- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
nyesix
senior tag
válasz
pumedli #50311 üzenetére
szerintem meg nincs ebben semmi meglepő, egyszerű rókabőr effektus, amíg nem kapható itthon a wave3, addig a korábbi modellekre biztos, hogy nem teszik elérhetővé, az új modellen debütáló új verziós FW-t.
legjobb esetben is max egyszerre lesznek ez szerintem...de addigra vagy lumia 800-at, vagy omnia W-t fogok használni
. A vicc az az, hogy nekem akadozott az xch szinkron, ez a legutóbbi hivatalos fw-el jelentősen javult, azóta havonta max 1-2 "kapcsolódási hiba" üzenet fogad. De mire összekalapálják átállok a WP7 re
-
radav
csendes tag
válasz
pumedli #50068 üzenetére
Köszi, ezzel működik nálam is. (le is volt töltve, csak elfelejtettem, mert múltkor működött a másik megoldás is)
Nagyon még ne reménykedj, mert az 1.2 is vagy két héttel korábban jött a szerencsésebb országok számára. Igaz némi trükközéssel az okosok itt is elérhetővé tették.
-
pumedli
csendes tag
válasz
pumedli #50067 üzenetére
Nos! Kis kutatás után megtaláltam a megoldást. Ezzel a kis segítséggel sikerül orvosolni a problémát. Bár nem végleges megoldás, mégis a körülményekhez képest egyszerű...
Itt van részletes leírás hozzá, akinek kell. Az újabb frissítés alkalmával gyanítom vannak/lesznek egy páran...
Azért az valóban érdekes, hogy ennyi idő és frissítés után sem sikerül egy ilyen egyszerű(nek tűnő...) problémát megoldaniuk.Azért titkon reménykedtem, hogy a 2.0-val vár az újabb Kies, de sajna nem lett ma sem...
Majd holnap...
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest