- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
happy555
aktív tag
válasz
Tomajdon #50209 üzenetére
Még annyi az érdekesség, hogy súlyra ugyanannyi mindkettő, de a méretek miatt az sgs2 sokkal könnyebbnek tűnik!
Hát igen, kinek mi....
Nekem spec mindegy mi van a tok alatt, inkább legyen akkor könnyebb.
A másik meg pont amit te is írtál, h tiszta karc az alja teteje. Most akkor miért is extra? Vagy azt hagyjuk figyelmen kívül?
Amúgy tényleg rulez, és boldog vagyok vele. Csak azért járok még vissza mert normális áron eladhatatlan volt a telóm, és olvasgatok hátha lesz egyszer asszonynak is skype vagy viber..... nem fikázni, csak ha már megint sgs2 a téma akkor érintett vook -
happy555
aktív tag
Nemtoom mi ez a fémház őrület, mintha a wave-en nem törne ripityomra az alsó, felső műanyag ....
Márpedig ha leesik akkor sarokra esik!
Nem értem miért vagytok annyira oda, fasza szilokontokban van, és ez is Samu! 1-2 ember úgy ír róla mintha valami Sharp lenne.... -
happy555
aktív tag
válasz
samsung1920 #50170 üzenetére
Sajna nekem is behalt ugyanaz a gomb...
Ha erőszakosan nyomkodtam akkor még nagy nehezen fel tudtam tenni a hangerőt, aztán vigyázni kellett rá....
Nekem még gariban cserélték.
Amúgy le is cseréltem egy szar műanyag ICS nélküli SGS2-re.....
bánom is.....,
hogy nem korábban -
happy555
aktív tag
Robot portolással mizujs?
Befuccsolt?
Pedig az milyen jó is lenne..... (nekem)
És kiderülne kinek mi tetszik -
happy555
aktív tag
Ne feledd, majd 1 évig nyúztam a wave-t, így van összehasonlítási alapom, és annak fényében írtam SAJÁT véleményem! Biztos sokan nem osztják velem, de az is biztos, h nekem hiába írod le azt amit amúgy is tudok....
Apropó, te mennyire vagy tisztába a másik oldallal?
Amíg nem cseréltem addig egész jól együtt tudtam élni vele, na de azóta ......, nagyon nincs pariban....
Aki nincs képben, és érdekli más is, az legalább fórumokból olvasgasson picikét... Van élet a Badán túl...
Ha meg valakit nem érdekel, mert elégedett, akkor jó messzire kerülje el, és akkor nincs mi fájjon!
Nahh, ennyi!Maradok tisztelettel!
(csendben) -
happy555
aktív tag
Igen, két oldala van, megtapasztaltam mindkettőt.
- nem ugrottak messzire vele, szinte ua.
- korábban már írtam, h a 'másik oldalon' szinte minden fizetősnek meg van az ingyenes alternatívája.
- biztos bővül, 2 hónapja nem néztem...
- 1,5 év alatt....
- ezt majd akkor újságold ha a telónkra elérhető...Biztos elfogult vagyok, de valamitől az lettem!
(nincs gúgli részvényem) -
happy555
aktív tag
válasz
SlyChocolate #46655 üzenetére
Lehet, bár adatott volna meg,h Bada függő lehessek!
Sok pénz maradt volna a zsebemben! (vagy ha annak idején mégis az I9000-t választom)
Sztem az kudarc ha sokan kiábrándultan lépnek túl rajta, akik meg bennemaradtak (pl. hűségnyil.) joggal háborognak.
Amúgy nem az a helyzet, h tényleg nem foglalkozott a rendszerével? Vagy ez az 1 év csak rossz álom volt?
Tervek azok vannak.... , meg az ígéret földje, mint a politikában.... -
happy555
aktív tag
válasz
consono #46651 üzenetére
hát megnyugtatlak nem azért mert bármi baj van a rendszerrel! A customok extrákat tartalmaznak, és hozzá rengeteg témát. Nem kellenek, csak bearanyozzák a mindennapjaink változatosságukkal!
10 perc alatt kicserélem,és visszamentem rá mindenem, és olyan mintha egy másik teló lenne...
"Ráadásul hetek óta nem elérhető az android forrása"
Ezt meg nem is értem...Ez mit jelent?? Mi kell hogy legyen a bajom?
-
happy555
aktív tag
válasz
szimike79 #46645 üzenetére
Bocsánat, nem tudom miért lett 3 az előző hsz-ből
Nekem megvan még a wave-em, és csak azért járok vissza ide olvasgatni mert hátha megtörténik egyszer, hogy vidáman írtok végre, hogy fasza az fb, cool a skype, viber stb...
Nagyon sajnálom ha személyes sérelemként élitek (már aki) meg a Bada kudarcát, pedig ti is csak áldozatai vagytok. Sztem itt sokan nincsenek is tisztában hol tart a droid..... több frissítés/ javítás/ újdonság van 1 hét alatt mint a bada létezése óta!
Itt gyakorlatilag mindegy, hogy a mai vagy a fél éves hsz-t nézem, ugyanazok a bosszankodások vannak.
Lehet szarozni a más rendszereket, csak előbb tessenek átnézni pl. egy s2 fórumra, ahol jó dolgukban azt sem tudják a júzerek hogy éppen melyik rom újdonságait próbálják ki először aznap! Még senki nem írta be hogy kár volt váltani a Badáról. Az pedig nagyon félre duma, h a wave az már 1,5 éves ......, jelenleg is ez a csúcs badás gép, és nem a telóval van a baj, hanem a rendszerével!Akit az kielégít, h milyen szép, meg mennyire fém az be se kapcsolja, és akkor örökké tarthat a szerelem!
(én megcsalva éreztem magam) -
happy555
aktív tag
válasz
brendoncsopi #46599 üzenetére
Milyen telód van ember?
Galaxy mini? Vagy mikro? Netán nano?
A leírt hibák tuti valami gyenge kütyün szerepelnek..... -
happy555
aktív tag
válasz
Milyen telód van ember?
happy555
aktív tag
válasz
Milyen telód van ember?
happy555
aktív tag
Skacok, merre jár az a 2.0-a??
Tudom nem rajtatok múlik, de nem tudtok róla valamit?
Ez már nagyon ciki.... -
happy555
aktív tag
válasz
Szabolcs90 #45976 üzenetére
Köszi leslieke!
Nekem még megvan a samsung garisom, szinte féláron, ha kéne.... -
happy555
aktív tag
Hi All!
Kf3 ,kg2 az mennyire friss?
Van frissebb, jobb? -
happy555
aktív tag
Ha valakinek kellene egy magyar Samsung garis, független hibátlan 8500-ös akkor írjon priv.
Még 4 hó gari van rá. -
happy555
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #41526 üzenetére
"A droidfanok mindig a rengeteg alkalmazással jönnek. Persze arról nem beszélnek, hogy droidra mindenből több verzió kell mert sokféle kijelző és verzió van."
Igen, rengeteg alkalmazás, és talán minden fizetősnek van ingyenes alternatívája!
Több verzió? Ezt jó lenne kifejteni, mert marketben 1 progira nincs több verzió csak 1, azt pedig letölt és örül..."A szabadalmi per meg veszni látszik így a droidnak az USA-ban reszeltek"
Ez miben korlátoz egy droid tulajt? Holnap jön valaki és elveszi a telómat? Tiszta para....
Szép dolog az önhipnózis, de kicsit legyünk máá objektívebbek.... -
happy555
aktív tag
Csak nem közeleg az igazság pillanata ???
Kíváncsian várom ! -
happy555
aktív tag
válasz
szimike79 #40678 üzenetére
Velem?
Én nem akarok vitázni, csak dolgok jelenlegi állásáról ez a véleményem.
Ne vedd zokon, én is wave-t vettem, és szívesen kihagytam volna a cserét....
De valahol elakadt ez a szekér. Pl. a skype nekem fontos, és valakinek az üzletpolitikája miatt nem tették rá, ami sajna valszeg nem változik. Mert hát volt nekem 7 évvel ezelőtt pda-m ~260-as procival és szaladt rajta!
Biztos lesz olyan jó a bada 2.0 mint a droid volt valamikor....
Lehet hogy egyszer utól is éri,vagy beelőzi! Akkor majd visszaváltok, de egyenlőre a zöld robotot kergetem egy darabig. -
happy555
aktív tag
válasz
szimike79 #40670 üzenetére
" Bár amekkora feneket kerítesz ennek az egésznek úgy hogy szinte semmit nem láttál a 2.0-ból, ami ráadásul nem is a végleges változat,"
Ez a tény ami elég elszomorító....
1 Év után még mindig csak homályos béta, erős kezdés után erős visszaesés jött.
És lehetne vigasz az akkuidő az esztétika hiányára, de az sgs2 ugyanannyit elmegy az effektekkel teli jóval nagyobb kijelző ellenére.... -
happy555
aktív tag
válasz
Dhampir #40621 üzenetére
Skacok én nem fikáztam a droidot soha (mivel nem is ismertem), és nem akarlak titeket elkeseríteni de nem is fogom.....
Tudom sgs2 ára bőven űberli a wavet, de sokkal inkább a szoftver a zsír benne mint a hardver!
Nem tudom egyeseknek honnan van rossz tapasztalatuk, de nem tudom osztani!
Stabil a bada??? Néha felvillan, újraindul, nem szinkronoz, nekem vakuzással is voltak gondjaim, nem beszélve a restart gombról ami a zsebemben naponta örvendeztetett.
És tette ezeket amellett, hogy 1 éve vártuk a flasht, skype-ot,normális böngészőt, mérges madarakat, ingyenes ftp-t, office fájl szerkesztőt, Igo-t..............
Komolyan mondom fényévekre van a droidtól, és egyre csak távolodik!
Imádom most is, szép is, igényes is, csak nem tudja követni (eddig) a konkurencia nyújtotta kánaánt!
A portolás legyen veletek! -
happy555
aktív tag
Szemezgettem én is az sgs2-vel...
IGo, Angry B., Flash, Skype,...
Imádom a kis wave-m, de holnaptól droid vook, most töltöm az akksiját... -
happy555
aktív tag
Szerintetek van esély, hogy a 2.0-ban működjön majd a skype?
Egyre jobban érdekel a dolog...
Vagy droidosnak kell átállnom? -
happy555
aktív tag
Napi több órás nyomkodás utan (9 hónapja) még ma is sikerült felfedeznem egy számomra új funkciót
Névjegyeknél ha egy néven tartom az ujjam és elhúzom jobbra akkor tárcsázza, balra pedig sms-t lehet küldeni!
Lehet egyedül vagyok ezzel, de a felfedezés öröme az enyém -
happy555
aktív tag
Hi all!
Tud valaki olyan témát amelyiknél nem "úszik" a háttérkép a kezdőképernyőn? -
happy555
aktív tag
Amióta van fizetős apps, azóta szinte nincs is ingyen progi! Még a "free facebook" widget is 540 ft ? hehhh.....
-
happy555
aktív tag
Valaki világosítson már fel, mert nekem sikerült frissítenem a fb-t, de chatnek nyomát sen találom ...
Hol kéne lennie? -
happy555
aktív tag
Nekem tiszta 1.2 van fenn, semmi prémium cucc, frissítettem a fb-t, azóta csak eddig jut....
Szerver nem stabil ---> szolgáltatás nem elérhető.
-
happy555
aktív tag
válasz
petrasgabor #33529 üzenetére
-
happy555
aktív tag
Nálunk csak lányom megy a kiságyba telefonommal mesét nézni, ő nem panaszkodik a kijelzőre
Filmet meg 100cm átló felett jó nézni. -
happy555
aktív tag
válasz
Lotusomega #33511 üzenetére
Nekem sem a kezem kicsi, hanem a zsebem.
-
happy555
aktív tag
Amikor alkalmazásokról beszélek akkor nem játékokra gondolok...
Mindenki rögtön játékokkal jön pedig az pont hidegen hagy!
De lehet én vagyok a fehér holló...
Pl. egy jó fájlkezelő ftp-vel jobban esne. -
happy555
aktív tag
Ok, megvenném, de ez az apps egy nagy rakás .....
Fél éve turkálok a szemetében és nagyon gyenge gagyi dolgok vannak....
Fizetés az megoldott egyáltalán ? Hogyan?
A telefon nagyon rendben van, de jó lenne már kihasználni értelmesebb progikkal mint javás 3D (hehh) quake... -
happy555
aktív tag
Akkor lehet buktam a Sygic-t, mert már nincs fenn !?
-
happy555
aktív tag
Tudjátok honnan lehet leszedni a Palringo 3.0-t?
-
happy555
aktív tag
Nekem is van bajom az ndrive-al. Nem csak hogy elhallgat, hanem néha úgy fagy ki hogy be is zárja a progit
Hab a tortán, hogy néha hiába lépek ki, valami beragad és 18% körül pörgeti a procit és ez 1nap alatt leszívja az akksit.Hogy valami jót is írjak róla: nekem nem késik (pesten)...
-
happy555
aktív tag
Hát skacok, Ndrive nem ingyenes, de nagyon pöpec! Thnx a segítséget! ;-)
-
happy555
aktív tag
valaki leírja hogy hol?
-
happy555
aktív tag
válasz
krisztian112 #27290 üzenetére
Lehet rá venni fóliát, asszem 800 huf körül, nna az karcolódik az üveggel szemben
-
happy555
aktív tag
Jelenség:
Sötétebb szobában a leglátványosabb. Auto vakuval.
Kapcsold be a kamerát, válts át videó módra, majd vissza fényképezésre.
Csinálj egy képet, majd nézd is meg a gyorsnézettel (jobb alsó ikon), utána vissza gomb és csinálj még 1 képet.
Ha nálad is tré akkor észre fogod venni a különbséget ... -
happy555
aktív tag
Sorry ha off...
Ha van valakinek tapasztalata DLNA kapcsolódásról Samsung tv-hez, akkor segítsen nekem!
A Wave ugyebár tudja ezt a funkciót, de a tv-k is alapból tudják? Vagy kell hozzá usb-s dlna kütyü? (7000-es széria)Amúgy örömmel fogadtam, h az 1.2-ben végre hibátlan a gmail fiók működése
Viszont a vaku így is a régi ... -
happy555
aktív tag
válasz
Varszegig #25615 üzenetére
A vaku mindig autómatán van.
A kamera sw-t 2 napja frissítettem, hátha...., de nem ....
Lehet, h több embernek is ilyen, én is csak akkor jöttem rá, amikor valamelyik fórumban olvastam ezt a megoldást rá (átlépni videóba, majd vissza).
Ha ezt teszem akkor teljes erőből villan és ordít a különbség a két kép közt.
Próbáld ki te is:
1 fénykép a szobában, utána a jobb alsó sarokban lévő ikonnal nézd meg mit csinált, majd lépj vissza és fényképezz újra. Lehet neked is gázos, ha nem akkor ez is egy egyedi hiba.
Csak tudnám mi ez a sok "egyedi" hiba, ugyanazokkal a firm-ekkel ..... ? -
happy555
aktív tag
sesbdg01
-
happy555
aktív tag
válasz
Varszegig #25593 üzenetére
Az, hogy a vaku csak halványat villan a fényképezésnél, és ezt csak úgy lehet elkerülni ha átváltok videó módra, majd vissza a fényképezésre. Akkor működik rendesen, de a csak amíg át nem állítok valamit, vagy pl. kilépek a médiaböngészőbe.
Korábban már írt erről más is, de jó lenne valami végleges megoldás erre mert bosszantó! -
happy555
aktív tag
Sziasztok!
Van valami megoldás erre a fránya kamera bug-ra?
Ünnepek alatt már megőrített a vaku ezzel a video-fényképező lépegetéssel
Mindíg kicsit villan anélkül.... -
happy555
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy vennék samu tv-t is, és jó lenne tudni hogy dlna kapcsolaton keresztül megjelenik teljesen a böngésző képe a képernyőn??
Mert ha igen akkor feleslegesen nem veszek olyat amiben van internet tv... -
happy555
aktív tag
Arra a problémámra, h nincs új mail mégis hangjelzést ad a teló van valami ötlet?
Reset-ek hogy vannak ezen a gépen? -
happy555
aktív tag
Van nálam is 1 hiba amit eddig nem olvastam a fórumban (persze lehet h van).
Gmail-t simán beállítottam, működik is rendesen 1 bosszantó dolog kivételével:
Be van állítva , h időközönként nézzen rá a fiókra, és akkor is pittyeg ha nincs új levelem, ami elég zavaró, főleg éjjel
Mi lehet a probléma, másnál is van ilyen? -
happy555
aktív tag
Jelentem a második magyar garis wave-en végre sikerült frissítenem, de azért ez vicc, hogy még ezt is csak a "FUS"-al !!
Egyszerűen érthetetlen....
Samsungék meg ezt írták:"Köszönjük, hogy hozzánk fordult kérdésével.
A Samsung Magyar Zrt. nem támogatja a házilag történő szoftverfrissítést, ezt csak partnerszervizek végezhetik. Amennyiben a készülék megfelelően működik, nem javasoljuk a szoftverfrissítést."
-
happy555
aktív tag
Létezik valami fájlböngésző progi ami fut ezen a gépen és lehet vele ftp-zni?
-
happy555
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^ #16583 üzenetére
Hi!
3 napja vettem én is 1 ilyen telót, nekem is ez volt a bajom.
Javasolták, h próbáljam másnap, de 3 nap alatt többszöri próba után is csak ezt a hibát írta.
Ma vittem vissza az üzletbe ahol vettem, rendesek voltak és visszavették.
A telefon EU! garis volt, talán francia piacra gyártott és ezeket nem lehet otthon frissíteni!
Most várom, h érkezzen egy magyarországi... -
happy555
aktív tag
Tegnap óta próbálkozom 2 géppel is, de nem megy, akkor talán holnap!?
Addig is abban segítsetek nekem, h ghol lehet beállítani a saját szám küldését híváskor! -
happy555
aktív tag
Szaisztok!
Gondom van a kies-el...
Firmvare frissítésnél letöltési fázisnál firmvare hibát ír és aztán a jól ismert "windows hibajelentés küldése"...
Mi lehet a gond?/dl/upc/2010-10/06/291844_cs1xdkis7a94x9q0_firm-1.jpg
/dl/upc/2010-10/06/291844_nijj90rwblnctagy_firm-2.jpg
Aktív témák
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest