Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
Úgy néz ki a 4.3-al megkaptam én is Dekrer aksiját... Nagyon jól bírja, érezhetően javult. Köszi Sony!
-
stilo18
addikt
Nagyon tetszik az atszabott felület...
Illetve lehet csak képzelem, de szerintem jobb lett a képernyő.. -
stilo18
addikt
válasz
laszlolczka #14322 üzenetére
Angol!
-
stilo18
addikt
Független Z, PC Companion-most frissít 4.3-ra!
-
stilo18
addikt
-
stilo18
addikt
válasz
korcsillio #12455 üzenetére
Én Note II-t cseréltem Z-re. Megéri minden tekintetben, egy dolgot kivéve... Aksi.
-
stilo18
addikt
válasz
Reverting #12393 üzenetére
Nem tudom...!
Igaz Expansys-tól lett rendelve angliából...
Nem tudom ez zavarhat-e be neki...Felraktam laptopra a PC Companiont, azt írja a legfrissebb szoftvert használom.
Ami érdekes, hogy az ilyen album frissítéseket egyből megkapom.
Most a 10.10.A.0.244 van rajta...
-
stilo18
addikt
Van olyan rajtam kívül aki még nem kapta meg az utolsó frissítést?
-
stilo18
addikt
Ma összenéztük az Ultrat a Z-vel...
Nem semmi kijelzője van. Persze csodát már nem lehet tenni, azért kicsit kontrasztosabb volt a képe... -
stilo18
addikt
Kaptam egy 0,2 megas rendszerfrissítést...
-
stilo18
addikt
Semmi extra... Talán egy 5perc Asphalt 8, 10perc videó nézés, a többi internet...Facebook, viber...
A telefon májusi, szóval tuti beállt már. Viszont, ahogy írtam nekem nem Sony töltöm van, hanem expansys-os ami okozott furcsaságokat, emiatt párom lumia 720-as töltőjével töltöm...Most letiltottam a Fb-ot, kíváncsi leszek...
-
stilo18
addikt
Ti, hogy álltok az akkumulátor használattal? 1:40 perc csak a kijelző időm, az aksim meg 31%-on áll...
Stamina mód bekapcsolva! Természetesen fényerő nincs maxon...
A viber meg a Facebook ennyit fogyaszt? -
stilo18
addikt
Egy kis vízfeletti,vízalatti Z teszt
Ma 100%-osan meggyőzött a telefon, hogy zseniális! Nagyon tetszik, ha az aksi izmosabb lenne kicsit, számomra tökéletes telefon lenne!
-
stilo18
addikt
...elég hülye kérdésem lesz,de nem jövök rá...
Hogy kell valakinek linket küldeni böngészőböl? Note II-nél úgy volt, hogy nyomva tartottam a linken az ujjam, de itt csak a nagyító jön elő... -
stilo18
addikt
Sikerült megnézni wifin keresztül a ps3-al a Z képeit, videóit! Csak be kell kapcsolni a média server-t a ps3-on...
Nagyon jó képeket lő a Z így tv-n vissza nézve! Vagyis nekem tökéletesen megfelel! -
stilo18
addikt
No, mivel itt senki nem írt a tegnapi problémámra, így XDA-n kezdtem utána olvasgatni...meg is találtam!
Próba:
Számológép indít, Cosinus gomb nyomva tart....ha nincs töltőn a telefon, nem történik semmi, amikor felveszem az ujjam, szépen beviszi...ahogy kell!
Ha töltőn van...Cosinus nyomva tart, össze vissza érzékel a telefon.
Valami szoftveres probléma...
Lehet csinálnom kell egy FR-t...!
Tovább kutatva:
A töltő a hibás!
Nekem Expansys-os töltőm van. Akinek ilyenje van, ők panaszkodnak!
Valaki leírná nekem, hogy milyen a gyári töltő? Mert akkor lehet inkább a Lumia720-as töltővel töltöm!Szerkesztés 3
A Lumia 720-as töltővel nem produkálja! Teljesen jó! Már azt hittem a touch screen rossz...
-
stilo18
addikt
Szerintem nagyon jó lett!
Igaz, hogy a Note II-vel könnyebb volt jó képet lőni, de ezzel is lehet nagyon frankókat lőni...
-
stilo18
addikt
Hm, érdekes dolgot csinált ma a teló! Ha folyamatosan nyomtam a kijelzőt, össze vissza érzékelt...
Egyből leszedtem egy teszt progit play-ről, minden rendben.
Ùjra indítás után jött rendbe...
Mi lehetett? -
stilo18
addikt
Hogy-hogy nem látja a telót a ps3 ha USB-vel összedugom? Vagy beállítás kérdése és én rontom el?
-
stilo18
addikt
Nekem is Sharp...
Azt tudni melyik a jobb minőségübb? -
stilo18
addikt
válasz
Alias LaLee #9579 üzenetére
Köszi...kettő volt rajta..
Tetszik nagyon egyébként! Gyári szoftverrel érdemes fényképezni vagy külsőssel? -
stilo18
addikt
Sziasztok!
Amit kérdeztem, tudna rá valaki válaszolni...? -
stilo18
addikt
Sziasztok. Az előlapi fóliával kapcsolatban kérdezném,hogy ahol a távolságérzékelő van,ott nektek is van egy kis háromszög? Mert olyan érzésem van, hogy 2 fólia van a telefonon...
-
stilo18
addikt
Délután tulaj leszek, Note II-ről nyergelek át! Kiváncsi leszek, jó barátomnak nem váltotta be teljesen a reményeket...
-
stilo18
addikt
válasz
Danny750 #9434 üzenetére
Ez az a témakör amit soha nem lehet konkrétan leszögezni...
Itt a Note II mellettem, ha akarom úgy állítom, hogy kicsattanjanak a színek (mint itt az Xperia Ultra) , de akkor jönnek az emberek és leszólják, hbogy mekkora szar, mert túl színes...
Ha egy kijelző színhű, mint pl. az LG IPS kijelzői, arra a másik tábor meg rávágja, hogy húúú, de szar, fakó a kijelző...Tudjanak jót csinálni a gyártók...
-
stilo18
addikt
Valaki összefoglalná, hogy a tesztben leírtakhoz képest mit változott a telefon a 4.2-es frissítéssel? Előre is köszönöm!
-
stilo18
addikt
válasz
wertigo1984 #428 üzenetére
LG van a videóban, nem One X. De igen, a One X-en úgy üt a fehér, mint amoleden a fekete...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest