Hirdetés
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Stabil pályára állt az Android 16
- Magisk
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok!
Nem akarok hirdetni itt, de tekintve, hogy kevesen vagytok már Z tulajok, gondoltam írok. Van pár megmaradt cuccom a Z eladása után, aminek még lehet hasznát vennétek. A hirdetéseim között megtaláljátok, egyben egy kupac üvegfólia, tok, autós tartó, jelképes áron.
Hajrá!
-
madd dogg
senior tag
Technikai kérdés ON: Lollipop óta nem tudom társítani a névjegyeimet a FB ismerőseimmel. A hívófél képek miatt nagyon szerettem ezt, és hiányzik.
Messenger van, FB app van, mindkettő up to date, és a Messengerben be van kapcsolva a telefonszámok feltöltése.
A telefonkönyvben a "Megjelenítés" menüben csak a Messenger jelenik meg mint online fiók (a google mellett), és be van pipálva a "minden kapcsolat" opció.
Valakinek valami ötlet? Nálatok működik?
-
madd dogg
senior tag
Anno a Z csúcskészülék volt, és máig érzem, mert nagyon sokáig frissítették, és nálam most is röccenésmentes, a design pedig prémium.
Az utód is csúcskészülék lesz, csak még nem tudom mi.
-
madd dogg
senior tag
válasz
musicryder #29374 üzenetére
Már szerettem volna cserélni, de:
- Samsungok jók, csak szimplán nem tetszenek
- Apple túl drága
- Sony mindig felemás, de meg is békélnék velük, csak mindegyik túl nagy. A sima Z-nél magasabb-hosszabbak és vastagabbak is, és az XZ megint. Szóval várom a tavasz és jövő őszi nagy dobásukat
- Kínaiak: számomra nem léteznek
- LG sem
- Nexus még kérdéses. Az 5x-szel kapcsolatban vegyes érzéseim vannak, talán a Pixel.Szóval nekem a Z túlzottan megfelel.
-
madd dogg
senior tag
válasz
musicryder #29372 üzenetére
Így csináltam végül:
1. Gyári beállítások visszaállítása
2. SD kártya formázása
3. Flashtools, Wipe UserdataKb. kicserélték a telefonom. Nem volt teleszemetelve, de egy éve nyúltam hozzá utoljára, és az már sok neki. Ráadásul korábban volt 3-4GB foglalt tárhelyem, ami "szellem" terület volt, hiába helyeztem át mindent SD-re, mindig csak nőtt, és hisztizett a telefon, hogy a tárhely 75%-a tele. Most minden a helyén.
Tettem még rá előre-hátra edzett üveg fóliát, és teljesen megújult.
Ha bírja még egy évig, az akkori Sony csúcsra fogom cserélni. Most 2 éves és 9 hónapos.
-
madd dogg
senior tag
válasz
musicryder #29370 üzenetére
Köszi szépen!
Nekem ott csak Userdata van, Data és Cache nincs.
-
madd dogg
senior tag
Srácok!
A tiszta telepítés hogyan zajlik? A FlashTool-lal elbánok, most húztam újra a telefont, de megmaradt minden progim és beállításom ahogy volt. Előtte nem kellett volna egy rendszervisszaállítás, vagy valami formatC?
Help, ilyenre vonatkozó infót nem találtam.
-
madd dogg
senior tag
Nekem is ez a gondom. Telefonálásra alkalmatlan. Nem tudom mi az összefüggés, de előjött a kameralencsén is egy folt, homályosak a fotók. Márciusban ugyanezzel a hibapárossal volt garanciáztatni, fehér indikárorokkal, meg is csinálták. Kameramodul és hangszórócsere. Most is mehetne ugyanez, csak kedves Cordon úgy vagy olyan USB zárófedelet tett a telóra, amit nem tudok normálisan bezárni. Az eredmény egy rózsaszín indikátor ott. Mindenütt máshol fehér.
Ha leadom így és visszautasítják, ki kell fizetnem a bevizsgálási díjat. Írtam nekik lassan 2 hete, basznak reagálni. A hibák meg "beázástól" függetlenek, mert korábban fehér indikátorokkal is előjöttek, így együtt. Valakinek valami jó tanács? -
madd dogg
senior tag
Tényleg suttyó szinten nyomod!
Egy k.va telefont nehogy már rootolni meg irtani kelljen, hogy értelmesen használjam. Volt anno nekem is rootolt 4.4, ugyanúgy akadt, + rendszeresen leállt a com.android alkalmazás.
Most stock rendszer, semmit szemét, és az xperia billentyűzet nekem is hulladék! Ha bekapcsolom a staminát, az egész telefon hulladék módon lassul, és hiába kapcsolom ki, csak újraindítás után talál magára.
Egy telefon akkor JÓ telefon, ha nem kell nyűglődni vele a kényelmes használathoz. Legyen instant. A Z nem az.
-
madd dogg
senior tag
1. hsz. frissítésre vár.
-
madd dogg
senior tag
-
madd dogg
senior tag
Feltettem a 4.4.2-es kernelt Root miatt. Feltettem a linkelt TR-t, make it Rain --> Your phone is currently not supported! Help!
-
madd dogg
senior tag
4.4.4-legújabb verzión megy valakinek a TW? Most látom, hogy frissült az 1. hsz.
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Valakinek rajtam kívül akad gondja a WiFi-s párosítással? Régen működött (úgy ahogy...), de most be sem tudom állítani. 4.4.2 van a telómon, lámafaktor kilőve (mindent az utasítások szerint csinálok, azonos hálózaton van a PC és a teló, stb). A gépen 8.1-es win van.
-
madd dogg
senior tag
Hejj. Rootolt telónál is feldobja a frissítést a Pcc, vagy előbb állítsam vissza?
-
madd dogg
senior tag
Köszi, közben megvettem, így megy. A lolra meg relol...
-
madd dogg
senior tag
Rootoltam a 4.4-et. Próbaként szerettem volna letörölni pár programot, Titanium Backuppal próbálkoztam. A gyári böngésző lett volna az első, a telefon újraindult, az alkalmazás meg fent maradt... Mit rontok el? Van más progi erre? A TB minden apptörlésre 2 újraindulást ígér, ez így nagy macera.
-
madd dogg
senior tag
Google Play szolgáltatások megint rákezdte....
-
madd dogg
senior tag
Nekem is beállt a 4.4, pedig nem kapcsoltam ki semmit. Napi 2 óra képernyő, 30 perc telefonálás és folyamatos sync mellett stamina nélkül bírja 20 órákat. Reggel hatkor töltőről le, éjfél körül még 30%.
De a kihangosító megint szar... -
madd dogg
senior tag
[Stock ROM]
A telefonkönyvben szinkronizálni szoktam a fiókokat, és össze is kapcsolom, így minden kontaktomhoz van fotó. De! Míg az exchangeből importált képek gyönyörű élesek (még WP-s telóról lett szinkronizálva), addig a facebookról lehúzott fotók mosódott szar pacák. Mit rontok el? Az Xperia FB kliens azt ígéri, hogy jó minőségben jelennek meg. Van erre megoldás?
-
-
madd dogg
senior tag
Haverom IdolS-e is merül, minden droid merül a környezetemben. A playboy szolgáltatások frissültek, azzal van a baj.
És hagyjátok a tiszta telepítést, nem segít semmit, de bebizonyosodott, hogy szart sem ér a biztonsági mentés, minden névjegyosszekapcsolast kezdhetek elölről, stb stb... 3 napos meló
-
madd dogg
senior tag
Már tényleg csak ki akarom magam dühöngeni, de bármilyen korlátolt is a wp, ilyen téren 100x jobb volt. Az a baj, az még nem elég "okos", az iPhone nekem kicsi, így maradt a droid. Pedig csak telefonálni, fotózni és böngészni akarok vele... Miui a fentebb olvasott gyengébb fotós képességek miatt kilőve.
-
madd dogg
senior tag
Köszönöm. Akkor először megpróbálok egy factory resetet és visszaállítást. A telefon van értem, elvből nem vagyok hajlandó ilyenekkel játszani, inkább eladom, ha nem javul meg.
Először a kihangosítós probléma, most meg ez. Mintha a Sony/google ezeket a vackokat tizenéveseknek találná ki, akiknek ebből áll az élet, hogy hű téma, úúú miui, múúú az új rommal már csak a kötelező szolgáltatások 10%-a nem működik... (senki ne vegye itt magára, nektek ez hobbi, nem rátok értem).
-
madd dogg
senior tag
Kérdés: ha felteszem a rootolt 4.4-et, utána megkapom normálisan a gyári updateket, vagy mindig újra kell telepítenem majd kompletten egy updatelt rootolt 4.4-et?
-
madd dogg
senior tag
Kihangosítva felvesz probléma nálam is van, mellette az autós kihangosítás használhatatlanná vált. Felvételkor nem mindig, letételkor mindig befagy. Ilyenkor a telefon nem tér magához, csak ha az autórádiót kikapcsolom. Ez után újra kell indítani, mivel minden lefagy rajta... Mivel nekem az autós kihangosítás nagyon fontos, minden nap szükséges, ha nem javul egy héten belül, eladom a telefont, és vissza wp-re.
-
madd dogg
senior tag
Jól olvasom, hogy Stock 4.3-at nem tudok rootolni?
-
madd dogg
senior tag
-
madd dogg
senior tag
Update jött az albumhoz, alul kicsivel: "Update for android 4.4 KitKat."
:-)
-
madd dogg
senior tag
Hi. Hogyan tudom beállítani a MediaGo-t, hogy automatikus szinkronizálásnál a fotókat ne mappázza a készítésük napja szerint? Így túl széttagolt. Legjobb ömlesztve lenne, max havonta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest