Hirdetés
Aktív témák
-
szebev
senior tag
válasz zotymoty #50280 üzenetére
Megoldodott a problema .... Viszont nem igazan ertem , hogy mi volt az ! Vegig a Zotymoty gepen probaltuk felrakni a firmet, de nem sikerult, aztan atmasoltuk ugyanazokat a file-kat az en gepemre es elsore felment a KF3 !Leellenoriztem a softver verziot es ezt irja :1106242233LISS8500XXKF3 ! Ez igy nekem erdekesen hangzik Ilyennek kell lennie , vagy vmit elrontottam vhol ?
Ja , es Zotymoty a tesom es csak azert en irok helyette, mert neki nem volt turelme es ideje megvarni,hogy vegezzek. Nem is tudja , h kesz a teloja ! ( feligmeddig )
Egyebkent azert raktuk ujra az 1.2, mert mindig jelzett ,h usb kapcsolodas pedig nem is volt semmi radugva a telora... Igy 1 nap alatt lemerult a telo, ugy hogy nem is hasznalta ! A baj az , h ez a problema meg mindig jelentkezik az uj firmnel ! Valakinek vmilyen uj otlet esetleg ?
Ez a hsz. inkabb lesliekenek ment volna !
[ Szerkesztve ]
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Stellar Blade
- Egy korszak vége
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- ÚJ, BIZTOSÍTÓ ÁLTAL CSERÉLT, iPhone 15 Pro Max, Független, 256Gb, Blue titánium ELADÓ
- iPhone XS 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB Dual SIM Black 2 hónapos Samsung vásárlás Független Csere/beszámítás is!
- Vadonat moduláris HMD Fusion Business Edition 8+8/256GB, black !
- iPhone 16pro/128/ független! sivatagi titán.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest