Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HurkaLES
tag
válasz
8emi95 #29531 üzenetére
Hát 30-ért szerintem már nem éri meg megcsinálni. Akármennyire szeretem ezt a telefont én már nem akarok rákölteni...
Egyébként érzékel mindent a telefon. Mármint be van kapcsolva a WiFi. Hallom amikor írnak meg minden, Egyszerűen nem tudom beírni a pin kódot. Már megtöröltem csiáltam vele mindent. Akkor szokott ilyet csinálni amikor betörik a képernyő és amiatt nem érzékel. De tényleg el sem ejtettem meg megnéztem még egy kis repedés de még egy komolyabb karc sincs rajta. -
HurkaLES
tag
Valaki tapasztalt már olyat a telefonnál hogy nem érzékel a kijelző semmit. Mármint tegnap csinált ilyet hogy a feloldó gombot megnyomtam ugye felvillant a telefon viszont semmit nem érzékel. A telefon nincs lefagyva mivel a hangerőszabályzó is bejön rajta. Egyszerűen nem reagált semmire. 2-3 újraindítás után megoldódott a probléma tökéletesen vett mindent. viszont ma már 8x indítottam újra és sehol semmi. A képernyőn egy repedés sincs. Semmi ütés nem érhette.
Egyébként az aksi nekem is vacakol már. 3 éves a telefon nemsokára. Kamerát igazából már használni sem nagyon tudok. ha 1-2 percig megvan nyitva a kamera kikapcsol a telefon. 50% alatt meg túl gyakran kikapcsol.
Milyen érdekes hogy eddig semmi okom nem volt panaszra erre hirtelen jön az aksi, most valami van az érintővel is.
Kezdem tényleg elhinni hogy úgy vannak ezek a telefonok már csinálva hogy 2-3 év után jöjjenek elő a bajok... -
HurkaLES
tag
válasz
Diokhan #29521 üzenetére
Úgy tűnik nekem is érik az akku csere. Állandóan kikapcsol a telefonom. Már 45% alatt a kamerát használni se nagyon tudom mert 1-2 percig ha be van kapcsolva már a telefonom ki is kapcsolt. 20% körül már messengernél is kikapcsol... Viszont tegnap este csinált egy olyat a telefonom hogy kikapcsolt be akartam kapcsolni és valami olyasmit írt hogy andorid indítása. Mintha telepített volna valamit. De ettől függetlenül még aksi probléma igaz?
-
HurkaLES
tag
De házilag hogy lehet leszedni a hátlapot? Néztem már róla videót. De ilyen feszítéses megoldás nem igazán tetszik.
-
HurkaLES
tag
válasz
Diokhan #29502 üzenetére
A hátlap levételt tartom nehéznek. Főleg úgy hogy ugye samsung szervizben nem sikerült jól az új hátlap ragasztás. Hazahoztam és a kezemben maradt a hátlap. Visszavittem, és valami "maszek" ragasztóval lett rárakva. Így igazából elképelésem sincs hogy lesz leoperálva a hátlap. Mert gondolom ez nem olyan ami hőre "elengedi".
-
HurkaLES
tag
Nyíregyházán van Sony szervíz? Mert samsung szervizbe csináltattam eddig. De mondták h a ragasztást is másképp oldották meg mert elvileg valami géppel melegítik és az sem olyan.
-
HurkaLES
tag
Mert nem működött a hangszóró telefonálás közben. A szervizben mondták hogy hátlap csere is volt mert levételkor megrepedt. Viszont nem számoltak fel semmi pluszt. De fel kell készülnöm erre is.
szerk: kicsit furcsán írtam. Tehát amikor szervizbe vittem hangszóró miatt a hátlapot is le kellett venni és ekkor repedt el.
-
HurkaLES
tag
Sony Xperia Z telefonom van lassacskán 3 éve. Eddig tökéletesen működött. Viszont mostanában használat közben csak úgy kikapcsol a telefon. Eddig 15% alatt. De úgy hogy amikor bekapcsoltam beirtam a pinkodot egyből kikapcsolt. Viszont néha ilyen 30% környékén is gondol egyet és kikapcsol. Gyanakodtam arra h melegedik a telefon,de van amikor "hidegen" is kikapcsol. Aksi progléma igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest