- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
-
szebev
senior tag
Te nem korulnezel, hanem korulneztel! Mint irtad, csak akartal venni wavet,de nem tetted! Erre leirod ,hogy miert jobb a droid.Mindezt a bada forumon! A hozzad hasonloknak koszonhetoen mar tudjuk mik a droid elonyei. Egyebkent en nem haragszok Rad,csak szerintem eltevedtel! Bocsanatkeres elfogadva.Es en is bocsanatot kerek,ha tamadolak leptem fel!
-
-
Goldmen75
őstag
Az androidnak ez az egyetlen előnye, a wave-nek meg maga a készülék
) Én még ha fizetnének se cserélném le holmi androidos "csodára"....Majd lezs ehhez is előbb utóbb ez meg az, de telcsizni tök jó vele, a kijelzője fenomenális! a hangja is, összerakásból csillagos 5ös, hd felvétel állati minőségben, jó képek...mi kell még?! Tényleg akinek sok apps-kell az VEGYEN droidot..benne is a nevében.............
)
-
Speedy86
aktív tag
Ha 1 program se lenne rá akkor is fényévekkel, jobb lenne mint a blade. (főleg a magyar változat) Ha éjjel nappal appsokat akarsz letölteni akkor nem jó neked a bada. Nekem volt pár fontos apps de az mind elérhető. 1-2 dolgon kívül nem is nagyon tudnék olyan dolgot mondani amire nekem szükségem lenne és nincs. De persze embere válogatja.
-
gamek!ller
őstag
En iszonyatosan szeretem a hibaival egyutt.
Most voltam a tmobileba es mintha mit sem tudnek az egeszrol megkerdeztem, hogy mi van ha swt frissitek a magam modjan. Azt mondta, hogy ha meg tudom oldani sajat magam az sw frissitest es utana mukodik a telefon semmi baj nincsen. Nem fog elveszni a tmobile felol a garancia. Ha vegzek az ekgval bemegyek a samsungoz is.
-
-
1) Csak a Route66, semmi mozgás nincs a navigációs fronton. Játékok ha lennének, biztos lenne szó róla a topikban, nekem itt se tűnt fel semmi.
2) Valószínűsége mindig vanBár most asszem magasabban járnak az árak.
3) Fejlődtek.
4) Egy bagázsról tudok, aki képes lenne rá, de amikor utoljára néztem, nem mozdultak rá a témára. Majd mindjárt rájuk nézek újra. -
peterk
senior tag
Attól függ mire van nélkülözhetetlenül szükséged. A Wave hardver szempontból sokkal jobb, multimédiában picit jobb, a felhasználói felülete (szerintem) jobb, és van pár extra funkciója ami az Omnia2-ben nincs (pl. wifi access pointként tud működni, DLNA képes, stb.)
A másik oldalon viszont office jellegű, üzleti funkciókban gyengébb mint az Omnia2. Outlook szinkronizálás Omnia2-n ötből ötös, Wave-en max. kettes. Telefon funkciók jobbak (pl. smartdial, quickdial/speeddial, voice dial). És az iGo miatt navira is sokkal jobb az Omnia2, mint a Wave.
Aktív témák
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest