- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sno14
tag
-
boogie84
veterán
válasz
SkyS1gn #10318 üzenetére
Párától nem kell tartani! Anno a 3GS-en sem szinezodott el a csik, amikor a nyari melegben szinte nedvesen vettem ki a zsebembol. Sztem azzal nem lesz gaz, de ez az eset eszmeletlen!
mrlujoak: Az alap h az ajtokat eseteg a gumikat is ellenorzi az ember, foleg ha mosogatni akar... Ezzel egyetertek. De lasd be a kollega esete nem korrekt!
-
Blue@X
senior tag
válasz
SkyS1gn #10259 üzenetére
Én sem, annyira megtaláltam a számításaimat ebben a telefonban mint még soha, pedig már több mint egy hónapja megvan. Majd jövőre talán váltok, nem hinném hogy racionális indokokkal alá lehetne támasztani a váltást Z-ről Honamira... Meg amúgy is, így képek alapján nem is tetszik annyira (hiába hasonlít), ha tényleg az üveg helyett más anyag lesz a hátulján akkor meg elveszti azt a hatását, amiért annyira kedvelem... De meglátjuk, kijelző minősége jobb lesz (nekem a mostani nagyon megfelel, szemből nézve semmi hiba), nagyobb aksi még nem hiányzik (intenzív használattal kibírja az egy napot, nekem ez bőven elég), a gyorsabb hardver meg nem izgat, nem játszok és nem benchmarkolok ahol ezek az előnyök kijönnek...
-
kezdő
senior tag
válasz
SkyS1gn #10168 üzenetére
Mobilhoz elég drágán mérik a netet, lehet jobban is járnál egy mobil stickes megoldással.
Telefonra elég párszáz MB, laptopba meg mehet a stick valami combosabb csomaggal.Amúgy szerintem nézz körül az otthoni TV/net szolgáltatódnál is, ma már szinte mindenki kínál mobilnetet is, egyik másik elég jó árban is tud lenni csomag akcióban.
Szerk: vagy koliban is csak a telefont használod, nincs külön notebook netezésre?
-
besaints
tag
válasz
SkyS1gn #9977 üzenetére
Én ezt az appot használom videólejátszásra, ha a zene/hang a lényeg, és közben mást is akarok csinálni:
WEBmall for All Small appA háttérben is megy szépen, vagy kis ablakban mindig felül (YouTube -bal is jól megy, ezzel altatom a kisbabánkat!)
-
-
River18
csendes tag
válasz
SkyS1gn #9957 üzenetére
igen amúgy..nekem csak azért hasznos: mert soxor kikapcsolt a videó miközben hullámzott a víz,mert a tapiérzékelő úgy vette h rányomtál..ezért a viz alatt pl nagyon jó ha a fizikai(hang gombra van állítva) gombot nyomok..de amúgy persze e nélkül is jól lehet használni..csak így jobb..legalábbis szerintem
-
vizhordo
csendes tag
válasz
SkyS1gn #9894 üzenetére
Hát most nektek kéne hazudnom?
Jó lehet, hogy 22 cm volt. Egyébként hallottam valahol, hogy oldalra esés a legrosszab a gorillának, veszélyesebb, mintha lapjára kapna ütést. Az a folt a közepén pedig nem azt jelenti, hogy "rászorult volna" valamire, mivel végig simítva teljesen sima. Ha rászorult volna valamire nem menne az egész, ez pedig tökéletesen működik, csak nem tudom felvenni, mert nem érzékeli a tapintást. De mindegy.
Inkább gyakorlati tapasztalatokat várnék, hol a legolcsóbb, ebay-en láttam 33000-ért, és kitudja megcsinálni biztosan. -
-
-
sno14
tag
válasz
SkyS1gn #9735 üzenetére
Elvileg igen, vagyis az a sony hivatalos Support oldalán van már fent amit linkeltem, de eddig annyit fűzött hozzá a cég, hogy most érdemben nem tudnak hozzászólni a dologhoz, mert előreláthatólag 08.14-től 2 hétig read only módban vannak (ha nagyon akartak volna már tudtak volna eddig is válaszolni), technikai okok miatt. Nem tudom, hogy ez csak időhúzás, rizsa vagy valóban így van, de remélem lassan azért kiadnak valamilyen hivatalos közleményt ezzel kapcsolatban. Addig meg aki tudja töltse a táblázatot, gyűljön csak a statisztika. Egyébként azt hiszem egy kommentelő azt írta, hogy az ő z-je elég rég óta a szervízben várakozik ezzel a problémával és a szervíz arra hivatkozik, hogy a gyártó felől további utasításra vár.
-
-
Deck
titán
válasz
SkyS1gn #9680 üzenetére
Jó, hogy mindenki egyetért
A Honami hardverileg jobb lesz mint a Z, de kinézetileg nem. Bár nem tudom mennyi értelme van a Honami hardverének mikor még a Z hardvere is bivaly erős. Cserélni biztos nem cserélnék főleg, hogy lesz Sonys kamera lencse majd, bár a beépített kamerával teljesen megvagyok elégedve.
A Honami Snapdragon 800-asa jobban viszi majd az akksit és jobban fog melegedni mint a Z, a Snapdragon 600 elég lenne telókba annak van kisebb fogyasztása. S4 Pro tökéletes mindenre. Nincs olyan ami ne futna Z hardverén és ez így is fog lenni jó darabig, meg 1,2 gb ramom mindig szabad.Imádom nézni a Z-t olyan gyönyörű, na meg fogni is
A sok melegedés a kurva meleg miatt volt hisz 50fok vagy még annál is több volt kint jó darabig. De örülök, hogy nekem semmi gondom a kis Z-mel
-
-
soldier2
őstag
válasz
SkyS1gn #9311 üzenetére
Pedig hasznos. Egyszer beállítod, és többé nem kell foglalkozni vele. Ha minden jól megy soha nem lesz rá szükséged, de ki tudja. Hátrányáról nem nagyon tudok, én kifejezetten örülök hogy elérhető. Valahogy biztosan kikapcsolható, ha hazaérek megnézem a párom telefonján. Az én ArcS-emre sajnos nem elérhető.
-
-
Zsmester89
őstag
válasz
SkyS1gn #9268 üzenetére
4.2.2 (10.31.A.0.244)
Én is erre tippelek, mivel az első hónapban nem a 4.2.2 volt rajta és akkor nem tűnt fel a hiba. Márpedig amennyit nyúzom a telefont, észre kellett volna vennem akkor is (4.1.2).Az tény, hogy 4.2.2 (.423) -nál már észleltem, gondoltam az új frissítés (.244) elviszi. De nem tette.
-
NY_A
őstag
válasz
SkyS1gn #9205 üzenetére
Nekem egyedül egy abnormális dolog jelentkezett, de azt már az elején észrevettem, bár véletlenül. A bekapcsoló gomb alsó részénél a kis kékes színű műanyag keret feljebb áll mint a gomb felső részen. Ha lenyomom síkba, akkor mozog a gomb is. Problémát szerencsére nem okoz, csupán engem bosszant mert tudok róla. Eddig még senki sem vette észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest