- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
pumedli
csendes tag
válasz
consono #50980 üzenetére
Megnéztem. Nem volt kötelező megadni. Nálam az szerepel, hogy "nincs pontos adat". Az persze elképzelhető, hogy később módosítottak ezen, de nekem még nem kellett.
Szerk.: egyébként a címet meg lehetett/kellett (nem csillagos, tehát inkább előbbi) adni, de ha nem is adtad meg, akkor is a regisztráció során használt My Samsung oldal nyelvéből tudnak következtetni legalább az országra...
-
pumedli
csendes tag
válasz
leslieke #50978 üzenetére
Honnan tudja a Samsung, hogy szürkeimportos. Nem emlékszem rá, hogy a regisztrációkor meg kellett-e adni adatot arról, hogy hol vetted (/hol laksz). Az valószinű, hogy azzal tisztában vannak, hogy melyik telefont hová szállították, de ettől még magyarként vehetsz telefont a németeknél szerintem. De akár az USA-ban is. Utóbbi esetben max. itthon nem tudod érvényesíteni a garanciát (néhány kivételtől eltekintve).
-
pumedli
csendes tag
Néha nekem úgy tűnik, mintha lenne itt valami robot féle, ami időről-időre mindig visszatér és elmondja ugyanazt... Ahhoz képest egyébként elég intelligens!
Bizonyára a NASA itt tesztel... -
pumedli
csendes tag
Nem tudom, hogy azóta változott-e meg, de nálam 25 alkalmazás van Wave I-re, 26 a II-re és mindössze 8 db. a 3-ra...
Ez valami új taktika a Samsungnál?
(persze csak ezen promóció keretében)Természetesen köszönjük az infót!
leslieke: OK, akkor csak így tovább! Remélem hasonló iramban szaporodik az alkalmazások száma...
-
pumedli
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy az üzenet írásánál lehet-e több nyelvet beállítani? Nem arra gondolok, hogy a telefonon meglévőket hogy lehet, mert azt tudom, Arra gondolok, hogy a telefonra lehet-e valamilyen módon még nyelveket tenni? Vagy ez firm függő? Amilyen szoftver van rajta, azokat a nyelveket támogatja?
Köszi! -
pumedli
csendes tag
válasz
bokrosolajos #50462 üzenetére
Ha már a nyelvtant feszegeted... Ha valaki megszabadul a telefonjától, akkor már nem nevezhető kitartónak. A legkitartóbbak továbbra is itt vannak. A helyes a "korábbi legkitartóbb" kifejezés lett volna!
Tehát így állításod nem igaz.
-
pumedli
csendes tag
válasz
dave182 #50376 üzenetére
Ez a jelerősség probléma tényleg idegesítő tud lenni. Én főleg wifi-nél morgok miatta. Néha már úgy kell fognom a telefont, mintha valami veszélyes vagy rendkívül értékes dolgot tartanék a kezemben, éppen csak két ujjal, hogy legyen jelem a wifi-n.
Egyébként csatlakozom azok táborához, akik a tablet mellett döntöttek. Én is most állok vásárlás előtt. A telefont nem akarom lecserélni, nekem majd' minden igényemet kielégíti, és ezzel szemben kevés a (számomra) bosszantó tulajdonsága. Majd a tablet-en meg kiélem az újdonság iránti vágyaimat...És talán végre kipróbálom az egy időben sokat emlegetett mérges madarakat is...
-
pumedli
csendes tag
válasz
leslieke #50312 üzenetére
Találkozik a róka meg a farkas az erdőben.
- Te farkas, verjük meg a nyulat!
- Na és miért?
- Ha van rajta sapka, akkor azért, ha nincs, akkor meg azért!
Így is tesznek, jól elverik a nyulat. Egy hét múlva megint találkoznak.
- Te farkas, verjük már meg megint a nyulat!
- Na és most miért?
- Kérünk tőle cigarettát. Ha füstszűrőset ad, akkor azért, ha füstszűrő nélkülit, akkor meg azért.
Így is tesznek, megkeresik a nyulat és eléállnak.
- Te nyúl, aggyál már egy cigit nekünk.
- Na és milyet kértek, füstszűrőset, vagy füstszűrő nélkülit?
- Hmm... Nézd már farkas... ezen már megint nincs sapka! -
pumedli
csendes tag
válasz
consono #50132 üzenetére
Azért azt se felejtsük el, hogy a Wave az első Bada-s telefon. Ha úgy tekintünk rá, akkor egy prototípus...
A Wave II is gyanítom, hogy azért jött csak ki, mert kellett valami frissítés, amivel újra van egy kis figyelem a Bada körül. Ez olyan, mint az autóknál a ráncfelvarrás. Most a harmadik Wave lesz talán egy új koncepció, amihez egy nagyobb hardveres és szoftveres fejlesztés történt.
Nem tudom, hogy más rendszereknél miképpen történt a bevezetés, de valószínűleg azoknál sem egy tökéletes rendszer jött ki elsőnek. A nagy különbség az, hogy valószínűleg a fejlesztések gyorsabban történtek és az újabb készülékek is hamarabb jöttek ki. Ebben kéne nagyon fejlődnie a Samsungnak. -
pumedli
csendes tag
Ui.: egyébként a régiókód nálam megjelent... (csak a statisztika miatt)
-
pumedli
csendes tag
válasz
pumedli #50067 üzenetére
Nos! Kis kutatás után megtaláltam a megoldást. Ezzel a kis segítséggel sikerül orvosolni a problémát. Bár nem végleges megoldás, mégis a körülményekhez képest egyszerű...
Itt van részletes leírás hozzá, akinek kell. Az újabb frissítés alkalmával gyanítom vannak/lesznek egy páran...
Azért az valóban érdekes, hogy ennyi idő és frissítés után sem sikerül egy ilyen egyszerű(nek tűnő...) problémát megoldaniuk.Azért titkon reménykedtem, hogy a 2.0-val vár az újabb Kies, de sajna nem lett ma sem...
Majd holnap...
-
pumedli
csendes tag
Frissítem a KIES-t és a következő kép fogadott:
Másoknál is megjelent ilyen üres ablak? Úgy látszik, mintha a Samsung ebben is visszafelé fejlődne...
Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- PS Plus előfizetések
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest