- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
g947
tag
válasz
sarkany92 #30499 üzenetére
Furcsa, mert ha nem bolondul meg a gép, akkor 24 órát is működik rendben, igaz kevés használattal.
Most újrafuttatom a classic tesztet csatlakoztatott töltővel. Már 25 perce fut így, míg töltő nélkül 1-2 percig futott csak. Ez jelentheti az akkuhibát.
Köszönöm a választ.
Kellett fizetni az akkumulátor cseréjéért?
g947 -
Vikooo
addikt
válasz
sarkany92 #29006 üzenetére
Elöször én is csalódott voltam picit, hogy nem csak Japánban vagy Koreában gyártják de a költséghatékonyság szempontjából lehet jobb.
Jó lenne ha mindent Koreában és/vagy Japánban gyártanának, nem lenne ennyi hulladék.
Amúgy a telefon hátulján, az akksi alatt nekem az szerepel csak, hogy Made by Samsung. Ez aztjelenti, hogy made in Korea?
-
Szakiii
addikt
válasz
sarkany92 #25900 üzenetére
Én már végigmentem mindenen. Megfelelő modemmel 4.4 tökéletesen működik és nagyon gyors. Egyébként ha TW romot használsz akkor ugyan az lesz a helyzet mint gyárinál mármint ram alapján. Ha neked ezek a plusz dolgok nem tetszenek vagy feleslegesnek tartod akkor GE romokat ajánlom 4.3 és 4.4 is tökéletes.
-
válasz
sarkany92 #18915 üzenetére
menü alól is jó, de eltérő rendszer alól nem minden esetben javasolt belakott memóriakártyát átteni másik készülékbe, mert azon vannak/lehetnek olyan címzések, (rész)alkalmazások...stb, amik problémát okozhatnak!
nyomd vissza gyári állapotra a rendszert a telefonon, használd úgy, nem lesz gond, utána meg látod majd, hogy mikor és miért jelentkezik a hiba, adott memóriakártya használatának a megkezdését követően. -
válasz
sarkany92 #18913 üzenetére
ez friss telekom firmware, jelenleg ezt használom én is, kifogástalanul fut!
valami módosítás vagy utólag telepített alkalmazás nagyon odavágott rendszernek, ha gond van.
milyen módon lett visszaállítva a rendszer gyári állapotra?
menü alól, vagy a recovry két wipe funkciójával? -
válasz
sarkany92 #18904 üzenetére
szia,
ott valami nem kerek!
friss firmware felhúzása, persze megfelelően tiszta alapra.
milyen firmware verzió van most fent?
a *#1234# kódra miket ír ki?Kunsztler; olyan sok panasz azért nincs, ahol meg van, ott jellemzően csak rendbe kellene tenni a rendszert.
néha látok szörnyű dolgokat, s4 is érkezik néha szoftverezésre, és bizony van olyan, ahol legszívesebben vissza serm adnám a készüléket a tulajdonosnak, olyanokat művelt a rendszerrel, de egyrészt nincs közöm hozzá, másrészt mondanám, hogy csak az ő baja, de ez sajnos csak részint igaz, mert ok nélkül kelti rossz hírét a készüléknek/rendszernek/firmware verziónak, pedig csak ő tehet róla - és ezt szinte bármelyik csúcskategóriás készülékre elmondhatnám.
tettem be régebben néhány példát, amikor valaki felcserélte az i9500 és az i9505 firmware verziókat, vagy s2 kernelt húzott az s3 rendszerére, mert az tetszett neki s2 alatt...stb, de kaptam a fejemre, így nem írok továbbiakat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest