Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Xiaomi 12T - egytucat
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
"Így be nem lehet magyarázni garis hibát
ha csak amiatt nem háborgok, hogy gorilla glassként hirdetik és a teló első pofára esése után a második az enyém..."
...na ez a rossz hozzáállás...
1. Miért is próbáltad volna meg egy fizikai behatástól sérült készüléket garisként bevetetni?!
-baromira rossz, és egyben kárt okozó virtus. Ha összetörte a user igen is vállalja tette következményét. Sajnálatos, hogy pont az ilyen "próbálkozások" - még ha csak eszébe is jut - miatt szivatják a valóban gyártási hibától sérült modellek tulajait...2. Az edzett üvegek - legyen az GG, vagy DragonTrail - sem törhetetlenek!
Mint ahogy a golyóálló sem átlőhetetlen, hiszen elég, ha a védelmi képességének egy nagyobb kaliberrel fölélőnek...
A telefonoknál használt üvegek sem törhetetlenek. A GG és DT üvegek jobban állnak ellent a fizikai behatásokkal szemben (karc, ütés) mint a sima üvegek, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem lehet összetörni, vagy megkarcolni.Nagyon rossz üzeneted hordoz a segítségkérésed...
Szerencsére a Z relatíve könnyen szerelhető. Szétszedő videó, és kijelzőcsere
Könnyen kapható hozzá alkatrész. Screen, és vízálló tömítés [link]Mindenképp figyelj, hogy a kijelző mellé gyári vízálló tömítéseket is kell majd venned, különben a következő pofáraesés a beázás lesz...
-
Smiro
senior tag
Apró segítséget kérnék: hol tudok emberi áron kijelzőt cseréltetni? A lányom elejtette a telefonját - aminek a szervizben lett volna helye a fotókon látszó fekete pontok miatt, de nem akarta leadni a múlt héten - és sajnos csillagpont törés lett rajta. Így be nem lehet magyarázni garis hibát
ha csak amiatt nem háborgok, hogy gorilla glassként hirdetik és a teló első pofára esése után a második az enyém...
Szóval aki vállal javítást, vagy tud erre helyet, ne tartsa magába please
-
besaints
tag
Dokkolót használok, és sokadjára tapasztaltam meg azt a hibát, hogy dokkolóra téve a Z-t, ha a Google Chrome volt előtérben, az összes megnyitott lap elfelejtődött.
Pótmegoldás a hibára:
Xposed: Disable Desk Dock
Remélem segíthettem.
-
rioo089
újonc
Sziasztok!
A múlt héten egy aquaparkos kirándulás alkalmával sikeresen beleejtettem a Z-met a medencébe, ami lemerült a medence aljára. A 1,5 méteres vízben kb 2 percet töltött. Ahogy felhoztam még működött, aztán elkezdtek bepárásodni a kamerák - ebből tudtam, hogy baj lesz. Majd később magától rezgett a telefon, aztán már nem reagált semmire.
Ahogy hazaértünk még kinn hagytam a kocsiba szélvédő alatt, hogy süsse a nap, majd hajszárítóztam is, de semmi eredmény.
Valakinek valami ötlete lenne számomra, hogy érdemes-e foglalkoznom még vele, vagy már csak poháralátétnek jó?
Köszi a Válaszokat előre is!! -
dSERiES
senior tag
'Új' hírek: Link
..sima 4.4
na most ez vagy 1 fixed 4.4.2 vagy a 4.4.4
..legalább valami van
-
Deck
titán
Tegnap sörben úsztattam a telefont, semmi baja
-
-
nRawe
csendes tag
válasz
Zsírkrétamen #23087 üzenetére
Én lecsatlakoztattam a telefont miutan ezt kiirta .. Pont ettol feltem.
-
Na végre valaki! Nekem ugyan ez volt a problémám a flashtool-al, ugyan ezeket írta ki, és nem is rakta fel a romot (vagyis nekem kicsit tovább jutott a flashelés közben, ez volt a baj). Ezek után, mivel már a flasht elkezdte, de be nem fejezte, nem ismerte fel a gép a telefont, így mehetett a szervízbe
-
madd dogg
senior tag
Köszi, közben megvettem, így megy. A lolra meg relol...
-
ZsyfKo
senior tag
Én a Root uninstaller pro-t használom, nekem eddig mindent le szedett, és előtte mentést is tudsz csinálni az appbol és rendszer alkalmazásként vissza tenni.
-
madd dogg
senior tag
Rootoltam a 4.4-et. Próbaként szerettem volna letörölni pár programot, Titanium Backuppal próbálkoztam. A gyári böngésző lett volna az első, a telefon újraindult, az alkalmazás meg fent maradt... Mit rontok el? Van más progi erre? A TB minden apptörlésre 2 újraindulást ígér, ez így nagy macera.
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem én is a eXistenZ v7 Ultrát és el tudnátok látni némi tippekkel, hogy ti hogyan használjátok? Xposeden belül mit töltöttetek le?
-
adamsauvage
aktív tag
Koszonom a valaszokat
-
Boss81
senior tag
válasz
adamsauvage #23074 üzenetére
Pl: Titanium Backup , Greenify
Tudod mindegyikkel jegelni...
-
Dimond G
senior tag
válasz
adamsauvage #23074 üzenetére
Én itt szoktam letiltani, vagy törölni.
Beállítások/alkalmazások/mind
Ott tudsz letiltani.... csak óvatosan!
-
adamsauvage
aktív tag
hali, azt szeretném kérdezni hogy van-e olyan app amivel bármilyen alkalmazást letudok tiltani vagy törölni
(rendszeralkalmazásokat is) ?
4.3 alatt eXistenZ v7.0.0 | Ultra Edition -
nRawe
csendes tag
Valaki nem tudja mi lehet ez?
http://kepfeltoltes.hu/view/140820/asdfghjkl____www.kepfeltoltes.hu_.png
Ezt írja mikor elindítom a flashtool-t.
Aztán mikor kiírja hogy csatlakoztassam a telefont [flashelés közben] és csatlakoztatom ezt írja ki:
http://kepfeltoltes.hu/view/140822/wtf_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
kem001
tag
Sziasztok. Tud valaki ajánlani valamilyen dizájnos becsúsztatós tokot a telefonhoz?
-
törölt tag
Nagyon köszönöm a korrekt és segítőkész válaszokat.
-
törölt tag
Melyik képlopó programot ajánljátok Xperia Z telefonra és Xperia Z2 tabletre?
-
törölt tag
Van egy eladó független ZL-em ha érdekel valakit.
Ajánlatot privátban kérek.
Semmi baja, minden tartozék megvan. -
besaints
tag
-
njnl
aktív tag
Olvasom folyamatosan a topicot, de igazából vagy ugyan azok a kérdések merülnek fel időről időre, vagy a romozgatás megy, ezekhez pedig nem tudod hozzászolni.
Viszont most van egy nagy kérdésem. Elméleti úton (de a gyakorlatban sem bánnám) van/lehet e olyan rom, amelyik képes arra, hogy lezárt képernyőn folyamatosan legyen egy óra a kijelzőn, vagy bármi más?
Új flip tokot akarok és megszakad a szívem, hogy Z1,Z1c,Z2 mind mind kap ablakos tokot, viszont mi nem. A tokot szépen meg is tudnám csinálni, csak lenne értelme...
Szerk.: még a Z Ultra is...
-
Bery
csendes tag
4.4.4. Carbon ROM http://forum.xda-developers.com/xperia-z/development/rom-ultimate-purexz-v1-t2759467 bocsi telefonról linkeltem!
-
Deck
titán
Existenz v7 ultra (4.3) felrakra és ez a leghasználhatóbb rom a Z-re, 4.4-es dizájnal
Jobban átporolták 4.3 alá mint a Sony ahogy megcsinálta a 4.4be laggosan. Csak gratulálni tudok a Sonynak
-
Bery
csendes tag
A 4.4.4 - es Carbon romot tesztelte már valaki? Vélemény?
-
barnabasss
tag
Eljott a konnyes bucsu.. Bekopte a gyertyat a telefon.. Azt irja nincs sim meg szolgaltatas.. Nem szervizelek inkabb valtok 5s-re Sziasztok koszi az eddigi segitseget..
-
w333
félisten
válasz
Assasin_ #23039 üzenetére
Persze ez érthető ... de nem is azt mondtam hogy miben jobb vagy miben rosszabb a két telefon csak azt hogy nem nagyon létezik laggmentes Android rendszer kivéve ugye ami a Nexus telefonokon van !
Felhasználó függő a dolog hogy ki mennyire érzékeny a laggokra, én pl. több mint 1 év Nexus 4 használat után akármennyire is szerettem volna hozzászokni pl. az LG G2 -hez (pedig sokkal erősebb) nem nagyon tudtam mert laggol, ha huzamosabb ideig használsz egy adott telefont csak akkor érezhető a különbség !
Az a baj hogy tökéletes telefon nincs, kompromisszumokat kell kötni !
Na de most már tényleg OFF vége !
-
w333
félisten
válasz
Assasin_ #23035 üzenetére
Nem létezik laggmentes Android telefon, a Nexus telefonok stock rendszerrel kevésbé laggolnak mint a gyártók által módosított Androidos rendszerek, viszont még azok is picit laggolnak és nem-nem néztem el hasonlítsd össze pl. a Nexus 5 -el és meglátod miről beszélek, mondom minden csak nézőpont kérdése ...
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! A 4.4-et a towelroot programmal lehet rootolni ?
-
zotyi85
tag
10.5.a.0.233HK
Én ezt hadznalom. Eddig lagmentes. És persze van benne magyar nyelv. -
Deck
titán
Felrakom az Existenz 7-et ami 4.3-as de előtte kipróbálom az új 4.4es miuit! A Sonys KK lassú, akad, laggol. Hibajavítást meg még nem kaptunk Május óta. Vicc
-
Palesz191
aktív tag
ez a " friendsDBLog " cucc micsoda?
mi csinálja őket ?? meg minek.. tele van vele a gyökér
-
Dimond G
senior tag
Ultimate PureXZ v2
Version 2
Added Latest Movie App
Added Latest Walkman App
Added KK 4.4.4 SystemUI (Fast and Smooth)
Added Latest KK 4.4.4 Phonebook
Added Advanced Sony Framework
Added Advanced Volume Control Panel
Ultimate PureX Banner Under Setting ( Re Designed About Phone )
New KK 4.4.4 Home
Added Mobile Z2 X - Reality EngineBár nem nagy durranás, szerintem.... de majd eldönti mindenki maga!
-
Bator92
tag
A Google play szolgaltatasok akksi szopasa ellen mit lehet csinálni?
-
daniel909
addikt
hallottam a gondokról, igaz nem olvastam bele mivel nálam a z3 lesz aktuális inkább. a melegedésről hallottam meg h nem lehet videózni emiatt... meg rossz szériákról.. de ki lehet fogni jót is... de mindjárt bele olvasgatok
figyelj én áztam el elég rendesen a telefonommal futás közben, működik. csap alá tettem egy fiatal rokonom kedvéért, működik. nekem nincs vele bajom. (természetesen az ajtócskákat csukva hagytam.) és a hátlapom se emelkedett fel még. mákos szériát fogtam ki.
-
daniel909
addikt
válasz
ZsyfKo #23004 üzenetére
lg-t én se undorito az ui-ja ersze aki rootol annak mindegy.
én most z2 vagy one m8-at vennék. de inkább z2 a vízállóság már sokszor nagyon jól jött nekem..
az m8ba viszont a szoftver tetszik illetve az h jön rájuk az update és nem is bugos annyira, szóval elég tisztességesen nyomja a htc. meg a fém... nehéz kérdés emberek. majd ha kijön mindenből az új kezdhetek gondolkozni. -
dSERiES
senior tag
válasz
ZsyfKo #23004 üzenetére
Samu az jó, csak műanyag. De az AMOLED odaver
Viszont a Knox-al leszopatnak (meg a Root se olyan egyszerű...).
LG sztem jó, volt sok, én pl. bírom az Optimus felületet...nem olyan komoly mint a Sony, viszont jó színes. + rengeteg szoftveres extrával vannak felvértezve már az alap modellek is -
ZsyfKo
senior tag
Úgy tűnik csak nekem a hülyeségem ez, de én nem vennék Lg-t, se Samsungot, nekem ez a két márka
-
uveges13
csendes tag
-
Deck
titán
Ma adtam egy esélyt a 4.4nek de továbbra is akad, laggol, lassú :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest