- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
Bár, ezt llaszlo tuti jobban tudja, de szerintem semmilyen 2.1-es problémára nem lehet ilyen esetben hivatkozni, mert nem azzal lett eladva a telefon. Tehát 1.5 alatt jelentkező problémát kell találni. (Illetve azért azt tegyük hozzá, hogy a legtöbb 2.1 alatt jelentkező hiba 1.5 alatt nem létezik, tehát kapásból azt fogják mondani, hogy tedd vissza az 1.5-öt, mert ott nincs ilyen hiba. Az persze egy másik kérdés, hogy ez azért nevetséges válasz lenne.)
-
szente
addikt
-
VGR
tag
Még valami: ha összekötöm a telót a géppel egyből widgetek helyén az a felirat jelenik meg hogy nem tudja őket betölteni, na most ezzel az a baj hogy ha lehúzom az usb-ről akkor is ugyanúgy marad, sőt újraindítás után is.
Szerk: a wifi jelerősségét se jelzi a kis ikon az értesítési felületen.
-
VGR
tag
Szerintem a kártyával lesz a gond... újra kéne formázom. De ha jól tudom/látom clockwork-be nincs ilyen funkció. Korábban kérdeztem de még nem kaptam választ rá, hogyan lehet windows alatt vissza csatolni azt ext2-t és a swapot a rendes particióhoz, majd újraparticionálni azt?
-
Muki94
aktív tag
Így jártam én is többször, factory reset után letölt újra rendesen, de gondol egyet, és semmit nem.
Ha a notification baron rálépsz a futó letöltésre, előhozza a Marketet, és ott betudod zárni a lap alján.
Ma egy Galaxy S szintén ezt játszotta, gyári 2.1-el, root nélkül. Vicc.
Appbrain-t használj, bár az is csinált már nekem ilyet.Nem tudom a probléma konkrét megoldását, okosok talán megmondják.
-
bounty123
őstag
A wifi sleep policyt talán át lehet állítani, hogy always onban maradjon, sose próbáltam - nem is tenne jót az akksi merülésnek.
Én a screen on widget nevű progit használom ilyen esetekre, a bar controllal a lehúzható értesítőre pakolva. Így akárhonnan ki/be tudom kapcsolgatni, hogy ne kapcsoljon ki a képernyő, ne zároljon a telefon. Tudja mutatni a status baron, ha be van kapcsolva a funkció.
http://www.appbrain.com/app/screen-on-widget/com.mobware4u.screenon
-
Watt25
veterán
Azért mert nagyon sokszor módosítja a swap fájl tartalmát. Ahogyan Windows alatt is szinte egyfolytában dolgozik a vinyó (mármint, ha nem csinálsz vele semmit, akkor is néha-néha felvillan a vinyóled), úgy ezentúl most már a telefon is ezt teszi. (De legalább is amikor egy programot elindítasz, akkor szinte tuti, mert ugye kevés a memória benne, és tuti valamit éppen ki fog tenni a kártyára.)
Az SD kártyáknak pedig adott egy bizonyos számú írási ciklusuk (10000 körül), aztán meghalnak. Lehet, hogy csak egyetlen bit hal be rajta, de az ugyebár tolerálhatatlan ilyen esetben. -
sagesz93
addikt
mivel 2gb-s, az nem sdhc, és a sima sd kártyákon még sosem láttam class jelzést..
megcsinálnám a swapot én is, tegnap meghalt a telefonom és 1.5-től kezdve minden volt rajta, kb 4 órát szenvedtem vele.
De most felrakta a tre romot, tényleg jó kis rom, kérdésem hogy ezen megy-e a swap? -
bucsupeti
senior tag
Szerintem jobb kézben fogod a telefont és letakarod a mikrofont a kezeddel. Ez egy írtó nagy tervezési hibája a készüléknek, de csodák-csodájára meg lehet szokni. A mikorfon nyílás a készülék jobb alsó peremén helyezkedik el és nagyon könnyen be lehet takarni ahogy tartod a telót.
-
Sh4rKy
senior tag
nekem nagyon gyorsnak tűnik, de valamiért nem tudom mountolni az SD kártyát
egyenlőre nem szenvedek vele, mert gondoltam kajaidőbe csak nem keresnek túl sokan, és egy fél órára gyorsan visszadobtam és böködtem tovább (ilyenkor airplane mode-ba hagyom, hogy véletlen se veszítsek el SMS-t vagy bármit), de mire visszatértem a rendes rendszeremre, már volt pár nem fogadott hívásom meg sms-em
szóval csak akkor álljatok neki szerintem ezzel a Froyoval babrálni ha értetek hozzá rendesen, mert mint párszor már írtuk, se market se file kezelő, se semmi, szóval ha nem tudod, hogy ezt hogy kerüld meg, értelme sincs neki állni szerintem... -
-
rum-cajsz
őstag
én lecseréltem a phone alkalmazást erre: Dialer One
Gyorsabban nyílik meg, és sokkal könnyebben használható.
-
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Az Időkép for android alkalmazást nálam sem találja a Market-ben a Pulse. Az appbrain megtalálja csak telepíteni nem lehet, mert utána már a marketben nincs meg. Sikerült valakinek leszedni? Ha igen, és nem nagy gond akkor akár privátban, vagy mivel free alkalmazás, akár egy file megosztón keresztül is eljutathatná nekem is és gondolom másoknak is. Köszi. -
janez
aktív tag
Próbáltad? Teljes értékűen használható? Tudom, ki kell próbálni. Majd később felrakom.
Alice_csodaorszagban_2010.mp4
Saját. 661MB, 480x272, 24frames/seconds. RealPlayer teljes képernyőn játssza, kitűnő minőségben. Ha közvetlenül nem jönne, akkor mentés másként... -
janez
aktív tag
Ezt már én is tapasztaltam. Tehát nem kell kikapcsolni a zárhangot és nem lesz csík.
Feltettem az FLB beta4-et. Telepítés után dobálta a FC ablakokat, de egy újraindítást követõen már minden oké vele. Alapból kb. 75 mega szabad hely volt a belsõ memórián. Majd írok még tapasztalatokat.
-
ikoloman
csendes tag
Nálam a hivatalossal és a vanillával is jó ha a fizikai gombot használom. Ha a virtuálist, akkor csíkoz. Továbbá a barcode scannerek használata bedögleszti az autófokuszt egy idő után, amin csak a reboot segít.
A fentebb javasolt exponálási hang bekapcsot még nem próbáltam.
-
sagesz93
addikt
Köszi, meglett!
Kérdés: van ebben is egy elég jó óra, de a htc-k órája jobban tetszik.(ez a böszme ott fennt)
Ezt honnan tudom megszerezni? -
Joeker67
aktív tag
Sajnos nem tudod beállítani rendesen, régebben erről már volt szó. Csak a háttérképes oldalakról beállított, letöltött háttérképeket rakja be rendesen.
pl. androlibWallpapert probáld ki a marketről tudod telepíteni, én ezt használom, bár nem sűrűn cserélgetem a háttérképet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest