Új hozzászólás Aktív témák
-
alansmithee
tag
ehh.. nah akkor már csak azt kéne tudnom hogy lehet vele .prc-t olvastatni??
felraktam az AEPReadert.. megnyitom.. kijön két nagy "gomb" az egyik color a másik add book... katt add book-ra, kiírja hogy searching files aztán visszalép az elejére... szal hogy lástzik a 2 nagy "gomb"... könyvek egy mappában vannak a memkarin.. de raktam ki egyet gyökérbe is hátha de úgysem tetszett neki..
modaco 1.7 van fent...
-
alansmithee
tag
ezer köszönet mindenkinek
-
alansmithee
tag
Sziasztok
Mobilnet és wifi híján telefonommal nem tudok netre menni és rohadtul szükségem lenne az AEPReader-re.. megtenné nekem valaki hogy valahogy ( pl: e-mail ) eljuttatja nekem az apk-t?
KÖSZÖNÖM
-
alansmithee
tag
válasz
nemethzoli #4698 üzenetére
Szia
nah örömmel olvasom hogy vásárhelyi vagy
ezek szerint a közelbe is vannak emberek akiknek rendes telefonjuk van
én szentesi / szegvári vagyok
Nekem az utolsó infom az volt hogy vásárhelyen is van szerviz
tavaly pusztult el a nokia e51-m és akkor engem oda küldtek volna de mivel kellett a telefon márpedig azonnal azt mondtam hogy inkább adjanak csere telefont és küldjék fel pestre... de akkor ezek szerint már nincs a közvetlen közelbe szerviz.. ez szomorú
-
alansmithee
tag
phonemypc nagyon durva....
és ami beszarás... télleg megy a multitouch....
-
alansmithee
tag
'reggelt!
[link] nah egy ilyesmit nem tud valaki androidra??
felhajítottam az 1.7-es vanillát én is
coolboy
mostmár hogy elvileg fent van az amonrarecovery ha mondjuk ki szeretném próbálni a trémobilos stíluú romot akkor elvileg csak kártyára húzom a romot restart recovery módban és ucu neki igaz?
-
-
alansmithee
tag
hallo..
ma reggel kicsit felmérgelt telefonom... najó nem kicsit... 20-25 másodperc volt mire zenelejátszóból visszahozta a homscreen-t ( GDE-t használok ).. megérett az elhatározás a ROM cserére...
kérdés: nincs valami olyan megoldás hogy csak úgy szimplán egyszerűen meglehessen csinálni mint a decemberi hivatalos frissítést? azaz memkártyára egy mappa fel settings/update és kalap kabát?
dolgozok... céges gépemhez férek csak hozzá jelenleg és mivel itt csak felhasználói jogaim vannak semmit nem tudok telepíteni... a max művelet amit meg tudok csinálni ezzel a szarral hogy memkártyára másolok valamit....ennyi....és arra még mindig semmi hogy újraindítás után ne kelljen a mamkártyával vacakolni? mert nekem elég sűrűn van a telefonba kártya cserélve :S
-
alansmithee
tag
válasz
llaszlo #2921 üzenetére
jól van akkor mostantól szenté vagy avatva.... mondjuk sztem csak egy álszent majom vagy de mindegy...
loopok... ahogy vesszük... ha neked az lopás hogy google-be beírok valamit aztán leszedem azt a valamit valahonnan akkor lopok... ha mész az utcán és látsz a földön egy 100ast és sehol senki akkor nem veszed fel? ugyanaz.....
és hogy ezzel megkárosítok valakit... ugyan kit? akik a tényleges munkát végzik úgyse sokat látnak abból amit ti szentek kifizettek... akik meg a pénzt kapják azoknak meg van elég...
egyszer már volt valaki itt ilyesmi miatt pellengérre állítva most gondolom én leszek... leszarom... nem bírom ha sznob idióták véleményt formálnak rólam mikor azt sem tudják ki vagyok és honnan...
-
alansmithee
tag
válasz
bounty123 #2917 üzenetére
sztem pedig teljesen érthető... engem már éppen meg nem köveznek mert meg mertem kérdezni mi van az igoval miközben mindenki ott hackeli a telefonját ahol tudja.. gondolom az sem véletlen jár garancia vesztéssel...
én így gondolom és vállalom is...
tessék lehet köpködni...
-
-
alansmithee
tag
válasz
llaszlo #2904 üzenetére
erről volt már szó... élesben használni nem tudom mikor fogom... csak azért hogy legyen meg nem fogok érte pénzt adni... de ha meg lehetne oldani ingyen akkor miért ne?
gondolom neked mindened jogtiszta... jól van gratulálok hozzá.. ha megtehetném nekem is az lenne.. de nem tehetem meg szal marad ez...
köszönöm a figyelmet..
-
alansmithee
tag
ahojj...
nah nem vettem még a bátorságot a rootolásra és egyéb nyalánkságokra de ma unalmamban csak bepróbáltam a raging thunder-t meg a wave blazert hogy mennyire megy szarul..
én komolyan mondom semmit nem tettem a kis drágával gyári rom meg minden... és röccenés nélkül szalad mindkettő..most jön armageddon squadron...
hátha az is...
2.0... HELLYEAH... nagyonnagyon jó lenne már... de ha valaki tud okosba iGO-t pulse-ra ami mükszik is megkereshetne PM-ben...
-
alansmithee
tag
válasz
cyberapa #2813 üzenetére
húúú ez de nagyon jól jött!!!!
hát nem tudom mennyire bolond biztos a leírás.. így elsőre télleg vadnak tűnik... de anno sokat játszadoztam ubuntu linux-al és csak csinálni kell és megy az... remélem ezzel is így lesz
mondjuk az nem mondom hogy minden össze is jött ubuntu alatt amit meg akartam csinálni
-
alansmithee
tag
köszi! akkor jó...egyre inkább hajlok affelé hogy akkor egy komplett ROM csere lesz...
csak tényleg az lenne a kérésem hogy valaki írja már le nekem egyben részletesen mit hova mikor mivel...
szóval mit hova kell másolni mit hova mivel kell írni.... nagyon új nekem ez... XP alatt szeretném csinálni!!!fontos lenne... ezzel akarom magam meglepni magam karácsonyra
köszönöm!!!
-
alansmithee
tag
Sziasztok!
hatalmas kérésem lenne: valaki lenne olyan kedves és nagyon nagyon szájbarágósan pontról pontra leírná nekem hogyan lehet a 3D-t beüzemelni?
olvasgattam keresgettem már itt de teljesen még mindig nem tiszta... egyszerűbb ha felrakok valami custom ROM-ot amiben már benne van? vagy egy másik ROM-al jobban járnék mintha az eredetibe raknám be a 3d drivert?? nekem semmi bajom a trés rommal a 60megás korláton kívül... jó néha belassul de azzal szerintem eggyütt lehet élni...persze nem lennék szomorú ha nem kéne...de nagyon parázok attól hogy bukom a garanciát
és ha netán valami gebasz van a jószággal és vinni kéne gariztatni vissza lehet úgy rakni az eredetit hogy azt a szervizesek ne vegyék észre hogy ezen már volt valami okoskodás? ha lehetne ezt is nagyon szájbarágósan nagyon részletesen leírná nekem valaki?köszönöm köszönöm köszönöm!!!!
sürgős lenne, holnap meg szeretném csinálni
-
alansmithee
tag
válasz
CoolBoy323 #2697 üzenetére
gondoltam érdemben van e valami... mert az alapján amit írtál okosabb senki nem lett....
-
alansmithee
tag
sziasztok
arra létezik már megoldás hogy .apk-t lehessen csinálni valami szöveges fájlból? a txt olvasók nekem nem igazán jöttek be :S
arra van valami esély szerintetek hogy jövére első negyedévben tényleg kapunk egy 1.6-os vagy 2.0-ás frissítést amiben benne lesz a 3d driver? mert ha nem akkor kénytelen leszek megfőzni a ROM-ot.. de félek tőle :S mi van ha valami olyan gebasz lesz vele hogy nem tudom visszarakni a gyári ROM-ot és bukom a garanciát... :S
IGO-val mi van?? PM-ben megkereshetne aki tudna ez ügyben segíteni
segítségeteket előre is köszönöm!
-
alansmithee
tag
ahojj
lehet ez csak nekem új de most olvastam hogy a samu spica-n már IGO lesz...
tehát várható hogy hamarosan mi pulseosok is használhatunk IGO-t??
addig is... nekem valamiért 1-2 hét után indig kipusztul a co-pilot... Ndrive-ot hogy lehet offline használni vagy hogy van ez?? előre is köszi...
-
alansmithee
tag
hallo
olyan kérdésem lenne hogy be lehet e azt állítani vagy valami segédprogram kell hozzá ha van hogy a hívó képe teljes kijelzőn jelenjen meg??
jah még valami: format factory-t használok filmek konvertálásához... pontosabban csak használnék mert eddig nem igazán sikerült rendesen át alakítanom semmit... milyen felbontásba konvertáljak hogy szépen teljes kijelzőn fusson?? és hogy lehet a feliratot rávarni??
kösziii
-
alansmithee
tag
sziasztok!
lehet sokat várok telefonomtól de minden vágyam rá egy ilyen játék
http://www.iphonebuzz.com/ea-brings-madden-nfl-to-iphone-258306.phpfelejtsem el? :S sehol sem találok jó nfl-es játékot pedig nagyon szeretnék már...
-
alansmithee
tag
válasz
NoMagix #1278 üzenetére
Szia
samsung s5230-ról váltottam pulse-ra... összehasonlíthatatlan!!!!! fél percig nem bántam meg! hangminőség valóban nem az igazi, és az akksi élettartam sem, de azért figyelembe kell venni azt is hogy hogy senkinek sem olyan régóta van meg ez a telefon hogy ne nyomkodja az átlagosnál többet... eddigi leghúzósabb napján kapott tőlem a kicsike nagyjából fél óra wifit fél óra telefont szerintem normális mennyiségű nyúzást és egy nagy halom smst ( 20-25 ) és úgy hogy reggel vettem le a töltőről este 11kor mikor hazaértem még 40% körül mozgott azt akksi... nekem a samu sem bírta tovább...
szerintem azokért a hibákért amiket fenvonultat ez a készülék bőven kárpótol az ADNROID és magának a készüléknek a képességei!
én csak ajánlani tudom neked!!! -
alansmithee
tag
sziasztok...
érdekes ötletem támadt
jó lenne itthoni wifin elérni a zene mappámat... van erre valami kis okosság marketben? szóval gondolom én hogy valahogy mintha hálózatban lenne a telefon meg a gép és csak át kéne húzgálni...
nem csináltam még ilyesmit szóval ha kérhetném elég szájbarágósan magyarázza aki lesz olyan kedves...
-
alansmithee
tag
válasz
petertel #1148 üzenetére
játékra szerintem a labirynth-ra gondolsz.... marketből le tudod rántani a lite verzióját... a fullhoz kicsit okosabbnak kell lenned de egy jó torrent kereső.....
én az advanced task manager-t használom... lehet vele uninstallálni is a programokat... bár most elkezdett nem szimpatikusan viselkedni kijött hibaüzenet hogy nem mükszik be kell zárni.. de tegnap semmi baj nem volt vele... esetleg valaki valami jobbat??
offline navi: co - pilot.. keress rá volt már róla szó... bár nekem nem jött össze... oda másoltam a map file-t ahova mondták de azt írta ki hogy letöltései hiba.. de ezt már írtam... senki nem mondott rá semmit
kérdésem lenne: valaki nem tud valami olyan progit amivel szöveges fájlból .apk -t tudok csinálni??? tequliacat csak java-t tud az meg nekem nem jó ugye... szeretek telefonon könyvet olvasni... ekkora kijelzőn már van értelme...
kösziii
-
alansmithee
tag
a co-pilot nem akar működni
installálom az.apk-t aztán a save mappába bementem azt a -pda filet...indul a program és megkérdi milyen nyelvet akarok.. választom az angolt.. aztán meg kiírja hogy error downloading files...
-
alansmithee
tag
mgmaps-al próbálkozott már valaki??
vagy esetleg valami hasonló? nekem ez a co-pilot valamit nem akarja az igazságot... mondjuk navigálni nem is kell.. csak hogy pozícionáljon térképen offline...
-
alansmithee
tag
válasz
bogyomobil #1080 üzenetére
szomorú
valaki esetleg??
-
alansmithee
tag
nah sajnos wifi itt melóhelyen úgy döntött hogy nem működik ha meg működik akkor ledob folyton
honnan tudok így pc-vel lerántani dolgokat a telóhoz?
és gondolom aztán usb-vel gépre memkártyára másol cuccot és onnan lehet telepíteni igaz? file manager-be katt rá és kész?
kösziii
-
alansmithee
tag
köszönöm szépen!
reset megvolt...
olvsgattam eddig is a fórumot de mostmár akkor jobban belelendülök...
úgy tűnik ez lesz az első készülékem aminek sűrűn kell majd forgatnom a használati utasítását
volt már ezelőtt pár órát a kezembe de akkor persze nem úgy nyúltam hozzá
lesz még kérdésem szerintem bőven
köszönök mindent!
-
alansmithee
tag
Sziasztok!!
nah mostantól én is igazán boldog pulse tulaj vagyok
első kérdésem az lenne hogy hogy tudo eredeti állapotába raknia szoftvert?? előző tulaj hozzáféréseit szeretném lepucolni és ilyesmi!!
aztán szeretnék tanácsot kérni hogy szerintetek mit és hogy állítsak be! dominos vagyok szóval mobilnet felejtős wifi itt munkahelyen hol van hol nincs de általában nincs
másik hogy milyen programokat érdemes telepíteni?
köszönöm segítségeteket!!
-
alansmithee
tag
válasz
bucsupeti #890 üzenetére
kompromisszumokra persze hajlamos vagyok.. valóban nem találták még fel azt a telefont amit meg lehet fizetni és minden elvárásomnak megfelel... de végülis elvagyok ezzel a samuval is ami van.. de hiányzik belőle a wifi pl és nagyon szenvedek nélküle... mobilnet nem igazán mozgat szinte folyamatosan wifi közelben vagyok amikori meg nem akkor végülis megvagyok internet nélkül.. bár valami minmális net csomag kell majd amivel elmegy az msn és skype...
játék az fontos... biztonsági őrjként dolgozom szóval sokszor adódik olyan szituáció hogy se számítógép se tv és olyankor nagyon nagyon jól jön egy-két igényes és hosszú távon élvezhető játékszóval ami maximumban megy az napi 2-3 óra zene 2-3 óra net és ugyanennyi játék... ennél csak kevesebb lehet... és legtöbbször zene hallgatás pl 1 óra egy nap net fél óra játék 1-2 óra...
szóval ha fenti elvárásaimnak megfelelne a telefon akkor szerintem nagyon közeljövőben beruházok egyre...
meglepem magam karácsonyra vele pl
az alkalmazásokat meg játékokat meg mindjárt megnézegetem
köszönöm szépen!
-
alansmithee
tag
Sziasztok!
nah ma pár órát kezembe volt egy ilyen gyönyörűség és erős késztetést érzek rá hogy jelenlegi telefonom ( samsung s5230 ) lecseréljem egy ilyenre..
nos ezalatt a pár óra alatt egy két belassuláson kívül más rossz szavam nem lehet rá.. de ugye az újdonság varázsa nagyban tompítja az objektivitást nálam
miután visszaszerezte eredeti tulaja a telefont elkezdtem böngészni ezt a fórumot és pár kérdés merült fel bennem... ha nem gond ezeket most fel is tenném!
nah szóval, csak gyors keresőbe kerestem rá egy két apróságra de riasztó dolgokat láttam: mi az hogy csak 4 órát bír zenehallgatással a telefon? tényleg vacakol bluetooth headset alkalmazás közben a hangerővel? smsung sbh 650 sztereó bt headsetem lesz pár napon belül azzal működne? és meddig?? offline navigációt csak "főzött ROM-ra" lehet tolni? játékok milyen mennyiségben és minőségben érhetők el rá? ( lehetőleg ingyen persze...
)
nekem alapjában véve játszani, filmet nézni, zenét hallgatni, msnezni, skypeolni, emilt olvasni kell egy telefon.. nah meg persze telefon sms... rengeteg sms... most hogy van ez a 3"-os kijelző most már olvasok könyveket is telefonon...
olyasmit is találtam hogy 60 mega hely van arra hogy alkalmazásokat telepítsünk... nem sovány ez?? a mostani előtt s60-as nokiám volt ( e51 ) csak azok a programok amik kellettek alapból 20 mega volt... játékok 30-40....
szóval nekem egy PMP és MID kombó kéne ami ráadásul telefon is...
iphone tökéletes lenne ilyen célra de nincs havonta 20 ezrem azért hogy vállalható áron elhozhassak eggyet a boltból, és ez a PULSE optimális választásnak tűnik helyette...
remélem tudtok nekem segíteni dönteni! előrre is köszönöm!!
üdv: alansmithee...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest