- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
Kunsztler #20740 üzenetére
én csak a mobilarénás összehasonlító és a külföldi gsm aréna tesztjeit olvastam mindkettőnek ugyanaz az eredménye. a mobilarénás elő képekkel a másik labor képekkel tesztel. betudod linkelni azt az oldalt ahol az s4 elbukik egy normálisabb teszt során nappali felvételekkel? kíváncsi vagyok mert nekem ez fontos szempont lenne. és szerdán már dönteni kell melyiket veszem meg. az n5 nél ha jól tudom az aksi is pincuri lesz és kisebb kamera és kepernyő
-
zseko
veterán
válasz
Kunsztler #19173 üzenetére
Hát, van rajta vagy 90 app az igaz
Ám nem érzem akadósnak, az egyedüli amivel nem vagyok kibékülve az a billentyűzet, arra várni kell másodperceket mikor írni akarok. A swype-ot használom.
Böngészőből is van legalább 4, mert mindegyik másra jó. Egyébként sem az user a hülye
hanem a rendszer, meg aki így írta meg, hogy minden sz@rt betölt akkor is ha nincs értelme, és még nem is szabályozható
Viberen telefonálni ritkán szoktam, inkább a chat ami van rajta most már visszamenőleg lassan 3 hónapra. Na de hogyha ezt képes bent tartani a memóriában képekkel együtt, akkor ez is nagyon hülye...
Ja, és ez mellett kb. 43 app le is van tiltva, gyakorlatilag szinte az összes Samsungos bloatware
HP Print Service is minek
Jaa, és azt tudja valaki hogy a Match3VS az mi a fene lenne??
(#19177) mgTerminator Semmit, legfrissebb gyári független, még rootolva sincs. Viszont nekem fürge, biztos hogy lehetne még gyorsabb, de miután letiltottam azt a sok szemetetet éreztem hogy gyorsult
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Kunsztler #18906 üzenetére
Sajnos attól hogy valakinek a kezébe kerül egy okos telefon , a tulaj maga még nem biztos hogy hozza azt a szintet amivel (ki) tudja használni...
Már nem azért de lassan a telefon vásárláshoz is tesztet kéne kitöltetni egyesekkel, csak a mihez tartás végett ....
1. tudják-e pontosan milyen telefont vesznek
2. tudják-e azt hogy mire való és mit tud
3. és lehetne még sorolni!!!Ha ez mind meglenne akkor el lehetne kerülni a hülye kérdéseket a és a többiek (felesleges) fárasztását , hogy így f0s a telefon meg úgy f0s ,ez nem megy az nem megy stb stb ...
Nem mellesleg ott az 1.hsz amiben minden benne van!
Kunsztler: Ez persze Nem Neked szól hanem csak úgy általánosságban ,de már nagyon ki kívánkozott ..
(mert majd ezek a "hozzáértők" terjesztik majd az igét hogy milyen sz@r az S4 ..... és ilyenkor ki megy a bizti nálam.... )
-
válasz
Kunsztler #18646 üzenetére
semmi extra; google asszisztens, extra kereső, különböző helyszolgáltatások...stb.
b.bela1; semmi sépci, de sokan pont ott rontják el, hogy bele sem kukkantanak bizonyos funkciókba, pedig az alapban úgy került beállításra, hogy fusson a háttérben, gyűjtse a hasznos infókat - tartózkodási hely...stb -, cserébe a - szerintük, illetve a reklámozók szerint - legideálisabb dolgokat/szolgáltatásokat kínálja fel számomra, meg ilyesmi, de én ezekre nem vagyok kíváncsi, pláne nem folyamatosan, konkrétan rákeresek valamire, ha az érdekel, vagy szükségem van azzal kapcsolatos infóra.
Blaise; ebből a szempontból pont az android kényeztet el, mivel semmi extra igényem nincs, ios alatt is csak a t-s navigon volt fent, semmi más alkalmazás, mivel amikre használom a telefont (telefonálás, sms, e-mail, net...stb), azokra alapban is kiszolgál, android alatt csak a csupasz verzió lenne problémás, attól az ios is több alapban, de a samsung és sony firmware verziók pont azokat a dolgokat tartalmazzák, amik esetleg még hiányozhatnának - viszont ezek is mind a két rendszer alá elérhetők -, de olyan alkalmazás nincs, amit külön kellene letöltenem, illetve amikre mostanában rászoktam, azok szolgáltató specifikusak (t-s műsorújság, meg ilyesmi), de azok ios és android alatt is adottak.
ja, ios 5 alatt volt még azért hiányérzetem, nem volt adott néhány funkció (például; safari alól nem lehetett a telefonról betallózni képet...stb képtárra...stb történő feltöltéshez), de ios 6 óta azok is pótolva lettek. -
b.bela1
őstag
válasz
Kunsztler #18646 üzenetére
Kali biztos tud valami specit. Én úgy duplázom a gyárihoz képest , hogy:
1. Alkalmazások között tiltom amit ismerek(!), és amit lehet.
2. Szinkronizálás-> fiókok, csak gmail, minden más pipa ki.
3.google aszisztenst még soha el sem indítottam.
4. Google beállításoknál szinte minden ki, csak térkép dolgokat hagyok.
5. Sötét tónusú hátteret használok. (nem kéket)
6. My home buttonnal (play) közben lelövöm, de nem muszályból. Kb. ennyi. Működik. -
zola-
őstag
válasz
Kunsztler #18609 üzenetére
Szetcsesztettem a telefonom rendesen. Szinte az osszes custom romot kiprobaltam. Kerestem valahol azt a sebesseget amit az elozo nexus4 tudott. Kicsit fura volt utana. Egy romban talaltam meg ezt meghozza a vision x romban.Hihetetlen gyors probaljatok ki. Ja es felmegy a zart bl-es romokra.VISION X
-
Szakiii
addikt
válasz
Kunsztler #18428 üzenetére
És továbbra is csak alaplapival csináld mert egyébként fail lesz (legalábbis nekem az volt amíg nem ott csináltam) ha kész gyári recoveryn nyomj egy törlést és be fog indulni. Egyébként továbbra se értem miért nem volt jó neked nálam tökéletesen működik az a GE rom bár én systemet nem formáztam mert xda-n nem írták hogy kellene.
-
Rengete
aktív tag
válasz
Kunsztler #18404 üzenetére
Nem untam meg csak nagyon keveset nyújt!
Omega v12 most amit használok. EZ 4.2.2 de szinte teljesen gyári csak pár plusz dolog van benne. Ami nagyon jó benne, hogy telepítésnél mindent kiválaszthatsz, hogy mi települjön! Egyenlőre most ezt nyúzom aztán majd meglátom.Az Omega v2.0-át is feltettem de az is teljesen alap android 4.3
A méreteikből látszik is, hogy mennyire puritán az összes ilyen rom: CM, Omega V2.0, Goole edition.
Ezek mind bőven 500mb alatt vannak. A gyári meg majdnem 2GB -
Ateszpapa
addikt
válasz
Kunsztler #15265 üzenetére
El kell vinned személyesen a készüléket és tartozékait a szolgáltatódhoz, és kéred a biztosítást.
Érdemes akkor már a lopás ellen is védeni, de csak szerződéskötéskor lehet megadni a csomagot, utólag nem lehet változtatni.Ott megnézik szemre a készüléket, és ha szerencséd van nem kötnek bele.
-
-
kengyel
nagyúr
válasz
Kunsztler #12884 üzenetére
Jó reggelt ! Én kipróbáltam a 4:3 kép készítését is ,de szinte semmi különbséget nem látok a 16:9 hez. Legalább is minőségileg nem igazán vettem észre rajta semmit. Csak az a gond hogy beltérben próbáltam, a kültérit is ki kellene.
(#12887) Manka76
Miben jobb a Nexus kamerája ?
-
rjg
őstag
válasz
Kunsztler #12597 üzenetére
A root-olás részt - illetve az Odin használatát - olvasd végig és kövesd lépésről lépésre. Ha nem vagy biztos magadban, akkor itt egy video segítségül.
-
boletus
aktív tag
-
kengyel
nagyúr
válasz
Kunsztler #12085 üzenetére
A kamerája szerintem nagyon is jó. Csináltam pár képet itt megtudod nézni, és döntsd el magad is
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest