- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
SpaceKombajn
aktív tag
Na, akkor a statisztika kedvéért.
Független wave II, vodás kártya, autofrissítés kikapcsolva, telefon bekapcsolva, semmi repcsi üzemmód és simán átállította az időt.
spacetime
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz bokrosolajos #45187 üzenetére
Tudása jó, az biztos, de szerintem úgy néz ki, mint egy hintaló
spacetime
-
SpaceKombajn
aktív tag
-
SpaceKombajn
aktív tag
Wave, wave, wave
el ne aludjék,
S mit kér a nép?
Applikációt még!Bada, bada, bada
van benne néhány hiba,
2.0 javítsd ki kérlek,
s királya lehetsz e népnek!spacetime
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz bokrosolajos #34636 üzenetére
Nem csak a Corában, a Tescoban is van ilyen akcó (adidas kozmetikumok) és a képen egy wave s8500-zal reklámozzák, mondom ki is próbálom akkor jövő héten, hátha nyerek egyet és akkor nem kell gondolkozni, hogy wave vagy wave II. Itthon azért rákerestem erre az akcióra és sajnos csak wave 723-akat sorsolnak ki 5 héten keresztül egyet-egyet, elég megtévesztő, de a reklámokban megszokhattuk már
Amúgy ma láttam egyszerre az I-est és a II-est, mindegyik bekapcsolva, az I-esen fólia, így azért látszik, hogy az I-es normálisabb telefonméret és nem a mostani óriás kijelzős okostelefon méret. A II-esen az ikonok konturjait élesebbnek láttam, az egyesen a színek pedig másmilyenek, biztos van akiknek ez tetszik, ezért és a dupla memóriáért egyelőre a II-es áll nyerésre, pedig annyira egyformák, miért nincs egy wave másfél 3,5" kijelzővel és csak 1mm-mel szélesebb kiadásban mint az egyes.
blt.62
Te csak a wave-t nézted vag a wave II-őt is, ha mindkettőt, akkor mi miatt választottad az egyest?
[ Szerkesztve ]
spacetime
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz GrooveHero #33880 üzenetére
Azt láttam én is, de infó nem volt arról, hogy melyik milyen verziójú szoftverrel ment, mennyire sok program volt feltelepítve stb.
Total egyforma beállításokkal is kellene az témaváltós teszt.spacetime
-
SpaceKombajn
aktív tag
Biztos, hogy dupla memória van a II-ben? Külföldi oldalakon egyformát írnak, csak itt írnak/írtok 2x annyit.
spacetime
-
SpaceKombajn
aktív tag
Voltam waveelődni, megnéztem az egyest is megint (bekapcsolva nem volt) de igazából most a II-esre voltam kiváncsi(ez be volt kapcsolva, nyomogathattam is). Szóval nem annyival nagyobb, mint amennyivel a képekeken és videókon látszott és ahogyan leslieke jól leírta, azért volt amikor egy kézzel már nehezebb volt kezelni.
A gond az, hogy nem egy helyen volt a kettő, hanem két különböző boltban és így nem az igazi az összehasonlítás(főleg a kijelzők), Fehérváron ez van, pedig együtt kell látnom őket. A döntés pedig nehezebb lett, mert először azt hittem, hogy a méret különbség miatt ki fog esni a II-es, de nem.
Na majd 2 hét múlva megyek Pestre és ott is körülnézek.[ Szerkesztve ]
spacetime
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz DarkDeer #32929 üzenetére
Köszi, jól hangzik ez is, éppen gondolkodtam, hogy megérdezem a II-es topikjában is, de ez jobban pörög. Tegnap is akartam kérdezni, hogy fényképezésben melyik a jobb? Elvileg ugyanaz a hardver része, de eléggé eltérőek a képek a tesztekben, persze lehet szponzorált tesztek voltak
Megnéztem a mysamsungwave.hu-n is és a s8500-ös képei nagyon jók.[ Szerkesztve ]
spacetime
-
SpaceKombajn
aktív tag
Sziasztok!
Melyiket vegyem a Wave-et vagy a Wave II-őt? A különbségeket tudom, kijelző, ram, méret.
Múlt hétem volt a kezemben az egyes és elegáns, nem az a jelenlegi telefonokra jellemző tepsi méret. Képeken, videókon láttam a méretbeli eltéréseket, hogy meghízott a II-es. Van aki próbálta élőben mindkettőt, hogy mennyivel nagyobb? Tudnátok olyan helyet mondani, ahol van mindkettő és ki is lehet próbálni?spacetime
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával