- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
JoeNewcastle #49866 üzenetére
én csak annyit csináltam, hogy felvettem a connectionsba egy új profilt (bármi lehet a neve) és az access name-hez beírtam, hogy net. Ez után az Application profilesnél beállítottam ahova kellet.
anrab:nekem az volt a megoldás, hogy ennek a firmware-nek a bootját tettem fel és utána az rsrc1 már ment (de elcsesztem a csc-t és utána nem tette fel az ffs-t, szóval fel kellett tennem a vodás fw-t teljesen, bootostól, majd ezt teljesen bootostól.) Ja, kell a full download!
Amúgy lassan tényleg jó lesz ez a bada 2.0, kár, hogy nincs low ebből az fw-ből, az lehet, hogy nem lassulgatna már.
-
anrab
addikt
válasz
JoeNewcastle #49866 üzenetére
csak annyit kell beírni hogy online!
consono: nekem is rsrc1 erase-t ír ki. a régebbi 2.0-at simán felrakja. már a vodás boot file-t is ujra raktam.
Neked hogy sikerült megoldani? már vagy ötször pakoltam hol ezt hol régebbit! -
duvi
nagyúr
válasz
JoeNewcastle #49555 üzenetére
-Sajnálom.Ezek szerint marad az újra függetlenítés vagy a számhordozás
-És egy kis közérdekű infó:
A mobile-review jóvoltából kaptunk egy majdnem 20 perces kiváló minőségű Samsung Wave Y S5380 videó bemutatót. -
duvi
nagyúr
válasz
JoeNewcastle #49525 üzenetére
A leírtak alapján egy T-s Wavet vettél, amit utólag függetlenítettek. Lehet, hogy a T-nél időközben bevezettek valami új szűrési rendszert és a régi függetlenítés már nem műxik. Nem frissítettél vagy tettél fel új szoftvert mostanában? Van amikor ez is elég, hogy kiüsse a függetlenítést.
-
Kapanyél
őstag
válasz
JoeNewcastle #30116 üzenetére
Valami Bell-Tel, tegnap beszéltem a sráccal, egész normálisnak, korrektnek tűnt.
+36 20 945 14 75
50-ről árazta le, mert nem viszik tőle. Talán van neki 2db is.
Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest