- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
válasz
Szellem. #9531 üzenetére
Én is tok nélkül hordom, mert nagyon szép telefon és kár lenne elrejteni egy tokban.
Igaz jobban kell rá figyelni, ezért is használok itthon dokkolót (töltésen felül azért is jó, mert nem kell lapjával leraknom sehova).
Minimális karcokat a fólia természetesen így is összeszed, de félévente-évente egy fóliacsere és megvan oldva a probléma.
(Ezzel csak az a baj, hogy elől a fólián van a SONY felirat és gyári fóliát egyenlőre sehol nem találni...vagy csak én nem találtam, ha valaki mégis, kérem jelezze) -
-
boogie84
veterán
válasz
Szellem. #8091 üzenetére
Bár én a megfelelő mappába másoltam a képeim, ahová menti a kamerával készített képeket is, de van saját albumok menüpont, majd ott rá tudsz keresni az SD-re.
Gyárilag nincs ilyen program, és a Viberben sem lehet beállítani. Amikor bezárom a programot akk a beállítások / alkalmazások menüben leállítom a progit. Én így oldom meg.
(#8092) dekrer: Még sosem csináltam ilyet. Z-nél megmarad a gari ha ha rootolom egyáltalán?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Szellem. #4880 üzenetére
One-ról miket hallani? Azért kérdezem mert One és Z között vaciláltam anno!
Akku: Stamina módban brutálisan sokáig bírja, egyébként átlagos, közepesen erős felhasználással 1 nap, viszont én a napokban alig nyomkodtam így volt 4nap 10óra és 40%-on volt még az akksi! (a napokban kijött új fw elvileg javít de ezt még nemtudom megerősíteni)
Kijelző: tft led, annak minden hátrányával és előnyével, viszont én azt vettem észre hogy az Arc-hoz képest a betekintési szögek jobbak, bekerült a whitebalance amivel lehet finomítani mégjobban, illetve a gombok ugye feketévé változtak most, este 50% auto fényerőnél a fekete szépen beleolvadt a keretbe, sokkal szebb most!
Hangszoró: Nem vártam sokat tőle, mivel apró és a telefon vízállósága miatt valahogy le kellett szigetelniük.
Egyébként jól szól, de magas hangerőn torzít és összeségében halk. (Boomsoundhoz köze nincs)+ javult a kamera is a frissítéssel! Nem mos az algoritmus úgy mint a cikkben lévő képeken!
-
petipetya
nagyúr
válasz
Szellem. #4880 üzenetére
A kijelzőre és aksira tudok reagálni, mivel mindkettő telefont volt lehetőségem kipróbálni.
Az aksiban a Z gyengébb. Ugyanazzal a használattal a HTC One képernyője 5 órát bírt, míg az Xperia Z csak 3,5 órát: One/Wifi
A kijelzőben is jobb a One, a betekintési szög nagyobb mint a Z-ben, a fényerő és a színek is szebbek a One esetén, ráadásul napfényben is jobban látható.
A gyári rom viszont elég szegényes a One esetében, ebből a szempontból a Z sokkal jobb és használhatóbb.
Amúgy nekem mindkét vas tetszik, ha kapnék egyet ajándékba akkor simán tudnám használni a mindennapokban.
-
w333
félisten
válasz
Szellem. #4880 üzenetére
Nem szeretem az új HTC-et mert mindig van velük valami baj, a kijelző az nagyon szép de azon kívül nem sok minden
pl. gyenge akku, kis felbontású kamera, elég friss a telefon de én már nagyon sok bug-ot halottam róla, support-ról meg szervízról pedig nem is beszéve, hogy elég sz@r mióta lassan a csöd szélén állnak
Ha teheted menj el egy Media M.-be és tapizd meg mindkettőt, de én mindenképp az Xperia Z-t ajánlom -
válasz
Szellem. #3034 üzenetére
attól függ, nem mindegy, hogy milyen típusú modul...stb, de konkrét példák a 3g beszélgetési időkre;
sony xperia z; 16 óra 03 perc
samsung galaxy s4; 13 óra 53 perc
asus padfone 2; 11 óra 20 perc
google nexus 4; 14 óra 17 perc
nokia lumia 920; 8 óra 56 perc
samsung galaxy note 2; 16 óra 57 perc
samsung galaxy s3; 10 óra 15 perc
apple iphone 5; 8 óra 42 percböngészésben, video lejátszásban...stb sok telefon ráver, de mint a fenti példák is mutatják, amint nem (csak) kijelzős munkáról van szó, máris más a helyzet!
tesztek itt; link
-
válasz
Szellem. #3017 üzenetére
A bennszülöttek, és az állatvilág véleményével SZVSZ nem érdemes foglalkozni.
Sokan lehúzták ezt a mobilt leginkább az akksival, a "dobozhanggal", és a betekintési szöggel dobálózva. Nem azt mondom hogy minden tökéletes, az akksi tényleg csak 1 napot bír, a kijelzőt szemből kell nézni, a hangja meg tényleg nem a legtisztább, de cserébe vízálló.A trollok, meg hagy trollkodjanak.
-
válasz
Szellem. #1765 üzenetére
szia,
milyen telefonról ugranál át?
én 2 hete használom a z-t, azóta megszerettem, megfelelően teszi a dolgát, bár extra elvárásaim nem kimondottan voltak vele, csak a nagy méretével kellett megbarátkoznom, amihez kellett azért néhány nap, mert iphone 4s volt az előd, bár anno meg annak a parány kijelzőjét kellett elfogadtatni magammal, a galaxy s2 után...
amikre én használom az okostelefonjaimat - telefonálás, sms, e-mail, netezés, naptár, néha kis zene, egy - egy fénykép, de csak facebook poén feltöltés céljából, esetleg a navin megnézek egy adott helyszínt -, arra ez is tökéletes, így rosszat nem nagyon tudok mondani rá, csak a gyári fülese nem jött be, elég halk a jobbakhoz képest, de már folyamatban egy ütősebb típus beszerzése.
ami nagy előnyt jelent számomra, hogy a z bármikor elővehető esőben is, ha pont akkor hívnak - bár ritkán van ilyen, meg azért amúgy is nagyon kímélem a cuccaimat -, az iphone 4s félős volt ilyen szempontból, egy esőcsepp a füles aljzatába, és oda a gari - ez töbekkel is megtörtént...
az ujjlenyomatokat pont úgy gyűjti a z is, mint előtte a 4s, szóval azt már korábban megszoktam.
a z már eleve jelly bean oprendszerrel jön, ami az elődeihez képes nagyon bejött nekem, erre már ráfogható, hogy minden szempontból jól teszi a dolgát! -
Otisz
őstag
válasz
Szellem. #1765 üzenetére
Akkor mondanám a hátrányait a magam részéről, úgy is ez számít igazán.
- fotózás terén nem a legeslegjobb, mivel eléggé elmossa a részleteket, ellenben ezen szoftveresen biztos hogy fognak javítani - van akinek ez fontos.
- kijelzője a túlszaturált kijelzők után kissé élettelennek tűnik, fátyolosnak. Viszont ha használod, akkor ez nem fog zavarni, mivel eléggé erőteljes a fényereje. Emiatt a napsütés sem okoz neki gondot.
- volt már szebben csengő készülékem - igaz rosszabb is. Utóbbi többRészemről nincs más kritika, ami eléggé nagy szám! Nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest