Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk
tag
válasz
alansmithee #6529 üzenetére
sdcard/Books könyvtárból nekem megtalálja mindet. Az viszont tény, hogy sokat rosszul tördel.
-
Joeker67
aktív tag
válasz
alansmithee #6529 üzenetére
Sajnos nem minden .prc fájlt lát, vagy olvas be rendesen, de ha átkonvertálod a Calibre nevű progival (ez pc-s) unicod-os karakterkészletesre, vagy .txt fájlra, akkor mindegy hová rakod látja. De tudok olyan emberkéről akinek megy rendesen, de nem jöttünk rá miért megy nála és miért nem megy nálam rendesen (neki is Pulse van)
Én a Mobipocket Reader androidos változatát várom már mert én is unom a konvertálgatást. -
sippet
senior tag
válasz
alansmithee #6526 üzenetére
küldtem emailt.
-
Eclips21
őstag
válasz
alansmithee #4806 üzenetére
nagyon brutál
de inkább csak szép mint használható
-
nemethzoli
csendes tag
válasz
alansmithee #4703 üzenetére
Szerviz van de pulse-t sehol nem javítják csak Pesten, cserélni meg azért nem tudnak mert ők partner üzlet. De nagyon rendesek. Így jobban jártam ,hogy a harmadik javítás után cserélték most faxa a telefonom.
Két hete 1.7 modaco.val sokkal jobb, nekem nagyon bejött a sok symbian és winmo után. -
llaszlo
veterán
válasz
alansmithee #4703 üzenetére
Vajon Androidra mikor jönnek az ilyen népbutító baromságok?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
alansmithee #4516 üzenetére
Hol elerheto a progi? En nem igazan talalom azt, amirol itt irogattok es dicseritek. Mire jo a progi?
-
sippet
senior tag
válasz
alansmithee #4516 üzenetére
mit értetek multitouch alatt? pinch&zoom-ot? én most nem tudom kipróbálni (ráadásul ahogy nézem fizetős a cucc), de valaki, akinek tényleg működik, esetleg beírhatná a modaco-ba, hátha a srácok tudnak vele valamit kezdeni.
egyébként pár hete az volt a nagy hír, hogya dolphin browser-be is valahogy belerakták a cuccot? az miért nem működik a pulse-on? vagy 1.5-re egyszerűen nincs támogatás?
norbesz: köszi, de már október óta használom. ne aggódj, támogatásért biztos nem hozzád fogok fordulni.
-
juan88
tag
válasz
alansmithee #4433 üzenetére
remote droid, ha csak filmeket akarsz indítani, vagy vezérelni, akkor pedig Gmote.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
nekem az a gondom, h a repcsi üzemmódom bexart
este berakom repcsibe, reggel kivenném, és sehol semmi
qucik profiles programmal csinálom, de ha "manuálisan" akarom utánna kivenni repcsiből az se megyvmi tanács? format P:?
-
sippet
senior tag
válasz
igen, de akkor szamolj azzal is, hogy muszaj lesz wipe-olnod, ugyhogy elvesznek a programjaid/beallitasaid. igaz, hogy titanium backuppal hamar vissza lehet tenni a dolgok tobbeseget.
-
Khelben
nagyúr
válasz
alansmithee #4069 üzenetére
Nem biztos, hogy a ROM csere megold minden gondot...
Nekem most olyat kezdett csinálni, hogy minden 2.-3. hívásnál a hívott fél nem hall semmit. Kinyomom, visszahívom, akkor jó. Még nem jöttem rá, hogy mitől van.... -
llaszlo
veterán
válasz
alansmithee #4069 üzenetére
Nincs. Vidd haza a ROM-ot és csináld meg otthon.
-
juan88
tag
válasz
alansmithee #2932 üzenetére
itt csumára nem érdekel szerintem senkit, hogy ki vagy, meg honnan. Idejöttél, feltettél egy kérdést amit már csak a szabályzat miatt sem lehetett volna. Szóvátették neked erre elkezdesz itt osztani mindenkit? Mit gondolsz Te? Olvassál már egy kicsit vissza, nem túnik fel, hogy itt eddig senki nem baszott le senkit, hanem egymásnak segítettünk amiben lehet? Nem neked itt kell pofáznod, hogy mi mekkora idióták vagyunk. Ez majd akkor is így legyen ám amikor bármilyen segítséget kérsz!
-
juan88
tag
válasz
alansmithee #2916 üzenetére
marék lepke... már hogy lenne ugyanolyan drága barátom igo-t lopni, amikor az Android egy Open Source rendszer, tehát, teljesen ingyenes és alakítható, ahogy akarod, de ha valamit alakítottál rajta, azt vissza kell adnod a linux közösségnek, azaz bárki felhasználhatja.
Garanciavesztéssel magát védi a t-mobil.
-
Akron99
aktív tag
válasz
alansmithee #2932 üzenetére
Nem akarnám folytatni a vitát, de igen-igen rosszul látod a helyzetet. Méghogy ez nem hiányzik senkinek és nem okozol kárt!?
Egy saját történet:
Egy alkalommal egy társaságban eldicsekedett nekem egy vállalkozás vezetője, hogy találtak a neten egy jó programot, amivel sokkal hatékonyabbá tudják tenni az irodai munkájukat, csakhogy fizetős ez a program, de az ő gimnazista fia, olyan ügyes, hogy el tudta indítani ezt a programot, és ez milyen klassz.Kitalálod? Én írtam azt a programot. Ez évi 120 ezer forint kiesést (kárt) jelentett nekem (miközben a programmal ezt egy hónap alatt kitermelték), és elhiheted, hogy hiányzik. ...mert én sem fosom a pénzt (hogy a te szófordulatoddal éljek). Én ezt a pénzt nem elvesztettem, amit ők megtaláltak, hanem ellopták. Nagy különbség!
Van itt a forumon még pár szoftveres, aki ebből él. Megértheted, ha érzékenyen érinti őket. A sajnálatos, hogy sokan nem is tartják ezt lopásnak vagy kár okozásnak. Csak segíteni szerettem volna, hogy át lásd. Ne vedd kioktatásnak.
-
bounty123
őstag
válasz
alansmithee #2918 üzenetére
Nade figyelj már, ez két totál különböző dolog. Pont a lényeget kevered ezzel. Azzal, hogy te a gyári rom-ot, ami ráadásul egy ingyenes, szabad oprendszeren alapszik, a saját szájad íze szerint alakítgatod, fejlesztgeted, az ég világon senkinek semmiféle kárt nem okozol, legfeljebb magadnak, ha elcseszed a telefont.
A warezolással az az emberek gondja, hogy azzal meglopod a fejlesztőket. A custom rom-mal nem lopsz meg senkit.
-
Joeker67
aktív tag
válasz
Újoncként az a véleményem, hogy a telefont saját használatra , kényelmesebbé téve a használatot, adott esetben egyébként nem elérhető szolgáltatások miatt ROM-ot cserélve használni nem ugyanaz, mint warezolt progikat használni.
Sajnos amíg egy egy romfrissítés, hibajavítás hónapokba telik és a szolgáltató nem töri magát, Te és Én is ugyanúgy fizetem az előfizetési díjat, sőt rosszabb esetben 2 évre el is kötelezted magad, tehát nem károsítod meg, viszont a készüléket nyílván szeretnéd kihasználni, hiszen azért vetted meg.
Progiknál nyilván más a helyzet, hiszen ott maga a program a produktum, tehát a warezzel megkárosítod azt aki elkészítette.Más: tudna valaki segíteni abban, hogy az 1Gb-os kártyát miért tudom mountolni, míg a 8 Gb-ost nem látja sem a készülék, sem a pc.(mindkettőt recoveryből formáztam meg: 128; 500; maradék)
Üdv,
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
hatalmas pont cimbora
-
bounty123
őstag
válasz
alansmithee #2916 üzenetére
Ezt a custom rom-os hasonlatot nem értem.
-
bounty123
őstag
válasz
alansmithee #2908 üzenetére
Itt lehet olvasni róla bővebben, tesztelték android alatt. Eszerint még azért vn mit csiszolni rajta, de ígéretes. Tudtommal még nem kapható, gondolom van valami megállapodásuk a pannonnal vagy nemtom, hogy vigyék a spicát az igo miatt a népek
-
llaszlo
veterán
válasz
alansmithee #2908 üzenetére
És szeinted akik a szoftvert iGO írták azok miből élnek? Ezek szerint nem becsülöd annyira a munkájukat, hogy meg is fizesd. Vagy spórolj rá, vagy ne használd.
Én erre nem lennék ilyen büszke. De ma már az a menő, hogy ki tud több progit warezolni.Ndrive csak 15.000. 44 EU országgal. Gondolom csak Mo, valami potom pénzért megvehető. És számoljunk kicsit. Használom 2 évig legalább, mert ugye addig van ez a telóm is. Meg még ha androidos telót veszek akkor tovább is, akkor napi 20.5Ft-ba kerül. Ez aztán nagy összeg.
-
llaszlo
veterán
válasz
alansmithee #2903 üzenetére
iGO: Megvenni nem lehet?
Lopni, csalni, hazudni? -
Pter_
tag
válasz
alansmithee #2811 üzenetére
Sok sikert! Csak elkezdeni nehéz
-
Pter_
tag
válasz
alansmithee #2809 üzenetére
Már megtették páran, párszor. Javaslom a fórum keresőjét rom update keresőszavak használatával. De, hogy segítsek is, itt egy jó leírás. Meg érdemes elolvasnod a modaco-n a telepíteni óhajtott szoftverről szóló topic első oldalát, ott le van írva minden. Amíg nem kezded el baromi bonyolultnak tűnik az egész, aztán már könnyebb lesz
-
sippet
senior tag
válasz
alansmithee #2803 üzenetére
raging thundernek nezd meg youtube-on a demojat. na pont ugy fut a pulse-on is, tokeletesen roccenesmentesen.
-
llaszlo
veterán
válasz
alansmithee #2803 üzenetére
Én próbáltam valami játékot korábban írta valaki, hogy nézzük meg. Megy rendesen és a teló állítólag HW terén jobb, mint pl egy G1 vagy HERO. Ezt valami tesztel néztük meg.
-
llaszlo
veterán
válasz
alansmithee #2797 üzenetére
Nekem modaco-s rommal megy bár semmi szükségem rá. Az alap rom sok korlátozást tartalmaz. Ezt pl nem tudom, hogy miért nem engedélyezik.
-
Pter_
tag
válasz
alansmithee #2797 üzenetére
Nemrég fedeztem fel egy hibát, utánaolvastam a modaco-n többeknek is van ilyen gondja. Az új rom telepítése óta nem tudok a marketről letölteni/frissíteni semmit, illetve maga a letöltés megy, csak utána telepíteni nem tudja a programot. Recovery menüben ext partíció repair után a következő újraindításig megint megy. Sikerült már megoldani ezt a problémát másnak, csak én nem találtam erről infót? Egyáltalán van itt másnak is ilyen gondja?
-
Akron99
aktív tag
válasz
alansmithee #2693 üzenetére
A 3d beizzításához nem elég a root jog? ROM csere is kell?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
alansmithee #2693 üzenetére
igoval kapcsolatban kicsit olvass vissza... írtam vmit
-
llaszlo
veterán
válasz
alansmithee #1853 üzenetére
Hívó képe: Erre még én sem találtam megoldást.
A felbontás 320x480. Azt mondják azzal meg szépen. Feliratot nem tudom. -
a.t.t.i.
senior tag
válasz
alansmithee #1747 üzenetére
Amit nézel valszeg csak egy téma,magát a GDE-t kell telepiteni,és utána mehetnek a témák!
-
llaszlo
veterán
válasz
alansmithee #1319 üzenetére
Mo-ról csak az ingyenes progik érhetőek el a marketben. A játék nyilván fizetős így a marketből nem tudod letölteni.
-
sippet
senior tag
válasz
alansmithee #1311 üzenetére
felejtsd el. ha az ea meg is jelentetné konkrétan ezt androidra, a pulse hardvere gyanítom soha a büdös életben nem tudná futtatni. ha 3d-s játékokat tökéletesen futtató telefonra vágytál, akkor kár volt ezt venni.
nfl játék amúgy létezik, itt van ni:
http://www.androlib.com/android.application.com-gameloft-android-nfl_google-qjnF.aspx -
Akron99
aktív tag
válasz
alansmithee #1150 üzenetére
Nem tudom biztosan, hogy mire gondolsz (tequliacat).
Viszont elég sok txt olvasó program elérhető a marketen és akkor nem kell konvertálnod sem, ha már eleve text-ben vannak a könyveid. Keress rá a "reader" vagy "ebook" szavakra. -
sippet
senior tag
válasz
alansmithee #1079 üzenetére
lehet telepíteni, de "kicsit" bonyolultabb. az androidon az .apk kiterjesztésű fájlok az alkalmazások install fájljai, ezeket kell letölteni, felrakni a memóriakártyára, és onnan telepíthető, de nem a készüléken található file managerrel, az olyat nem tud, hanem szükség van hozzá az astro vagy a linda fájlkezelő alkalmazásokra (lehet, hogy másikak is tudnak ilyet, de ezek a legismertebbek). ezeket tehát mindenképpen be kellene szerezned, keress rá google-ben, hogy "astro file manager apk", és akkor letorrentezheted, vagy valami fájlmegosztóról letöltheted. de azért a legegyszerűbb az lenne, ha beüzemelnéd a netet valahogy, mert anélkül mint láthatod, elég körülményes a dolog.
viszont az pulse fájlkezelője tényleg nem tud alkalmazásokat telepíteni, ehhez szükség van valami fejlettebb alkalmazásra.
-
válasz
alansmithee #1081 üzenetére
A SlideMe oldalról tudsz jópár ingyenes dolgot letölteni. A telepítésükhöz csak rakd rá a kártyára, a Settings - Applications - Unknown Sources-t pipáld be, és fájlkezelővel nyisd meg az APK-kat.
-
bogyomobil
csendes tag
válasz
alansmithee #1079 üzenetére
Nekem még nem sikerült ezt sehogy sem összehozni...
-
Akron99
aktív tag
válasz
alansmithee #1072 üzenetére
Besz*rás, hogy máris megvan a másodlagos piac
-
sippet
senior tag
válasz
alansmithee #1072 üzenetére
- settings/sd card & phone storage/factory data reset
- ha bebootol factory reset után a telefon, rá fog kérdezni, hogy akarod-e, hogy leszedje az apn beállításaidat, és azt is, hogy engedélyezed-e az adatforgalmat. később a settingsben be tudod állítani, hogy legyen-e egyáltalán engedélyezve az adatforgalom, ha nem pipálod ki, akkor nem lép fel internetre egyáltalán. valaki mondta, hogy mégis generált neki pár kb-ot, ez esetben telepíteni kell az apn droid nevű alkalmazást, ezzel tutira kinyírhatod a kapcsolatot.
- mindenképpen olvasd végig a topicot kb. a 200. hozzászólástól. szerintem két óra alatt megvan, és nagyon sokat fogsz okosodni. volt már szó mindenkről, többek között arról is, hogy miket érdemes telepíteni, de magadtól is nekiállhatsz keresgélni. mindenkinek saját igényei szerint, erről szó az egész android.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
alansmithee #888 üzenetére
Neked nem ez a készülék kell. Ahogy kivettem, számodra folyamatos (nonstop) hazsnálatra kell. Ha nem játszol vele akkor zenét halgatsz, úgy hogy közben netezel rajta és ha bejön egy hívás akkor telefonálsz vele. Szerintem nincs olyan készülék ami ezt bírná szuflával...
Az aksija nagyon jól bírja. Nekem megvan a megjelenés első napjától és kb most hétvégére érte el a csúcsteljesítmáényt az aksi. Először délutánra már kifeküdt, de most kb ott tartok vele hogy folyamatos 3G- bekapcsolva, telefont rendzseresen használva (napi 1-2 óra beszélgetés), néha netezek is, rss hírolvasok rendszeresen vele, emaileket intézem róla és az aksi estére kb felére megy le. Ekkor rátolom a töltőre, airplain módba kapcsolva és reggelig töltődik.
Szóval nagyon f*szás az aksi!
nézd meg a www.androlib.com honlapot és ott megtudod nézni hogy milyen progik, játékok vannak hozzá!
-
magnusheron
tag
válasz
alansmithee #888 üzenetére
Szerintem többet bír,mint 4 óra.
De ebook olvasással mikor a kjelző világít x percn keresztül meríti..
Személy szerint, nettel, mailozással (push) facebookozással , 3 óra zennehallgatással a nap végére még 40%-on van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest