Hirdetés
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vizhordo #16433 üzenetére
Azért hülyeségeket nem kellene állítani!
A repedés/törés hiába véletlen sérülés, a garancia szemszögéből nézve nem a gyártó hibájából jött létre. Innentől miért is lenne garanciában ez "akár ingyen"?
Amennyiben szolgáltatónál van (rendezett) készülékbiztosítás, akkor önrész befizetése után javítják vagy akár egy új készüléket adnak. De olyan nincs, hogy "akár ingyen"! -
Reverting
őstag
válasz
vizhordo #9889 üzenetére
Gyari folia rajta volt? Vagy esetleg a gyarin volt meg plusz folia? A kocsiban nekem is mindig repked minden... van h csak kiesik a gatyambol... fuc..k ennyire nem lehet szar ez az uveg... kollegam is eltorte tegnap... ez meg rault... hatso zseb... mondtam neki csodlkozol... egy tabla "tibicsokival" a zseben...
-
válasz
vizhordo #3010 üzenetére
én használom, de nem a telefon sajátját, hanem a gmail naptárba mentek mindent, azzal szinkronizálok oda-vissza, kikapcsoltam minden értesítést, csak egy e-mail kell előtte, hogy figyelmeztessen, minden mást kilőttem;
naptár -> opciók -> beállítások -> értesítések / itt mindent kikapcsoltam!
amikor felviszek egy új eseményt, akkor ott is kikapcsolom az emlékeztetőt! -
válasz
vizhordo #2996 üzenetére
rengeteg folyamathoz hozzáfér, az alkalmazásoknál megnézheted, de nekem például egész március hónapban összesen 9 megabyte forgalmat generált, bár ki is kapcsoltam szinte minden szinkronizációt; nem készít mindig biztonsági mentést a saját adatokról a szerverre, nem küldi a tartózkodási helyemet, nem küld statisztikai adatokat a sony mobile communocations részére...stb.
a twittert nem használom, így azt passzolom. -
válasz
vizhordo #2994 üzenetére
nézd meg az integrált alkalmazásban, hogy melyik alkalmazás/folyamat mennyit fogyasztott, és kiderül a turpisság!
én márciusban ~ 700 megabyte adatforgalmat bonyolítottam a telefonon mobilinternet útján, ami a szolgáltatós 10 kilobyte kerekítéssel sem érte el a havi 1.2 gigabyte korlátot, pedig sokat nyomtam a böngészést, meg e-mail forgalom is volt rendesen.
úgy látom, részemről elég lesz a havi 1.2 gigabyte, ha itthon átnyomom wifi kapcsolatra, bár a napokban aktiváltam az lte kapcsolatot, és azon hasít rendesen, de ettől még nem hiszem, hogy nagyon megváltoznak a mobilinternetezési szokásaim. -
naturepalmer
tag
válasz
vizhordo #2657 üzenetére
hehe
+1
Ugyan így voltam vele, olvasgattam a teszteket, aztán itt a hozzászólásokat, jöttek a "jajjgatások" hogy "csak TFT szar betekintési szögekkel" (? én még mindig szemből nézem és örülök hogy akárki nem láthatja ? ), meg "gyenge akksi" (? kezében nem volt még egy percet sem, de már nagyon tudja
?).
Aztán úgy döntöttem hogy elég, elmentem megvettem és azóta egyszer sem fordult meg a fejemben hogy megbántam volna, sőt, örülök neki a mai napig mint majom a farkának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Házi hangfal építés
- Videó stream letöltése
- Formula-1 humoros
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Politika
- Tippmix
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest