy minden romon sajnos, ezen még nem is próbáltam. Szerintem ha bele lehetne ebbe építeni, akkor a fejlesztő (edyros2003) már megtette volna. De azért majd kipróbálom. Tárkely szempontból nekem eddig ezzel a telóval a MIUI7-ből készült REDKAT2 nevű ROM (Needrom.com) jött be. Nagyon stabil és jó volt.
-
trebrona
nagyúr
-
petz765
csendes tag
Sziasztok.
Megjelent a Needrom-on a Redmi wmcda-hoz a 6.7.14-es V8-as rom.
-
herdsman12
őstag
Most húztam újra a telefont, ment fel a multi 6.1.28.
MIUI 8 volt rajta, 6.7.7, de fiam megunta és kérte vissza a MIUI7-et. Mivel nem fért fel a rom ZIP és MiRecovery volt rajta, MUT-szal 2.8.4.0 elsőre felment, majd egyből bootolt is TWRP-be, nem a rendszerbe. TWRP külső SD-ről szokásos módon feltette a multit, azóta megint öröm bódottá.

Előbb-utóbb teszek még egy próbát.
(#8304) Vicodin24
Proximity sensors ellenőrizhető a CPU-Z alkalmazással, bár az eredménytől függetlenül újra húznám a rendszert, és a programokat is újra telepíteném, beállítanám. Beállítások visszaállítása mentésből nem ajánlott ilyen esetben.
Nem volt rossz az a 15-ös verzió, de, ha már így alakult, akkor lépjél tovább.
Vagy felrakod az utolsó stabil verziót (26.0.0, MIUI5), vagy próbálkozol a 6.1.28 (MIUI7) fejlesztői verzióval.
Első esetben "trebrona" ft hozzászólásaiból áll össze a kép. Május 25. a figyelemre méltó dátum, ott minden lényeges infót megtalálsz (26.0, TWRP 2.5.0.0, Mobileuncle Tools vagy MUT).
A második esetben is az Ő utóbbi hsz-aira figyelj. -
Vicodin24
csendes tag
Sziasztok.
Van egy 2 éves MTK Hongmim 15.0.0 progival.A közelség érzékelő pár hete lekapcsol,de nem kapcsol vissza ha elveszem a fülemtől.(itt amit találtam a fórumon tanácsot ,semmi sem vált be)Egy ismerős mondta lehet csak szoftveres csináljak gyári visszaállítást,hát megtettem.A probléma továbbra is fennáll,de most legalább egy csomó alkalmazást bezár csak úgy,amit eddig nem csinált. Pl: hírportált olvasom,kiválasztom a hírt,megnyitja és azonnal bezárja.Valami app-ra rányomok,megnyitja és bezárja.. Valami tanács esetleg frissebb verzió?? Előre is köszi.
-
trebrona
nagyúr
A 2.5.0.0 bárhonnan elindul, a 2.8.4.0 látszólag települ (TWRP és MUT is), de csak a rendszer indul.
Felfüggesztem ezt a projektet, nem akarom mindenáron kinyírni a telefont.Most húztam újra a telefont, ment fel a multi 6.1.28.
MIUI 8 volt rajta, 6.7.7, de fiam megunta és kérte vissza a MIUI7-et. Mivel nem fért fel a rom ZIP és MiRecovery volt rajta, MUT-szal 2.8.4.0 elsőre felment, majd egyből bootolt is TWRP-be, nem a rendszerbe. TWRP külső SD-ről szokásos módon feltette a multit, azóta megint öröm bódottá.

-
herdsman12
őstag
-
trebrona
nagyúr
Köszi, kipróbálva MUT is, látszólag telepíti, de csak a rendszer indul bármelyik módszerrel próbálom. Ha a 2.5.0.0 van fen, akkor reboot TWRP-be lép.
Nem kell csinálni valami SD-Phone storage csere vagy akármi szerkesztés akciót?Nem kell a tárhelyekkel játszani.
Updater alkalmazásból sem indul reboot to recovery?
Új hozzászólás Aktív témák
-
8355 - 8301
8355 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB KÉK Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltőkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Akku: 82%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltőkábellel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB,Akku: 87% Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltőkábellel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB ADATA XPG DDR4 3200Mhz memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i5 13600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian Li Vector V100R Seasonic750W
- LG 32U631A-B IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 5ms
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 I Ryzen 3 5425U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I 6 hó gari
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia

most csak kínai recovery van, csak kínaiul nem tudok