Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD X2
senior tag
válasz
SanyiBácsi #31626 üzenetére
Szerintem ha ekkora kapacitásút lehetne gyártani az eredeti méretban akkor a SAMU már meglépné! Tehát szerintem kerülendő minden nem Faktory darab!!!!
-
AMD X2
senior tag
válasz
KisBundi #31618 üzenetére
Nagy értékű és nagy tudású készülék. Ezért hajlamos az ember azt hinni, hogy ez nem hibásodhat meg. Pedig az aktuális csúcs frissen került bele, ezért lehet vele kicsi gond. Ahoz képest szinte semmi az a pár (persze akinél kijön az nem így látja) hiba. Enyém a környéken a szolgáltatómnál első eladott darab!! semmi bajom nincs vele. Rendben teszi dolgát.
-
AMD X2
senior tag
-
AMD X2
senior tag
válasz
Daryl Dixon #4112 üzenetére
Te boltban vetted vagy neten rendelted?
-
AMD X2
senior tag
válasz
Daryl Dixon #4106 üzenetére
Ma néztem pont ilyet a neten. Akkor rendelhetek és nem fogok meglepődni a rossz minőségén??
-
AMD X2
senior tag
válasz
ForRedGlory #3386 üzenetére
Mármint a fotózáskor ott állt az elkövető!!
Jó képek és mozgalmas részt mutat a központról. (Hotel Aranyhomok- Busz végállomás-Északi térfal üzletsor.)
-
AMD X2
senior tag
válasz
mate198712 #3023 üzenetére
Komolyan Jó az ára!!!
Ennyiért 10- kellene rendelni és árulni az aprón.
Eredeti van a képen, de a csomagban ??????? -
AMD X2
senior tag
válasz
BroCreSt #3011 üzenetére
Nekem ez van!
Remélem egyre gondoltunk. -
AMD X2
senior tag
válasz
kissandras20 #3002 üzenetére
Ablakos kivitel 11.000- volt Telenoros boltban.
-
AMD X2
senior tag
válasz
kissandras20 #2994 üzenetére
Arra az ablakos kinyithatóra gondolsz?
Én használom, és faja. -
AMD X2
senior tag
válasz
Darth_Revan #2866 üzenetére
" Samsung GT-I9505
Ez az elem nem kompatibilis eszközével."Sajnos ezt írja.
-
AMD X2
senior tag
válasz
Mr President #1315 üzenetére
A magyar átlagnak nagyon komoly kiadás egy ilyen készülék. Felmerülnek bizonyos kockázatok amiket nem szeretnének a szolgáltatók benyelni. Drága mulatság lenne a sok bizonytalanul fizető ügyfelet magukhoz rántani egy filléres ajánlattal.
-
AMD X2
senior tag
válasz
HUTCHDB #1305 üzenetére
Én is olvastam azt a " Tesztet" !
Valaki jól elpiszkálta azt a rendszert már azon a teszt készüléken szerintem.
Gyári visszaállítás legalább elfért volna. Persze ha megtette a tesztelő az már más tészta.(#1308) Laraxior : Azt írta is tényleg, hogy ráköltözött minden törlés és visszaállítás nélkül.
-
AMD X2
senior tag
Várom az új telefonom, és remélem idefogok többet benézni. (mármint ha sikerül S4-et vennem!!)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest