- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
sEtuke #34783 üzenetére
Tartozékokra egy év gari van, enyém most fog lejárni hó végén. Nekem a füles ment tönkre, kihívtam a prémium szervizt, szó nélkül cserélték. A hátlapot is azonnal cserélték ahogy megmutattam hogy lepotyogott pár betű. És ha már ott volt az akksit is cserélte, pedig arra nem is kértem
-
Gizmo94
veterán
válasz
sEtuke #32992 üzenetére
Szerintem hacsak nem hazajáró lélek vagy Japánban, értem ezalatt, hogy bármikor mégy újra és fotózhatsz amennyit akarsz bármikor, hanem egyszeri az út és sokat érő emlékeket szeretnél fotózni, akkor javaslom, hogy semmiképpen ne az S4-gyel fényképezz, mert a kültérieket sem fogod szeretni, de a beltéri képeid garantáltan szarok lesznek. Utólag kitéped az összes hajad és nagyon bánni fogod. Ez egy jó telefon, de a kamerája egyszerűen nem az. Ha bármilyen digitgépet viszel ami nem őskövület, összehasonlíthatatlanul szebb és élvezhetőbb képeket fogsz csinálni. Amúgy ha mindenképpen ragaszkodsz az S4 használatához, szerintem max amit tehetsz, vagy amit kapanyél írt, vagy a Camera zoom fx használata.. Ezekkel sem lesz sokkal jobb, csak valamivel, vagy semmivel, de placebonak jó. Tudom, ezért megölnek itt, de ez a kamera jó dísznek, meg éppen lőni arra, amire nagyon muszáj.
Közben kapanyél megmondta a tutit, nagy +1 neki.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
sEtuke #27811 üzenetére
Hogy rohadjon meg az S4, en meg azt hittem hogy ez is aluminiumbol van. Legkozelebbi telefonom nexus lesz, de lehet hogy inkabb eladom a francba, aztan veszek most egy nexust. Azert valahol felhaborito hogy egy csucskategorias telefon ilyen hulladek bovli futtatott muanyag keretet kapjon.
-
válasz
sEtuke #22818 üzenetére
tudod, de vagy ugrik a knox számláló és oda a gari, vagy pedig élsz a kínai root lehetőségével, ami a nem nyúl a számlálókhoz, de a munkaállomás oprendszerét (windows) is megfertőzi, és - a külföldi fórumon leírt tapasztalatok alapján - a telefonról is forgalmaz adatokat egy szeverre, és a fene tudja, hogy milyen adatokat lop ki...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- HBO Max
- BMW topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest