- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsa74
tag
Sziasztok.
Valaki leírná, hogy kell fel tenni ezt a romot. Sehogy sem sikerül. Knox nem idegesít már -
Bazsa74
tag
válasz
mgTerminator #32214 üzenetére
Igy sem jó. Akkor marad a szervíz
-
Bazsa74
tag
válasz
mgTerminator #32207 üzenetére
Nem használok tokot és nem látom, hogy bármelyik lik el lenne tömődve
-
Bazsa74
tag
Az mitől lehet, hogy bármilyen hívásnál (PL: hanghívás, Skype) kihangosítva, nem hallanak a túloldalon? Ha kikapcsolom és fülemre teszem, akkor minden jó?! 4.3 és 4.4-en is ezt csinálja. Reset után sem jó.
-
Bazsa74
tag
válasz
mkoch820 #25018 üzenetére
Én lefrissítettem a német verziót. Az mke-ben sem tapasztaltam változást. Amit a kies írt, optimalizáltabb működés, knox védelem javítása, ikonok változása meg a többi duma (jobb akksi használat, gyorsabb működés), downgradelni nem lehet ezt sem. Én semmi változást nem észleltem. Új ikonokat sem.
Stabil meg minden.
-
Bazsa74
tag
Ühh az én DBT-s Német rendszeremre már a 4.3 frissítése is megérkezett. Míg a szeretett T-Mobile-unk még ki sem adta a 4.3-at.
Azért ez elég gáz
-
Bazsa74
tag
Kali tudsz nekem ajánlani valamely romot, ami használható és érdemes kipróbálni? Most a legújabb frissített t-s rom van fent?
-
Bazsa74
tag
Sráccok a Spigen Neo Hybrid tok miatt le kell venni a hátlapot? Nekem így kinyomja egy picit a tok hátulját a kameránál. Ha leveszem úgy még nem próbáltam. Erröl lenne szó.
-
Bazsa74
tag
Tényleg nem is mondtam. Vettem egy fehér szélü, de amúgy fekete Spigen Neo Hybrid Tokot, kijelzőfóliával. Nagyon királyul néz ki, bár a fóliát nem sikerült feltennem. Ismét kiderült béna vagyok a fóliázáshoz. Eddig 3:0 nekik.
-
Bazsa74
tag
Na felraktam újbol a romot. Amint a pit-et betallozom autómatikusan beteszi a pipát a re partition-ba. Betallóztam az összes file-t és utána kivettem minden pipát, majd vissza. Most jónak tünik. Bár csak nem ez lehetett a gond. Na mindegy, most facának tűnik. Köszi a segítséget
-
Bazsa74
tag
Amint be tallóztam a 4 file-t, az odin betette helyettem a pipát a re-partition kockába.
Elötte gondolom nem kell semmit csinálnom, gondolok itt (gyári beállitás, kártya kivétele) ilyesmikre?! Ezeket nem csináltam, csak az efs mappát mentettem le vagy 9 helyredobolson: Örülök. Nekem is volt már kibontáskor ilyen problémám, csak ezért gondoltam.
-
Bazsa74
tag
Kali az álltalad belinkelt nggabi XEH romok között mi a különbség? [link] Én a másodikat tettem fel, de nekem lassabbnak tünik mint a TMH-s gyári romom volt. Illetve több android alkalmazás fut és több ramot is eszik. Köszi a választ.
-
Bazsa74
tag
válasz
charlie1975 #14613 üzenetére
Én a maxthon-t használom és kezeli. Bár az is igaz én feltettem a flashplayer-t is. Nekem ez a böngésző felelt meg a legjobban, pedig vagy tizet próbáltam ki.
-
Bazsa74
tag
1 hét gondolkodás után nekiálltam a t-s rom cseréjének, független magyarra. Még kezdéskor is kétszer kiléptem a start elött, mert féltem hogy elrontom a masinát. Elolvastam tízszer az összefoglalót, de még akkor is féltem. Nekiálltam ahogy le van írva. Mindent megcsináltam és láss csodát. Tökéletesen működik és xeh kód is a helyén. Nagyon szépen köszönöm mindenki segítségét.
-
Bazsa74
tag
válasz
gainwardgs #11692 üzenetére
Nálam is ezt teszi, de nem mindig
-
Bazsa74
tag
Nos szegény telefonom harmadszor is a szervízben landolt. Majdnem 3 napot bírt. Most sem a régi hibák jöttek elő. Most elkezdett forrósodni. Olyan szinten, hogy le kellett kapcsolnom, mert féltem felrobban. Természetesen most sem cserélték. Ismét 7 napig lesz kitudja hol. :-(
-
Bazsa74
tag
válasz
charlie1975 #9933 üzenetére
Nekem már a BMF4-el jött meg, mert a szervizben lefrissült. Kicsit gyorsabb lett és talán egy kicsit kevesebbet fogyaszt az aksiból, de a legszembetűnőbb nekem az érzékelők érzékenységének javulása volt. Sokkal jobb lett. Persze az is lehet, hogy a 2 hét szerviz miatti hiánya mondatja velem
-
Bazsa74
tag
Végre 2 hét után visszakaptam kis telefonom. Jó a mikrofonom, van wifim is már és egyenlőre minden működik. Kicserélték a kijelzőm és az előlapot is, mert mérgemben egy kis kijelző buborék hibát is ráírattam, hogy az első javításkor keletkezett (persze nem. Így vettem, de már csak itthon vettem észre nagyítóval). Természetesen ez már nem a t-mobil sufni szervizében készült mint első alkalommal. Ezt a samu csinálta pesten, mert megnéztem a munkalapot. Remélem vége a vesszőfutásomnak és innentől faca kis telefonom van
-
Bazsa74
tag
Beszart a mikrofonja. Nem hallottt senki a másik végén. Azt egy hét alatt megcsinálták. Oda adták ma 11-kor. Hazaérve láttam hogy hibaüzeneteket dobál az SEAndroid belső védelem, hogy letiltott alkalmazást mert olyan müveletet akart végrehajtani ami bajos. Vagyis nem engedte a wifit bekapcsolni és a kies azt irta pc-re kötve, hogy ez a telefon nem alkalmas frissitésre mert nem lehet inicializálni. A csávó frissített szoftvert rajta de az sem oldotta meg. Erre azt mondja egy hét a javítás. Mondtam túrót és péntekre itt legyen. Egyenlőre ennyi.
-
Bazsa74
tag
Az megtörtént elöször is, és most is. Most júli 4.-ére tudtak volna jönni. Azért az vicces, hogy egy hetet várjak míg kijönnek és kitudja meddig tart a javítás majd. Így péntekre meglesz. Ha nem akkor kicserélik mert olyan balhét vágtam ki, hogy csak zengett az ügyfélszolgálat is. Hetekig szaroznak, de elvárják, hogy nyugodt legyek? Legalább azt elértem, hogy egy havi részletet nem kell befizetnem.
-
Bazsa74
tag
Na megjöttem a garis szervizből. (T-Mobile).
Remek lett. Mikrofon jónak tünik, most nem engedi bekapcsolni a wifit.
Na most eldurrant az agyam és visszamegyek harmadszor is.
Ebben nem lesz köszönet. -
Bazsa74
tag
Üdv az Uraknak.
2 hete lettem én is tulajdonosa egy S4-nek. Sajna múlt hét kedden szervizbe voltam kénytelen vinni mikrofon probléma miatt. Senki nem hallott a vonal másik végén
Ma megyek érte és remélem készen áll a használatra. Gondolom egy új szériánál ez előfordul.
Bízom benne nem sokszor, mert a csere S Advance nagyon hervadt hozzá képest.
Majd beszámolok, hogy mit mondtak a szervizben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kikristályosodik a Razr 60
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest