- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizhordo
csendes tag
válasz
#09819904 #16441 üzenetére
Bölcs maradtál volna...
Te is...
Nem szoktam hozzászólni csak azért, hogy okoskodjak, vagy lássam a nevem. Ha olvastad volna az elmúlt pár évet, évtizedet, akkor nem lennél ekkora arcú szakértő. Mivel az "eltörtem a telefonom" nem jelent semmi lényegeset, mert lehet akár a farzsebben tartás eredménye is, egy hosszanti repedéssel, és nem a baltás gyilkos elleni bizonyíték, ezért bátorkodtam elmondani, amit mondtam.
Ahogy ezt skul0 is elmondta neked. De neked muszáj volt bele agyaskodnod. Én már 94-ben mobiltelefonnal szaladgáltam, szóval tanácsolom neked, hogy maradj a saját pszcihéd igazgatásánál, és ne szólj hozzá ahhoz, amihez semmi közöd/nem értesz hozzá. Én jó szándékkal akartam valakinek segíteni, te pedig belevau? Keresd meg Maunikát, vagy vendégeit, és ott okoskodj. -
vizhordo
csendes tag
válasz
a.sebi #16416 üzenetére
Amennyiben garanciális, és szerencséd van(egy szál hosszanti repedés, vagy hasonló), akkor akár ingyen is lehet. Ha pókháló szerű, akkor pár hónapja nekem 94-et mondtak...
Egyébként az Ebay-en 35-40 körül van egyben (kijelző, digitizer), de akkor kereshetsz még valakit, aki bevállalja.
Ezért nézegetem a fiókban már pár hónapja, de nem baj, mert a részletét még fizethetem másfél évig..... -
vizhordo
csendes tag
válasz
SkyS1gn #9894 üzenetére
Hát most nektek kéne hazudnom?
Jó lehet, hogy 22 cm volt. Egyébként hallottam valahol, hogy oldalra esés a legrosszab a gorillának, veszélyesebb, mintha lapjára kapna ütést. Az a folt a közepén pedig nem azt jelenti, hogy "rászorult volna" valamire, mivel végig simítva teljesen sima. Ha rászorult volna valamire nem menne az egész, ez pedig tökéletesen működik, csak nem tudom felvenni, mert nem érzékeli a tapintást. De mindegy.
Inkább gyakorlati tapasztalatokat várnék, hol a legolcsóbb, ebay-en láttam 33000-ért, és kitudja megcsinálni biztosan. -
vizhordo
csendes tag
válasz
dokee78 #9882 üzenetére
Á, itthon esett már egy emeletet is, három hónapja. Fa lépcsőre. Egy karc se volt rajta...
Most egy Berlingoban esett be a két ülés közé, ahol nincs fém, a kézifékkar burkolata is műanyag, a padló pedig posztó, és vége. 20 cm.....Csak az a kérdés, hogy van-e esély garanciára, vagy ajánlanak egy 100.000-es tételt. -
vizhordo
csendes tag
Sziasztok!
Érintőpanel kocsiülésről a padlóra esve olyan lett, mintha puskával lőttek volna bele :-(((((
Van esély garanciára, vagy pi@@ljak a konektorba? -
vizhordo
csendes tag
Ugyanígy vagyok én is, gyáriban minden kikapcsolva, nem használom, gugliéban pedig amikor elmentek valamit, ott is kikapcsolva mentem el, sőt még a beállításoknál is nullára állítottam az alapértelmezett figyelmeztetési időt. De mégis, ha bírok valamit a telón, és így elmentem, akkor a gépen értesítéssel mutatja....
Ráadásul teljesen véletlenszerűen. Ja, és két naptárt szinkronizálok. -
vizhordo
csendes tag
A naptárat használjátok gyakran?
Mert nekem előzőleg a Defy-n, és most a Z-n is, amióta JB-t használok, az alábbi a gondom:
A gugli naptárba beírom a napi rendeléseimet, sorba egymás után. Nem lényeges az időpont, csak sorba.
Alapból kiirtom az "értesítéseket", mert nem időpontra megyek. Egyszercsak elkezd csipogni/felpattanó ablakozni/emailt küldeni az általa eltárolt időpontban, pedig előtte, azt kikapcsolva mentettem el a bejegyzést!
Mindegy, hogy asztali gépen, vagy a telón mentem el a bejegyzést, ez teljesen random módon jön elő!
Amíg az ez előtti android verziót használtam, sose jött elő.. -
vizhordo
csendes tag
válasz
Coyote2000 #2997 üzenetére
Én egy régi telónál a gondok miatt felraktam a gyári helyett a Handcent sms-t, és a gyáriban letiltottam az értesítéseket.
(Most is így használom)
Azóta minden stabil. -
vizhordo
csendes tag
válasz
Coyote2000 #2993 üzenetére
Csak a gyári sms apk-t használod, vagy mellette mást, pl. Handcent?
Mert nekem akkor volt ilyen...Kali(2984):
Érdekes módon az is 100 megát mutat???
Kikapcsoltam a képernyőt:180 Mb Bekapcsoltam, 220 Mb
Közben csak a szokásos gmail szinkron, időjárás stb. futott.
Holnap szigorúan nézni fogom, mert így kevés lesz a 1,5 gigára bővitett net is... -
vizhordo
csendes tag
Sziasztok.
Az LTE-t jól méri nektek a 3g watchdog? Nekem reggel óta majd 80 mb-ot ír, pedig nem használtam többet mint máskor. -
vizhordo
csendes tag
EZ most nem szakmai hozzászólás lesz!!!
Hogy mekkora sz@r ez a Sony!
Kalapáccsal bármikor összetörhetőek a telefonjai, a fóliáját flexxel bármikor kettévágom, és lemerült, 1 óra alatt, amikor a mont blanc tetején NFS TSDFSGH-t játszottam vele. Ráadásul a mátrixai elektronmikroszkóp alatt halvány rózsaszín elszíneződést mutattak, miközben filmet néztem rajta. Szóval gagyi, bezzeg a hagenuk fg2-es mit tud!
Kérlek ne haragudjatok rám, de ez már annyira gyerekes, vagy csak én vagyok negyvenöt?
94-ben már motorola 7200-ast fingattam, ami küldeni nem, csak fogadni tudott sms-t.
Azóta pár készülék volt a kezemben. Amit vettem, mind szerettem, MERT az én döntésem volt!
Csak nem csinálok hülyét magamból? Hosszú út végén értem el ehhez a telóhoz, nem kis költségeket vállalva.
Bár a fórum hsz-eket olvasva ritka szar készüléknek gondoltam. Aztán bementem egy T-be, és le esett az állam. Szóval csak annyit javasolnék mindenkinek, hogy menjen be, fogdossa meg, és döntsön!
Te fogod használni, neked kell, hogy tettszék, a quadrant, és a geekbench, pedig legyen másodlagos!
Én tudom, hogy szar a TFT, kevés az akksi, rossz a betekintés, stb, de nekem JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Mindent tud, ki használom minden opcióját. Nem (csúszkál, laggol, szmúszkodik,) csak nekem jó.
Mindenkit erre bíztatok, hogy próbálja ki, és alkosson véleményt ! -
vizhordo
csendes tag
Sziasztok!
Én is gyarapìtom a tábort:-))
Defy pluszròl jövet, a kijelző, és a sebesség is bőven meggyőző! De élőben összehasonlìtva a Samukkal is jobban tetszik.
Valaki tudott már itthon venni hozzá jófajta tokot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest