Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #25997 üzenetére
"... Lollipop to the entire Xperia Z Series"
- eszerint az egész Z sorozatra érti, de persze nyilván ez csak egy twitter bejegyzés.
-
törölt tag
Ez volt már?
Januárban azt mondták egy hónap múlva indul a lollipop a Z szériára, azaz februárban.
Bár nem tudom, ha ilyen közel lenne DoomLord már biztos szerzett volna valami leak-et -
-
Harlequin
tag
válasz
MaxxDamage #25991 üzenetére
Keress hálózatot, meg lesz! Nekem is csinálja.
-
Az elég nagy gáz, ha a térerő jelzőm végig ilyen, mint a képen látható igaz?
(talán egy restart segíteni fog rajta)
L
-
törölt tag
válasz
pcgamer01 #25988 üzenetére
gyári független vagy függetlenített a telód....
amúgy a rootolás nem bonyolult, 4.4.2-nek csak a kernelét kell flashtoolal feltenni, majd towelroot(de mobilnet kell hozzá mert wifi az nem fog menni) ha kész, playről letöltöd a supersu-t frissíted a su binárist, utána 4.4.4 kernelt visszateszed.... -
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Adott egy ilyen telefon,szeretném rárakni a CM12-t csak nem nagyon tudom hogy is kell...
XDA-s szövegből én egy szót se értek sajnos
Letudná esetleg valaki írni hogy hogy s mit csináljak?
Ha jól tudom root kellene de az se megy se towleroot-al se a leírásban lévő dolgokkal...
4.4.4 van rajta és független.Előre is köszönöm a segítséget,megértést.
Üdv -
szilasz1975
csendes tag
Sziasztok,
XZDualRecovery nem működik sem az Xperia Z sem az Xperia Z2 Tableten. A sima Z az zárt a Z2 Tablet nyitott bootloaderes. Bekapcsolás után egy pillanatra felvillan a zöld led és rezeg is a telefon mikor a recoveryba lehetne belépni, de azonnal tovább is lép. Ha úgy kapcsolom ki, hogy recoverybe lépjen automatikusan, akkor sem működik, simán ujraindul recovery nélkül. Újratelepítettem mindent és azóta ez a jelenség. Mi lehet a probléma?
Segítségeteket előre is Köszi,
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #25978 üzenetére
ja meg volt hogy írtak adjam 2-3 részletfizetésre
persze írnánk róla papírt
istenem
tegnap meg betaláltak egy asztali géppel hogy számoljam be és ráfizet
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #25976 üzenetére
dekrer: ment pü
ja, hasonlókat már én is kaptam, galaxy tab3 (van egy lenovo tab itthon ami nagyon faca arra mire kell), írtak nekem is klónokat meg társait,ja meg laptop...meg félt 10kor felhív egy csávó hogy egy harapott almás szifon 4et beszámítok-e, meg hogy fillérért megvenni... komoylan mondom, tényleg igaz az a mondás( nem sértésként, meg akinek nem inge nem veszi magára!
) " Az okostelefon a hülyéken sem segít"
-
norbert1998
nagyúr
-
törölt tag
istenem hogy egyes emberek milyenek! már átlag ár alatt árulom a z-m, de még abból is alkudni akarnak, komolyan mondom ha ingyen adnám még sokan abból is alkudnának vagy még én fizessek azért hogy megvegyék.... a pofám leszakad...
-
Deck
titán
Próbálgattam launchereket 4.3 alá és a miui launcher nyert, nagyon smooth és gyors
A legújabb miui a Z-re a 4.11.28? Vagy van újabb?
-
Urak, cicaharcot fejezzük be, ezen a szép esős napon inkább igyatok egy jó zöldteát, és legyen mindenki zenbuddhába oltott hugging bear. Köszi.
-
Usgyi
aktív tag
Hello!
Mai nappal megválok saját Xperia Z telómtól, cserélem 1+1-ra.. Bár nem sokszor szóltam hozzá a dolgokhoz, de az elmúlt 1 évben folyamatosan olvastam a fórumot és sok hasznos ötletet/megoldást olvastam itt.
Ezeket köszönöm mindenkinekRemélem a továbbiakban mindenkinek lesz annyi öröme a telefonban, mint nekem volt a cirka 1 éves használat alatt...
Üdv!
-
törölt tag
válasz
SzőkeKapitán #25953 üzenetére
Ha a többi app is így fog kinézni hiába lesz egységes az összkép, akkor se fog tetszeni.
-
harry3
őstag
válasz
#40351744 #25951 üzenetére
Erre céloztam. Nem tudom, hogy ezt hogy sikerült nekik.
Nem is bánom, hogy nem akkor adják ki, amikor a Nexusok megkapják, kell az a pár hónap javítgatni, csak túlzásba se vigyék. -
törölt tag
válasz
harry3 #25950 üzenetére
" Mérnöki pontossággal " megtervezett szoftveres gombok után? Ezzel mire célzol?
Az okosok azt mondják, hogy olyan március-április környékére várható nekünk az 5.0, ezt itt a topikban olvastam nem olyan régen. Igazából nekem mindegy is, hogy mikor adják ki, inkább később adják ki mint korábban, és bugokkal megáldva - ahogy a Nexus 7-es készülékemen is kiadták gyorsan az 5.0-t, majd utána villámgyorsan az 5.0.1-t és az 5.0.2-t, hibajavításként.
-
-
harry3
őstag
válasz
ADAM1337 #25946 üzenetére
Itt van egy pár. Nekem jobban tetszik, mint az előző. Sokkal letisztultabb, csicsamentes, bár ahogy látom a többségnek nem tetszik.
-
harry3
őstag
Megérkezett a material designos Walkman. Most már teljesen össze-visszásak az ikonok, a design.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
spanglee001 #25940 üzenetére
Hát másfél napot bír nekem de aktívan használom.
-
ADAM1337
nagyúr
A garancia miatt nem félek, ahogy ismerem a magyar cégeket nagykereket inkább megszervizelem magam a dolgaimat...
De köszönöm az infókat, bár samsungot nem tervezek én se venni, mert nem jönnek be, se menü se zenelejátszó terén a kijelző szól mellettük csak, illetve ip védelem nekem fontos lenne. -
flegga92
senior tag
válasz
#97246720 #25923 üzenetére
Akinél ugrott a KNOX és gariztatná a telót, nyom egy félreflashelést és a szerviz is csak azt látja, hogy halott... A topikban többen is írták, hogy beválik. Így igazából olyankor is alaplapot cserélnek, amikor nem feltétlen kellene.
Az SD kártya írás tiltása a silány, lassú kártyák miatt vezették be, hogy ne az androidot anyázzák mert lassú, szar, nem megy. Csak kicsit fordítva sült el, szüksége lenne erre a legtöbb embernek.(#25929) ADAM1337
A KNOX egy olyan rendszere a Samsungnak amely a vállalatok, állami intézmények szigorú biztonsági követelményinek tesz eleget. Ezzel tudják felvenni a versenyt üzleti fronton az iphone-nal szemben. Az üzleti és magán rész teljesen külön válik, az utólag telepített appok nem férnek hozzá a céges cuccokhoz. Mivel roottal és egyéb módosításokkal lehetne törni a KNOX részt ezért beletettek egy "E-fuse"-t ami ha módosítást érzékel ugrik egyet és többet nem használhatod a telefonon a KNOX részt. 0-ázni nem lehet (jelenleg). Mi ebből egyszerű halandók annyit veszünk észre, hogyha módosítjuk a telefont ugrik a garink. Állítólag csak a szoftver által tönkretehető dolgokat nem cserélik (alaplap, hangszóró, rezgő stb) ill. a szoftveres bajaiddal nem foglalkoznak, de kijelzőt cserélnek.Egyébként nálam is az amoled a favorit.
-
törölt tag
-
ADAM1337
nagyúr
Én az amoledért odavagyok, szerintem a legjobban sikerült a fakó tft kikészít főleg hogy az xperia s után azt hittem szebb lesz a Z kijelzője és csalódás ért rosszabb napfényben jóval.
A knox mit takar pontosan ? a root-os résszel teljesen egyetértek fele programomhoz kell a root hogy gördülékeny legyen a rendszer ha már a gyártó szarik az optimalizációra.
Nekem az ip védettség hiányzik sok telonál Z3/z3 compact-ra váltanék de ahogy olvasom a sony híreket csalódott vagyok hogy egyáltalán érdemes-e. -
Deck
titán
válasz
norbert1998 #25925 üzenetére
A garanciájuk jó és az alpha dizájna tetszik
-
törölt tag
a roottal kapcsolatban igazad van, az kell sok mindenhez, ráklámblokkást is aláírom mert hasznos
, a greenify már megy root nélkül tökéletesen....amúgy a legtöbb knox-os samsung már a rootolható ugrás nélkül a towelroot-tal
témázgatni nem tudom minek, a xposedben sem sok minden van ami értelmes és használható bármire, nekem csak pár modul volt fent(xposed recent ram,obb on sd,xrecorder...) én inkább cpu túlhuzási védelmet tennék a telókba hogy a modderek ne tudják sza**á sütni a túlhajtott procit és gpu-t...amúgy a knox hasonló mint a pc-knél a tpm...egyfajta erős titkosítást biztosít, ez nem mindenki számára hasznos, jókérdés hogy miért tették ehhez függővé a garanciát....de szerintem rövid időn belül megtalálják a módszert a visszaállítástra mint annak idején a custom binary download-ra...
asszem a s4-nél vagy note2 vagy 3 nál már tudják nullázni a knox-ot
láttam valami videót erről a jutubon, a srác odinnal feltöltött a telóra valami hasonlót mint a CF-Auto-Root ami cache-ből dolgozik...minden rendszernek vannak gyenge pontjai
a root is azért elérhető mert sebezhető ponton jut be a script
-
Deck
titán
válasz
#97246720 #25923 üzenetére
A knox a legnagyobb hülyeség ami csak létezik. A root kell androidra, hogy jobb legyen a rendszer, kiegészítők, téma, reklámblokkoló, Greenify, stb. Root nélkül csak egy butított telefonod van.
A kijelző is mesevilágos, anyaghasználat gagyi műanyag, a forma szappantartó, laggos a tw, túl vannak árazva stb. Ezeken kívül semmi baj a samsungal -
törölt tag
szerintem semmi baj a samsung telókkal, a knox se hülyeség, gondolom meg volt az oka hogy a knox-ot belerakta a gyártó...feltehetően azért hogy a sok módosított szoftver vagy moddolt módosított kernel cserék miatt keletkezett proci túlhajtásból eredő alaplap halált így ki tudják szűrni, mert nem olcsó egy alaplap ugyebár ezekhez a telókhoz és ebből elég sok kár származik hogy az óvatlan felhasználók kihasználták hogy gariban kicserélték az aranyárú alaplapot...szerintem semmi baj nincs ezzel
bár a kitkat óta a google tiltja az sd kártya írást a gyári appokon kívül....ezzel mondjuk nem értek egyet, mivel így milyen biztonsági hibát küszöbölt ki? semmient
-
flegga92
senior tag
Volt a S4-nél újabb Samsungod? Ahhoz képest a Sony egy álom...
Az s4 4.4.2 től egy kalap szar lesz... Downgrade lehetősége nincs, akkor is ugrik a KNOX egyben a gari is. 4.3 volt az utolsó jó rendszer,
Igaz ott tudsz romolni a nyitott bl miatt, de a garit minden esetben bukod... akár egy CWM-el is. -
törölt tag
válasz
norbert1998 #25907 üzenetére
olvastam a szabályzatot, csak annyi van benne hogy hirdetni illetve hirdetést linkelni nem szabad a topicokban , az említésről egy betűt nem írnak!
-
törölt tag
Eladó a Z-m, az apróhirdetések között fent van már képekkel
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest