- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGR
tag
Ez a kicserélés téma engem is érdekelne. A telefon állapotával kapcsolatban ugyanaz a helyzet mint n00n-nál, webshopos, márciusba lesz 1 éves és nem járt szervizben eddig. Konkrétan milyen szoftveres hibákra hivatkozzak a gyári 2.1-es rommal kapcsolatban, azon kívül hogy összességében az egész használhatatlan, valamint pénz visszakérésnél mennyit kapok vissza?
-
VGR
tag
Hali!
Impalaman módosított CM romját használom. Alapból ADW launcher van bele integrálva, de én LP-t használatok, viszont több feladatkezelőben is láttam hogy a háttérbe fut az ADW. Hogyan tudnám letörölni? Unistallerbe és hasonló programokba sajnos nem látom.
-
VGR
tag
sziasztok!
3 óra alatt lemerül az akksim, a battery usage menü szerint egy bizonyos "mediaserver" nevű dolog akasztja le az összes energiát (55%-ot). Tudja valaki hogy mi ez, hol lehet kilőni?
-
VGR
tag
Nektek befrissítette már magát a market az új felületre?
-
VGR
tag
Azoktól kérdem akik Impalaman új romját használják: Nektek is 10ből 1alkalommal nyitja meg a wirelless beállításokat ? ...vagy egyáltalán nem is csak FC-zik.
-
VGR
tag
Még valami: ha összekötöm a telót a géppel egyből widgetek helyén az a felirat jelenik meg hogy nem tudja őket betölteni, na most ezzel az a baj hogy ha lehúzom az usb-ről akkor is ugyanúgy marad, sőt újraindítás után is.
Szerk: a wifi jelerősségét se jelzi a kis ikon az értesítési felületen.
-
-
VGR
tag
Az alap Gallery appot hogy tudom letörölni?
-
VGR
tag
Hogyan tudok magyar billentyűzetet varázsolni a telóra?
-
VGR
tag
Szerintem a kártyával lesz a gond... újra kéne formázom. De ha jól tudom/látom clockwork-be nincs ilyen funkció. Korábban kérdeztem de még nem kaptam választ rá, hogyan lehet windows alatt vissza csatolni azt ext2-t és a swapot a rendes particióhoz, majd újraparticionálni azt?
-
VGR
tag
Megoldódott a problémám. Viszont van új: Az a2sd-t milyen paranccsal kell működésre bírni a terminalba?
-
VGR
tag
Hali!
flb 1.7-et használok, és gondoltam újrateszem mert már minden baja volt.
2 Gb-os kártyán 256mb van a2sd-nek illetve 64mb swapnak levágva,a dalvik átmozgatva a karira. Miután újratettem el se indult a dolog mert folyamatosan boot loop van... már próbáltam mindenféle factory resetet stb, de semmi.... Ezért gondoltam talán a kártyának lehet hozzá köze. A kérdésem az lenne hogy, hogyan lehet asztali gépen (win7) újralehet-e formázni a kártyát teljesen szűz gyári állapotára? -
VGR
tag
Lehetséges valahogy letörölni az egész market appot, majd újra tenni azt? Ha igen, akkor hogy/mivel lehetséges?
-
VGR
tag
Nagyon idegesítő dolgot tapasztolok a Pulse-omon. A marketről leakartam tölteni pár napja pár appot de be van "ragadva" a istalling funkciónál mind a négy. Szóval ha elinditom a marketet rákattolok a download fülre ott van négy installing stádiumba lévő app, a csík mozog de amúgy semmi nem történik napok óta és nem lehet őket kilőni onnan....
Valami tipp?! (cache cleaner-t próbáltam de nem segített)
-
VGR
tag
köszi a választ!
Lenne még egy kérdésem: ha fel akarok tenni egy nagyobb méretű progit/játékot (~10mb) és a telefon belső memóriájában van még 15-20 mb üres hely (a2sd van) akkor sokszor azt írja hogy nincs elég hely töröljek valamit.... van valami megoldás erre hogy ne kelljen törölgetnem és felmenjen simán?
-
VGR
tag
Modaco-n miért áll az flb 2.2 fejlesztése?
-
VGR
tag
Pulse-on nem lehet a telefonykönv kontaktjaihoz facebook profilt rendelni? Csak mert haver Legendjén láttam hogy ott lehet és automatikus beállítja a kisképnek a facebookon találhatót stb...
-
VGR
tag
Azt nem lehet meghatározni hogy az adott swap részt a kártya melyik részéről vágja le?
-
VGR
tag
Lehetséges hogy ha már lesz egy normális használható 2.2 akkor azzal olyan sebességet érjünk el mint most a 2.1 - swap-al?
-
VGR
tag
Nagyon durván begyorsult a teló 1.5 FLB alatt ettől a SWAP-os cucctól. csak ajánlani tudom.
-
VGR
tag
Lehet hülye kérdés de honnan tudom hogy hanyas class-os a kártyám? Gondolom a csomagolásra rá volt írva de azt már rég kidobtam. (2gb maxell)
-
VGR
tag
kell valami parancs flb 1.5 alatt a terminalba mint llaszlo romjánál hogy működjön a a2sd?
-
VGR
tag
flash from zip->
install from sdcard...
finding update package...
opening update package
e: cant open /sdcard/flbmod_v1.5
(bad)installation aborted.
ilyenkor mivan?
-
VGR
tag
Nálam megy az angry birds minden gond nélkül.
-
VGR
tag
Az LCR 2.1-es romot érdemes lecseréni az 1.5-ös FLB-re?
-
VGR
tag
-
VGR
tag
Az mit fed hogy a ledek nem működnek?
-
VGR
tag
A telefonkönyvet csak nekem nyitja meg kb 15-20 mp alatt vagy másnak is? Hihetetlen bosszantó.
-
VGR
tag
llaszlo! Home appok közt hogyan lehet váltani lcr 2.1-ben?
-
VGR
tag
válasz
llaszlo #12997 üzenetére
Akkor valami tipp hogy mit kéne most csinálni?
Mellesleg a legelső telepitésnél hibát irt ki valami line 8-ra hivatkozott, utánna wipe és feltelepult rendesen, aztán jelentkezett az emlitett hiba, gondolom leirom ezt is hátha számit valamit.
(bocs a helyesirasi hibákért csak orosz bill.es gépen vagyok)
-
VGR
tag
Nekem nem sikerul mukodesre birni az LCR v2.1-es romot. miutan feltette a modaco custom romos tolto kepernyo idotlen idokig megy, mar 20 perce, neha megakad egy kicsit, elsotetul a kepernyo 1-2mp-re és kezdodik elolrol....
Ujratettem masodjara most wipeoltam is , de nem valtozott semmit a helyzet... -
VGR
tag
Miért van az hogy sok esetben nem találja meg a pulse az adott alkalmazást se QR kód alapján se market keresésnél sem? Legutóbb az iwiw app-nál most pedig az [Időkép] alkalmazásnál csinálja ezt.
Ha esetleg valakinek sikerült letölteni az apk-t az legyen oly szíves és küldje el a vogron [kukac] gmail [pont] com címre, előre is köszi!
-
VGR
tag
llaszlo 1.8 upd1 -es romja nekemis rendkivűl sok FC-t dob
-
VGR
tag
-
VGR
tag
Faszán működik a llaszlo által készített 1.8as rom, de lenne egy kérdésem az apsd-vel kapcsolatban, mégpedig hogy a better terminalos átíráson kívűl hogyan kell formázni a kártyát hogy műküdőképes legyen?
-
VGR
tag
Valaki tudna linkelni egy tutorialt hogyan kell feltelepíteni a llaszlo féle romot?
-
VGR
tag
llaszlo! kell rootolni a telót ha felakarom tenni a romodat? (most a gyári 2.1 van rajta de régebben volt rootolva 1.7 miatt)
-
VGR
tag
A kamera beállításokba ha a zárhangot kikapcsoljátok csak akkor csinál csíkos képeket.
-
VGR
tag
szevasztok
nem volt két hétig netem így nemtudtam követni az eseményeket, az lenne a krédésem hogy jött ki valami használható rom amit érdemes is feltenni? (rendesen működő appsd stb....)
-
VGR
tag
A kamera tényleg bugos az offisöl 2.1-ben. Az elkészült képeken több vízszintes "csík" található ...
-
VGR
tag
Tudnátok mondan valami olyan online rádiós progit amivel magyar csatornákat is hallgatni tudok?
-
VGR
tag
offisöl 2.1-re nem lehet ráhúzni valahogy ezt a 3d gallery-t?
-
VGR
tag
A háttereket még mindig szarul teszi be, valaki mondjon már valami okosat hogyan lehetne ezt a problémát megoldani
-
VGR
tag
Nekem eddig elég fasza, semmi gond, gyors 30 mb szabad memória, bár a nexus live wallpaper akad, dehát azt meg lesz*rom
-
VGR
tag
A hátterekek még mindig szarúl teszi be mint az előző verziókba........
-
VGR
tag
Customized_hu mire jó?
-
VGR
tag
Amit a hüvely oldalára tettek fel ma a pulsehoz az mi?!
-
VGR
tag
bohóc.
-
VGR
tag
Ha valakit megkérhetnék küldjön már egy linket ahonnan letudom tölteni a 1.7es romot (nem igazán találom)
most lett elegem a 2.1 szar lassúságából és az egyéb hibáiból......használhatatlan.
-
VGR
tag
Nem lehet ezt a voice search témát valahol törölni vagy deaktiválni? mert nekem az dobálja állandóan a hiba üzeneteket.
-
VGR
tag
eddig a legbosszantobb a rendszerbe hogy a marketról nem kezdi el letölteni a programokat egyszerűen az esetek 80%-ba.
-
VGR
tag
Hol tudom beállítani hogy a háttérképet fixálja a kijelzőhöz? mert most csak az adott kép egy kis részét látom és az így teljesen életlen, csúnya .....
-
VGR
tag
Na sikerült megcsinálnom, letölröltem mindent a kártyáról csak a 2.1-et tettem rá, felrakta faszán. Kicsit beszartam hogy hazavágtam a telómat.
Azért köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest