Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
válasz
norbert1998 #24199 üzenetére
Es erzel valamiben elorelepest?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
#03372544 #24198 üzenetére
[MODERÁLVA] Ne hogy már a pletykák alapján ítélj el valamit!És amúgy a znek is vége. Az a kalap fos szoftver az spn februárban jelent meg. Azóta volt három javítás. Kicsit le vagy maradva.
Nekem van mindkettő készülék. Egyikkel sincs bajom. Már amennyire sikerült a zt használni.
[ Módosította: #65675776 ]
-
hitchins
őstag
Mostanában esedékes a telefon váltás.
Mindenképpen sony-t szeretnék és az igényeim valamint a „szépérzékem
” alapján az alábbi 3 telóból választanék.
M2, SP vagy egy kicsit drágábban Z.Z tetszene legjobban, de nem adnék feleslegesen több pénzt ki telefonra, ha számomra nem ad valós többletet e készülék.
Van itt olyan aki SP-ről (esetleg m2-ről váltott Z-re) Átlagos miben ad többet ne adj isten kevesebbet a Z.
Kijelző/akkuidő/kamera egyéb?
-
szityu161
tag
Gyerekek, főzött romból mit érdemes kipróbálni? Carbon romot valaki tesztelte már?
-
xalli
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Akkor még várok. -
xalli
csendes tag
Sziasztok!
kérdezném hogy Z-re van már 4.4.4 ???
Telenoros a telcsim... -
Daw93
senior tag
-
Smiro
senior tag
Melyik böngészőt ajánljátok? Boat Browser van fenn jelenleg, de eléggé melegszik miatta a teló, és nem nagyon gazdálkodik jól a memóriával. A Clean Master is gyakran bejelez miatta.
-
adamsauvage
aktív tag
Melyik gyari ftf-t rakjam fel flashtoolal hogy holnap ne balhezzanak a szervizben?
-
nexion218
tag
válasz
MaxxDamage #24152 üzenetére
Hááát, ha őszinte akarok lenni, én szívem szerint az iratmegsemmisítőbe tettem volna a Hüvely P6-ot... Nyilván benne volt az is, hogy szomorú voltam, hogy "megbetegedett" a Z-m és amikor csak a P6-ra néztem, eszembe jutott, illetve sok időt nem szántam arra, hogy belakjam, de akkor is... Nekem egy átláthatatlan fos volt, olyan moslék hangzással (fülessel és anélkül is), hogy néha meg kellett néznem a kiírást, hogy melyik számot kéne belehalljam a dolgokba...
-
norbert1998
nagyúr
Vettem egy ilyen űbermenő tokot. 300 frointért? Ha egy hónapig bírja is megérte!
-
törölt tag
Hát, megpróbáltam kettőt, de az egyiket nem telepíti, a másik meg olyan, hogy felrakom, az ikonok jók, de a widgetek pl az óra nem érhető el widgetnek... se az időjárás widgetje... ezek szerint csak rootolt telefonra lenne. Esetleg meglesnéd nekem, hátha csak én kerestem rosszul?
Ha nincs, akk amikor lesz időm rootolok. -
scorpio74
tag
Erre a rohadt Emma-ra ne tudok bejelentkezni, már 3X reggeltem!
-
scorpio74
tag
1 rövidrezgés és 3 rövid az mit jelent?
-
törölt tag
Üdv! A Z1-es fórum elég kihalt, így megkérdem itt is, hogy az új launchert még nem portoltak at nekünk? Bejönnek a nagyobb ikonok... persze láttam, hogy van már, de azon ha nem rootolt a telefon elég sok gyári widget nem működik... azon kívül kellene.
-
scorpio74
tag
gyári romot próbáltam, azzal semmit nem csinált.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Winchester95 #24153 üzenetére
A készüléked már nem vízálló!
Meg se próbáld vízbe tenni!
A sérült gumi - ami a hozzászólásod alapján neked kissé jelentéktelennek hat - maga a vízzáró tömítés.
Ez FŐelem a vízzárásban.Kérdezz rá a szerviznél mennyiért cserélnék az ajtót, vagy cseréltetheted-e garanciában...
(#24158) Peti198506:
Tulajdonképpen hagyhatod így a készüléked, de semmi esetre se vidd vízbe.
Ha egy vízálló telefon bármelyik ajtaja sérül, vagy hiányzik, onnantól az a telefon nem vízálló. Használni persze lehet tovább, de csak úgy, mint egy eredetileg sem vízálló mobilt. -
oliwire
őstag
válasz
Winchester95 #24158 üzenetére
Ha sérült a tömítés, nehogy vízbe tedd, mert ha befolyik, nem köszöni meg a készüléked. Gariztatni próbáld, míg épek az indikátorok, ha az elvörösödik, már nehezebb garanciában intézni a dolgokat
-
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #24153 üzenetére
Valaki erre?
Kerdes hogy hagyhatom igy es ben lesz baja viztol vagy csere?
Ha igen gariban vagy sajat kezuleg es hol tudok beszerezni ilyen fedelet?
Bocsánat csak telefonrol vagyok -
scorpio74
tag
válasz
norbert1998 #24156 üzenetére
kb meddig? Tölti ez egyáltalán, érdemes? Mert folyton újra indul.
-
scorpio74
tag
Sziasztok! Gyors segítséget szeretnék kérni, egy barátom telója van nálam, egy vétel alkalmával rosszul járt és 2 nap múlva behalt a telója, egy Sony Xperia Z. Annyit csinál, hogy töltéskor ki-be kapcsol, illetve usb-re kapcsolva csak flash módban ismeri fel a gép a telót. Mit lehet vele tenni, hogy legalább töltsön? Flash-elés rendben végig megy, de utána ugyanazt a jelenség.
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Adott egy xperia Z.
A töltő csatlakozónál a rekesz záródik.
Viszont ha ujjal kicsit megmozgatom akkor mozog még a többi stabil, valamint könnyebben kijon mint a többi.
Nemreg a sok használat során lejott korbe belülről az a fekete vekony gumi resznek a három negyede.
Szoval ami a fehér mellett van vékony szallban korbefutva.
Lenyeg az hogy azert normalisan zarodik, de nemtudom hogy akkor ez még vízálló vagy már lehet e valami baja mert a feher resz nem serult belul az ajtón -
válasz
norbert1998 #24145 üzenetére
akkor te jó helyen voltál jó időben, mert nekem elég gagyi telefont adtak amin egy lámpa és ébresztő volt azt semmi más... meg telefonálni se tudtam (gmailes telefonszám és egyéb mentésnek köszönhetően, mivel semmi extra nem volt rajt, ősrégi teló volt) és csak arra volt jó, hogy hívtak / üzenetet küldtek -mehetek a telefonér, elkészült a javítás-
/többet így be se adnám szervízbe a Z-t , ha egy pár ezres cserekészüléket bíztósítanának.../
L
-
Misua
senior tag
Sziasztok!
4.2 alatt lett csinálva egy biztonsági mentés a teló tartalmárol (350 MB), be lett adva a szervízbe, az ott egyebek mellett 4.4-re frissítették...így most biztonsági mentés ott van a sd karin, de a teló nem ismer fel belőle semmit. Van valami megoldás? -
isti215
tag
Sziasztok!
Olyan hiba lenne a z-mel hogy nem működik a rezgés.Valakinek már volt ilyen?Esetleg valami megoldás?
-
nexion218
tag
válasz
adamsauvage #24144 üzenetére
Nekem az előlapi kamera adta meg magát. Töredelmesen bevallom: külföldön voltam és a szállóban olyan hülye helyen volt az éjjeliszekrény, hogy szegény telefont álmomban "lepofoztam" a földre és sztem landolás közben történt baj. Bevittem a T-mobilhoz, nem kötöttem az orrukra az esetet, igaz nem is látszódott semmi, mert egy szilikon tok azért volt rajta. A srác lökött rá egy friss ROM-ot, hátha szoftveres a hiba (tudtam, hogy nem, én is bejártam ezt az utat szervíz előtt), nem segített, így közölte, hogy a SONY 2 év garit ad, egy éves a teló, szóval semmi gáz, utazik a Concorde-hoz, mert valszeg hardveres a hiba és csak nekik van eszközük hozzá. Kaptam egy "csodás" Huawei P6-ot cserébe és azt ígérték 10 nap a szerviz. Kerek egy hét volt és már vissza is érkezett. Annyi dolgom volt vele, hogy letakarítottam róla a KitKat-ot....
-
mrlujoak
veterán
válasz
...azzal azért légy tisztában, ha a hiba mechanikai sérülés miatt keletkezett, vagy keletkezhetett (leejtetted, és akár a nyomai is látszódnak, akár kívül, akár belül) a hangszóróhiba, akkor lehet pénzes lesz a javítás.
Szerintem ne próbálkozz kamudumával, felesleges.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
egy hét a gari, nekem xperia sp-hez adtak már galaxy pocket neo-t meg lumia 620-at is, mindkettő zsír új vlt
azok a hibák pedig a 4.4.2-nek a hibái
nem az alaplapé
-
adamsauvage
aktív tag
Elerte a telefonomat az elso hiba, meghalt a fenti kis hangszoro csak nyomasra vagy kocogtatasra mukodik, hetfon megy garival szervizbe (tmobile)
Lenne par kerdesem aki tud segitsen legyszi,
Mire szamitsak a tmobiltol?
Kb mennyi ido a szerviz?
Milyen cseretelefonnal akarjak majd kiszurni a szemem?
Alaplapot ha mondom hogy neha laggol a zene meg lassu a telefon cserelnek-e?
Ui: gyari, tenyleg gyari t-mobilos romot flashtoolhoz tudtok nekem linkelni, mert az osztrak 4.4.2 van rajta
Koszi mindenkinek
-
harry3
őstag
válasz
gixxer-tomee #24141 üzenetére
Mert először a .230-at kell telepíteni és utána ajánlja fel az újabbat(.283).
-
törölt tag
Konkrétan milyen funkciók vesznek el a bl nyitás miatt?
Azért kérdezem mert pl a Bravia bigyót nyitott állapotban is be tudtam kapcsolni.
Vagy lehet nem működött ettől függetlenül?Azóta vissza zártam, drm kulcsok is megvannak.
-
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
norbert1998 #24138 üzenetére
Nálam azt nem írja ki. Csak a fent említett verziót.
-
nexion218
tag
válasz
Goodwillie #24132 üzenetére
Tegyétek vissza a 4.3-at...
Legalábbis úgy sejtem, hogy a 4.4 van fent...
-
válasz
gixxer-tomee #24137 üzenetére
Nálam teljesen jó!
Féltem tőle az elején, de nem bántam meg az Updatet! (kinek hogy..)L
-
norbert1998
nagyúr
válasz
gixxer-tomee #24137 üzenetére
a 283 (4.4.4) jó már
-
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
MaxxDamage #24133 üzenetére
Oh, ez jó hír! Csak azért kérdeztem mert visszatettem a 4.3-at, a 4.4.2 iszonyatos lassúsága és bughalmazai miatt. Megéri vajon megpróbálkoznom a 4.4.4-el? Gondolom van már vele tapasztalat.
Mondjuk a frissítést nekem nem jelezte. Vagyis igen, de csak a 10.5.A.0.230-at. ami tudomásom szerint a 4.4.2.
-
mrlujoak
veterán
"Milvel annyira kikoptak hogy már nem zártak és így víz hatására meghalt a tel."
ööö, de kikopott ajtókkal miért vitte vízbe?!
Ő olyan tengeralattjáró kapitány volna, aki nyitott ajtóval is lemerül?!Egyébként sajnos már nincs jogszabály, hogy hány javítás után kell cserélni. Azt sem értem, miért nem csak az ajtókat cserélték, vagy ha megengedett, csak a gumitömítést...
A hardcore felhasználóknak mindig javasoljuk a töltőbölcső beszerzését (így tehermentesíthető a micro USB ajtaja) illetve a Z esetében még a jack is fedett, ilyenkor pedig a BT headset a megoldás a sűrű ajtónyitogatás ellen.
Ha nem tudja becserélni, javaslom, fogadja meg tanácsaim. Relatíve jó áron szerezhető már be töltőbölcső (dock) és BT sztereo headset.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Goodwillie #24132 üzenetére
Flashtool használatának nézz utána és a legfrissebb, 4. 4. 4-es droid verziót tedd fel rá vele. Azzal biztos jó lesz. Ha nem, akkor szerviz.
-
válasz
gixxer-tomee #24130 üzenetére
Már hogyne lenne !
Telefon Updateba megtalálod biztosan...
/beáll. --> telefonról --> szoft. friss. menübe -> rendszer -nél/L
-
Goodwillie
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy olyan problemam hogy baratnomnek z-je van es borzalmasan lassu es laggol az egesz telefon. Van valami tippetek mit kene csinalni? Elore is koszonom a valaszt es elnezest ha van mar ilyen kerdes.
U.i. a RAM tobb mint fele felhasznalatlanul ketyeg. -
Sakab
senior tag
Sziasztok, egy ismerősöm kért meg hogy járjak már utána annak a problémának, hogy vett 1 éve kb egy Xperia Z-t a Tmobilnál. Azóta 2x 3x cserélték ki a komplett telefont akis ajtók kikopása miatt. Milvel annyira kikoptak hogy már nem zártak és így víz hatására meghalt a tel. Na most az a gond ezzel, hogy 1ilyen gariztatás legaláb 1 hónap. Nincs vmi jogszabály arra, hogy x darab gariztatás után lehet egy másik készüléket kérni? Mivel ennek így nem sok értelme van, hogy pár havonta mindig szervízbe van, és inkább ráfizetne egy Z1 re csak ne keljen tovább ezzel szenvednie.
-
gixxer-tomee
aktív tag
Ahoj!
Gyerekek, most akkor van T-s 4.4.4 oder nincs? Vagy csak én nem kaptam értesítést? Ti jobban követitek ezt.
-
la5z10th
tag
Sziasztok!
Valaki tud egy olyan led lámpa alkalmazást, hogy lezárt képernyő mellett is be lehet kapcsolni valamelyik fizikai gombról? (mondjuk a hangerő fel- vagy le gombbal, mert a bekapcsoló gombnak ugye megvan a szerepe).
Illetve lezárt képernyőnél maradjon is a lámpa bekapcsolva.
A lényeg, hogy ne kelljen feloldani a billentyű zárat ahhoz, hogy a lámpát bekapcsoljam.A 2. kérdésem, hogy lehet a gyári kamera program helyett beilleszteni a google fényképező alkalmazást? (ha lehetséges egyáltalán a dolog, én nem találtam meg a módját, de ha root-olva van a teló, akkor gondolom megoldható valahogy)
Arra gondolok, amikor lezárt képernyő esetén a kijelző aljáról (felhúzzuk) aktiváljuk a kamerát, akkor ne a gyári kamera program, hanem a google fényképező alkalmazás (vagy bármi más kamera program) aktiválódjon!
Főleg amiatt kellene, mert azt szeretném, hogy a képeknek és a videóknak (amiket a telefonnal csinálok) az legyen a file neve, hogy mikor készültek a felvételek (pl. kép neve: 2014.10.10 22:50:00), úgy hogy a külső sd kártyára tudjam menteni.Ha valaki tud segíteni ezekben a dolgokban az szuper lenne (jöhet privátban is az üzenet, mert akkor azt tuti látni is fogom)
Köszönöm előre is! -
nRawe
csendes tag
Album-> Saját Albumok -> Picasa -> Automatikus biztonsági mentés képeit hol tárolja a telefon? Vagy ami egyáltalán tárolja. Néhányat törölni szeretnék.
-
ZsyfKo
senior tag
Na csak sikerült az üzlet ma mentem a telefonért, el cseréltem a Z-t + 50et egy Z2-re. Eddig nagyon bejon, szép telefon, bár a Z-vel se volt bajom. Köszönöm a sok segítséget amit itt kaptam a telefonnal kapcsolatban.
-
Smiro
senior tag
Nem tiszta telepítéssel 4 napja én is feltoltam. Ezt követően 13 órán belül - a korábbi használat megtartásával - lemerült. Akkor újra indítva feltöltöttem, érezhetően jobb lett az üzemidő. Jelenleg 73%-on állok 1 nap 4 óra után... Korábban ilyenkor az aksi felét jócskán felemésztette, másfél nap szűken kijött. Ez most jobb lesz. Mindent figyelembe véve én elégedett vagyok
Oké, tudom, hogy nem mindegy mire használom, stb. Emiatt írtam, hogy ugyanolyan általános használat mellett, mint ahogy egy éve is használom, amióta megvan. Nálam is van "életre keltés" után 0,5 sec-os fekete háttér, de ez legyen a legnagyobb baj, engem nem zavar. Minden más röccenés fut, semmi nem akad, nem laggol, a teló teszi a dolgát.
-
törölt tag
Lightning kernelt használta már valaki, jobb mint az alap CM kernel valamiben?
Van olyan kernel amivel támogatott lenne az MHL->HDMI? -
törölt tag
Pontosan.
Amúgy annyival nem jobb a CM, de legalább ronda és hiányoznak belőle dolgok.
A felületet sikerült kicsit kireszelni egy xperia témával de nem az igazi.
Az MHL (hdmi) nem működik, hiányzik a clearAudio mód, a beltérben készült fényképeknél alig látszik valami a zajtól.Valószínűleg megyek vissza stock 4.4.4-re
-
Deck
titán
Mivel sokan mondták, hogy alapból utálom a 4.4-et (ami nem igaz csak tapasztalat) ezért, most felraktam és legalább 1 hétig használni fogom. Aztán meglátjuk..
-
Deck
titán
válasz
adamsauvage #24110 üzenetére
Mmint csak nyitottra van
-
törölt tag
Jó a cm11 srácok, pörög rendesen.
-
Deck
titán
válasz
BLUE TORNADO #24107 üzenetére
Hogy, hogy hogyan? Google.hu majd c6602 vs c6603
De mindegy
-
Deck
titán
válasz
BLUE TORNADO #24105 üzenetére
Rákeresni 1mp.. Míg ide beírod majd várod a választ... Elvárod, hogy más mondja meg neked ami 1mp lett volna megkeresni. Egyszerűen csak lusta vagy és azt a megoldást választottad ami tovább tart.
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #24103 üzenetére
Köszönöm!
A cyanogen oldalán azt olvasom, hogy miután feltettem a boot.img-et újraindítás után be tudok lépni a CWM-ba.
Ez valóban így van, tehát nem kell előtte CWM-et telepíteni külön? -
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #24100 üzenetére
A C6602 "csak" HSDPA-t tud, a C6603 LTE-t is tud.
-
Deck
titán
válasz
BLUE TORNADO #24100 üzenetére
Erre a googleban rengeteg találat van, magyarul és angolul is. Itt is ha rákerestél volna tudnád. De segítek: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- Nintendo Switch
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest