Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLUE TORNADO
senior tag
Szó ami szó, de el akartam cserélni a z-met egy z ultra-ra. De elkeseredve látom, hogy nincs benne vaku
Így maradok a jó "öreg" z-nél
Csak azt nem értem, h hogy hagyhatták ki belőle a japánok??
-
szityu161
tag
válasz
#03372544 #23696 üzenetére
Chrome-ra fogták rá, amit kizártnak tartok. Nemrég újrarakott romból még azelőtt likvidáltama Chrome-ot mielőtt netre csatlakozott volna a telefon akármilyen google accountal vagy bármivel, aztán az első bejövő hívás már problémás volt. Na meg egy böngészőnek mi köze lenne akármi híváshoz meg kihangosításhoz...
-
szityu161
tag
válasz
#03372544 #23692 üzenetére
Most már az lesz. Egy vagy két hét tesztelés. 4.3-at sokan ajnározták hogy ilyen jó meg olyan jó, érdekes módon csak ennél jelentkezett ez a hiba, meg a kicsöng aztán semmi hang probléma. Szerintem az se mindegy hogy a telót hol gyártották. Két teljesen egyforma készülék nincs valamelyiken az egyik rom tökéletes, valamelyiken nagyon nem, akármit csinálsz. Gyártottam már elektronikai alkatrészt amit az üzemben kellett flashelni, ott is volt olyan eszköz amin az adott dolog az istennek sem működött rendesen az adott szoftverrel, de a többi igen. Lehet a telefonoknál is így van. Nálam a 4.3 hibádzik hol így hol úgy.
-
szityu161
tag
válasz
ZsyfKo #23689 üzenetére
Komolyan, visszarakom azt a romot amivel házhoz érkezett a telefon több mint egy éve. Azzal semmi baja nem volt de tényleg. Az is bizros hogy akármi Sony készülékem lesz a jövőben, semmit nem frissítek mert ahogy tapasztalom, annál szarabb az adott rendszer. Ez így volt annó az XPERIA RAYnél is. Csak a gyári rommal volt használható a telefon. Igaz a Ray a maga idejében os rakás szar telefon volt, de a frissítések a betegségei voltak.
-
szityu161
tag
4.4.4-el mi a gond? Én még nem mertem kipróbálni. Egy biztos. 4.4.2-nél ez a hiba nem firdult elő. Volt helyette fekete képernyő, laggolás, gps hiba, me x,y, alkalmazás leállt :-D Az a baj hogy ez a kihangosítós hiba akkor is él ha csak tisztán felteszem a romot, nem állítok be még fiókot se,meg nem rakok fel semmi alkalmazást sem :-D
Franc egye meg. -
boogie84
veterán
válasz
norbert1998 #23675 üzenetére
Nem ért hozzá valszeg. Ez nem egy PC proci tuning.
-
trancee
tag
válasz
Oké!köszi!
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #23677 üzenetére
Az ebay kijelző esetén figyelj oda, hallottam olyat hogy sima hd panelt küld némelyik fullhd helyett.
-
norbert1998
nagyúr
héten talánmegjön a z-m, törött előlappal, postástól 20-ért. ebayről előlap+lcd 13-4 ezer, plusz a ragasztóréteg 800 ft. ez szerintem testvérek között is maximum 35 ezer. annyiért mennek az olcsóbb használt sp-k
és akkor van még egy vállalkozó kedvű embereknek való hibátlan lcd-m, rajta a törött üveggel
kérdésem: van olyan cfw, amelyen megy az ART? természetesen lbl, és tudom, hogy gyárin nincs art. esetleg valami mkolással előhozható talán
-
Deck
titán
válasz
+1
-
trancee
tag
Nem lehet sehogy felhuzni a gyári softver prociát?4.4.4 es nek?
-
trancee
tag
válasz
norbert1998 #23669 üzenetére
Firefox
-
trancee
tag
válasz
norbert1998 #23654 üzenetére
Aha értem.a gyári romot nem lehet felhuzni a prociját?
-
dSERiES
senior tag
válasz
#13110016 #23661 üzenetére
Üdv! Itt kellene nézelődni, vagy az XperiFirm-el lehet tölteni le ROM-ot, Central Europeanek közül lehet csemegézni, azok azt hiszem nem szolgáltatói ROM-ok..
-
törölt tag
Üdv!
Z1 topic elég kihalt, ezért itt is megkérdem, hátha valaki tud segíteni.
Szóval kellene egy gyári, érintetlen ROM 4.4.4-gyel. Független telefonra. Előre is thx! -
Y72
aktív tag
Sorry a rossz topic miatt, észrevettem de nem lehet hsz-t törölni.
Csak kíváncsiságból kérdezem, lehet 2 év múlva már kevés lesz.
-
kurion
senior tag
válasz
norbert1998 #23657 üzenetére
választ
-
dSERiES
senior tag
rendesen már fáj olvasni ezt a topicot néha amúgy
tudom, ne olvassam -
Y72
aktív tag
Hali, érdeklődnék, hogy a z1c proci órajelét fel lehet-e tuningolni a z3c szintjére.
Gondolkozok z1c vásárlásán, de valójában z3c-t vennék inkább ha nem annyiba kerülne amennyibe... -
trancee
tag
válasz
norbert1998 #23650 üzenetére
Ja értem!de én a chrom böngés9öt akarom használni és oda kéne nekem valami flash player szerüség!
-
trancee
tag
válasz
norbert1998 #23650 üzenetére
Mi az a dolpin?nem értem!
-
barnabasss
tag
.4 mivel jobb mint a .2? T-s és még nem jelezte az update c.
-
Dimond G
senior tag
Google Play Services frissítés érkezett!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
#03372544 #23641 üzenetére
Megvenném de nincs belőle pro verzió azért is csodáltam.
Ami jó app megveszem nem szórakozok pár száz vagy 1-2 ezer forinton se gta-k mind megvettem azok bejöttek.
erről van amúgy szó, állítva okés a reklám helye felül de eldöntve borzalmasKöszönöm a reklámot szépen kiszedte, kár hogy a képnem lett nagyobb mármint nem húzta ki.
De más alkalmazásban tudom hogy a reklám be van pozicionálva alulról. -
ADAM1337
nagyúr
Régen volt a lucky patcher nevű alkalmazás a fő lényege hogy kiszedte az ingyenes appokból a hirdetéseket.
Elég zavaró hogy van egy emulátor (gba) és azért nem full screen mert beugrik egy 2 centis kis csík fektetett nézetbe.
Van valami megoldás letiltani a reklámokat ? -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #23635 üzenetére
Valahogy úgy.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #23635 üzenetére
Igen.
-
Volna egy gondom, hogy a 16GB -os memókártya amit beleraktam, már kevés és veszek bele egy 64GB -ost akkor ami a 16GB-on van csak átmásolom és mehet a telóba a kártya és minden OK lesz ?
L
-
trancee
tag
válasz
palilaci #23632 üzenetére
Még egy kérdés.miért van az hogy csak a firefoknál tudok egy olyan videot nézni ahol kiirja hogy bövitményre kattintsak más böngészőnél meg meg se jeleniti a videot csak egy ures háttér.a cromnál vagy a másik böngészönél nincs valami flas player vagy valami más hogy le ttjdjam játszani??!köszönöm!
-
szepsuti
aktív tag
válasz
norbert1998 #23624 üzenetére
Az autó tetején maradt elindulás után, ripityára tört.
-
dSERiES
senior tag
válasz
adamsauvage #23623 üzenetére
Hát ez nem sok, ezektől el kellene hogy induljon... Lehet hogy nem ment jól fel a ROM... wipe-ok megvoltak?
-
DefJamHUN
aktív tag
Esetleg valaki nem tudna belinkelni a miui homályos kamera appjat ami mukodik stock 4.4.4en?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998 #23615 üzenetére
oké, oké, azthiszem, megtaláltam a választ mindkettőre, de azért szívesebben meghallgatnék pár tapasztaltabb embert
-
norbert1998
nagyúr
Sziasztok! Lenne egy nagyon furcsa kér(d)ésem.
Valaki meg tudná nekem mérni/mondani, hogy egész pontosan dobozostól, tartozékostól, papírostól hány gramm a cucc?
Nagyon megköszönnémTovábbá egy kérdés:
Zárt BL-re miféle cfw-k illetve gyári alapú főzelékek vannak? Ugyebár, sp-re van 4.3-ra, lbl-en cm11 is, gondolom, lehetséges, hogy nálatok is legyen lbl-re, 4.4 alá cm11 -
esiferio
csendes tag
válasz
Destroyer91 #23597 üzenetére
Szia! Nem upc-s neted van véletlen? Nálam ugyan ez a probléma van csak én a szingapúri romot tettem fel és eddig nem is találtam megoldást.
-
törölt tag
Van valami olyan rom ami a gyári 4.4.4 kernelre alapul és totál minimalista, stock droid közeli?
-
dSERiES
senior tag
válasz
adamsauvage #23602 üzenetére
Miket jegeltél?
-
adamsauvage
aktív tag
felraktam a stock 4.3-at lejegeltem ugyanazokat és simán bebootol
-
törölt tag
válasz
adamsauvage #23598 üzenetére
létfontosságú rendszerszarokat jegelsz le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest