- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Alan[HUN]
senior tag
Na lecsekkoltam, biztosan működik-e, de megvan a megoldás!
Bal felső sarokból lerántod a "menüt" és a legalján, a Kijelentkezés alatt, ott van kis betűkkel, hogy Desktop site/Asztali verzió (nekem angol, azért nem vagyok biztos a magyar nevekben
), arra ráböksz, miután betöltötte, a profilodon megkeresed a hsz.-t, majd a jobb felső sarkában (ahol amúgy is szokott lenni az erre szolgáló ikon, csak nem fog látszani), böksz egyet, mire megjelenik, aztán mégegyszer és innentől az asztalihoz hasonlóan kérdez, stb.
Igen, kicsit lassú, kicsit macerás, de a miénk! -
leslieke
Jómunkásember
Ez megoldja a problémát: Kies 2.0.3.11082_152 problémamegoldás
-
szimike79
őstag
Igazából most már bármikor jöhet, de valószínű, hogy csak a Wave3 hivatalos megjelenése után. Pontos dátumot mi sem tudunk.
Az eddigi bejelentések alapján 2011 Q4, azaz az utolsó negyedév. Ez eléggé tág fogalom, de reméljük, hogy még ebben a hónapban kijön.DeathAdder: Ha haverodnak lesz, inkább várjátok meg a véglegest, különben elképzelhető, hogy sokat a nyakadra fog járni miatta.
-
Tomajdon
aktív tag
Én a böngészőben beírom hogy m.facebook.com, és ott rámegyek hogy check-in. Az működik, de persze engedélyezd a helymeghatározást. Bada 2.0-ban a facebook appon belül is működött, bár elég lassan, jobb a böngészős.
Más:
Direkt visszaraktam az 1.2 KF3-at, hogy legyen egy stabil rendszer. Ahhoz képest tegnap este 2x újraindult, ma is 1x. De tök véletlenszerűen. Egyszer böngészésnél, egyszer amikor beléptem a menübe, ma meg amikor a saját fájlok közt kerestem. Tegnap amikor befagyott, elindítottam egy játékot, az is 3-4x befagyott, meg akadozott, vártam vele 5 percet, utána jó volt, de a proci soha nem ment le 1 %-ra. Egyelőre marad, mert most multiztam fel, nincs kedvem megint ehhez. De mitől lehetnek ezek a random újraindulások? -
duvi
nagyúr
Szia!
Háttérképet te is tudsz csinálni magadnak. Amennyit csak akarsz.
A lényeg, hogy 1200×800 legyen a kép felbontása.
Bemásolod és már használhatod is.
Ha nincs kedved szöszölni vele, akkor segít a jó öreg kugli -
leslieke
Jómunkásember
Itt a pávás kép: Samsung Wave S8500 eredeti háttérképek
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest